Home Συντονίζει τις ΛΑΘΡΟ-εισβολές ΠεριΟΎΣΤιος ΨΕΥΤΟ-Έλληνας και πράκτορας της…ΜΟΣΆΝΤ!

Συντονίζει τις ΛΑΘΡΟ-εισβολές ΠεριΟΎΣΤιος ΨΕΥΤΟ-Έλληνας και πράκτορας της…ΜΟΣΆΝΤ!

by John Kountouris
0 comment 153 views

Screen Shot 2016-04-10 at 8.24.09 PM.png

Στο παρόν άρθρο (πατήστε εδω) αναφέρεται ο κ Πάνος Καμμένος.  Αλλά καθώς το διαβάζετε το άρθρο, θέλω να έχετε υπόψιν το ακόλουθο γεγόνος, και τούτο μάλιστα σύμφωνα με πηγές μέσα απο την Ε.Υ.Π.:

ΑΠΟ 26 ΕΤΏΝ, ΕΊΝΑΙ ΠΡΆΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΉΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ Ο Κ. ΠΆΝΟΣ ΚΑΜΜΈΝΟΣ!!! (πατήστε εδώ)

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΛΆ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΎ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΌΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΈΣ.

ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΦΈΤΟΣ (2016), ΚΑΘΏΣ Ο Κ. ΚΑΜΜΈΝΟΣ ΠΕΤΟΎΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ, ΈΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΉΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΎΠΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ: «ΘΑ ΜΙΛΏΣΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΚΈΝΤΡΟ ΑΠΟΦΆΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.»  ΜΆΛΙΣΤΑ!  ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΈΝΟΥΜΕ ΕΔΏ, ΓΙΑΤΙ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ ΈΛΑΒΕ ΧΏΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΈΡΑ…ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΈΣ ΤΩΝ WikiLeaks ΠΟΥ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΏΤΕΡΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΈΧΟΥΝ ΚΆΤΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΚΆΤΙ…ΔΥΣΟΊΩΝΟ!!!  ΤΥΧΑΊΑ ΌΛ’ ΑΥΤΆ;;;  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! (πατήστε εδώ για περισσότερα)

Κι εμείς απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ πληροφούμαστε απο βαθείς κύκλους της Ελληνικής αστυνομίας και όχι μόνο για τέτοια θέματα, για να καταλάβετε εδώ ότι ξέρουμε τι λέμε εμείς…ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το άρθρο «ΤΟ “ΠΡΟΦΙΛ” ΕΝΟΣ …ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ… Πίσω από την “Ισλαμοποίηση” οι Εβραίοι!!!» για να καταλάβετε ΠΟΙΟΙ ΑΒΡΙΒΩΣ είναι πίσω απο όλες αυτές τις ΛΆΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΣ στην Ελλάδα!

ΤΟ “ΠΡΟΦΙΛ” ΕΝΟΣ …ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ… Πίσω από την “Ισλαμοποίηση” οι Εβραίοι!!!

http://online-pressblog.blogspot.com/2016/04/blog-post_575.html

Διαβάστε επίσης: «Απο 26 ετών…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!»:

https://greeknewsondemand.com/2016/04/11/απο-26-ετών-πρακτορασ-του-ισραηλ-ο-πανοσ/

Screen Shot 2016-04-10 at 9.31.20 PM.png

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr