Home Ο Τούρκος πρόξενος έπιασε στον ύπνο την κυβέρνηση και πούλησε προστασία στην Ειδομένη

Ο Τούρκος πρόξενος έπιασε στον ύπνο την κυβέρνηση και πούλησε προστασία στην Ειδομένη

by John Kountouris
0 comment 95 views

Screen Shot 2016-04-05 at 1.45.04 PM.png

Τους έπιασε στον ύπνο; Όχι μόνο. Τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Ο λόγος για τον πρόξενο της Τουρκίας στη στη Θεσσαλονίκη, Ορχάν Γιαλμάν Οκάν, ο οποίος το πρωί πήγε να …επιθεωρήσει τον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη!

Το θέμα δεν είναι μόνο ότι ο Τούρκος πρόξενος δεν ενημέρωσε κανέναν απολύτως για την μετακίνησή του. Είναι ότι κανένας από την κυβέρνηση ή από τις αρχές δεν πήραν χαμπάρι…Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για παράδειγμα δεν είχε ιδέα.

Είναι τόσο κακό που πήγε ένας πρόξενος στην Ειδομένη; Πρώτα απ΄ όλα δεν είχε καμία δουλειά να πάει. Δεύτερον για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ο Τούρκος πρόξενος πήγε στην Ειδομένη να πουλήσει την γνωστή….προστασία που χρόνια τώρα η Άγκυρα προσπαθεί να πουλήσει στους μουσλμάνους των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής. Από τους περισσότερους η προσπάθεια του Ερντογάν να γίνει…ο πατερούλης των μουσουλμάνων έχει απορριφθεί.

Αυτός ήταν ο στόχος του Τούρκου πρόξενου . Ελπίζουμε ότι τώρα που θα ξύπνησαν στην κυβέρνηση θα του τραβήξουν το αυτί.

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr