Home Σπύρος Άγκνιου: ο ελληνοαμερικάνος πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, που κατήγγειλε την κυριαρχία της Αμερικής από τους σιωνιστές

Σπύρος Άγκνιου: ο ελληνοαμερικάνος πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, που κατήγγειλε την κυριαρχία της Αμερικής από τους σιωνιστές

by John Kountouris
0 comment 114 views

Screen Shot 2016-04-17 at 8.57.32 PM.png

Στη δεκαετία του 1970 και του 1980 ο (ελληνικής καταγωγής) Spiro Agnew ήταν ένας από τους λίγους κυβερνητικούς αξιωματούχους που είχε το θάρρος να μιλήσει εναντίον του σιωνιστικού προβλήματος που μαστίζει την Αμερική. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο ‘Today Show’ του NBC με τη Barbara Walters προειδοποίησε ότι μια «εβραϊκή κλίκα» ελέγχει τις ειδήσεις και τις πληροφορίες στην Αμερική.  Το 1976 θαρραλέα κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποσύρουν την βοήθεια προς το Ισραήλ, επικαλούμενος τον τρομακτικό τρόπο που μεταχειρίζονταν τους Χριστιανούς. Και πάλι το 1982, κατηγόρησε την σιωνιστική εξουσία σε επιστολή που έστειλε στον ακτιβιστή Hans Schmidt εκφράζοντας την “οργή” του για “την κυριαρχία της χώρας αυτής από τους Σιωνιστές” και για τον “σιωνιστικό έλεγχο των μέσων ενημέρωσής μας» και για τα «70 χρόνια της πολιτικής κατήχησης» που έχει κάνει «πλύση εγκεφάλου στον δυτικό κόσμο ».

Διβάστε περισσότερα στο παρακάτω λίνκ:

http://attikanea.blogspot.com/2016/04/blog-post_571.html

To πλήρες ονοματεπώνυμό του ήτο Σπύρος Αναγνωστόπουλος. Το χωριό του οι Γαργαλιάνοι της Μεσσηνίας. Ο πατέρας ήταν κουρέας στην Βαλτιμόρη της Μέριλαντ. Και αυτό το παληκάρι έγινε…ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ και μας έκανε όλους…ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ!

Ο Agnew ηταν και…ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΣ!  Ενθυμείσθε πως είχε έλθει κάποτε στην Ελλάδα και εξεδωσε μιαν αξέχαστην ομιλίαν!

ΕΠΙΣΗΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μονο απο τα…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ…

Διαβάζουμε την ακόλουθην επιστολήν που έστειλε ο κ Spiro Agnew προς τον εμόν πατέρα ταις 7 Ιουνίου του 1974, μόλις ακριβώς δύο μήνας προτού παραιτηθεί ο Πρόεδρος Νίξον δια το μεγάλον σκάνδαλον του Watergate (Γουότεργκεϊτ).  Εκείνην την εποχήν ήτο εις υπερέντασιν ο Νιξον δια προφανείς λόγους:

Αγαπητοί φίλοι μου,

Αι επισολαί σας μοι έφτασαν ότε ένιωθα απαισιόδοξος πολύ δια το μέλλον, και το μήνυμα πίστεως και ενθαρύνσεως σας μοῦ αναπτέρωσεν κατα πολύ το ηθικόν.  Διό, λίαν ευγνώμων είμαι ένεκα της προσοχής σας και ιδιαιτέρως ευγνώμων είμαι δια τας προσευχάς υμῶν.

Εγώ μετά της οικογενείας μου έχωμεν προσαρμοσθεί πλέον ταις καινούριαις αλλαγαίς εν τῳ βίῳ ημών, και θέλωμεν να ευχαριστήσωμεν ημάς δια την βοήθειάν σας προς τούτο.

Μετ᾽φιλικών χαιρετισμών και θερμών ευχών,

–Spiro Agnew, Αντιπρόεδορς των ΗΠΑ

Κ. Δημήτρης Κουντούρης και οικογένεια

1523 οδός Julian, Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ, 80204

13062947_517166335156093_4576228524534755557_o.jpg

Διαβάστε επίσης: «Σύμβουλος του Οζάλ: Ο Νίξον έπεσε, γιατί δεν ήθελε τον “Αττίλα”»: 

Screen Shot 2016-06-29 at 8.56.48 PM

http://grothia.gr/symvoulos-tou-ozal-o-nixon-epese-giati-den-ithele-ton-attila/

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr