Home Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ

Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ

by John Kountouris
0 comment 214 views

Screen Shot 2016-03-16 at 2.00.42 PM.png

-απο το πρακτορείο RT, 3 Φεβρουαρίου του 2016, μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com

Προς κάθε Έλληνα εκεί έξω που έχει την τάση να «λατρεύει» τον Πούτιν ΧΩΡΙΣ να γνωρίζει τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ αυτού του ανθρώπου, σας παρουσιάζω το ακόλοθο μεταφρασμένο απο τα Αγγλικά στα Ελληνικά.  

~

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνέχισε τις «μακροχρόνιες, φιλικές σχέσεις» του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, σαν πήραν και οι δύο την «ευκαιρία να μιλήσουν» σε μια συνάντηση στην κατοικία του έξω από τη Μόσχα.

Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια ενός «φιλικού διαλόγου μεταξύ του Προέδρου Πούτιν και του Χένρι Κίσινγκερ, οι οποίοι είναι δεσμευμένοι από μια μακροχρόνια σχέση,» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Επικοινωνούν μεταξύ τους συνέχεια, και χρησιμοποιούν την ευκαιρία να μιλήσουν» πρόσθεσε. «Ετιμά» ο Πούτιν αυτή την ευκαιρία για να συζητηθούν επείγοντα διεθνή ζητήματα, καθώς και να ανταλλαγούν απόψεις για τις παγκόσμιες προοπτικές, δήλωσε ο Πεσκόφ.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης,  είχαν μέχρι στιγμής πάνω από 10 συναντήσεις τετ-α-τετ ο Πούτιν και ο Κίσινγκερ. Όταν ο Κίσινγκερ επισκέφθηκε τη Ρωσία το 2013, ο Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα δίνει πάντα έμφαση στην άποψή του και κάλεσε τον πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ παγκοσμίου φήμης πολιτικό.».

Ο Κίσινγκερ, ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ και ο επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής, ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική ύφεσης το 1969 διευθύνοντας τις σχέσεις ΗΠΑ-Σοβιετικής Ενώσεως σε μια γενική ευκολία. Από την πλευρά του, στις διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός στο Βιετνάμ σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να θέσει τέλος στον πόλεμο του Βιετνάμ (1955-1975), τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 1973.

Σε μια συνέντευξη Δεκέμβριο με την γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ο Κίσινγκερ είπε ότι πιστεύει πως η Δύσις πρέπει να καταλάβει πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει επίλυσις στη συριακή κρίση και ενότητα χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας. Είπε επίσης ότι δεν μπορεί να νικηθούν οι αγωνιστές του Ισλαμικού Κράτους (IS, πρώην ISIS / ISISL) στη Μέση Ανατολή με τη χρήση της διπλωματικής οδού.

Πηγή: https://www.rt.com/news/331194-putin-meets-friend-kissinger/

~

Γίνεται ένας Πουτινιάρης να «λατρεύει» τον εβραικής καταγωγής Πούτιν ενώ διατηρεί ο ίδιος…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ με τον άρχι-εχθρό της Ελλάδος, τον…ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ;;;

Αλλά για να καταλάβετε πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ είναι εκείνο το τέρας, ΑΚΟΥΣΤΕ τι είπε ο ίδιος ο Κίσινγκερ σε μια πρόσφατη συνέντευξη με θέμα την ΙΣΙΣ.  Εν ολίγοις, με μια γκάφα ολκής παραδέχτηε ο ίδιος πως η ΙΣΙΣ παίρνει τα όπλα της απο τις….ΗΠΑ!!!  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!  ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΌΝΣΤΕΡ!!!

Bilderberg Kingpin Henry Kissinger Admits ISIS Gets Its Weapons From U.S. Government

https://greeknewsondemand.com/2016/01/09/bilderberg-kingpin-henry-kissinger-admits-isis-gets-its-weapons-from-u-s-government/

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr