Home ΚΟΥΡΕΜΑ ΩΣ 15% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!

ΚΟΥΡΕΜΑ ΩΣ 15% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!

by John Kountouris
0 comment 218 views

ΚΟΥΡΕΜΑ ΩΣ 15% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ! ΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ 3,6 ΔΙΣ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

-του Γεράσιμου Βραχιολίδη απο το indobserver.blogspot.gr

Το εφιαλτικό σενάριο για αυτά που πρόκειται να συμβούν τις επόμενες μέρες με το κούρεμα των καταθέσεων, προφανώς έχει να κάνει με το προληπτικό πακέτο μέτρων των 3,6 δις ευρώ που απαιτούν οι δανειστές…

Screen Shot 2016-04-30 at 11.18.55 AM.png
…να λάβει ο Τσίπρας, επειδή γνωρίζουν ότι οι στόχοι δεν πρόκειται να επιτευχθούν. Ο Τσίπρας εμφανίζεται να…κλωτσάει, ενώ οι δανειστές επιμένουν και δεν κάνουν πίσω: “Μαζί με τα 5,4 δις ευρώ θα πάρεις και 3,6 δις προληπτικά μέτρα”, του λένε.

Η άρνηση Τσίπρα (θεατρινίστικη ή πραγματική δεν έχει σημασία), φέρνει τον νέο εκβιασμό των τοκογλύφων ενώπιον των καταθέσεων του λαού. Κλείνουν τις τράπεζες και δεσμεύουν το 15% των καταθέσεων του λαού (μάλλον από το πρώτο ευρώ)! Αυτό φαίνεται να είναι το σενάριο που θα παιχτεί τις επόμενες ημέρες.

Βέβαια το απευχόμαστε, όμως ο ενδοτισμός του Τσίπρα και ο ερασιστεχνισμός του έχει αποθρασσύνει τους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας οι οποίοι έχουν βαλθεί να εξαθλιώσουν τον ελληνικό λαό με συνοπτικές διαδικασίες!

Πηγή: http://indobserver.blogspot.gr/2016/04/15-36.html

Screen Shot 2016-04-30 at 11.19.24 AM.png

Ειρήσθω εν παρόδω ότι το χθεσινό μας άρθρο με τίτλο «ΕΚΤΑΚΤΟ! «ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ»;;;» ΔΕΝ ήταν του ιστολογίου ElaTora.wordpress.com αλλά τούτου του κυρίου εδώ, του κ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, του καλού μου φίλου και συναδέλφου απο τον Χολαργό!  Ο Μάκης είναι είνας εξαιρετικότατος Έλληνας δημοσιογράφος που είναι και αυτός μέλος της εδώ μας ομάδος ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ!

Λινκ: https://greeknewsondemand.com/2016/04/29/εκτακτο-κλειστεσ-οι-τραπεζεσ-απο-τετ/

~

Διαβάστε επίσης:

Το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών α λα…Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! • THE GREEK BANK HOLIDAY SCAM!

Μπορούν να μας πάρουν τα λεφτά ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr