Home Η αναζήτησις «σωτήρος» εις ΛΑΘΟΣ μέρη

Η αναζήτησις «σωτήρος» εις ΛΑΘΟΣ μέρη

by John Kountouris
0 comment 107 views

Screen Shot 2016-03-18 at 8.04.45 PM.png

  • του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18 Μαρ. 2016 | JohnKountouris.com

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ…

ΠΆΨΕ να δίνεις και την εμπιστοσύνη και την ενέργειά σου σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ!  ΑΚΟΥΣ;;;  ΝΑΙ…ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΆΩ ΡΕ.  Ναι με άκουσες καλά… 

Δεν έχεις λάβει υπόψιν ακόμη ότι ΟΥΔΕΙΣ απο τους λεγομένους «σωτήρες» της Ελλάδος ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ;;;   Παρ᾽όλα αυτά όμως εσυ…ΕΣΥ συνεχίζεις να δίνεις τη προσοχή, την αφοσίωση ακόμη και τα…ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΡΕ σε αυτούς τους σύγχρονους επίδοξους «απελευθερωτές» του έθνους σου και…ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ και θα σου πω γιατί.

Τώρα γιατί το λέω αυτό;;;  Γιατί δεν έχεις ψάξει ΚΑΝ για λύσεις για τη ζωή σου, για τη πατρίδα σου, κ.τλ….ΕΝΔΟΝ!  Ψάχνεις όλο ΈΞΩΘΕΝ εαυτοῦ για απαντήσεις για το πώς εσυ, η οικογενειά σου, η κοινότης σου, η πόλις σου και η πατρίς σου ημπορούν να βγούν απο τη «τρύπα» αυτές τις ημέρες, ενώ, ως επι το πλείστον, έχεις αγνοήσεις την…ΜΟΝΗΝ ΔΥΝΑΝΑΜΙΝ που δύναται να μας σώσει ΌΛΟΥΣ… Ο ΊΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ!

Τώρα θα έλθουν μερικοί θρήσκοι και θα μου πουν «Τι λες ρε Γιάννη;;  ΜΟΝΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!»  Ωχ καλά.  Αυτό εννοείται, αλλά το ΠΡΟΒΛΗΜΑ με αυτήν την άποψιν είναι ότι μας διδάσκει να λατρεύουμε έναν…ΆΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΕΟΝ παρά τον Θεόν που ΠΡΕΠΕΙ.  Τι εννοώ;;;  ΕΝΝΟΩ ότι, ναι μεν Θεός υπάρχει και τα πάντα βλέπει, κ.τλ, αλλά τι λέγει το γνωστό δόγμα της Θεώσεως;;;…Ο ΘΕΌΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΈΝΕΤΟ ΙΝΑ ΓΈΝΩΜΕΝ ΗΜΕΙΣ…ΘΕΟΣ.  Δεν επετίμησε ο Χριστός τους μαθητάς του για την ολιγωπιστία τους ότε δεν μπορούσαν να εκβάλουν κάποιο δαιμόνι απο ένα παιδί;;;  Και γιατί αυτό;;; Γιατί τους είχε διδάξει ήδη πολλές φορές ότι ΑΥΤΟΙ ως μαθηταί του κατέχουν τη δύναμη να κάνουν θαύματα, κ.τλ., αλλά αυτοί δεν τον επίστευαν όμως!  

Σε μια άλλη περικοπή της Αγίας Γραφής λέγει τα ακόλουθα:

«Καὶ παραπορευόμενοι πρωῒ εἶδον τὴν συκῆν ἐξηραμμένην ἐκ ῥιζῶν. καὶ ἀναμνησθεὶς ὁ Πέτρος λέγει αὐτῷ· Ραββί, ἴδε ἡ συκῆ ἣν κατηράσω ἐξήρανται. καὶ ἀποκριθεὶς ὁ Ἰησοῦς λέγει αὐτοῖς· ἔχετε πίστιν Θεοῦ. ἀμὴν γὰρ λέγω ὑμῖν ὅτι ὃς ἂν εἴπῃ τῷ ὄρει τούτῳ, ἄρθητι καὶ βλήθητι εἰς τὴν θάλασσαν, καὶ μὴ διακριθῇ ἐν τῇ καρδίᾳ αὐτοῦ, ἀλλὰ πιστεύσῃ ὅτι ἃ λέγει γίνεται, ἔσται αὐτῷ ὃ ἐὰν εἴπῃ.»

«ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΙΝ…ΘΕΟΥ» τους είπε ο Χριστός!  Τους είπε δηλ. να ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ και να ΔΡΟΥΝ σαν τον ίδιον τον Θεόν γιατί…ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ!  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ εθύμωσε ο Θεός με τον λαόν του όταν ΔΕΝ ενεργοποιούσε την πίστιν του σε Αυτόν και στη…ΕΞΟΥΣΙΑ που του είχε χαρίσει;;; ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!  Εξουσία θα πει «Εκ της ουσίας», ήτοι, εν προκειμένῳ, εκ της ουσίας του Θεού δύναμιν μας έχει δόσει ο Χριστός για να κάνουμε…ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ!  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ οι εκτελεστές του Χριστού επι της γής, αλλά αυτήν την κληρονιμιά την έχουμε ξεπουλήσει, κυριολεκτικῶς, επι πινακίου φακής!  ΓΙΑΤΙ;; Γιατί έχουμε πεισθεί ότι η σωτηρία του εαυτού μας και της πατρίδος μας είναι η δουλειά…ΚΆΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ και αυτό ειναι ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ.

Αυτά που σας λέγω εδώ δεν είναι προέρχονται απο τις διδασκαλίες της «Νέας Εποχής», αλλά απο το ίδιο το Ευαγγέλιον!  Αυτά προέρχονται και απο την επιστήμη της Κβαντικής Φυσικής η οποία βασίζεται σε αρχές συμπατικές–που μας έδωσε εξ αρχής ο ίδιος ο Θεός. Μιλάω δηλ. για το γεγονός ότι είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματα που κατευθύνουν την όλη πορεία της ζωής μας και ΟΧΙ μια «εξωτερική δύναμις» που περιμένει απο εμας να της ζητήσουμε «χάριν», κ.τλ.  Ήδη απο καταβολής του κόσμου μας έδωκεν ο Θεός την ικανότητα και την δύναμιν να είμαστε, να κάμουμε και να έχουμε Ό,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ στην τωρινή ζωή-εφόσον το πιστεύουμε. Και τούτο απαιτεί ένα σύμπελγα ενος…ΘΕΟΎ.  ΝΑΙ…το ακούσατε σωστά…εμάς μας εποίησεν ΘΕΟΥΣ ο μοναδικός Θεός, και τούτο μάλιστα του δικού μας μικρού, ας πούμε, σύμπαντος.

Με μια τέτοια άποψη ΔΕΝ πρόκειται να ορθοποδίσουμε σαν έθνος ΠΟΤΈ. Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη το άρθρο μου «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ • του Ιωαν. Κουντούρη» (πατήστε εδώ), ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ αυτό που κάνετε και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ σας παρακαλώ διοτί σε αυτό μπαίνω σε κρίσιμες λεπτομέριες για αυτό το θέμα.

Τώρα όσον αφορά τους ανθρώπους απεικονιζόμενους στην παραπάνω εικόνα, τι να σας πω.  Αλλά αυτά που θα σας πω για αυτούς θα είναι η…ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:

  • Αρτέμης Σώρρας: Μας είπε, και συνεχίζει να μας λέει οτι έχει στην κατοχή του, κ.τλ., 600 δις ευρώ σε ομόλογα, ενώ εμείς έχουμε αποδείξει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι αυτά ΔΕΝ είναι ομόλογα να…ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ οι οποίες διαφέρουν ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ απο τα ομόλογα και με τα οποία δημιουργουνται σήμερα πολλές…ΑΠΑΤΕΣ απο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που πλασάρουν αυτά τα σκ*τ* ως «γνήσια».  Εσεις όμως που συνεχίζετε τον Σώρρα να τον θεωρείτε «σωτήρα» σας, έχω νέα για σένα:  ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! (πατήστε εδώ για τα άρθα μου για αυτόν)

  • Βλαντιμίρ Πούτιν:   Η μητέρα του ειναι..ΕΒΡΑΙΑ.  Είναι υποστηρικτής του…ΙΣΡΑΗΛ ο Πούτιν. Μιλάμε για έναν άθρωπου που ΔΕΝ έχει κάνει ΤΙΠΟΤΕ για την Ελλάδα, ενώ παρ᾽ὀλο είναι ολοφάνερο αυτό, συνεχίζουν να τον «λατρεύουν» πολλοί Ελληνες.  Μιλάμε για έναν άνθρωπο που πάντοτε ήταν στην πλευτά της Τουρκίας όσο αφορά το Κυπριακό. Το Δεκ. του 2014, σε μια συνέντευξη τύπου, ο Πούτιν κάλεσε τα Σκόπια…«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»! Αν ψάξτε τώρα στο Γκοογκελ με τους εξής όρους «putin chabad lubavitch», θα δείτε πως ο Πούτιν συμβουλεύεται τακτικά απο την πιο ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΡΑΒΙΝΙΚΗ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΤΗΝ CHBAD LUBAVITCH, η οποία ακήσει μεγάλη πίεση σε δυτικές κυβερνήσεις ώστε να εκτελούν τα σχέδια των ΕΒΡΑΙΩΝ προς…ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Για τα άρθρα που για τον Πούτιν, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

  • Όσον αφορά τον τέως βασιλέα της Ελλάδος Κωνσταντίνο, μόνο μια λέξις μπορεί να συνοψίσει αυτόν τον ανθρωπον…ΜΑΣΟΝΟΣ (πατήστε εδώ για αποδείξεις). Χρειάζεται να σας πω άλλο;;;  «ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!» λένε μερικοί.  Έχω νέα για αυτούς: ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ;;; Ααα!…μην ξεχνάμε ότι ήταν ο ίδιος που ξεστόμισε τελευταίως ότι είναι οπαδός του ίδιου του Αλέκη Τσίπρα, τον μεγάλο…ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΎΠΝΑ ΈΛΛΗΝΑ!

  • Και τέλος, προς όλους τους φιλεύθερους τύπους εκεί έξω που δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν όταν είδαν την κα. Αντζελίνα…ΤΖΟΥΛΙ να σκάει μύτη στην Ελλάδα για να προωθήσει τα δόλια σχέδια του ΟΗΕ προς την πλήρη κατάρευση της Ευρώπης με τους….ΛΑΘΡΟ., τι σας αρέσει περισσότερα για τη ζωή της κα. Τζολί;;;  Μήπως το γεγονός ότι είναι γνωστή…ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ή το γεγονός ότι πριν χρόνια είχε παραδεχθεί δημοσίως ότι κοιμήθηκε με τον ίδιο τον….ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ;;; Εεε;;;  

Υπάρχει ένα τραγούδι εδώ στις ΗΠΑ που λέει “Looking for love in all the wrong places” («Ψάχνεις για αγάπη σε λάθος μέρη»), και μπορούμε εν προκειμένῳ να πάρουμε μια ατάκα απο αυτήν και να παραδεχτούμε ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ «Ψάχνω σωτήρα σε λάθος μέρη».  Και απο τη στιγμή που παραδεχτούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτό, αλλάζει ΌΛΗ η πορεία της ζωής μας προς…ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!

ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ…ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ!!!…

ΣΤΑΜΑΤΑ ΈΛΛΗΝΑ ΝΑ ΨΆΧΝΕΙΣ ΓΙΑ «ΣΩΤΉΡΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΓΙΑ ΈΤΣΙ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…  Ο ΙΔΙΟΣ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr