Home Στο Λος Άντζελες για μυστική συνάντηση ο Γιώργος Παπανδρέου!

Στο Λος Άντζελες για μυστική συνάντηση ο Γιώργος Παπανδρέου!

by John Kountouris
0 comment 110 views

Screen Shot 2016-04-08 at 8.49.37 PM.png

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com | 8 Απριλ. 2016

Σύμφωνα με στενότατο φίλο του δικού μου πατέρα, Δημήτρη Κουντούρη, μόλις επισκέφθηκε το Λος Άντζελες ο Γιώργος ο…Παπανδρέου, ο αρχι-προδότης όλης της Ελλάδας!  Ήλθε εδώ μετά από πρόσκληση της επιτροπής της γνωστής Ελληνο-ορθόδοξης ενορίας της Αγίας Σοφίας του Λος Άντζελες.

Αυτήν την ενορίαν την λέγουμε εδώ «Η ενορία του Χoλιγούντ» λογῳ του ότι πηγαίνουν εκεί διάφοροί γνωστοί ηθοποιοί όπως ο κ Τομ Χάνκς και η σύζυγός του Ρίτα Ουίλσον. ΣΙΓΆ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ!

Ο ΓΑΠ, που μένει Βοστόνη πλέον, έχει έλθει εδώ για να παραβρεθεί σε μια μεγάλη σύσκεψη σημαίνοντων προσώπων της Ομογένιας που έχει ήδη λάβει χώρα στην εκκλησία Αγία Σοφία πριν απο μερικές ημέρες σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Ήταν εκεί και ο πρόξενος της Κύπρου!

Αυτό όμως που δεν μάθαμε για την εν λογῳ σύσκεψη είναι το γεγονός ότι ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΝ απο κανένα πρακτορείο ειδήσεων.  Και απ,ό,τι φαίνεται, έγινε…ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ.  Γι᾽αυτό είμαι ευγνώμων σε αυτόν τον καλό φίλο του πατέρα μου που μας το ανέφερε αυτό το πράγμα, αλλιώς δεν θα το ξέραμε! Ψάξτε το κι εσείς και σας εγκυόμαι ότι ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ.

Ψάξτε το στο διαδύκτυο μόνοι σας.  Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της Αγίας Σοφίας του Λος Άντζελες…ΤΙΠΟΤΕ! Δείτε παρακάτω το λίνκ της ιστοσελίδας τους:

http://www.stsophia.org/home.html

Τώρα το γεγονός ότι αυτή η εκκλησία προσκάλεσε και υποδέχτηκε αυτόν τον παλιάνθρωπον για να επισκεφθεί την εκκλησία τους και να την ΜΟΛΎΝΕΙ με την παρουσία του, αυτήν την καθιστά όχι μόνο αιρετική αλλά και…ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΝΏΠΙΩΝ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΎ-και όχι μόνο!

Screen Shot 2016-04-09 at 8.15.22 AM.png

Θα σας δώσω άλλο ένα παράδειγμα.  Η καινούρια αίθουσα της εκκλησίας αυτής ιδρύθηκε με χρήματα  της κας Αριάνα Χάφινγκτον, της γνωστής φιλελεύθερης και ΒΡΩΜΙΚΗΣ «δημοσιογράφου», που διατηρεί την ιστοσελίδα «ειδήσεων» The Huffington Post, που αναφέρει όλο…ΒΡΩΜΙΕΣ εκ μέρους της κοινώτητος των…ΓΚΈΙ εδώ στις ΗΠΑ καθώς και άλλα βλακώδη θέματα!  Και αυτή η εκκλησία έχει πάρει ΛΕΦΤΑ απο αυτήν την ανήθικη γυναίκα!  Πριν απο ένα χρόνο, ήταν ο βοηθός ιερέας της εν λόγῳ ενορίας που είχει αναφερθεί σε αυτό λέγοντας «Ναι μεν πήραμε λεφτά απο την Χάφινγκτον, αλλά δε, τι μας νοιάζει;;;…τα λεφτά είναι τα λεφτά!»  Αυτά μου τα είπε η αδελφή που πηγαίνει σε εκείνη την ενορία και τον παπά αυτόν τον άκουσε να λέει αυτά με τα ίδια της τα αυτιά…αυτήκοος μάρτυς ήταν.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία της αιθούσης της Αγίας Σοφίας όπως μας την έχει παράσχει το ίδιο το σάιτ…HUFFINGTON POST.  Παρ᾽όλο που είναι διαζευγμένη η Αριάνα, συνεχίζει να κρατάει το ίδιο επώνυμο του πρώην συζύγου της Michael Huffington, ο οποίος ήταν κάποτε ένας γνωστός πολτικός εδώ στο Λος Άντζελες.  Υπάρχει ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για την ζωή του κ Χάφινγκτον: είναι γνωστός…Π**ΣΤ*Σ και του δίνεται το «δικαίωμα» να..ΜΕΤΑΛΑΜΒΆΝΕΙ -παρακαλώ!- σε εκείνη την  αιρετική «εκκλησία» ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να του δίνει κοινωνία ο «διάσημος» εκεί ιρεύς και ακούει εις το όνομα του Τζόν Μπάκας!  Ψάξτε το θέμα κι σεις στο διαδύκτυο και θα βρείτε κι άλλα άρθρα που αναφέρονται σε ακριβώς το ίδιο θέμα.  Γκουγκλάρετε για του λόγου το αληθές τα εξής: John Bakus, Michael Huffington, Homosexual, Communion.

Screen Shot 2016-04-09 at 7.43.56 AM.png

Και το…ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ απ᾽όλα αυτά δεν είναι μόνο το γεγονός πως αυτή η εκκλησία συνδέεται με την Α. Χάφινγκτον, αλλά και διότι η Χάγινγκτον είναι σε πλακάκια (πατήστε εδώ) με τον ίδιον τον Γιώργο…ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΟΛΕΤΉΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΈΝΟΥΣ!!!  Και εξ ού η επίσκεψις του ΓΑΠ στην συγκεκριμένη εκκλησία στο Λος Άντζελες που είναι αφιερωμένη εις μιαν απο τις…ΠΌΡΝΕΣ της…ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ! 

Και ΤΩΡΑ τίθεται το ερώτημα: ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ και ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟΝ ΠΡΟΚΆΛΕΣΑΝ;;;

Αν δεν ξέρετε ακόμη για την συγκεκριμένη ενορία, διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μου για αυτήν για να καταλάβετε πλήρως τι εννοώ εδώ:

Μ. Δουκάκης: Υποστηρίζουμε τους πρόσφυγες στην Ελλάδα:

https://greeknewsondemand.com/2016/03/21/μ-δουκάκης-υποστηρίζουμε-τους-πρόσφυ/

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ του ΛΟΣ ΆΝΤΖΕΛΕΣ:

https://greeknewsondemand.com/2016/02/18/η-μεγαλη-προδοσια-της-αγιασ-σοφιασ-του/

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr