Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ!!!

by _
0 comment 245 views

Screen Shot 2016-05-13 at 3.34.47 PM

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ!!!

Μόνο επί κυβέρνησης Τσίπρα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο… ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Στην Ξάνθη θα εξιστορηθεί ο Γαζή Εβρενός ο «Ελληνοφάγος»!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο συνέδριο με τίτλο ¨Γαζή Εβρενός και Βαλκάνια¨ που διοργανώνει η Πολιτιστική-Εκπαιδευτική εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης με την συμμετοχή της καθηγήτριας και βοηθού κοσμήτορα Δρ. Αϊσεγκιούλ Κιλίτς, όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος μας είστε καλεσμένοι.

Χώρος : Ξάνθη, ξενοδοχείο Ζ Palace
Ημερομηνία : 14 Μαίου 2016 Σάββατο
Ώρα : 18:00

Σχόλιο Ιστολογίου: Απίστευτο!!! Κατά την ημέρα απελευθέρωσης της Θράκης μας, οι τουρκοπράκτορες του τουρκικού προξενείου κάνουν εκδήλωση για τον Οθωμανό κατακτητή της Θράκης τον επονομαζόμενο και «Ελληνοφάγο». Και έχουν και το θράσος μετά να βγαίνουν και να λένε πως «είμαστε Έλληνες πολίτες, αγαπάμε την Ελλάδα» και άλλες τέτοιες παπαριές….

Εμείς να υπενθυμίσουμε τι αναφέρει σχετικά η Wikipedia: «Οι Βυζαντινοί ιστορικοί χαρακτηρίζουν με αρνητικό τρόπο τον Εβρενό. Ο Αυτοκράτορας Μανουήλ Β΄ αναφέρει σε γραπτό του έργο το 1409 ότι ο Εβρενός ήταν αιμοβόρος με «απαράμιλλη» έχθρα για τους Χριστιανούς.».

Και αυτόν τώρα, θα τον τιμήσουμε κιόλας μέσα στην Ελληνική Θράκη…

Αλήθεια κύριε Τσίπρα και κύριε Καμμένο αν γινόταν κάποια αντίστοιχη εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης για τον Κολοκοτρώνη, τον Καραισκάκη, τον Ανδρούτσο ή τον Νικηταρά τον «Τουρκοφάγο» πιστεύετε ότι ο Ρ. Τ. Ερντογάν θα το επέτρεπε ή θα έκαιγε το ξενοδοχείο μαζί με τους ιδιοκτήτες του;

Τι άλλο θα προσφέρετε στον νέο «σουλτάνο» της Τουρκίας προκειμένου να εξακολουθεί να στηρίζει την κυβέρνησή σας με τους 4 τουρκόφρονες βουλευτές σας που ελέγχει; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, και ιδιαίτερα σε εσάς κύριε Καμμένο που το παίζετε υπερπατριώτης Ελληναράς… Αρκετά δεν του έχετε προσφέρει με την σιωπή σας και την ανοχή σας στα τόσα εγκλήματά του; Είναι ανάγκη να μας προκαλείτε το Εθνικό μας αίσθημα και μέσα στην πατρίδα μας;

Πάντως για όποιους θέλουν να διαμαρτυρηθούνε προς το ξενοδοχείο «Ζ» που παραχωρεί τον χώρο για την εκδήλωση, το τηλέφωνο είναι : +3025410 64414.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr