Home Greek News O ΣΥΡΙΖΑ κατά της αστυνομίας (του Τόσκα που διόρισε ο Αλέξης) για τα επεισόδια…

O ΣΥΡΙΖΑ κατά της αστυνομίας (του Τόσκα που διόρισε ο Αλέξης) για τα επεισόδια…

by _
0 comment 122 views

Screen Shot 2016-05-08 at 6.52.14 PM.png

“Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τις σημερινές ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων στη διαδήλωση στο Σύνταγμα και τη χρήση δακρυγόνων, η οποία οδήγησε και στον τραυματισμό διαδηλωτών, καθώς και στελεχών της ΛΑΕ”.

Αυτό αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για την στάση της αστυνομίας στη σημερινή διαδήλωση, σύμφωνα με το επίσημο Αθηναϊκό Πρακτορείο. Ως γνωστόν τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα, που λαμβάνει όλες τις αποφάσεις που αφορούν την αστυνομία, διόρισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας.

“Αναμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διεξαγάγει εξονυχιστικό έλεγχο και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι”, προσθέτει και σημειώνει πως “τα κρούσματα αστυνομικής βίας και η ασυλία όσων τα υποθάλπουν πρέπει να τελειώσει”.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε: Κατά τη διάρκεια των σημερινών διαμαρτυριών στην Πλατεία Συντάγματος, έγινε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων από την Ελληνική Αστυνομία.

Τραυματίστηκε ελαφρά μέλος πολιτικής κίνησης. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν πρόκειται να ανεχθεί ενέργειες και πρακτικές πέραν των κανόνων που έχει καθορίσει.

ΥΠΟΠΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: http://mignatiou.com/2016/05/ipopta-episodia-metaxi-koukouloforon-mat-dielisan-to-sillalitirio-sti-vouli/

Πηγή: O ΣΥΡΙΖΑ κατά της αστυνομίας (του Τόσκα που διόρισε ο Αλέξης) για τα επεισόδια… http://wp.me/p3kVLZ-wJs

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr