Home ΣΤΑΡ: Παρείχαν ασφάλεια στην Α. Τζουλί 2 Έλληνες πράκτορες της ΕΥΠ

ΣΤΑΡ: Παρείχαν ασφάλεια στην Α. Τζουλί 2 Έλληνες πράκτορες της ΕΥΠ

by John Kountouris
0 comment 98 views

Screen Shot 2016-03-18 at 9.02.55 AM.png

  • του Ιωάν. Κουντούρη
  • Λος Άντζελες
  • 18 Μαρτίου 2016
  • JohnKountouris.com

Χρησιμοοιήθηκαν πράκτορες της ΕΥΠ για την προστασία της…ΤΖΟΥΛΙ όταν βρισκόταν στην Ελλάδα;;;  Ακούσαμε έκπληκτοι το χθεσινό ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ όταν ανέφερε πως η κα Αντζλελίνα Τζολί συνοδευόταν απο πράκτορες του FBI και της ΕΥΠ.  Για να δείτε το συγκεκριμένο κλιπ, πατήστε εδώ και μετά μεταβείστε στο 12:50 έως 13:47.

Τώρα, για να καταλάβετε πόσο ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ είναι οι συστημικοί δημοσιο…ΓΚΆΦΟΙ στην Ελλάδα, που δεν μπαίνουν στον ελάχιστο κόπο για να μάθουν πώς ακριβώς λειτουργούν οι υπηρεσίες της Ελληνικής κυβερνήσεως, σας γνωστοποιώ τα εξής…ΒΑΣΙΚΑ για το πώς λειτουργεί η ΕΥΠ, κ.τλ. …

Ανατρέξαμε στον νόμο της υπθρεσίας της ΕΥΠ 3649 του 2008, εκεί που είδαμε τις αρμοδιότητες της απρμοδιότηες της υπηρίας, εκει διαπιστώσαμε ότι η ΕΥΠ δεν έχει καμια τέτιου είδους αρμοδιότητα..

Αντίθετα ρωτήσαμε ειδικούς αστυνομικούς επι του θέματος και μας είπαν ότι αυτά τα θέματα, δηλ. η προστστία υψηλών προσώπων, τα αναλαμβάνουν κατα περίπτωση η διεύθυνση ασφάλειας υψηών προσώπων της ΕΛΑΣ ή η αντιτρομακρατικη υπ. της ΕΛΑΣ ή  η αντιτρομοκρατική υπ. του λημενικού σώματος  εν συνεργασία πολλέ φορεες με ιδιωτικές εταιρείες που έχουν τα υψηλά πρόσωπα αυτά.  Προφανώς οι του ΣΤΑΡ μπρερδεύτηκαν ακούγοντας μυστικοοι φρουρούν την ΤΖολί και θεώρησαν ότι αυτοι ήσαν πράκτορες της ΕΥΠ και του FBI.

Απο᾽οτι διάβασα  απο τις αμοδιότητες της υπηρεσίας, είναι ότι η ΕΥΠ ασχολείται με τη συλλογή, ανάλυση και διανομή στις αρμόδιες υπηρεσίες πληροφοριών που αφορούν την εθνικη ασφάλεια της χώρας τη προστασία του δημοκορατικού πολιτεύματος. Η ΕΥΠ δεν αποτελεί κατασταλτικού τύπου υπηρεσία ούτε προβαίνει εις συλλήψεις.

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr