Home Greek News θεσπίζεται για την διαχείριση της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

θεσπίζεται για την διαχείριση της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

by _
0 comment 188 views

Screen Shot 2016-05-08 at 12.37.50 PM.png

Διαβάστε το ακόλουθο απόσπαμα του άρθρου «Όλες οι αλλαγές που φέρνει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Mια αναλυτική παρουσίαση για τις κολασμένες μέρες που έρχονται» απο το Makeleio.gr για το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα της ΑΝΘελληνικής κυβερνήσεως του ΤσιπρΑΝΕΛ.  Το μόνο που κάνει η κυβέρνησίς σας Έλληνες είναι να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ -μόνη της!- το γεγονός, ότι, κυβέρνησις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά…ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που την λειτουργούν…ΕΞΩΘΕΝ ΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!

«Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) θα ονομάζεται ο «διάδοχος» του ΙΚΑ, στον οποίο και σταδιακά, από την 1 Ιανουαρίου 2016, ξεκινούν να εντάσσονται όλοι οι υπάρχοντες φορείς κύριας κοινωνικής ασφάλισης (ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ). Σε αυτό επίσης θα εμπεριέχονται – ως ξεχωριστές διευθύνσεις- και οι τομείς παροχής εφάπαξ, για την απόδοση των οποίων μάλιστα εφεξής θα ισχύουν κοινοί κανόνες υπολογισμού.Όλα τα περιουσιακά στοιχεία και έσοδα εφεξής θα οδηγούνται σε έναν κοινό «κουμπαρά» του ΕΦΚΑ, ενώ θα λειτουργεί ειδική διεύθυνση συγκέντρωσης των οφειλών και προώθησης της διαδικασίας είσπραξης ή κατάσχεσης. Στο πλαίσιο αυτό, θεσπίζεται μία Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης της Ακίνητης Περιουσίας Ασφαλιστικών Οργανισμών και μία Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων Διευρυμένου Σκοπού Ασφαλιστικών Οργανισμών.»

Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ!!!…είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ–ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ «Εγένετο το δίκαιον της χώρας νόμος…των Εβραίων!!!» ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Η παράνομη φύσις της ίδιας της…«ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ».

ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Κ. ΙΩΑΝ. ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΟΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ :

ΝΤΡΟΠΗ !!!…Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΩΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» !!!

Δεν τους έφτανε που τα παιδιά τους προσλαμβάνονται κατά προτεραιότητα στις νομικές υπηρεσίες των τραπεζών, παίρνουν και χορηγίες σε χρήμα !!!

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ….

Τώρα…προκειμένου να καταλάβετε πόσο…ΓΕΛΟΙΑ είναι αυτή η εν Ελλάδι…ΚΟΡΠΟΡΑΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ εν σχέσει με τα «θεσμικά όργανα» της χώρας, κοιτάξε το ακόλουθον άρθρον με τίτλον «How to set up a company in Greece», δηλ., «ΠΩΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»:

Ίσως η ίδια η Ελληνική «κυβέρνησις» μπορεί να πάρει μια…ΑΤΑΚΑ απο το…ΩΣ ΑΝΩ άρθρον…

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

Διαβάστε επίσης «Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!»

~

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΛΟΤΟΝΩΝ μόνο απο τα…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ! Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!…και…η ξεχωριστή εταιρεία της θυγατρικής της, ERB Hellas, στα νησιά…ΚΑΪΜΑΝ!!!…

https://greeknewsondemand.com/2016/05/08/η-ξεχωριστή-ιδιωτική-εταιρεία-της-eurobank-σ/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr