Home Η Frontex εκθέτει τον Τσίπρα: Ανάμεσα στους πρόσφυγες που ζητούν άσυλο, κρύβονται και τζιχαντιστές τρομοκράτες!

Η Frontex εκθέτει τον Τσίπρα: Ανάμεσα στους πρόσφυγες που ζητούν άσυλο, κρύβονται και τζιχαντιστές τρομοκράτες!

by John Kountouris
0 comment 104 views

–απο το Xryshaygh.com  |  Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016 – 22:02 

Screen Shot 2016-04-07 at 8.36.03 PM.png

Τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους από την αύξηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη επισημαίνει η Frontex στην έκθεση ανάλυσης ρίσκου για το 2016, προειδοποιώντας ότι ανάμεσα σε όσους ζητούν άσυλο μπορεί να βρίσκονται και τρομοκράτες, οι οποίοι βρήκαν αυτόν τον τρόπο για να μπουν στην Ευρώπη.

Επικαλείται, μάλιστα, για την προειδοποίηση αυτή το παράδειγμα των δύο εκ των βομβιστών που χτύπησαν στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015 και οι οποίοι πέρασαν με καράβι από την Τουρκία στην Λέρο. «Οι επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015 δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι παράνομες μεταναστευτικές ροές μπορεί να χρησιμοποιούνται από τρομοκράτες για να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση, ενώ στη συνέχεια υπενθυμίζει ότι «δύο από τους τρομοκράτες μπήκαν από την Λέρο και καταγράφηκαν από τις ελληνικές αρχές. Παρουσίασαν πλαστά χαρτιά από την Συρία προκειμένου να επιταχύνουν την διαδικασία καταγραφής τους». Γι΄ αυτό και προτείνει την εφαρμογή διαδικασιών screening ως «απαραίτητες», προκειμένου να επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί για την εθνικότητα των προσφύγων που φτάνουν χωρίς διαβατήρια ή άλλα έγγραφα στην διάθεσή τους.

Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα όχι μόνο μπαίνει κρυφά «κάθε καρυδιάς καρύδι», καθώς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διευκολύνει όσο μπορεί την διακίνηση των λαθρομεταναστών, αλλά έχουμε τόσο τις χρυσοπληρωμένες ΜΚΟ των «αλληλέγγυων» όσο και τις περιθωριακές και παρακμιακές ομαδούλες των επίσης χρυσοπληρωμένων «αντιρατσιστών», οι οποίες με τις φαιδρές μεν επικίνδυνες δε φωνές τους για «ανοιχτά σύνορα», «άσυλο στους πρόσφυγες», «νομιμοποιήστε τους μετανάστες» και άλλες παρόμοιες βλακείες φροντίζουν να διευκολύνουν την πιθανή διέλευση στην Χώρα μας τζιχαντιστών, αφού ακόμη και η παραμικρή παρεμπόδιση εισόδου λαθρομεταναστών στην Ελλάδα ή ο στοιχειώδης έλεγχος εξακρίβωσης της ταυτότητας και της εθνικότητας τους θεωρείται απ΄αυτούς τους γελοίους τύπους ως «φασιστική και ρατσιστική συμπεριφορά».

Οι παραινέσεις τους προς τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά να κάνουν όλοι αίτηση ασύλου, προκειμένου να μην απελαθούν, αποτελεί μια ακόμη θλιβερή ενέργεια αυτών των ανεκδιήγητων στοιχείων.

Θα είναι, όμως, και οι ηθικοί αυτουργοί στην απευκταία περίπτωση τρομοκρατικής δράσης στην Χώρα μας, καθώς αυτοί θα είναι που θα έχουν κάνει το παν για να τους φέρουν εδώ.

-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

 
Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/frontex-anamesa-stous-prosfuges-pou-zhtoun-asulo-krubontai-kai-tromokrates#ixzz45CcGthd0

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr