Home Alex Jones: Έχουν μπει στην Ελλάδα Σουνίτες τρομοκράτες

Alex Jones: Έχουν μπει στην Ελλάδα Σουνίτες τρομοκράτες

by John Kountouris
0 comment 116 views

Screen Shot 2016-03-25 at 11.17.55 AM.png

Μια γνωστή ισλαμική τρομοκρατική ομάδα 500 ατόμων και κάτι των Έχε έχουν εισέλθει στην Ευρώπη μόνο από την Ελλάδα και μόνο το τελευταίο έτος είπε ο γνωστός δημοσιογράφος απο την Ώστιν του Τέξας Άλεξ Τζόνς (Alex Jones) στην προχθεσινή του εκπομπή όπου καλύπτει την επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, το οποίο σκότωσε 34, και τι ακριβώς μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αναφερόταν σε μερικά δημοσιεύματα που εδημοσιεύθησαν τους τελευταίους μήνες για τους τρομοκράτες που, απ᾽ο,τι φαίνεται, κατάφεραν να μπουν ακόμη στην χώρα μας.

Μιλάμε εν προκειμένῳ για…ΙΣΙΣ (ISIS) ρε παιδιά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΠ και μεταβείτε στο 3:33 για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Επίσης, αναφέρθηκε ο Τζόνς σε κάτι που γνωρίζουμε ήδη εμείς οι Έλληνες και αυτό είναι ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι επιτρέπεται σε κάθε «μετανάστη/πρόσφυγα» να μπαίνει στην Ελλάδα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!!!

Αυτά που λέει εδώ ο Τζόνς ειναι σωστά.

Αλλά ΜΗΝ νομίζετε ότι είμαι «φαν» του κ. Άλεξ Τζόνς, γιατί είναι ΓΝΩΣΤΟ ότι αυτός αρέσκεται στο να χαϊδευει τά᾽φτια των…ΠεριΟΥΣΤιων! Πρέπει να είσαι πολυ ξύπνιος και αντιληπτός στο να είσαι εις θέσιν καταλάβεις ΠΟΙΟΣ ειναι ειληκρινής και εκθέτει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την Νέα Τάξη Πραγμάτων, κ.τλ. και ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…

Διαβάστε παρακάτω ένα δείγμα του τι εννοώ:

Η ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του σάιτ Infowars.com

https://greeknewsondemand.com/2015/12/23/η-επικυνδυνη-προπαγανδα-του-σάιτ-infowars-com/

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr