Home Η κυβέρνηση ζήτησε και τα αποθεματικά της 3ης Λυκείου για την πενταήμερη!

Η κυβέρνηση ζήτησε και τα αποθεματικά της 3ης Λυκείου για την πενταήμερη!

by John Kountouris
0 comment 178 views

Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

Screen Shot 2016-04-29 at 9.19.53 AM.png

Παράδοση αποθεματικών κατευθείαν στο Μαξίμου. Η κυβέρνηση δέχεται και κουμπαράδες για να απλοποιήσει τις διαδικασίες

Με έκτακτη ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών ζητάει από τους τελειόφοιτους του Λυκείου να μεταφέρουν τα χρήματα του ταμείου που μάζεψαν για την εκδρομή σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος

Screen Shot 2016-04-29 at 10.35.39 AM.png

Eντονες αντιδράσεις στα σχολεία όλης της χώρας έχει προκαλέσει η επιστολή του Μεγάρου Μαξίμου προς τους προέδρους του 15μελούς στην οποία τους «υποδεικνύει» τι πρέπει να κάνουν τα χρήματα που έχουν μαζέψει για την 5ήμερη.

Συγκεκριμένα ζητειται από τους ταμίες των τάξεων να μεταφέρουν τα αποθεματικά τους σε ειδικό λογαριασμό ή να περάσουν κάποια στιγμή από την ηρώδου Αττικού για να τα παραδώσουν αυτοπροσώπως στον Προθυπουργό.

Μάλιστα η επιστολή υπενθυμίζει διακριτικά πως αν οι μαθητές δεν συμμορφωθούν, το υπουργείο Παιδείας δεν θα έχει καμία ευθύνη για τα θέματα που θα πέσουν στις Πανελλήνιες ούτε θα γίνει καμιά προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού να είναι πιο «βατά».

Την απόφαση της κυβέρνησης να «σκουπίσει» και τα αποθεματικά της 5ήμερης σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω twitter: «Ο Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε και τα 15μελή στα οποία κάποτε ανήκε» έγραψε.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Screen Shot 2016-04-29 at 10.37.16 AM.png

Πηγή: http://www.protagon.gr/scripta/moufanet/i-kyvernisi-zitise-kai-ta-apothematika-tis-3is-lykeiou-gia-tin-pentaimeri-44341122976

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr