Home Αξιωματούχοι στην Αθήνα: Πρέπει να χτιστεί τζαμί αλλιώς θα μας επιτεθούν οι τρομοκράτες

Αξιωματούχοι στην Αθήνα: Πρέπει να χτιστεί τζαμί αλλιώς θα μας επιτεθούν οι τρομοκράτες

by John Kountouris
0 comment 119 views

Screen Shot 2016-04-05 at 12.26.44 PM.png

– απο το σάιτ therebel.media | Μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com

Η ακόλουθη είδησις κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε όλα τα ΜΜΕ και το διαδύκτυο.  Μόλις έκανε αναφορά σε αυτό ο γνωστός δημοσιογράφος απο το Τεξας, κ Alex Jones απο το πρακτορείο ειδήσεών του Infowars (Infowars.com).

Διαβάστε το παρακάτω που μετέφρασα για σας.  Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΩΝ ΣΑΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΌΡΙΑ….ΔΕΝ ΈΧΕΙ!!!  ΠΆΝΕ ΠΛΕΟΝ ΓΗ ΤΗ ΠΛΉΡΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΟΥΜΕ!!!….

Screen Shot 2016-04-05 at 12.24.02 PM

Φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο οικονομικά ασταθής, αλλά και ηθικά ασταθής.

Αξιωματούχοι της Αθήνας υποστηρίζουν ότι αν αποτύχουν να χτιστεί τζαμί στην ελληνική πρωτεύουσα, θα γίνουν στόχος ισλαμιστών τρομοκρατών.

Ενθυμείσθε ότι το 2006, ένας νόμος που είχε ψηφιστεί τότε απαιτούσε απο τους φορολογούμενους να πληρώσουν το τίμημα για ένα τέμενος στο Βοτανικό, κοντά στο κέντρο της πόλεως. Ωστόσο, το έργο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω πολλαπλών εκκλήσεων εναντίον του.

«Είναι ακριβώς λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων που πρέπει να κινηθούμε γρήγορα για να κατασκευαστεί το τζαμί στην Αθήνα», είπε ένας κυβερνητικός αξιωματούχος στην Καθημερινή.

Πηγή: http://www.therebel.media/officials_in_athens_say_that_they_have_to_build_a_mosque_or_else_terrorists_will_attack

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr