Home Η Βασίλισσα Ράνια, η…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ που πήγε σήμερα στη Μυτιλήνη!

Η Βασίλισσα Ράνια, η…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ που πήγε σήμερα στη Μυτιλήνη!

by John Kountouris
0 comment 129 views

Screen Shot 2016-04-26 at 8.27.50 PM.png

–του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας μετέβη σήμερα στο ελληνικό νησί Μυτιλήνη για να «ευλογήσει» τους λαθρομετανάστες μαζι με τα παιδάκια τους και τους «πρόσφυγες». Σημείωσε επίσης πώς το προφυγικό ΔΕΝ είναι κρίσις συνόρων αλλά κρίσις…ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ είναι. Χμμμ….

Όμως αυτό που παρέλειψε, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, να μας πει είναι το γεγονός ότι η δικιά της κυβέρνηση έχει καλές σχέσεις με τον…ΙΣΡΑΗΛ και τις ΗΠΑ και ότι επιτρέπει στον Ισραήλ να κάνει ασκήσεις εντός του εδάφους της εν συνεργασίᾳ με τους μαχητές του…ISIS προκειμένου να πάνε να χτυπήσουν τον…ΑΣΑΝΤ μεσ᾽στη Συρία!!! Αυτά τα έχω μάθει απο πρώτο χέρι απο τη καλή μου φίλη και συνάδελφο Afraa Dagher, την γνωστή Σύρια δημοσιογράφο/πολιτική ακτηβίστρια που μιλάει στα μεγάλα αγγλικά κανάλια απο το σπίτι της στην Λατάκαι–εφόσον έχει ρεύμα για λόγους…ευνόητους.

Ήταν ΑΥΤΗ που μας αποκάλυψε πριν απο 5 μήνες πώς ένας απο τους κύριους πράκτορες της ISIS είναι ένας…ΈΛΛΗΝΑΣ ΥΠΉΚΟΟΣ -παρακαλώ!- για τον οποίον δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΕ η Ελληνική κυβέρνησις!

Screen Shot 2016-04-26 at 9.41.52 PM.png

Για να μάθετε περισσότερα για την Afraa, διαβάστε τα δύο άρθρο μου για αυτήν:

Συνένευξη με μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Σύρια Ρεπόρτερ ονόματι Άφρα Ντάγερ!

ΈΛΛΗΝΑΣ ΥΠΉΚΟΟΣ ένας απο τους κύριους πράκτορες της ISIS!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑ. ΡΑΝΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΣΥ ΑΠΟ’ ΔΩ Π**ΤΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!»

ΟΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!  

Δείτε το παρακάτω ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ για τη σημερινή επίσκεψή της στην Ελλάδα…

Star – Ειδήσεις 26.4.2016 – βράδυ

Ξεκινήστε απο το 35:07 και εξής…

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr