Home NASA: “Απελευθερώστε το λίθιο!”

NASA: “Απελευθερώστε το λίθιο!”

by John Kountouris
0 comment 205 views

Ναι, ναι, ναι…..Απελευθερώστε το λίθιο για τους…ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ!!!

– του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Screen Shot 2016-03-30 at 7.54.36 AM

Δείτε το ακόλουθο βίντεο όπου στο πρώτο μέρος υπάρχουν δυο πιλότοι ενος αεριοθούμενου αεροσκάφους που πατάνε πάνω απο ένα αεριωθούμενο επιβατηγό αεροσκάφος που έτυχε να μετατραπεί σε ένα «ειδικής αποστολής» αεροσκάφος που ραντίζει τους ουρανούς με…ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ.

Αυτά δεν τα λέω εγώ! Απλά ακούστε τους δυο πιλότους αυτούς που λένε τα εξής:

-Π1: Είδες εκείνον (απο κάτω) να ραντίζει τις χημικές ουρές;;;

-Π2: Αμέ!

-Π1: Ευτυχώς που πετάμε πάνω απο αυτόν…

-Π2: Το ξέρω!…

-Π1: …αλλιώς θα πεθαίναμε!

-Π1: Πρέπει oπωσδήποτε να το βάλουμε αυτό στο YouTube!

Στην συνέχεια, ακούμε μερικές δηλώσεις απο αξιοματούχους της NASA, ένας εξ των οποίων λέγει τα εξής: «Εμείς επικοινωνάμε αυτά που κάνουμε στο κοινό.»  Αυτά που ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ;;; Έεε;;!!

Όμως, στο επόμενο κομμάτι θα ακούσετε πως η NASA συγκαλύπτει το γεγονός πως χρησιμοποιούνται ΒΑΡΙΑ ΧΗΜΙΚΑ (όπως το ΛΙΘΙΟ!) στους αρεοψεκασμούς -στους οποίους παίζουν μεγάλο ρόλο οι του NASA- που κάνουν αυτά τα μεγάλα αεροσκάφη.  Στην συνέχεια, θα δείτε ένα βίντεο του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης της NASA και μέσα σε αυτό θα ακούτε επιστήμονες να μιλάνε μεταξύ τους επι τη διάρκεια μιας αποστολής ψακασμού χημικών ουρών. Σε ένα σημείο του ίδιου κλιπ, προσέξτε να ακούσετε έναν άνδρα να λέει «Φροντίστε να δούν όλοι το λίθιο που ψεκάζεται.» (μιλούσε για τους συναδέλφους του)

Εκείνη την εποχή στη NASA, ο κορυφαίος εικονολήπτης της ήταν ο ίδιος ο αδελφός μου, ο Θεωδόσης Κουντούρης, και αυτά που βλέπετε στο επίμαχο βίντεο αυτό, τα γύρισε ο ίδιος!  Μου το επεβεβαίωσε σήμερα όταν του έδειξε αυτό το βίντο.  Ψάξτε τον στο Google: Ted Kountouris, JPL, NASA ή πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ CIA ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ»:
https://greeknewsondemand.com/2015/11/08/εταιρεια-τησ-cia-κρυβεται-πισω-απο-τουσ-σ/

[facebook url=”https://www.facebook.com/AboveGroundWorldNews/videos/899463880170022/” /]

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr