Home Greek News Ο Jim Tucker για Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και Ελλάδα

Ο Jim Tucker για Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και Ελλάδα

by John Kountouris
0 comment 260 views

Screen Shot 2016-04-04 at 1.03.19 PM.png

 

Το ακόλουθο άρθρο το έγραψε πριν απο λίγο ο καλό μου φίλος και συνάδελος Γεράσιμος Βραχιωλίδης, ο γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος απο τον Χολαργό!  Μετἀ απο αυτό, δείτε το βίντεο που έφτιαξα για αυτό το τόσο κρίσιμο για την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος ζήτημα. 

~

-Γράφει ο κ. Βραχιωλίδης:

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ BILDERBERG!

-του Γεράσιμου Βραχιωλίδη απο το σάιτ indobserver.blogspot.gr | 4 Απριλ. 2016

Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των συμμετεχόντων στη φετινή συνεδρίαση…

της λέσχης Bilderberg, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στην Αυστρία. Οι σύνεδροι αναμένεται να συζητήσουν και ελληνικά ζητήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, η συνεδρίαση αναμένεται να λάβει χώρα από τις 11 μέχρι και τις 14 Ιουνίου στο Τελφς. Συνολικά θα συμμετάσχουν 140 άτομα από 22 χώρες. Οι Έλληνες που θα παρευρεθούν είναι ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος του Τιτάνα), ο Παναγιώτης Πικραμμένος (πρώην πρωθυπουργός της χώρας) και ο Λουκάς Τσούκαλης (πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ).

Τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι τα εξής: Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, Τεχνητή Νοημοσύνη, Χημικά Όπλα, Οικονομικά Προβλήματα, Ευρωπαϊκή Στρατηγική, Ελλάδα, Παγκοσμιοποίηση, Ιράν, Μέση Ανατολή, ΝΑΤΟ, Τρομοκρατία, Ρωσία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερικανικές Εκλογές.

Πηγή: http://indobserver.blogspot.gr/2016/04/bilderberg.html

~

-Γράφει ο κ Ιωάν. Κουντούρης απο το Λος Άντζελες:

Ήταν ο κ Jim Tucker, ο γνωστός δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεως The American Free Press, ο οποίος μας πρωτοαποκάλυψε πως το 2009, οπότε γινόταν η επίσημη συνάντησις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ εν Αθήναις, ότι, εκλήθησαν και ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής να παραβρευθούν κι οι δύο σε αυτό το μέγάλο -αλλά και ΚΡΥΦΟ- συνέδριο αυτής της μυστικής οργανώσεως.

Απ᾽ό,τι φάνηκε τότε, ο κ Ρότσιλντ απο την Αγγλία ήταν αρκετά τσαντισμένος με τον Καραμανλή γιατί, απλά, προσπαθούσε να κάνει ξανά την Ελλάδα….ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΟΣ. Γι᾽αυτό, και σύμφωνα με τον κ. Tucker που ήταν ένας απο τους πιο πεπειραμένους δημοσιογράφους για θέματα που αφορούν την λέσχη αυτή, διέταξε ο κ. Ρότσιλντ εις τον Καραμανλή να…ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ώστε να αντικατασταθεί απο τον ίδιο τον Γιώργο τον…ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΓΙΆ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!

Στην απόφαση του κ Ρότσιλντ έπαιξε μεγάλο ρόλο η συμφωνία Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη για λόγους….ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ…

Τώρα δείτε το παρακάτω βίντεο μου για αυτό το θέμα:

https://www.youtube.com/watch?v=DVnVeu82xDU

 

ΤΩΡΑ….δείτε το ακόλουθο βίντεο όπου ο Jim Tucker μιλάει στον γνωστό δημοσιογράφο απο το Τέξας κ Alex Jones λίγες εβδομάδες ΠΡΙΝ τη μεγάλη συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ στην Αθήνα το 2009 λέγοντας τα εξής εκπλητικά για του λόγου το αληθές! Ενθυμείσθε ότι η επίσημη συνεδρίαση της Μπίλντερμπεργκ είχε λάβει χώρα στην Ελλάδα και το 1993!  Αλλά για το απο το 2009 συνέδριὀ τους…προσέξτε τώρα…είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως είχαν δαπανηθεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, σαν παρά ποτέ, για την ασφάλεια και προστασία της εν Αθήναις συνεδριάσεως της εν λόγῳ λέσχης κάτι το οποίο εμας τους Έλληνες μας εγείρει πολλά ερωτήματα–εκ των υστέρων βέβαια. ΓΙΑΤΙ χρειάστηκε τότε ένας τεράστιος προϋπολογισμός για τα έξοδα της Μπίλντερμπεργκ;;;…ιδιαίτερα στην περίπτωση της…ΕΛΛΑΔΑΣ;;;  Και μετα απο μόνο μερικούς μήνες, όλως τυχαίως, ξεκινάει επίσημα η…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! Τυχαία όλ᾽αυτἀ Έλληνες;;;  ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ, Η ΔΙΑΊΣΘΗΣΉ ΜΑΣ!!!

Αν θέλετε τι γνώμη μου επ᾽αυτού, χρειάστηκε τέτοιου μεγέθους προϋπολογισμός μόνο και μόνο για έναν σημαντικότατο λόγο:  ΑΥΤΟΙ ΕΜΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΈΛΑΝΕ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΌ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΝ ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΜΜΕ!!!  ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΣΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΌΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΙ ΤΌΠΟΥ ΕΞΑΝΆΓΚΑΖΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ ΝΑ ΣΒΉΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΚΟΠΙΚΟ ΥΛΙΚΌ ΤΡΆΒΗΞΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Εν ολίγοις, και για τους Έλληνες που δεν μιλάε Αγγλικά, αυτός ο εμπιστότατος δημοσιογράφος ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ τα εξής για το θα συζητηθεί εκεί στο Μπίλντερμπεργκ. Αυτἀ τα είχε πει ΠΡΙΝ την έναρξη της Μπίλντερμπέργκ του 2009:

1 – Θα γιορτάσουν….άκουσον-άκουσον…την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ που ήταν ήδη σε εξέλιξη τότε!  ΤΙ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΆ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;;!!!  Και οπως γνωρίζουμε όλοι, η Ελληνική κρίση ΔΕΝ είχε ξεκινήσει ακόμα!

2 – Θα δοθεί περισσότερη…ΔΥΝΑΜΗ στο ΔΝΤ και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ για την χειρισμό των οικονομικών υποθέσεων των χωρών στις οποίες θα δόσουν χρηματοοικονονική «αρωγή»!!! ΑΡΑ, τι μας λένε αυτά τα πράγματα για την περίπτωση της κρίσεως στην Ελλάδα;;;  ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ!!! Δηλαδή, μέχρι τότε το ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΙΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΈΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΌΡΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΌΤΕ (το 1947) Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΥΝΟΙΚΟΎΣ ΌΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΌΤΙ ΕΊΧΕ ΔΌΣΕΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ..!!!  Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΙΣΧΎΕΙ…!!! ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΈΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ…!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΜΟΥ «ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΡΊΖΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.!!!» ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΥΤΌ…

ΌΛΑ ΌΣΑ ΠΡΟΈΒΛΕΨΕ ΤΟΤΕ Ο Κ. Tucker ΈΧΟΥΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=TZ8j2Pqnk7k

 

Για το πρώτο ρεπορτάζ του Tucker για την Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα απο το 2009, δείτε το ακόλουθο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=QzmZh9ByXr8

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr