Home ΒΟΜΒΑ: ο Παρασημορφορημένος διοικητής των Ναζί που έγινε δολοφόνος της…ΜΟΣΆΝΤ!!!

ΒΟΜΒΑ: ο Παρασημορφορημένος διοικητής των Ναζί που έγινε δολοφόνος της…ΜΟΣΆΝΤ!!!

by John Kountouris
0 comment 146 views

Screen Shot 2016-03-31 at 7.20.52 PM

► Αρχισυντάκτης: Joseph Fitsanakis απο το intelnews.org | Ημερομηνία: 29 Μάρ του 2016 | Μετάφρασις/επιμέλεια Ελληνιστί του Ιωάννη Κουντούρη μετά σχολιαμού του ίδιου | JohnKountouris.com

______________

Screen Shot 2016-02-13 at 3.05.00 PM copy.png

Για ακόμη μια φορά, επαληθευόμεθα εμείς οι «συνωμοσιολόγοι» –που πρέπει ορθώς να λεγόμεθα ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΡΟΙ- για το γεγονός ότι ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ να λέγομεν τα πράγματα με το όνομά τους!  Και αυτό που πρόκειται να διαβάσετε είναι κάτι το οποίο ομοιάζει με το ρητόν «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εις την Ρώμην», ενώ, στην πραγματικότητα, πρέπει να λέγομεν, εν προκειμένῳ, «Άπαντες οι δρόμοι εις…ΤΕΛ ΑΒΙΒ οδηγούσιν»!!!

Αυτά όπως ΔΕΝ αποτελούν «έκπληξιν»για όσους έχουν ήδη μελετήσει καλά τα σχέδια και τις μηχανοραφίες του παγκοσμίου Εβραϊσμού προς μιαν Νέαν Τάξιν Πραγμάτων.  Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ πως πολλοί εκ των ανωτέρων αξιοματούχων του Τρίτου Ρίχ ήσαν…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ· αυτά τα εξεύρομεν ήδη. Αλλά, αυτό που πρόκειται να σας αποκαλυφθεί Ελληνιστί, είναι κάτι το οποίοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ τολμούν να αναφέρουν, ότι, τα πλοκάμια τους τα έχουν ξαπλομένα ΠΑΝΤΟΎ οι δυνατοί Εβραίοι του κόσμου τούτου (οι Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, κ.τλ) και ΑΝΕΚΑΘΕΝ ήλεγχαν και τις δύο πλευρές του κάθε πολέμου, της κάθε λαϊηκής εξεργέρσεως, κ.τλ.  Άρα, δεν πρέπει να μας ξενίζει η ακόλουθη αποκάλυψις που αποτελεί ένα άρθρο [1] ενος Ελληνο-Αμερικανού ονόματι Joseph Fitsanakis. 

Ειρήσθω εν παρόδῳ, θα αναφερθώ ώδε (εδώ) σε δύο γνωστοούς Εβραίους συγγραφείς, ένας εκ των δύo είναι ο κ. Dan Raviv, ο οποίος συμμετείχε σε μια εκποπή της κρατικής τηλεόρασης εδώ στις ΗΠΑ, δηλ. στο γνωστό κανάλι C-SPAN, το 1990 όπου συμπαρουσιαστηκε μαζί με τον συνάδελφό του και συ-συγγραφέα κ Yossi Melman αποκαλύπτωντας, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, την ύπαρκτη μετάφραση της λέξεως MOSSAD, και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΏΣ ΓΡΆΦΕΤΑΙ. Οι δύο συγγραφείς αυτοί είχαν βγεί τότε στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου και νυν διευθύνοντος συμβούλου του C-SPAN, κ. Brian Lamb, μιλώντας για το τότε καινούριό τους βιβλίο με θέμα την ιστορία των μυστικών υπηρεσιών όλων των μεγάλων δυτικών χωρών. Αυτό το βιβλίο ονομάζεται «Every Spy A Prince (1990)» (ο Κάθε κατάσκοπος είναι και πρίγκιπας).[2]

Αλλά αυτό που θέλω να σας επισημάνω είναι η κυριολεκτική μετάφρασις της εβραϊκής λέξεως ΜΟΣΑΝΤ  –που μας απεκάλυψαν τότε οι κ.κ. Raviv και Γιόσι- που είναι...Israeli Special Intellgence Serivce (ISIS)! Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=E9ubCPIHrPQ

Διαβάστε τώρα το άρθρο του κ. Fitsanakis γιατί μας επιφυλλάσει και άλλη μιαν έκλπληξιν για τους δικούς του ο κ Dan Raviv!…

~

Αποκαλύφθηκε τελευταίως ότι ένας περιβόητος αντισυνταγματάρχης στο Waffen SS, ο οποίος υπηρέτησε στην προσωπική μονάδα σωματοφύλακων του Αδόλφου Χίτλερ, λειτούργησε ως hitman (δηλ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ) για την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών Μοσάντ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο γεννημένος εν Αυστρίᾳ Ότο Σκορτσένυ (Otto Skorzeny) έγινε γνωστός ως ο πιο αδίστακτος διοικητής ειδικών δυνάμεων του Τρίτου Ράιχ. Έχοντας προσχωρήσει στον αυστριακό κλάδο του Εθνικού Σοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος στα 19 του, σε ηλικία 23 ετών ο Skorzeny άρχισε να υπηρετήσει στο Waffen SS, τον στρατό κληρωτών της ναζιστικής Γερμανίας που αποτελείτο σε μεγάλο βαθμό απο αλλοδαπούς μαχητές. Το 1943, ο ίδιος ο Χίτλερ παρασημορφόρησε τον Skorzeny με τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδηρένιου Σταυρού σε αναγνώριση της ηγεσίας του στη ειδική αποστολή EICHE, τη διάσωση από τους γερμανούς κομάντος του Ιταλού φασίστα δικτάτορος Μπενίτο Μουσολίνι, ο οποίος ήταν φυλακισμένος σε ένα χιονοδρομικό κέντρο στα βουνά Απεννίνων μετά από ένα πραξικόπημα εναντίον της κυβέρνησής του.

Ο Skorzeny επέζησε του πολέμου και κατέληξε να ζήσει στην Ισπανία υπό την προστασία του ακροδεξιού δικτάτορος της χώρας, Φρανσίσκο Φράνκο. Η Μοσάντ του Ισραήλ, που είχε κάνει προτεραιότητα τη σύλληψη ή δολοφονία ανωτέρων αξιοματικών των Ναζί που είχαν επιζήσει από τον πόλεμο, είχε σκοπό να δολοφονήσει τον Skorzeny. Ωστόσο, δύο βετεράνοι ισραηλινοί παρατηρητές νοημοσύνης, ο κ. Dan Raviv και ο κ. Γιόσι Μέλμαν, αποκάλυψαν την Κυριακή (στις 27 Μαρ. του 2016) ότι, αντί να σκοτώσει τον Skorzeny, αποφάσισε η Μοσάντ να τον…προσλάβει. Με βάση τις «συνεντεύξεις με πρώην αξιωματούχους της Μοσάντ και με τους Ισραηλινούς που έχουν πρόσβαση στα αρχειοθετημένα μυστικά της Μοσάντ», ο Raviv και ο Μέλμαν ισχυρίζονται ότι ο Isser Harel, ο οποίος διηύθυνε τη Μοσάντ απο το 1952-1963, αποφάσισε ότι ο πρώην διοικητής του Waffen SS θα είναι ένα χρήσιμο εφόδιο έναντι των άλλων Ναζί που λειτουργούσαν στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Συγκεκριμένα, ο Harel σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τον Skorzeny ως παγίδα για να δελεάσει μια σειρά από επιστήμονες των Ναζί που εργάζονταν κρυφά για το πρόγραμμα πυραύλων της Αιγύπτου.

Σύμφωνα με Raviv και Μέλμαν, απεστάλη μια ομάδα Μοσάντ στην Ισπανία για να συναντήσει τον Skorzeny. Μετά από ένα τεταμένο περιστατικό που συμπεριέλαβε τον Skorzeny να σημαδεύει ένα φορτωμένο όπλο σε δύο πράκτορες της Μοσάντ, ο πρώην ναζιστής στρατιώτης συμφώνησε να συνεργαστεί με το Ισραήλ σε αντάλλαγμα για τη διαβεβαίωση ότι το όνομά του θα αφαιρείτο από τον κατάλογο στοχευμένων προσώπων για δολοφονία της Μοσάντ. Ο Raviv και ο Μέλμαν ισχυρίζονται ότι μια από τις πιο υψηλού προφίλ αποστολές του Skorzeny ως πράκτορας της Μοσάντ κορυφώθηκε με τη δολοφονία του Heinz Krug στο Μόναχο το 1962. Ο Krug ήταν ένας Γερμανός επιστήμονας πυραύλων ο οποίος εργαζόταν για την αιγυπτιακή κυβέρνηση υπο την κηδεμονία του Δρ Wolfgang Pilz, ένας άλλος ειδικός πυραύλων που συναρμολόγησε ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα πυραύλων για το Κάιρο. Έγινε στόχος ο Krug για δολοφονία απο τον Γιτζάκ Σαμίρ, τον τότε μελλοντικό πρωθυπουργό του Ισραήλ, ο οποίος ήταν ο τότε διοικητής των μυστικών υπηρεσιών της Μοσάντ.

Ο Krug ανησυχούσε για τη ζωή του αφού έλαβε απειλητικά μηνύματα από άτομα που επίστευε ότι είχαν σχέση με την Μοσάντ, ζήτησε βοήθεια απο τον Skorzeny επι τη ελπίδᾳ ότι ο πρώην διοικητής του Waffen SS θα μπορούσε να του δώσει συμβουλές σχετικά με την ενίσχυση της προσωπικής του ασφάλειας. Αλλά ο Skorzeny, που λειτουργούσε τότε υπο τις διαταγές της Μοσάντ, πυροβόλησε εν ψυχρῳ και σκότωσε τον Γερμανό επιστήμονα σε μια απομακρυσμένη δασώδη περιοχή έξω από το Μόναχο. Στη συνέχεια, μια ομάδα της Μοσάντ έχυσε οξύ στο πρώμα του Krug πριν το θάψουν σε ένα τάφο που είχαν σκάψει στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη δολοφονία του. Σύμφωνα με τον Raviv και τον Μέλμαν, ο Skorzeny έστειλε επίσης σε Γερμανούς επιστήμονες στην Αίγυπτο μια σειρά από βόμβες ταχυδρομείου που σχεδιάστηκε από την Μοσάντ, η οποία σκότωσε έναν σωρό ανθρώπους. Ο Raviv και ο Μέλμαν αναφέρουν επίσης ότι έλαβαν προφορική επιβεβαίωση από τον κ. Rafi Eitan, έναν θρυλικό αξιωματικό επιχειρήσεων Μοσάντ, ότι «συνάντησε και “έτρεξε” τον Skorzeny» για λογαριασμό της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών.

Ο Skorzeny πέθανε από καρκίνο στην Ισπανία το 1975. Ήταν 67 ετών. Πιστεύεται ότι η Μοσάντ ποτέ δεν προσπάθησε να τον σκοτώσει ή να τον απαγάγει.

~

Αααα…νομίσατε ότι είχαμε «τελειώσει» με το θέμα, εεε;;  ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ!!  Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθο που έγραψα εν συνεργασία με τον κ. Ιωάν. Παπαζήση για να σας πάμε…ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ σε αυτήν την μεγάλη…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΝ!!!

Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΙΑΚΩΒ ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FBI ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

Screen Shot 2016-03-31 at 8.36.02 PM

Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/11/15/ο-αδολφοσ-ιακωβ-χιτλερ-πεθανε-στην-αργ/

————

ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ:

Πηγή 1: «Revealed: Decorated Nazi commander became Mossad assasin» | 29 Μάρ. 2016 | http://intelnews.org/2016/03/29/01-1878/

Πηγή 2: «ISIS: Just one other aspect of Israeli terrorism» | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2015/02/isis-just-one-other-aspect-of-israeli.html

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr