Home Φοβερός Αλέφαντος για Τσίπρα, Τούρκους και… Κλοπ!

Φοβερός Αλέφαντος για Τσίπρα, Τούρκους και… Κλοπ!

by _
0 comment 132 views

Σε τρομερά κέφια ο «Αλέ» τα «χώνει» στους πολιτικούς και αποκαλύπτει τι γίνεται με τις εκλογές, αλλά και τις παραβιάσεις των γειτόνων. Σχόλιο και για τη Λίβερπουλ!

Screen Shot 2016-05-01 at 12.23.48 PM.png

Χρόνια πολλά σε όλους, θα μιλήσω για αθλητικά και για εξωαθλητικά σήμερα. Πρώτα απ’ όλα για τους Τούρκους και όλα αυτά που ακούγονται. Εγώ θα σας πω τη γνώμη μου γιατί μιλάω με ιπτάμενους που τυχαίνει να γνωρίζω, με πιλότους πολεμικών αεροπλάνων. Τα βλέπω συνεννοημένα τα πράγματα. “Κάνουμε προπόνηση” μου λένε πάντα οι πιλότοι.

Και οι δικοί μας μπαίνουν μέσα στην Τουρκία, και ας μην λέγεται δημόσια. Προπόνηση γίνεται. Όμως οι Τούρκοι δεν έχουν μπέσα και μπορεί να ρίξουν κανένα αεροπλάνο μας και να γίνει αιματοχυσία. Γι’ αυτό θέλει ψυχραιμία. Είμαι 76 χρονών, δεκαετίες ακούω αυτά περί των νησιών στο Αιγαίο και τίποτα δεν έχει γίνει.

Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση, αποδεικνύεται συνεχώς ότι ο Τσίπρας το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει πρωθυπουργός. Βιάστηκε πολύ να πάρει την καρέκλα, αντί να άφηνε τον Σαμαρά να τελειώσει τη δουλειά. Ήξερε ότι ο Σαμαράς θα έχανε τις εκλογές τότε. Ήταν σαν να έκανε τώρα εκλογές ο Τσίπρας, θα τις χάσει σίγουρα.

Ο Τσίπρας είναι πανέξυπνος, δεν πιστεύω με τίποτα ότι θα πάει σε εκλογές. Δεν τον συμφέρει να χάσει την καρέκλα. Ούτε αυτός στο κόμμα του τους συμφέρει να χάσουν μισθούς τριών χρόνων. Τις εκλογές όταν τις έκανε, ήξερε ότι θα τις έπαιρνε.

Όσοι ήταν να φύγουν, ήδη έφυγαν. Και τι κατάλαβαν, η Κωνσταντοπούλου γυρνάει σαν την άδικη κατάρα, ο Λαφαζάνης εξαφανίστηκε. Ο Τσίπρας θα τα περάσει τα μέτρα, οι βουλευτές και όλη η κουστωδία στο κόμμα δεν θέλουν να χάσουν τους μισθούς. Τους παχυλούς μισθούς.

Έχουνε ρεζιλευτεί πάντως, φωνάζανε για το χαράτσι και τελικά περνάνε δέκα χαράτσια σαν κι αυτό, τσακίζουν την κοινωνία, όλοι δεινοπαθούν, δικηγόροι, μηχανικοί, δημοσιογράφοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, η οικοδομή δεν δουλεύει, ο κόσμος είναι άνεργος, και συντάξεις θα κόψουνε. Ό,τι υποσχέθηκε ο Τσίπρας δεν το έκανε. Ότι έλεγε αποδεικνύονται φούμαρα. Αυτό που τον ενδιαφέρει κατά την γνώμη μου είναι να μείνει πρωθυπουργός 4 χρόνια.

Και από την άλλη έχεις τον Μητσοτάκη. Μιλάει και σε παίρνει ο ύπνος. Πού είναι η αντιπολίτευση;

Η Ελλάδα σε απόλυτη κατάντια. Οι άλλες χώρες γιατί βγήκανε απ’ το μνημόνιο; Μέχρι και η Κύπρος βγήκε από το μνημόνιο. Εμείς είμαστε οι μόνοι που διασυρόμαστε.

Έλα ρε που θα κάνει εκλογές ο Τσίπρας. Ποιος να φύγει από αυτούς; Ο Καμμένος; Δεν αφήνουν τους παχυλούς μισθούς και τις υπουργικές καρέκλες.

Πάμε τώρα στο ποδόσφαιρο. Το Τσάμπιονς Λιγκ το σχολίασα στην προηγούμενη στήλη, να πούμε τώρα λίγα πράγματα για τα ματς του Europa. Η Σεβίλλη πολύ καλή ομάδα, όπως πολύ καλή και η Σαχτάρ. Μου άρεσε το ματς. Ο Λουτσέσκου είναι αξιόλογος προπονητής, το πρόβλημα όμως και του Έμερι και του Λουτσέσκου είναι ότι δεν κλειδώνουν ένα ματς. Κάνεις την ανατροπή ρε Σαχτάρ, γυρνάς το 0-1 σε 2-1 και τρως το γκολ στο τέλος; Τώρα η Σεβίλλη είναι το φαβορί, έχει γρήγορους παίκτες. Αν και να ξέρετε, η Σαχτάρ παίζει καλύτερα εκτός έδρας.

Εκείνος που με απογοητεύει και στην Αγγλία που τη βλέπω τη Λίβερπουλ και στην Ευρώπη, είναι ο Κλοπ. Καμία σχέση με τον Σιμεόνε. Ένα ποδόσφαιρο επιθετικό έχει μάθει να παίζει και δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις. Επιτίθεται η Βιγιαρεάλ, το βλέπεις, πάρε το Χ ρε Κλοπ να φύγεις όμορφα, εκτός έδρας παίζεις. Πού πας να σκοράρεις και το τρως στο ’92. Και πώς το τρως, με γελοίο τρόπο που εκθέτει τον προπονητή. Έμειναν δύο της Λίβερπουλ πίσω και τους έφυγαν σε κόντρα τρεις της Βιγιαρεάλ, σαν παιδική χαρά!

Αυτό το υλικό του Σιμεόνε αν το είχε ο Γκουαρντιόλα και ο Κλοπ, θα ξεφτιλίζονταν. ‘Όλη η Γερμανία, όλα τα ΜΜΕ εκεί, τον γράφουν τον Γκουαρντιόλα στα γερμανικά ο “ηττημένος”! Τι να το κάνεις το πρωτάθλημα στη Γερμανία, με τους παίκτες που έχει η Μπάγερν και με τα λεφτά που έχει η Μπάγερν, ακόμα και έναν οπαδό να πάρεις από την εξέδρα, θα το πάρει το πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr