Home Greek News ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Ο Τσίρπας συγκάλυψε σεξουαλική παρενόχληση κόρης υπουργού ΣΥΡΙΖΑ από τον Πρέσβη της Βενεζουέλας, για να μην εκτεθεί η αριστερά!

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Ο Τσίρπας συγκάλυψε σεξουαλική παρενόχληση κόρης υπουργού ΣΥΡΙΖΑ από τον Πρέσβη της Βενεζουέλας, για να μην εκτεθεί η αριστερά!

by _
0 comment 160 views

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Ο Τσίρπας συγκάλυψε σεξουαλική παρενόχληση κόρης υπουργού ΣΥΡΙΖΑ από τον Πρέσβη της Βενεζουέλας, για να μην εκτεθεί η αριστερά!

Screen Shot 2016-05-14 at 1.00.10 PM

Μέχρι εκεί φτάνει η αρρώστειά τους… “το προσωπικό έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν έχει λάβει μέτρα” γράφει ο Τσίπρας στον Μαδούρο και η απορία ένος δεξιού είναι: τον βιασμό πχ τα κομματόσκυλα (οι βιασμένες και ο Τσίπρας) θα τον κατήγγειλαν ή και εκεί θα έκαναν τουμπεκί για να μη χρησιμοποιηθεί από τα “συστημικά μέσα”; Αυτός είναι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ της αριστεράς και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων…
“Με φιλάει στα μάγουλα και μου χαϊδεύει την πλάτη και τα οπίσθια” λέει η κόρη πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ που είναι τόσο ξεφτίλας που έβγαλε το παιδί του στο κλαρί για μια καρέκλα…

Διαβάστε περισσότερα απο την εδώ μας πηγή:

http://dexiextrem.blogspot.gr/2016/05/blog-post_293.html?m=1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr