Home ΒΟΜΒΑ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!

ΒΟΜΒΑ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!

by John Kountouris
0 comment 102 views

 

ΒΟΜΒΑ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Τρίγωνο Λάμπρου-ύποπτων ΜΚΟ-διακινητών- Εμπλέκει και βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

Screen Shot 2016-04-18 at 7.34.42 AM

Βόμβα από το σημερινό Κυριακάτικο Πρώτο Θέμα που αποκαλύπτει ότι ο Πάνος Λάμπρου και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσαν τον Ιανουάριο εκδήλωση συμπαράστασης σε παράνομους διακινητές μεταναστών που δικαζόντουσαν στην Μυτιλήνη!

Σύμφωνα με την εφημερίδα που έχει τον υπέρτιτλο «Παρακρατικοί Αναρχοσυριζαίοι κατάργησαν το κράτος». έκαναν παράξενα ταξίδια μεσοπέλαγα. Συγκεκριμένα πέντε εργαζόμενοι σε ΜΚΟ επιχείρησαν, σύμφωνα με τη δικογραφία, να ρυμουλκήσουν βάρκες με πρόσφυγες και μετανάστες χωρίς να ενημερώσουν τις αρχές για τη δράση τους.
Η εφημερίδα επίσης εμπλέκει και δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, την Βασιλική Κατριβάνου και τον Γιώργο Πάλλη, οι οποίοι παραβρέθηκαν όπως αναφέρει σε εκδήλωση στη Μυτιλήνη υπέρ της απελευθέρωσης διακινητών.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Λάμπρου είχε βρεθεί ξανά στη δημοσιότητα επί υπουργίας Πανούση, έπειτα από καταγγελίες (και καταγεγραμμένες συνομιλίες), που έκαναν λόγο για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις και για παροχή βοήθειας σε φυλακισμένους τρομοκράτες.

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ: “Η ναυαρχίδα του κίτρινου τύπου μας έχει συνηθίσει σε εκστρατείες λάσπης και συκοφαντιών εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Στο σημερινό φύλλο της σπατάλησε σελίδες επί σελίδων για την κακότεχνη συγγραφή ενός ψευτο-αστυνομικού ρεπορτάζ. Περιμένουμε με αγωνία, στο προσεχές μέλλον, νέα «αποκαλυπτικά» άρθρα σχετικά με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του Τζ. Φ. Κένεντι”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Πηγή: ΒΟΜΒΑ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Τρίγωνο Λάμπρου-ύποπτων ΜΚΟ-διακινητών- Εμπλέκει και βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – Λόγια-Σταράτα

Διαβάστε επίσης: «Φιλοξενεί ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ η Ανθελληνική κυβέρνση Τρίπρα και τούτο μάλιστα…ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!»

https://greeknewsondemand.com/2016/04/17/φιλοξενεί-τρομοκρατεσ-η-ανθελληνική/

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr