Home Πολύ περίεργα πράγματα για τη διαδικασία επιλογής των νέων προϊσταμένων στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Πολύ περίεργα πράγματα για τη διαδικασία επιλογής των νέων προϊσταμένων στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

by John Kountouris
0 comment 121 views

12620353_10205648438875753_1052397964_o.jpg

Καπνός σίγουρα υπάρχει. Λέτε να υπάρχει και φωτιά;

Πολύ περίεργα πράγματα έφτασαν στα αφτιά μας αναφορικά με τη διαδικασία επιλογής των νέων προϊσταμένων στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δεν ξέρω αν πρέπει να τα πιστέψω ή όχι αλά σίγουρα δε μπορώ να μην τα αναφέρω διότι αν αληθεύουν αυτά που μάθαμε τότε υπάρχει θέμα και μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρό. Ασφαλώς τις πληροφορίες αυτές δεν τις ακούσαμε ούτε σε κάποιο καφενείο ούτε και σε κάποια στάση για λεωφορείο αλλά μας τις μετέφεραν άνθρωποι μέσα από το χώρο της εκπαίδευσης που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις.
Όλα όσα μάθαμε λοιπόν τα μεταφέρω υπό μορφή ερωτημάτων με την ελπίδα πως αυτά κάποια στιγμή θα απαντηθούν από τους αρμόδιους.

 
Είναι αλήθεια πως μέλος της επιτροπής αξιολόγησης υποψηφίων προϊσταμένων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ξάνθη ρώτησε έναν από τους δυο υποψηφίους πώς θα φέρονταν προς τους Τούρκους του Εχίνου; Έχει ο Εχίνος Τούρκους πολίτες και δεν το ήξερα; Σε ποιόν από τους υποψηφίους τέθηκε το παραπάνω ερώτημα; Μήπως σε εκείνον που μιλά ανοιχτά για Έλληνες Πομάκους στη Θράκη; Δε θα πω όνομα αλλά πιστέψτε με ο εν λόγω κύριος (το προαναφερόμενο μέλος της επιτροπής) σκίζεται για τα περί τουρκικής μειονότητας στη Θράκη. Κατά το παρελθόν έχουμε συγκρουστεί και μάλιστα μπροστά σε κοινό. Ποιόν από τους δυο υποψηφίους στήριξαν με την ψήφο τους οι διευθυντές και υποδιευθυντές των σχολείων και ποιόν από τους δυο έκαψε η συνέντευξη; Τέθηκαν και στους δυο υποψηφίους οι ίδιες ερωτήσεις;

 
–Σ. Καραχότζα
[email protected]

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr