Home Είναι viral: Μπαμπάς εξηγεί στην 4χρονη κόρη του γιατί δεν πρόκειται να έχει αγόρι!

Είναι viral: Μπαμπάς εξηγεί στην 4χρονη κόρη του γιατί δεν πρόκειται να έχει αγόρι!

by John Kountouris
0 comment 401 views

Screen Shot 2016-04-28 at 10.56.14 AM.png

Κόρη: Αν θέλω αγόρι, θα έχω – Μπαμπάς: Θα του σπάσω τα πόδια – Δείτε το βίντεο που έχει εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες μόνο ώρες

Είναι γνωστό ότι οι μπαμπάδες τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία στις κόρες τους, στο πρόσωπο των οποίων βλέπουν τη μικρή τους πριγκίπισσα. Η σχέση πατέρα-κόρης είναι μοναδική, πολύ δυνατή, σχεδόν αποκλειστική για πολλούς, καθώς ο μπαμπάς είναι ο πρώτος άνδρας στη ζωή της γυναίκας. Είναι ο «πρώτος έρωτας», ο άνθρωπος που θα της δείξει όλα αυτά που η μαμά δεν μπορεί, θα την αγκαλιάσει δυνατά, θα τη συμβουλέψει και θα την παρηγορήσει όταν χρειαστεί.

Και αρκετοί μπαμπάδες θέλουν να κρατήσουν αυτή την αποκλειστικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης του κοριτσιού τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένας 37χρονος πατέρας από τη Σκωτία, ο οποίος εμφανίζεται σε ένα βίντεο μικρής διάρκειας να προσπαθεί να εξηγήσει στην 4χρονη κόρη του ότι δεν πρόκειται να αποκτήσει αγόρι στη ζωή της.

Το γλυκύτατο, ξανθό κοριτσάκι επιμένει ότι θέλει αγόρι και από τη στιγμή που το θέλει θα το έχει. Στο άκουσμα της άρνησης από τον πατέρα της όμως, εξαγριώνεται. «Δεν πρόκειται να αποκτήσεις αγόρι. Ο μπαμπάς θα του σπάσει τα πόδια» λέει ο πατέρας στην κόρη του, πεισμώνοντας την ακόμα περισσότερο. «Θα έχω» του απαντά κατηγορηματικά. «Μάντεψε τι θα συμβεί μετά» ανταπαντά ο μπαμπάς. «Ο μπαμπάς θα κρατήσει όμηρο το αγόρι και θα τον κλειδώσει μέσα σε μια ντουλάπα. Δεν πρόκειται να αποκτήσεις αγόρι, θα γίνεις καλόγρια» τής ξεκαθαρίζει, χαριτολογώντας.

«Δεν θα γίνω» απαντά και πάλι το κοριτσάκι σε λίγο πιο «επιθετικό» τόνο επαναλαμβάνοντας ότι θέλει αγόρι και θα το έχει.

«Τέλος η συζήτηση» την προσγειώνει ο μπαμπάς της.

Το βίντεο από τη Σκωτία κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες του ιντερνετικού κόσμου να το σχολιάζουν μαζικά, να το κοινοποιούν και να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Απολαύστε το:

https://www.youtube.com/watch?v=hmqcKDCeia0

Πηγή:

http://www.protothema.gr/world/article/573978/einai-viral-babas-exigei-stin-4hroni-kori-tou-giati-den-prokeitai-na-ehei-agori/

 

 

 

 

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr