Home Greek News ΨΕΥΤΟΛΟΓΕ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ: ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ: ΑΡΠΑΞΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ

ΨΕΥΤΟΛΟΓΕ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ: ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ: ΑΡΠΑΞΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ

by _
0 comment 211 views

ΨΕΥΤΟΛΟΓΕ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ: ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ: ΑΡΠΑΞΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΟ Κ.ΤΡΙΑΝΤΟ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΕ, ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ, ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ; ΒΟΥΤΗΞΕΣ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ Ή Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ; (ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Screen Shot 2016-05-14 at 1.52.41 PM

Κυρίες και κύριοι, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ούτε λασπολογεί, ούτε συκοφαντεί κανέναν. Και εάν ποτέ και εκ παραδρομής και από τη βιασύνη της δημοσίευσης ειδήσεων, έκανε λάθος, πάντα δημοσίευσε την αντίθετη άποψη. Χθες το βράδυ- επί του πιεστηρίου- και μετά από τις μεσημεριανές καταγγελίες που είχαν γίνει από δημοσιογράφο του «Βήματος» για τη μεζονέτα του πρωθυπουργού ότι «το σπίτι που μένει στην Κυψέλη είναι δικό του και είχε πει πάλι δημόσια ψέμματα για ΕΝΦΙΑ που δεν πληρώνει γιατί είναι στο ενοίκιο και ότι τελικά το ακίνητο το είχε αγοράσει από επιχειρηματία που αυτοκτόνησε λόγω χρεών και από τα κοράκια των πλειστηριασμών», δεχθήκαμε τηλέφωνα από γείτονες του κύριου πρωθυπουργού. Οι άνθρωποι αυτοί, ισχυρίστηκαν ότι η αλήθεια για το «κωλόσπιτο», είναι μία και μοναδική: Το ακίνητο που μένει ο πρωθυπουργός, είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ. Κι αυτό γιατί έστησε με την αδερφούλα του ένα έξυπνο κόλπο: Το αγόρασε αυτή για ένα κομμάτι ψωμί από την οικογένεια του χρεωκοπημένου επιχειρηματία, από έναν πολύ γνωστό χρυσοχόο της Αθήνας που έπεσε έξω και βρήκαν την οικογένεια του στην ανάγκη και της το βούτηξαν κοψοχρονιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.makeleio.gr/?p=613467

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr