Home ΧΙΟΣ-ΓΚΕΪΤ ΟΠΩΣ…PLAME–ΓΚΕΪΤ!!!

ΧΙΟΣ-ΓΚΕΪΤ ΟΠΩΣ…PLAME–ΓΚΕΪΤ!!!

by John Kountouris
0 comment 429 views

Screen Shot 2016-04-15 at 5.30.41 PM.png

 ***ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!***

Screen Shot 2016-04-14 at 1.57.19 PM.png

-του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com | Λος Άντζελες

Γουότεργκεϊτ (Watergate)…ΧΙΟΣ-ΓΚΕΪΤ!!! Με τη διαφορά όμως ότι η ακόλουθη υπόθεση μοιάζει περισσότερο με την πολύκροτη υπόθεση …Plamegate της κας Valerie Plame, της πρώην πράκτορα της CIA όπως θα δούμε παρακάτω.

Με αφορμή τη σημερινή γκάφα ολικής του κ. Πάνου Καμμένου οπότε, μπροστά στην Ελληνική Βουλή και όλο το πανελλήνιον, αποκάλυψε μερικά πράγματα για τα στελέχη της ΕΥΠ που ΔΕΝ ΕΠΡΕΡΕ να κάνει για λόγους ευνόητους, σας παρουσιάζω την ακόλουθη…

BLOCKBUSTER (υπερπαραγωγή)!…

https://www.facebook.com/tromaktiko/videos/907083579338663/

Χμ…λοιπον…

Με το πού ανέφερε μερικά πράγματα ο κ. Καμμένος κατα τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, αμέσως «άναψε» το διαδύκτυο με άρθρα αναφερόμενα όχι μόνο σε αυτά τα καυστικά λόγια του ο κ. Καμμένου, αλλά και για την προφανή μάχη μεταξύ αυτού και του κ. Στέφανου Χίου απο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που ήταν στο «περιθώριον» εδώ και χρόνια. 

Διαβάζουμε στο σημερινό άρθρο του NewsBeast.gr [1] με τίτλο «Καμμένος: Δεν έδωσα το χιλιάρικο που μου ζήτησε ο Χίος για προστασία» τα εξής σοκαριστικά που ξεστόμισε τόσο ΑΝΕΥΘΥΝΑ ο Καμμένος: 

Screen Shot 2016-04-15 at 5.57.58 PM.png

 

«Η γυναίκα του Χίου που βγάζει πρωτοσέλιδα στο “Μακελειό” κι από το πρωί μέχρι το βράδυ μας εξυβρίζει γιατί δεν του έδωσα μετά την έκδοσή του το χιλιάρικο το μήνα που ήθελε για να πληρώσουμε την προστασία, το νταβατζιλίκι δηλαδή, εργάζεται διορισμένη σε δημόσια υπηρεσία πληροφοριών. Ποιοι άλλοι εργάζονται;»

Ας δούμε πιο αναλυτικά τι δήλωσε ακριβώς ο Π. Καμμένος απο το ίδιο άρθρο [1] του σάιτ NewsBeast.gr…

«Αφού ο πρόεδρος του Ποταμιού ασχολήθηκε με τον Αμαζόνιο, θα ασχοληθώ με την ελληνική πραγματικότητα. Αν γυρίσει η κάμερα στη βουλή, θα δείτε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσωπείται από μία βουλευτή. Ούτε ο εισηγητής, ούτε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος βρίσκονται εδώ», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος κατά την έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή.

Κατόπιν ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρθηκε στις επιχορηγήσεις και τα δάνεια των δύο μεγάλων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, από το 1999.

«Συνολικά 597 εκατ. ευρώ οι επιχορηγήσεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από το ’99. Δάνεια 244 εκατ. ευρώ. Αυτά ήταν τα έσοδα. Αν βάλει κανείς και τα άλλα δηλωμένα έσοδα, φτάνουμε στο 1,2 δισ. ευρώ. Είμαι βέβαιος ότι κανείς από τους βουλευτές των δύο κομμάτων δεν ενημερωθήκαν για αυτά τα χρήματα. Πού πήγαν τα χρήματα αυτά; Υπάρχουν παραστατικά; Αυτά είναι τα πρώτα ερωτήματα που θα διερευνήσει η επιτροπή», υπογράμμισε ο κ. Καμένος. Όμως, «η έρευνα για τη χρηματοδότηση των κομμάτων πάει και στην έμμεση χρηματοδότηση», δήλωσε και κατόπιν αναφέρθηκε για την έρευνα όσον αφορά στα ΜΜΕ:

«Μίλησε πριν ο πρωθυπουργός για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Όταν έφερα το θέμα στην ΕΣΗΕΑ και κατέθεσα έναν κατάλογο που μου ήρθε μέσα από το ΚΕΕΛΠΝΟ προς διερεύνηση, έγινε μάχη. Δημοσιογράφοι που μέχρι σήμερα είχα μαζί τους φιλικές σχέσεις, γίναν οι μεγαλύτεροι μου εχθροί. […] Να είστε βέβαιοι ότι όλος ο κατάλογος των εκβιαστών, μικρών ή μεγάλων, Μαυρίκων ή μη, είναι ακριβώς εκεί μέσα. Θα δείτε ότι κατά τύχη όλοι οι εκβιαστές τυγχάνουν ειδικών εξυπηρετήσεων», είπε ο κ. Καμμένος.

«Η γυναίκα του Χίου που βγάζει πρωτοσέλιδα στο “Μακελειό” κι από το πρωί μέχρι το βράδυ μας εξυβρίζει γιατί δεν του έδωσα μετά την έκδοσή του το χιλιάρικο το μήνα που ήθελε για να πληρώσουμε την προστασία, το νταβατζιλίκι δηλαδή, εργάζεται διορισμένη σε δημόσια υπηρεσία πληροφοριών. Ποιοι άλλοι εργάζονται;», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος εξήγησε πως το δικό του κόμμα δεν πήρε ούτε ένα ευρώ δάνειο.

«Ας δούμε και ποια κόμματα πήραν χρήματα από τα ευρωπαϊκά κόμματα; Πού πήγαν αυτά τα λεφτά; Πού είναι τα τιμολόγια;» αναρωτήθηκε ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. και συνέχισε αναφερόμενος στην υπόθεση της Siemens: «Δεν έγινε ενημέρωση της δικογραφίας της Siemens. Ποιοι ευθύνονται;»

Ο κ. Καμένος στη συνέχεια στήριξε την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, λέγοντας: «Να δούμε ποιοι έπαιρναν τα δάνεια; Ποιοι έκαναν αγορές και πωλήσεις; Αυτούς να στείλουμε στο ειδικό δικαστήριο. Κι αν υπάρχουν κόμματα που έχουν μετανοήσει οφείλουν να φέρουν όλα τα στοιχεία τους στην επιτροπή».

«Αυτό που σας υποσχόμαστε είναι ότι ο ελληνικός λαός θα μάθει ποιοι ήταν οι νταβατζίδες που έλεγξαν τη μεταπολίτευση, ποια ήταν η προνομιακή τους σχέση με τις τράπεζες και τους εκδότες», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος κι έκλεισε με την λακωνική φράση: «Εκλογές το 2019».

Δείτε τώρα το βίντεο Newsbeast.gr – Ομιλία Καμμένου για Εξεταστική Επιτροπή για δάνεια κομμάτων-ΜΜΕ

Η απάντηση του Χίου ήταν γρήγορη και ανελέητη. Διαβάζουμε απο άλλο άρθρο [2] του NewsBeast.gr με τίτλο ««Στέφανος Χίος για Καμμένο: Θα αναγκάσω το πολιτικό θρασίμι να φύγει από την Ελλάδα» τα εξής: 

Ο Στέφανος Χίος, μιλώντας στο «Εκρηκτικό Δελτίο» του ΑΡΤ, προανήγγειλε παράλληλα ότι θα κινηθεί νομικά κατά του κ. Καμμένου.

«Όσον αφορά τον κ. Κάμμενο, αυτόν τον άθλιο πολιτικό συκοφάντη, έχω μιλήσει με το δικηγόρο μου. Τη Δευτέρα θα του πάει το μπουγιουρντί. Επειδή ο Καμμενος έχει σπίτι, βίλες και ελικόπτερα, θα του ζητήσω να του πάρω το σπίτι του στη Βούλα, για να μπορέσω κι εγώ κάποια στιγμή να αποκτήσω το δικό μου σπίτι», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χίος

«Κανένας οίκτος για τα πολιτικά σκουλήκια. Κανένας οίκτος για τους πολιτικούς υβριστές και τους συκοφάντες. Θα τον τσακίσω στο λόγο της επαγγελματικής μου τιμής. Θα αναγκάσω στο πολιτικό θρασίμι να φύγει από την Ελλάδα», είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, αποκαλώντας τον κ. Κάμμενο «γιαλαντζί ψευτοπατριώτη».

«Είναι η πιο φασιστική συμπεριφορά, πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα, είναι πολιτικός αλήτης. Ρωτώ τον κ. Καμμένο, αφού το πάει χοντρά το πράγμα: Ποιο είναι το συγγενικό του πρόσωπο που είναι διορισμένο σε υπηρεσίες αντικατασκοπίες της χώρας που παρακολουθούν έλληνες πολίτες;», δήλωσε ο Στέφανος Χίος.

Δείτε τώρα το βίντεο «Newsbeast.gr – Τι είπε ο Στέφανος Χίος για τον Πάνο Καμμένο»

Ο κ. Χίος όντως πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας «Ποιο είναι το συγγενικό του πρόσωπο που είναι διορισμένο σε υπηρεσίες αντικατασκοπίες της χώρας που παρακολουθούν Έλληνες πολίτες;» Προκείται για συγγενικό πρόσωπο απο τι μεριά της συζύγου του Καμμένου

ΕΔΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 146 & 148 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ (Π. Κ.) ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 14 & 17 ΤΟΥ Ν. 3649/2008 ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;;; Δεν είναι αδικήματα αποκαλυπτοντας υπάλληλο της υπηρεσίας όπως έγινε, π.χ., με την μεγάλη υπόθεση (PLAMEGATE, πατήστε εδώ για περισσότερα) της κας Valerie Plame απο τη CIA που, παρεμπιπτόντως, υπηρέτησε για ένα μεγάλο διάστημα στην Ελλάδα;;;  Αυτό που είπε ο Καμμένος δεν είναι παράβαση του νόμου περι ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων;;  

Screen Shot 2016-04-15 at 6.14.21 PM.png

Διαβάστε επίσης «Valerie Plame: “Η CIA στρατολογεί πράκτορες στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας τους για να επηρεάσει καταστάσεις”»

Αλλά για όσους θα ήθελαν να ρίξουν μια ματιά στις ισχύουσες διατάξειςις για την ΕΥΠ που εμπίπτουν, βέβαια, στην Ελληνική νομοθεσία, δείτε τα παρακάτω για να καταλάβετε ένα πράγμα: Αυτά που είπε ο Πάνος Καμμένος δεν ήταν μόνο μια μεγάλη…ΒΛΑΚΕΙΑ, αλλά αποτελούν και…ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! Διαβάστε τις διατάξεις και πιστεύω να συμφωνήσουμε όλοι πάνω σε αυτό τεράστιας σημασίας για τα εθνικά συμφέροντα και ασφάλειας της χώρας…ότι…ο κ. Καμμένος πάει…

ΧΑΜΕΝΟΣ!

Και τέλος, πριν απο το…ΤΈΛΟΣ σου κ Καμμένε, όπως είπες και εσυ κάποτε… ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ!…ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ…

 

~

Αρθρο: 146

Ημ/νία: 01.01.1951
Ημ/νία Ισχύος: 01.01.1951
Περιγραφή όρου θησαυρού: ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Τίτλος Αρθρου

Παραβίαση μυστικών της Πολιτείας

Λήμματα

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (Π.Κ.), ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ

Κείμενο Αρθρου

1. Όποιος με πρόθεσή του και παράνομα παραδίδει ή αφήνει να περιέλθουν στην κατοχή ή τη γνώση άλλου έγγραφα, σχέδια ή άλλα πράγματα ή ειδήσεις που τα συμφέροντα της πολιτείας ή των συμμάχων της επιβάλλουν να τηρηθούν απόρρητα απέναντι σε ξένη κυβέρνηση, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
2. Σε καιρό πολέμου ο υπαίτιος τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.
Αρθρο: 148
Ημ/νία: 01.01.1951
Ημ/νία Ισχύος: 01.01.1951
Περιγραφή όρου θησαυρού: ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

Τίτλος Αρθρου

Κατασκοπεία

Λήμματα

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (Π.Κ.), ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

Σχόλια:

* Η θανατική ποινή έχει ήδη καταργηθεί με την παρ. 1 του άρθρου 33 του ν. 2172/1993 (Α΄ 207/26.12.1993), σύμφωνα με την οποία: “Η ποινή του θανάτου κ α τ α ρ γ ε ί τ α ι. Οπου στις κείμενες διατάξεις προβλέπεται για ορισμένη αξιόποινη πράξη αποκλειστικώς η ποινή του θανάτου, νοείται ότι απειλείται η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Αν η ποινή του θανάτου προβλέπεται διαζευκτικώς με άλλη ποινή, νοείται ότι απειλείται μ ό ν ο η τελευταία”. Πρβλ. και τα σχόλια του άρθρου 50 του παρόντος κώδικα.

Κείμενο Αρθρου

1. Όποιος με πρόθεση και παράνομα πετυχαίνει να περιέλθουν στην κατοχή του ή στη γνώση του αντικείμενα ή ειδήσεις από εκείνες που αναφέρονται στο άρθρο 146 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.
2. Αν όμως ο υπαίτιος ενήργησε με σκοπό να χρησιμοποιήσει τα ανωτέρω αντικείμενα ή ειδήσεις για να τα διαβιβάσει σε άλλον ή να τα ανακοινώσει έτσι ώστε να μπορούν να εκθέσουν σε κίνδυνο το συμφέρον του κράτους και ιδίως την ασφάλειά του ή κάποιου από τους συμμάχους του, τιμωρείται με ποινή κάθειρξης και σε καιρό πολέμου, με ισόβια κάθειρξη [ή θάνατο]*.
Σύνδεσμος πηγής: http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n3649_08.htm

~

NOMOΣ 3649/2008 – ΦΕΚ 39/Α’/3.3.2008

Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και άλλες διατάξεις.
Αρθρο 14
Καθήκον εχεμύθειας

1. Ο Διοικητής και οι Υποδιοικητές της Ε.Υ.Π., καθώς και το κάθε κατηγορίας προσωπικό της, έχουν καθήκον εχεμύθειας για τα έγγραφα, τις πληροφορίες ή τα άλλα στοιχεία των οποίων λαμβάνουν γνώση στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων τους.

Η παράβαση του καθήκοντος εχεμύθειας αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο τιμωρείται για μεν τους πολιτικούς υπαλλήλους της Υπηρεσίας σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Υπαλληλικό Κώδικα, για δε τους λοιπούς σύμφωνα με τις κείμενες κατά περίπτωση διατάξεις.

2. Οι ανωτέρω έχουν καθήκον εχεμύθειας για διαβαθμισμένα έγγραφα, πληροφορίες ή άλλα στοιχεία και μετά την αποχώρηση τους από την Υπηρεσία, για όσο χρόνο διαρκεί η διαβάθμιση.

3. Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο δημοσιοποιεί διαβαθμισμένα έγγραφα ή στοιχεία που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση του προσωπικού και τον εξοπλισμό της Ε.Υ.Π., καθώς και όποιος παραβιάζει καθήκον εχεμύθειας ή τήρησης του απορρήτου που προβλέπεται από τις διατάξεις του παρόντος νόμου τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός (1) έτους και με χρηματική ποινή από 20.000,00 ευρώ μέχρι 500.000,00 ευρώ, εφόσον η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλη διάταξη και ιδίως από τα άρθρα 146 και 147 του Π.Κ..

4. Το προσωπικό της Ε.ΥΠ. δεν επιτρέπεται να καταθέτει ως μάρτυρας στα δικαστήρια ή ενώπιον άλλης αρχής για ό,τι αναφέρεται σε θέματα, πληροφορίες, γεγονότα ή πρόσωπα που αφορούν την Υπηρεσία, χωρίς προηγούμενη έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών, με την επιφύλαξη των διατάξεων του ν. 3115/2003.

5. Η Ε.Υ.Π., κατά παρέκκλιση από κάθε γενική ή ειδική διάταξη, πάντοτε όμως με την επιφύλαξη των διατάξεων του ν. 3115/2003, όπως κάθε φορά ισχύει, εξαιρείται από την υποχρέωση να γνωστοποιεί σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου πληροφορίες ή στοιχεία εφόσον ο Διοικητής κρίνει ότι η δημοσιοποίηση τους βλάπτει το δημόσιο συμφέρον.

Η πρόσβαση στα αρχεία της Ε.Υ.Π. επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό της που εξουσιοδοτείται για την τήρηση και επεξεργασία του.
Αρθρο 17
Μεταθέσεις – Αποσπάσεις.

1. Οι μεταθέσεις των υπαλλήλων της Ε.Υ.Π. ενεργούνται κατά τους θερινούς μήνες.

Μεταθέσεις για λόγους που αναφέρονται στο συμφέρον της Υπηρεσίας διενεργούνται σε οποιονδήποτε χρόνο, κατά παρέκκλιση από κάθε άλλη διάταξη, ύστερα από γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Η διαδικασία και οι λεπτομέρειες διενέργειας των μεταθέσεων ρυθμίζονται με τον Οργανισμό της Ε.Υ.Π..

2. Δεν επιτρέπεται μετάθεση των υπαλλήλων της Ε.Υ.Π. που είναι μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συνδικαλιστικών οργανώσεων της, χωρίς έγγραφη συγκατάθεση των ιδίων και της συνδικαλιστικής τους οργάνωσης.

3. Απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση η απόσπαση εκτός Ε.Υ.Π. του πολιτικού προσωπικού της.

4. Μόνιμοι υπάλληλοι και υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου δημόσιων υπηρεσιών και νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, που κατέχουν οργανικές θέσεις και είναι σύζυγοι υπαλλήλων της Ε.Υ.Π., επιτρέπεται να αποσπώνται, κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων, σε υπηρεσίες του Δημοσίου ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα, στην περιοχή όπου υπηρετεί ο (η) σύζυγος τους, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 14 του άρθρου 10 του ν. 3051/2002 (ΦΕΚ 220 Α).

Η απόσπαση διενεργείται με κοινή απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού, που εκδίδεται ύστερα από σχετική αίτηση του υπαλλήλου και σύμφωνη γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Υπηρεσίας ή του φορέα, από τον οποίο αποσπάται.

5. Οι πράξεις διορισμού, μετάταξης, μετάθεσης και κάθε άλλης υπηρεσιακής μεταβολής οποιασδήποτε φύσεως ή κατηγορίας, που αφορούν στο προσωπικό της Ε.Υ.Π., δεν δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Πηγή: http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n3649_08.htm

* THE END *

––––––

Πηγές:

1 – «Καμμένος: Δεν έδωσα το χιλιάρικο που μου ζήτησε ο Χίος για προστασία
«Ο λαός θα μάθει ποιοι ήταν οι νταβατζίδες που έλεγξαν τη μεταπολίτευση»», 18:27 • 15/04/2016 | λίνκ: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2208815

2 – «Στέφανος Χίος για Καμμένο: Θα αναγκάσω το πολιτικό θρασίμι να φύγει από την Ελλάδα», 22:15 • 15/04/2016 | Λίνκ: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2209171

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr