Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!! «Ποιος πουλαγε τα CD της ΕΥΠ»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!! «Ποιος πουλαγε τα CD της ΕΥΠ»

by John Kountouris
0 comment 594 views

Μιλάμε εδώ για ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, που παίρνει πολλές διαστάσεις καθώς και πολλά πρόσωπα κλειδια και, αυτή τη στιγή, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ὈΛ᾽ΑΥΤἈ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΙΟΙΚΙΣΤΗΣ της Ε.Υ.Π., κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ. 

«ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ» ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ – ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ
ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ!!!

ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ Η Ε.Υ.Π.ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΑΤΗ …ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΤΗΣ… ΕΚΑΛΗΣ ΣΤΟΝ «ΑΝΑΠΟΔΟ»!!!

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2016, ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ!!!

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ, ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ;;;
Αλλά ξέχασα… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ «ΤΡΙΛΟΓΙΑ» – ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΘΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE www.anapodos.com.

~

  • απο το ιστολόγιο anapodos.com

ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΈΡΟΣ 2 ΚΑΙ 3 ΤΗΣ ΊΔΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ και ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ  ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ  “ΠΟΛΙΤΙΚΟ  FORUM” ΤΟΥ ASTRA TV (ΜΕΤΑ ΤΟ 44΄:20΄΄)  ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ CD ΤΗΣ ΕΥΠ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ…

Screen Shot 2016-03-29 at 4.03.15 PM.png

Πηγή: http://www.astratv.gr/2015/11/10/πολιτικό-forum-09112015/

ΚΑΙ ΤΑ CD ΤΗΣ ΕΥΠ…

Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ… ΕΙΠΑΜΕ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ν´ ΑΚΟΥΣΟΥΝ Τ´ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ… ΧΑΧΑΧΑ!!!

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ… ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ…

Η ΕΥΠ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ASTRA TV;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ;

Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΟΤΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΕΣΧΑΤΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ, ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟ κ. ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΥΠ…

ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ…

ΑΥΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;

ΔΕΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥ;

ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ;

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ Φ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΙ.

ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ CD ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ…

ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΘΙΜΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ CD ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “UNFOLLOW”, ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΡΙΝΙΚΗ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΖΕΝΕΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ…

ΚΡΑΤΟΣ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ Η ΕΥΠ;

– «Άτυπες» υποκλοπές γίνονται συνεχώς
– Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλουν παρεμβολές στα κινητά τους
– Πρώην υψηλόβαθμα στελέχη παίρνουν σύνταξη για τις υπηρεσίες τους στις μυστικές υπηρεσίες και μισθό από επιχειρηματίες για την… εμπειρία τους
– «Βαλιτσάκια» πάνε κι έρχονται και κάποια αναζητούνται
– Τι συμβαίνει με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών; Ποιούς, πόσους και με τι σκοπό παρακολουθεί ο Μεγάλος Αδελφός της κυβέρνησης;

Της Μαρινίκης Αλεβιζοπούλου και του Αυγουστίνου Ζενάκου

Εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας βρίσκονται σε κατάσταση προχωρημένης αποδιοργάνωσης. Η κατάσταση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν σε εμάς με ολοένα εντεινόμενο ρυθμό, έχει τρεις κύριες επιπτώσεις:

Πρώτον, η ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών) είναι πολιτικά ανεξέλεγκτη, η πολιτική διοίκηση δηλαδή δεν ελέγχει ως οφείλει τη δράση της υπηρεσίας.

Δεύτερον, η δράση της υπηρεσίας καταστρατηγεί τη θεσμοθετημένη διαδικασία εισαγγελικών εντολών και παραβιάζει κατά σύστημα το Σύνταγμα και τους νόμους θίγοντας τα δικαιώματα των πολιτών.

Και τρίτον, νυν και πρώην υπάλληλοι της ΕΥΠ διαθέτουν πληροφορίες, στοιχεία και διασυνδέσεις, τα οποία μόνο επειδή εργάζονται ή εργάστηκαν εκεί είναι σε θέση να κατέχουν, προς πώληση στην «ελεύθερη αγορά», ενώ κάποιοι εργάζονται και απευθείας για μεγαλο-επιχειρηματίες.

Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο σκηνικό, όπου κυριολεκτικά όλοι «ακούνε» όλους: Οι υπάλληλοι της ΕΥΠ παρακολουθούν πολιτικούς αλλά και άλλους υπαλλήλους, οι πολιτικοί άλλους πολιτικούς αλλά και υπαλλήλους της ΕΥΠ, οι επιχειρηματίες άλλους επιχειρηματίες, τους πολιτικούς και τους δικαστικούς, οι νυν υπάλληλοι τους πρώην υπαλλήλους και τούμπαλιν, όλοι μαζί σε ένα ασταμάτητο παιχνίδι καταρράκωσης κάθε νομιμότητας και εν τέλει υπονόμευσης του δημοσίου συμφέροντος.

Φυσικά, αυτόν τον καιρό, το ζήτημα των παράνομων υποκλοπών δεν είναι μόνο ελληνικό: Το περιοδικό Spiegel έγραψε για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Άγγελα Μέρκελ από μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, η εφημερίδα Le Monde για 70 εκατομμύρια υποκλοπές τηλεφωνικών δεδομένων γάλλων πολιτών και το περιοδικό L’ Espresso δημοσίευσε έγγραφα που είχε διαρρεύσει ο Εντουαρντ Σνόουντεν, σύμφωνα με τα οποία η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ κατασκόπευε την ιταλική κυβέρνηση αλλά και οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες αντάλλασσαν πληροφορίες με την αμερικανική υπηρεσία.

Στην Ελλάδα, ωστόσο, αυτό που ίσως εντυπωσιάζει ιδιαίτερα είναι όχι μόνο ότι οι παραβιάσεις του απορρήτου και των δικαιωμάτων μοιάζουν να μην αποτελούν την εξαίρεση αλλά τον κανόνα, αλλά και ότι αυτά δεν συμβαίνουν καν με μία παραπλανημένη αίσθηση καθήκοντος προς την πατρίδα αλλά για πολιτική σκοπιμότητα ή ίδιον όφελος.

Μιλήσαμε με παράγοντες οι οποίοι είτε βρίσκονται εν ενεργεία στην υπηρεσία είτε έχουν στο παρελθόν υπάρξει σε σημαντικές θέσεις είτε είναι –ή έχουν διατελέσει- αρμόδιοι για τον έλεγχό της.

Τις απαντήσεις που πήραμε τις έχουμε ανασυνθέσει ως λεγόμενα «συνομιλητών», με σκοπό να μην είναι δυνατόν κανείς να φθάσει στα πραγματικά πρόσωπα. Είναι απαραίτητο για την προστασία τους. Και τη δική μας….

«Άτυπες παρακολουθήσεις γίνονται συνέχεια»

Σύμφωνα με το νόμο, η ΕΥΠ οφείλει να ζητά από τον εισαγγελέα άρση του απορρήτου για λόγους εθνικής ασφάλειας!

Για την ακρίβεια, η υπηρεσία ζητά εντολή από τον εισαγγελέα που εδρεύει στην ΕΥΠ, ο οποίος στη συνέχεια τη διαβιβάζει στον εισαγγελέα εφετών.

Αυτή η εντολή είναι η προϋπόθεση για να γίνει οποιαδήποτε «συνακρόαση», όπως είναι ο όρος που χρησιμοποιείται.

Τηρείται, όμως, η διαδικασία;
«Συνήθως τηρείται σε περιπτώσεις τρομοκρατίας και οργανωμένου εγκλήματος», μας απαντούν οι συνομιλητές μας. «Όπως επίσης και όταν υπάρχει πολιτικό ενδιαφέρον. Δηλαδή, αν υπάρχει εντολή, τηρείται. Άτυπες παρακολουθήσεις, όμως, γίνονται συνέχεια. Αλλά δεν μπορείτε να το αποδείξετε. Και φυσικά δεν χρησιμοποιούνται στο δικαστήριο, αν υπάρξει». Από τη στιγμή, όμως που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στοιχεία, ρωτάμε, σε τι χρησιμεύουν;

«Εξαρτάται», μας απαντούν «αν μιλάμε για παρακολουθήσεις που γίνονται σε σχέση με μία νόμιμη έρευνα ή όχι. Αν δεν γίνονται σε σχέση με νόμιμη έρευνα, όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει καμία σημασία.

Πολλοί επιχειρηματίες, πολιτικοί, διάφοροι υπηρεσιακοί παράγοντες, έχουν προσωπικές σχέσεις με υπαλλήλους της ΕΥΠ, νυν και πρώην, οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε διάφορα τμήματα της υπηρεσίας.

Φυσικά, στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για οικονομική συναλλαγή, είτε με χρήματα είτε με άλλου είδους ανταλλάγματα, όπως στη γνωστή περίπτωση όπου μεγαλο-επιχειρηματίας της ναυτιλίας άνοιξε σε κάποιον εκδοτικό οίκο…»

Το ζήτημα αυτό τέθηκε πρόσφατα και από μία μάλλον αναπάντεχη πλευρά, από τον βουλευτή δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας Άρη Σπηλιωτόπουλο, για τον οποίο μάλιστα λέγεται ότι δεν είναι ο μόνος στο κυβερνών κόμμα που έχει τέτοιες ανησυχίες.

«Μήπως κάποιοι» δήλωσε ο Α. Σπηλιωτόπουλος «προσπορίζονται χρήματα προς ίδιον όφελος, βγάζοντας δεύτερο χαρτζιλίκι, πουλώντας πληροφορίες που δεν τους ανήκουν;»

«Είναι σαφές ότι αυτό ισχύει» επιβεβαιώνουν οι συνομιλητές μας. «Εκτός, μάλιστα, από τους, ας πούμε ευυπόληπτους επιχειρηματίες, υπάρχουν και στοιχεία του οργανωμένου εγκλήματος, ακόμη και βαρυποινίτες, που έχουν επαφές με υπαλλήλους της ΕΥΠ ή αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού, αποσπασμένους στην ΕΥΠ. Αυτό είναι λογικό ως ένα σημείο, διότι κάποιοι αποτελούν το δίκτυο πληροφοριοδοτών.

Όμως, εξίσου εύκολα οι σχέσεις αυτές οδηγούν σε άλλου είδους συναλλαγές. Πρόκειται για χάος. Το κάθε τμήμα, ο κάθε υπάλληλος σχεδόν, κάνει ότι θέλει. Και κανένας δεν τον ελέγχει. Ακούνε όποιον θέλουν ό,τι ώρα θέλουν».

«Βέβαια» συνεχίζουν οι συνομιλητές μας «υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις όπου οι συνακροάσεις γίνονται με νόμιμους στόχους, ακόμη κι αν οι ίδιες δεν είναι νομότυπες.

Τότε η παρακολούθηση γίνεται στο να μάθουν τι ξέρει κάποιος.

Στη συνέχεια, θα γίνει προσπάθεια να αποσπαστεί από αυτόν ή κάποιον άλλον ως μάρτυρα αυτό που ήδη ξέρουν.

Και φυσικά, βάσει των όσων ξέρουν, αλλά δεν θα παρουσιάσουν φυσικά στο δικαστήριο, θα ζητήσουν πλέον εντολή και συνακρόαση θα γίνεται από εκεί και στο εξής νομότυπα».

Δηλαδή, ρωτάμε, τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους παρακολουθούσατε πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ή μετά;

«Τους άκουγαν από πριν. Αλλά η εντολή ήρθε μετά τη δολοφονία. Γι αυτό και δεν θα βρείτε δημοσιευμένη συνομιλία από πριν. Θα βρείτε μόνο καταγραφές κλήσεων κ.λ.π., αυτά δηλαδή που τεχνικά θα ήταν έτσι κι αλλιώς η υπηρεσία σε θέση να βρει εκ των υστέρων».

Και αν εξαιρέσουμε, ρωτάμε, τις περιπτώσεις όπου ένας υπάλληλος παρακολουθεί κάποιον με κίνητρο οικονομικά ανταλλάγματα, με ποιο σκεπτικό γίνονται οι άτυπες παρακολουθήσεις πολιτικών;

«Το αρχικό σκεπτικό « μας απαντούν «είναι ότι η υπηρεσία παρακολουθεί πολιτικούς που είναι ευάλωτοι και θα μπορούσαν να πέσουν θύμα εκβιασμού και να θέσουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια. Αν κάποιος είναι, ας πούμε, σεξουαλικά εκτεθειμένος. Ή αν είναι τζογαδόρος. Αλλά φυσικά και οποιονδήποτε θεωρεί με οποιονδήποτε τρόπο συνδεδεμένο με ύποπτους για τρομοκρατία, όπως ας πούμε, συγκεκριμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ή τουλάχιστον, αυτή είναι η αιτιολογία».

Διάφοροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φαίνονται να υποπτεύονται όσα υποστηρίζουν οι συνομιλητές μας, μεταξύ των οποίων και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έχει κάνει λόγο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για «προκλητικές και συνεχόμενες παρεμβολές που κάποιοι δεχόμαστε στις επικοινωνίες μας…»

Και φυσικά ποιος μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό που αποκαλύφθηκε το 2011, όπου ανάμεσα στις συνομιλίες για τους στημένους αγώνες ποδοσφαίρου που είχαν έρθει στη δημοσιότητα, είχαν διαρρεύσει και συνομιλίες πολιτικών που συζητούσαν την ευρωπαϊκή πολιτική και φορολογικά μέτρα που τους υποδεικνύονταν από το εξωτερικό.
– Ο Αρουραιος της Εκαλης

Πηγή: http://www.anapodos.com/373444075/3654742/posting/αποκαλυψη-ποιος-πουλαγε-τα-cd-της-ευπ

Επίσης, διαβάστε το ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ αυτής της σειράς με τίτλο «Παλαια και νεοτερα <<βαλιτσακια>>:  http://www.anapodos.com/373444075/3654732/posting/παλαια-και-νεοτερα-βαλιτσακια

Διαβάστε εδώ και το ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ: «Μποχα και δυσωδια , διαπλοκη αλλα και θυμηδια προκαλουν οι συγκρουσεις μεσα στην ΕΥΠ»:  http://www.anapodos.com/373444075/3654722/posting/μποχα-και-δυσωδια-διαπλοκη-αλλα-και-θυμηδια-προκαλουν-οι-συγκρουσεις-μεσα-στην-ευπ

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr