Home Ο Νατζιστής Αξιωματικός Που Έγινε Πράκτορας της…CIA!…

Ο Νατζιστής Αξιωματικός Που Έγινε Πράκτορας της…CIA!…

by John Kountouris
0 comment 141 views

o οποίος ήταν και καθηγητής του Πανεπιστήμιου…ΑΘΗΝΩΝ!

This is…THE WORKING HOUR w/ … JOHN KOUNTOURIS!…

12189863_462775160595211_5980900709270611112_n copy 3.jpg

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Έχω συνήθως την τάσιν να εκσπώ (ξεσπώ) εις καθαρεύουσαν όταν γράφω Ελληνιστί! – Ιωάν. Κουντούρης

 

Πρόκειται για τον πατέρα του καλού μου φίλου Chris Merkel (Χρίστος Μέρκελ), ο οποίος είναι εις τα εβδομήντα του και μένει στο Λος Άντζελες. Ο Chris είναι ένας συνταξιούχος καθηγητής Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Western University of Health Sciences (Επιστημών Υγείας).  Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και μεγάλος ΦΙΛΕΛΛΗΝ όπως ήταν ο πατήρ του!

Screen Shot 2016-04-18 at 1.56.15 PM.png

Τον Chris τον εγνώρισα για τη πρώτη φορά το 2011 εδώ στη Pasadena (Πασαντήνα) της Καλιφόρνιας, εδώ που μένω.  «Δεθήκαμε» αμέσως επειδή με είδε σε ένα Starbucks να διαβάζω Ελληνικά.  Μου είπε «Είστε Έλληνας κύριε;;;» και του απήντησα «Ναι κύριε, είμαι.»  Και μετά επηκολούσε μια ατέλειωτη συνομιλία για το γεγονός ότι και ο πατήρ και η μήτηρ του ήσαν…ΚΑΘΗΓΗΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑΝ ΤΟΥ 30 ΈΩΣ 40!!!

Το 1931, ο κ Gottfried (Γκότφριντ) Μέρκελ [1] έλαβε θέση ως καθηγητής γερμανικών γλωσσών εις το Πανεπιστήμιο Αθηνών της Ελλάδος. Εδίδαξε και την γερμανικήν φιλολογίαν εις τους Έλληνας φοιτητάς. Εκεί γνώρισε την σύζυγόν του, την μελλούσαν, την κα Winifred Ruter, την αμερικανίδα μεταπτυχιακή φοιτήτρια που έγινε και αυτή λόγιος. Και οι δύο γνώριζαν άριστα και την καθομιλουμήν και την αρχαίαν Ελληνικήν γλώσσαν και ήταν ΑΚΡΑΙΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ!

Εκείνην την εποχήν, η κα Winifred μιλούσε ήδη έξι γλώσσας και  απέκτησε τότε κι αυτή μιαν θέσιν εις το Πανεπιστήμιον Αθηνών της Ελλάδος διδάσκουσα τας ελληνικάς επιγραφάς της αρχαίας Ελληνικής γλώσσης. Απεφοίτησεν από το Hunter College και το Πανεπιστήμιο Columbia. Εδίδαξε εις το Hunter College στη Νέα Υόρκη, μέχρι που υπαντρεύθη τον κ. Μέρκελ το 1935 στην…Ελλάδα!  Απεδήμησεν εις τον Κύριον το 1991.  Ήταν 85 ετών.

«Ήταν πολύ επιστήμων αυτή η γυναίκα», δήλωσε ο Gottfried Μέρκελ, ο άνδρας της. «Είμαι και εγώ λόγιος, αλλά η γνώσις της του τομέως των κλασικών ήταν εκπληκτική!»

Screen Shot 2016-04-18 at 6.59.34 PM.png

Ότε εξέσπασεν ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, απεφάσισεν ο κ. Μέρκελ να φύγει άρον-άρον απο της Ελλάδος μετά της συζύγου αυτοῦ, αφήνων οπίσω του την εν Ελλάδι περιουσίαν του καθώς και μίαν μεγάλην θέσιν εις τον…ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ!  Ναι…ήτο τότε Νατζιστής αξιωματικός του Τρίτου Ραϊχ!  Αυτός όμως, θεωρών πια ταύτην την θέσιν ως τίποτε εις τον ίδιον, και προβλέπων τας μεγάλας συνεπείας αυτού του πολέμου, επήρε την γυναίκαν του, τας βαλίτσας τῶν, και εξεκίνησε αμέσως δια το λιμάνι του Πειραιώς επιβαίνων εις το ωραίον αμάξι που είχον τότε.  Επήραν κι οι δύο εισητήρια εις το λιμάνι δια την Αμερικήν, και αφέντες το καινούριον αυτοκίνητόν τῶν εις την άκρην της προκυμαίας, επιβιβάσθησαν το καράβι και απέπλευσαν δια τας ΗΠΑ.  Ήταν τόσον απλόν.

Την απόφασιν αυτήν την έκαμε ο κ. Μέρκελ επειδή κατάλαβε, απο την πρώτην στιγμήν κιόλας, ότι αυτός ο πόλεμος εμπρόκειτο δια κάτι παρα πολύ σοβαρό αλλά δεν ήτο πρόθυμος να συμμετάσει σε αυτό, ιδιαιτέρως απο πλευράς της Γερμανίας και γι᾽αυτό απεφάσισε να λιποτακτήσει γιατί αγαπούσε τους Έλληνες πάρα πολύ!  Έφυγον απο την Ελλάδα το 1939.  

Μετά μετεκόμισαν εις την πόλιν της East Orange του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, όπου ο κ Μέρκελ έγινε πρόεδρος του τμήματος γερμανικών σπουδών ειν την Ουψάλα College (Upsala College) μέχρι το 1943.  Τα επόμενα δύο χρόνια, ο κ Μέρκελ υπηρέτησε στο Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, που ήταν ο πρόδρομος της…CIA!  Τώρα, το πώς έγινε ο κ. Μέρκελ ένας απο τους ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της CIA είναι εντελώς ενδεικτικό του ΑΛΗΘΙΝΟΥ και ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ της εποχής εκείνης, δηλαδή: τα πράγματα τότες ΔΕΝ ήσαν όπως μας τα έχουν ειπεί οι καθεστωτικοί ιστορικοί, κ.τλ.  

Όλα αυτά μοι τα είπε προφωρικώς ο υιός του, ο Chris.  Σας έχω παράσχει όμως και πολλά στοιχεία παρακάτω.  Ενδεικτικό είναι και το γεγονός ότι επήγε ο Γ. Μέρκελ εις την Αμερικήν να εξυπηρετήσει εις την αρχικήν μορφήν της CIA κατα την πιο κρίσιμην διάρκειαν του ΔΠΠ (1943 έως 1945).

Δείτε την παρακάτω εικόνα που είναι του διαβατηρίου του απο το 1937:

IMG_0477.jpg

ΨΕΜΑΤΑ [2]  μας έχουν ειπεί δια πάντα ταύτα οι ΠεριΟΥΣΤιοι του «θεού», είτε ομιλούμε δια «θηριωδίας» που «έπραξαν» οι Νατζισταί εις βάρος των Εβραίων είτε για δια τον απώτερον σκοπόν του ίδιου του Αδόλφου Χίτλερ. Διαβάστε το άρθρον [2] μου «6 Εκατ. Νεκροί Εβραίοι» απο το…1869;;;!!!» Αυτά που μας έχουν πει οι Εβραίοι είναι ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΙ βάσει ενος σχεδίου ύπουλου των δυνατών Σιωνιστών να «κερδίσουσι» την κοινήν γνώμην και την συμπάθειαν του κάθε εκεί έξω έθνους προς την παραχώρησιν, εις το Εβραϊκόν γένος, της κάθε λογής εθνικής κυριαρχής της πάσης χώρας τουλάχιστον εις τον δυτικόν κόσμον. Ήταν ο ίδιος ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ που εξέθεσε το «εβραϊκό» Ολοκαύτωμα ως…ΦΑΡΣΑ.  ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ του Διεθνή ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (IRC) επιβεβαιώνουν οτι οι νεκροί Εβραίοι ήταν 271.000 εις τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως και ΟΥΧΙ 6.000.000! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! [3]

Μας έχουν πει ψεύδη ΜΕΓΑΛΑ οι Εβραίοι και τούτο μάλιστα εις βάρος όλος της ανθρωπότητος!  Θα σας δώσω και ένα άλλον παράδειγμα για την εντελώς ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗΝ ΕΔΟΧΗΝ των «γεγονότων» της τότε εποχής. Το Σεπτ. του 1945, συμφώνως προς μυστικόν σημείωμα του FBI, ο Αδόλφος Χίτλερ ΔΕΝ ΕΠΕΘΑΝΕ αλλά τον εφυγάδευσαν απο την Γερμανία υποστηριχταί του με προωρισμόν την…ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΝ!  Έιχα γράψει ένα πρωτοσέλιδον άρθρον [4] εις την ΕΛΕΥΘΕΡΗΝ ΩΡΑΝ δια αυτό θέμα εν συνεργασία με τον συνάδελσόν μου κ Ιωάν. Παπαζήση.  Παρέχουμε έγγραφα ΕΠΙΣΗΜΑ απο το ίδιο το FBI!

Άλλο ένα παράδειγμα για του λόγου το αληθές είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ…προσέξτε τώρα γιατί εγώ έχω τα επίσημα έγγραφα [5] εδώ…πως καταδότης των ΝΑΖΙ υπήρξε ο ίδιος ο…ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!  Διαβάστε το άρθρον μου «ΈΓΓΡΑΦΟ ΒΌΜΒΑ! Καταδότης των ΝΑΖΙ υπήρξε ο μεγάλος «εθνάρχης» Κως. Καραμανλής».  Αναφέρθηκε εις το άρθρον μου ο κ Νίκος Νικολόπουλος κατα μιαν τυπικήν συνεδρίασιν της Ελληνικής Βουλής.  Το ανέφερε και κατα την διάρκειαν της τηλεοπτικής του εκπομπής «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;»  Εγώ, μέσω της Ελεύθερης Ώρας, ήμουν ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος να γράψει άρθρον δια το εν λόγῳ θέμα δημοσιεύοντάς το δια μέσου μιας αναγνωρισμένης ελληνικής εφημερίδος.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ…ΤΩΡΑ!…όπου ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ….ΒΟΜΒΕΣ!…ΜΠΑΜ!…

[wpvideo d4mMDFZU]

 

 Ωστόσο, όσον αφορά τα εγκλήματα των Γερμανών κατα του Ελληνικού γένους κατα τον ΔΠΠ, ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΥΟΥΣΙΝ ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ.  Εφόνευσαν κατα τον πόλεμον…ΈΛΛΗΝΑΣ οι Γερμανοί και, σαν αποτέλεσμα, ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ!

Τώρα θα μοι είπει τις «Καλώς ρε Γιάννη, αλλά δεν μας φαίνεται ύποπτον και το γεγονός ότι αυτόν τον κ. Γκότφριντ Μέρκελ τον υποδέχθησαν αμέσως εις τους κόλπους της CIA;;;  Δεν έπρεπε να τον βάλουσι αμέσως εις την φυλακήν για λόγους ευνόητους;;;» Τούτο το διερωτωμαι κι εγώ, και ακόμη το διερωτώμαι. Αλλά ξέρετε τι, αυτά που σας είπον παραπάνω, ότι, τα πράγματα ΔΕΝ είναι ποτέ όπως μας τα λέγουν ισχύουσι και εν προκειμένῳ!  Επι παραδείγματι, εάν διαβάσητε το προαναφερθέν άρθρον [3] μου δια την επιβίωσιν του Χίτλερ μετά τον πόλεμον, θα ιδείτε πως ήταν ο τότε διευθυντής του ίδιου του OSS (CIA) που εβοήθησε τον Χίλτερ να δραπετεύσει!  Γράφω τα εξής σχετικώς προς το θέμα αυτό:


«Συμφωνα με τα πρόσφατως κυκλοφορήσαντα έγγραφα του FBI όχι μόνο ΔΕΝ αυτοκτόνησαν ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν, αλλά φαίνεται πως είχαν πάρει λίγη βοήθεια από τον διευθυντή του ίδιου του OSS (δηλ., της πρώτης εκδοχής της σημερινής CIA), τον κ. Allen Dulles!

Σε ένα έγγραφο του FBI από Λος Άντζελες, αποκαλύπτεται ότι ο οργανισμός γνώριζε καλά ότι ένα μυστηριώδες υποβρύχιο είχε καταφτάσει μέχρι τις ακτές της Αργεντινής αποβιβάζοντας εκεί υψηλού επιπἐδου αξιωματούχους των Ναζί—συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του…ΧΊΤΛΕΡ!!! Αυτό που είναι ακόμη πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι το FBI ήξερε ότι ζούσε στην πραγματικότητα ο Χίτλερ στους πρόποδες των Άνδεων.»

Δεν είναι μόνον αυτά που αναφέρω παραπάνω που πρέπει να μας ξενίζουσιν -ή μάλλον ΔΕΝ πρέπει να μας ξενίζουσιν- αλλά και το γεγονός ότι είχε πάρα πολλούς υποστηρικτές ο Χίτλερ πρόσωπα ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ απ᾽όλον τον κόσμον!  Ομιλούμε δια τον Πρέσκοτ Μπους, τον παpού του Γιώργου W. Μπους…τον Γκάντι…τον Χένρι Φορντ…τον Γιόσεφ Κένεντι, τον πατέρα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζόν Κένεντι…και ούτω καθ᾽εξής…

Άρα, ας απορρίψωμεν απο τον νούν μας την ιδέαν ότι υπήρξον κατα τους παγκοσμίους πολέμους «αντιμαχόμεναι πλευραί», κ.τλ.  ΔΗΘΕΝ ήσαν έτσι τα πράγματα, δια να τηρούνται τα προσχήματα προς την συνέχισην της πλύσεως εγκεφάλου του ευρήτερου κοινού.  ΤΟ ΙΔΙΟΝ…προσέξτε τώρα…ΤΟ ΙΔΙΟΝ μας το κάμνουσι και…ΣΗΜΕΡΟΝ. Γιατί και Πώς;;; Μα… ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΗΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ…ΡΟΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΈΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΟΦΘΛΑΜΩΝ ΟΛΩΝ ΠΡΟΣ…ΜΙΑΝ…ΝΕΑΝ…ΤΑΞΙΝ…ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;;  ΕΛΆΑΑΑΑΤΕ ΤΩΡΑ!!!

Screen Shot 2016-04-18 at 6.19.43 PM.png

Άπαξ καταλάβωμεν ταύτην την ΤΕΡΑΣΤΙΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ έπειτα…ΑΝΟΙΧΘΉΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΦΘΛΑΜΟΙ ΗΜΩΝ ΕΙΣ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΝ ΤΩΝ ΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΣΙΝ ΚΡΑΤΗΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ ΗΜΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΑΥΤΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΥΤΩΝ, ΤΗΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗΝΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!

Αλλά προκειμένου να σας ζαλίσω ακόμη περισσότερον -διότι αυτό είναι η δουλειά μου!- διαβάστε και ένα άλλον άρθρον [6] μου με τίτλον «ΒΟΜΒΑ: ο Παρασημορφορημένος διοικητής των Ναζί που έγινε δολοφόνος της…ΜΟΣΆΝΤ!!!» όπου αποκαλύπτω πώς υψηλός πράκτωρ της Ισραηλινής Μόσαντ υπήρξεν χρόνια ένας ΆΛΛΟΣ πρώην…ΝΑΤΖΙΣΤΗΣ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΌΣ ονόμαι Ότο Σκορτσένυ (Otto Skorzeny).  Ήταν αντισυνταγματάρχης στο Waffen SS και μετά απο τον ΔΠΠ, οι Ισραηλίνοι τον έκαμαν…ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ!!!  ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Screen Shot 2016-04-18 at 6.40.27 PM.png

Παρακάτω ημπορείτε να δείτε μερικά απο τα…ΕΛΛΗΝΙΚΑ βιβλία του κ Gottfried Μέρκελ και της κας Winifred που είχον εν τῃ κατοχῃ αυτῶν χρόνια!  Μοι τα έδωκε ο υιός τῶν, ο κ Chris, διατί τα ιδικά του παιδιά…ΔΕΝ ΤΑ ΉΘΕΛΟΝ!  Μοι είπε ο Chris «Συ κληρονομεῖς τούτο το έργον και παρακαταθήκην των γονέων μου, αφού ούτε τα δικά μου τέκνα δεν το θέλουσιν!»  Άρα, εις εμέ μετεβιβάσθη ένας μεγάλος θησαυρός παλαιών ελληνικών βιβλίων υπο δύο λογίων που ήσαν οι αμφότεροι και Ελληνισταί και λάτρεις του Ελληνισμού εν γένει! 

Ο κ Μέρκελ ετελείωσε την σταδιοδρομίαν του εις το διάσημον πανεπιστήμιον Σινσινάτι.

Screen Shot 2016-04-18 at 1.37.28 PM.png

Screen Shot 2016-04-18 at 4.14.06 PM.png

Screen Shot 2016-04-18 at 4.16.11 PM.png

Τούτο το βιβλίον εδώ το είχε δημοσιεύσει εις Ελλάδα:

Screen Shot 2016-04-18 at 4.20.36 PM.png

Το ακόλουθον είναι ένα άλλον που εδημοσίευσε Ελληνιστί.  Το έγραψεν ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!

Screen Shot 2016-04-18 at 4.24.11 PM.png

Παρακατώ θα ευρήτε μερικά αρθρα που εδημοσιεύθησαν δια την ζωήν του κ Μέρκελ.  Αυτός επέθανε 98 ετών το 2003:

IMG_0487.jpg

IMG_0475.jpg

IMG_0476.jpg

IMG_0489.jpg

IMG_0490.jpg

Το ακόλουθον άρθρον είναι απο γνωστόν γερμανικόν περιοδικόν:

IMG_0474.jpg

IMG_0478.jpg

ΑΝΟΙΞΟΝ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΣΟΥ ΚΑΙ…ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΤΙ !!!

Διαβάστε επίσης τα ακόλουθα σχετικά με το ως άνω θέμα άρθρα αλλά προσέξτε γιατί επαναλαμβάνουν τις ίδιες κοινοτοπίες για τα δήθεν «εγκλήματα» των Νατζιστών. Και…ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ…ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΝΑΤΖΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΡΩΣΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ…ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ:

Ναζί στην υπηρεσία των ΗΠΑ:  http://tvxs.gr/news/taksidia-sto-xrono/nazi-stin-ypiresia-ton-ipa

Η CIA χρησιμοποίησε τουλάχιστον 1.000 Ναζί πράκτορες στον Ψυχρό Πόλεμο. Το ίδιο έκανε και ο Χούβερ. Τους πλήρωναν ακόμη και με τσιγάρα:  http://www.mixanitouxronou.gr/i-cia-chrisimopiise-toulachiston-1-000-nazi-praktores-ston-psichro-polemo-to-idio-ekane-ke-o-chouver-tous-plironan-akomi-ke-me-tsigara/

Σκάνδαλο στις ΗΠΑ: Πάνω από 130 Γερμανοί πρώην Ναζί παίρνουν συνολικά συντάξεις 20,2 εκατ. δολαρίων:  iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/209460/skandalo-stis-ipa-pano-apo-130-germanoi-proin-nazi-pairnoyn-synolika-syntaxeis-202-ekat#ixzz46F81IprP


ΠΗΓΕΣ:

1 – «Gottfried Merkel, 98, a UC luminary» | http://enquirer.com/editions/2003/06/23/loc_wwwloc0merkel23.html

2 -«6 Εκατ. Νεκροί Εβραίοι» απο το…1869;;;!!! | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/10/17/6-εκατ-νεκροί-εβραίοι-απο-το-1869/

3 – Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εκθέτει το «εβραϊκό» Ολοκαύτωμα σαν ΦΑΡΣΑ!!! | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/11/29/ο-ερυθροσ-σταυροσ-εκθέτει-το-εβραϊκό/

4 – Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΙΑΚΩΒ ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FBI ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ | https://greeknewsondemand.com/2015/11/15/ο-αδολφοσ-ιακωβ-χιτλερ-πεθανε-στην-αργ/

5 – ΈΓΓΡΑΦΟ ΒΌΜΒΑ! Καταδότης των ΝΑΖΙ υπήρξε ο μεγάλος «εθνάρχης» Κως. Καραμανλής | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/12/22/έγγραφο-βόμβα-καταδότης-των-ναζι-υπήρ/

6 – ΒΟΜΒΑ: ο Παρασημορφορημένος διοικητής των Ναζί που έγινε δολοφόνος της…ΜΟΣΆΝΤ!!! | Λινκ: https://greeknewsondemand.com/2016/04/01/βομβα-ο-παρασημορφορημένος-διοικητή/

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr