Home Εξετέθησαν αι σχέσις Χίλαρι Κλίντον-Ρότσιλντ!

Εξετέθησαν αι σχέσις Χίλαρι Κλίντον-Ρότσιλντ!

by John Kountouris
0 comment 221 views

 

Screen Shot 2016-03-26 at 7.15.51 AM.png

-του RT | μετάφρασις/επιμέλεια/σύνοψις του Ιωάν. Κουντούρη (JohnKountouris.com)

Το Πρόγραμμα «The Free Thought Projecτ» έκανε μια αναζήτηση μέσω της βάσης δεδομένων του Wikileaks για τα εμάιλ της Χίλαρι Κλίντον και ευρήκαν πολλές ανταλλαγές μεταξύ Χίλαρι και Lynn Forester de Rothschild, της συζύγου του κ Sir Evelyn Robert de Rothschild της οικογένειας τραπεζιτών, Rothschild. Το The Resident περιγράφει τον τρόπο που οποίον τα μηνύματα αυτά ρίχνουν φως σχετικά με το πώς πραγματικά λειτουργεί η δύναμις των ελιτιστών. Ακολουθήστε The Resident στο http://www.twitter.com/TheResident.

Η Lynn Forester de Rothschild γνώρισε τον σύζυγό της στο συνέδριο της λέσχης Bilderberg Group (Μπίλντερμπεργκ) το 1998 μέσω ενος αμοιβαίου φίλου, του κ. ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

Ο τρόπος με τον οποίο μιλάνε μαζί αυτές οι δύο «κυρίες» είναι σαν να είναι κολλητές και άν διαβάσετε τα εμαιλ αυτά, θα καταλάβετε ότι…ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ!

Σε ένα εμαιλ από αυτή τη μεγάλη μνήμη cache των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της κα Κλίντον, η Lynn λέει στη Χίλαρι «Μου έλειψες!…είμαι το πιστό και λατρεύον σέ φιλαράκι.»

Τα εμαιλ αυτά που ανταλλάγησαν μεταξύ των δύο γυναικών αυτών είναι ενδεικτικές του γεγονότος ότι διατηρούν στενές σχέσεις μεταξύ τους οι ελιτιστές του κόσμου τούτου! 

Διαβάστε το άρθρο μου «ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!» για τις τελευταίες εξελίξεις για τους Ρότσιλντ:

https://greeknewsondemand.com/2016/03/12/κατηγορηθηκαν-τελικα-οιροτσιλντ/

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΏΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ και Η κα. ΧΊΛΑΡΙ ΚΛΊΝΤΟΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!» για να δείτε πώς προκαλεί ζημιά ακόμη και στην Ελλάδα μας η Χίλαρι Κλίντον!:

https://greeknewsondemand.com/2015/12/17/h-εταιρεια-πληροφωριών-και-επενδύσεων/

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ που έκανε για αυτό το θέμα με μεγάλο κανάλι RT:

 

 

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr