Home Albert Pike: “We Control Islam and We’ll Use It to Destroy the West.”

Albert Pike: “We Control Islam and We’ll Use It to Destroy the West.”

by John Kountouris
0 comment 249 views

Screen Shot 2016-03-29 at 9.05.59 PM.png

  • του Ιωάν. Κουντούρη · Λος Άντζελες · 29 Μαρ. 2016 · JohnKountouris.com

This article is in Greek and English…

Το παρόν άρθρον είναι και και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά…

Watch the following “Top Illuminati Grand Wizard: “We Control Islam and We’ll Use It to Destroy the West.” (WW3)” which reveals some new, shocking revelations about Albert Pike’s letter to the Illuminati in 1871.  According to Pike, Islam will be the central DOWNFALL in the West during the period of World War Three; and what we see going on today in the world with all the problems that the New World Order is causing with extreemist Islamic groups like ISIS, this prediction by Pike is certianly believable!

Also, download for free William Guy Carr’s book which is what this video deals with.

https://www.youtube.com/watch?v=0dXD2H0m74g

~

Ἀλμπερτ Πάικ: ΕΜΕΙΣ ελέγχουμε το Ισλάμ και θα το χρησιμοποιήσουμε για να καταστραφεί η Δύσις

Δείτε το παραπάνω βίντεο για να πάρετε μια γεύση για το τι σας γράφω εδώ που είναι μια περίλιψις αυτού του βίντεο με τα δικά μου σχόλια…

Σύμφωνα με περαιτέρω ανακαλύψεις για τα γραφόμενα του γνωστού και ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ηγέτου του σκωτικού τυπικού του Ελευθεροτεκτονισμού, Άλμπερτ Πάικ (Albert Pike),
όπως τις μαθαίνομε εκ του βιβλίου William Guy Car με τίτλον «Ο ΣΑΤΑΝ: Ο ΠΡΙΓΚΙΨ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ» (SATAN: THE PRINCE OF THIS WORLD) που δημοσιεύθη, μετά τον θανατόν του (1959) το 1966, υπήρχε κι άλλες αναφορές που έκανε τότε ο Πάικ στην άνοδο της απειλής του Ισλάμ για όλο τον κόσμο που δεν τις έχουμε ξανακούσει. Αυτό το βιβλίον είναι στην πραγματικότητα το ημερολόγιό του όπου έχει καταγράψει τι θα συμβεί κατα τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχει ήδη χαραχθεί· έχει ήδη οριστεί η μεγάλη ατζέντα.

Στο βιβλιο του, ο κ. Carr έχει καταγράψει πώς όλα τα μεγάλα θεσμικά όργανα ελέγχονται σήμερα από τους ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ (η κυβέρνησις, η εκκλησία, κ.τλ)· εξ ού και όλες οι πτυχές της Δυτικής κοινωνίας.  Π.χ., το 1958, ο Carr έλαβε μιαν επιστολήν απο ένα υψηλόβαθμο αξιοματούχο της Καθολικής Εκκλησίας όπου εξηγεί εις τον Carr ότι ανέλαβαν τότε -και για τα καλά- την εξουσία της Καθολικής Εκκλησίας οι…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ!  Αφού έλαβε την αποκάλψη αυτή, θα πεθάνει έναν χρόνο αργότερα ο κ. Carr.

Στο βιβλίον του, ισχυρίζεται πώς όλες οι μυστικές οργανώσεις (το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Λέσχη Μπίλντερμπέργκ) ήσαν υπο τον έλεγχον των Πεφωτισμένων των οποίων η θρησκεία είναι η λατρεία του…ΕΩΣΦΟΡΟΥ. 

Σύμφωνα πάλι με τον κ. Carr, αυτά που είχε καταγράψει ο Πάικ στις ανταλλαγές επιστολών του με τους Πεφωτισμένους αποκαλύπτουνε κι άλλα σοκαριστικά στοιχεία, τα οποία μπορούν να ρίξουν περισσότερο φώς για όλες τις τρομοκρατικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο.  Δηλαδή, ο Πάικ είχει γράψει πως είναι οι Πεφωτισμένοι ελέγχουν το Ισλάμ και ότι μετά απο τουλάχιστον 100 χρόνια, θα το χρησιμοποιήσουν οι εξουσιαστές αυτού του πλανήτου προς την καταστροφή της…ΔΥΣΕΩΣ!  Είναι να απορεί κανείς το γεγονός ότι γίνονται σήμερα αναταράξεις και εξεργέσεις ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ σε όλο τον κόσμο;;;  Μιλάμε για τις προφυγικές ροές, μιλάμε για τον ISIS, και ούτω καθ᾽εξής!

Το Ισλάμ ανέκαθεν προωρίζετο ως εργαλείον για να καταστραφεί η Δύσις! Αυτά θα είχε γράψει ο Πάικ τη δεκαετία του 1870!  

Και πότε ξεκίνησε αυτό το σχέδιον της Νέας Τάξεως Πραγμάτων εν συνεργασίᾳ με το ακραίο Ισλάμ;;; ΜΑ…ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΆΤΗΣ ΣΕΠΤ. του 2001 ΚΑΙ ΕΞΉΣ ΒΈΒΑΙΑ!  ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΣΑΝ TOTE ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΠΆΙΚ ΌΤΑΝ ΕΞΕΤΈΛΕΣΑΝ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΤΟΥΣ ΧΤΉΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΝΈΑ ΓΙΌΡΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΆΜΝΟΥΝ ΜΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΨΕΎΤΙΚΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΌΠΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟΝ.

Screen Shot 2016-03-29 at 10.10.24 PM.png

Καταβιβάστε δωρεάν το βιβλίον του Carr στο κάτω λίνκ: 

http://www.jesus-is-savior.com/Books,%20Tracts%20&%20Preaching/Printed%20Books/satan_prince_of_this_world.pdf

 

Screen Shot 2016-03-29 at 9.28.50 PM.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr