Home Τον λένε…ΜΑΣΟΝΟΣ και επεβίωσε ΤΡΙΩΝ τρομοκρατικών επιθέσεων…

Τον λένε…ΜΑΣΟΝΟΣ και επεβίωσε ΤΡΙΩΝ τρομοκρατικών επιθέσεων…

by John Kountouris
0 comment 128 views

Screen Shot 2016-03-23 at 5.42.36 PM.png

ΟΥΆΟΥ BABY!!!  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΒΛΈΠΕΤΕ ΕΔΏ ΈΤΥΧΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΌΧΙ ΜΙΑ, ΟΧΙ ΔΎΟ ΑΛΛΆ…ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ–ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 19 ΧΡΟΝΏΝ!! ΆΚΟΥ ΠΡΆΓΜΑΤΑ!!  

Μιλάμε για τις επιθέσεις που είχαν γίνει στον Μαραθώνα της Βοστώνης του 2012, το χτύπημα στο Παρίσι πέρσυ και την πιο πρόσφατη απο την ΙΣΙΣ (χάριν στις ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκία, Μέρκελ και ΝΑΤΟ) που μόλις έλαβα χώρα στις Βρυξέεεεεεεεελες…Χμμμμ….

Και το πιο «ωραίο» απ᾽όλη αυτήν την ιστορία είναι το…ΟΝΟΜΑ αυτού του παιδιού. Τον λένε…MASON (ΜΑΣΟΝΟΣ δηλαδή) WELLS.  ΟΥΔΕΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟΝ.

Δείτε πιο κάτω το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για αυτό το θέμα και παρατηρήστε τα…κροκοδίλια δάκρυα των γονέων του!  Μεταβείτε στο 2:30 – 4:30 για να δείτε ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΝ ΑΥΤΗΝ!!!  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΠ….

Screen Shot 2016-03-23 at 5.45.24 PM.png

Διαβάστε επίσης: Brussels attacks: Injured US missionary Mason Wells ‘survives third terror attack’ after Paris and Boston

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr