Home ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

by John Kountouris
0 comment 235 views

Screen Shot 2016-03-12 at 11.25.18 AM.png

ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com | Λος Άντζελες | 12 Μαρτίου 2016

Screen Shot 2016-03-05 at 10.25.26 AM copy.png

Η γνωστή ιστοσελίδα ειδήσεων απο το Τέξας infowars.com (ιδιοκτησίας του Alex Jones) μόλις έκανε ένα πάρα πολύ σημαντικό ρεπορτάζ [1] για τις τρέχουσες εξελίξεις για την οικογένεια Ρότσιλντ και εγώ το συνοψίζω εδώ προσθέτονας και μερική απο τη δική μου έρευνα για την πλουσιότερη οικογένεια του πλανήτη και πως παραμένει να ηγείται της προσπάθειας μιας Νέας Τάξεως Πραγμάτων εις βάρος όλων μας!..

~

Το 2015, η γαλλική κυβέρνηση κατηγόρησε τον Βαρώνο David de Rothschild (Δαβίδ ντε Ροτσίλντ) για υπεξαίρεση μεγάλων χρηματικών ποσών από τους Βρετανούς συνταξιούχους απο το 2005 έως το 2008 και για την παραβίαση φορολογικών νόμων περι κληρονομίας.

Το Ιούνιο του 2015, ένας Δικαστής στο Παρίσι ονόματι Χαβιέ Μπερμούντες απεφάσισε ότι ο Βαρώνος Ρότσλιντ του ομίλου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών
Rothschild πρέπει να δικασθεί για τα εγκλήματά του. Μερικοί λένε ότι η εντόπισή του θα είναι δύσκολη δεδομένου ότι μπορεί να κρύβεται σε ένα από τα πολλά αρχοντικά του στη Γαλλία. Πάντως, η γαλλική αστυνομία διατάχθηκε για να εντοπιστεί ένας από τους πλουσιότερους αριστοκράτες της Ευρώπης για μια απάτη όπου εμπλέκονται εκατοντάδες Βρετανοί συνταξιούχοι.

Screen Shot 2016-03-12 at 11.16.45 AM.png

Σε δημοσίευμα [2] του Olive Press απο την Ισπανία (http://www.theolivepress.es) απο τον περασμένο Ιούνιο με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατηγορήθηκε στη Γαλλία για μια υπόθεση απάτης ο Βαρόνος Ρότσιλντ» διαβάζουμε ότι:

«Ο Βαρώνος Ρότσιλντ κατηγορείται για τους ισχυρισμούς αφού είχαν πειστεί και προσυπογράψει τα θύματα, κυρίως ομογενείς που ζουν στην Ισπανία, ότι η απάτη δανείων του ήταν «θεμιτή.»

»Ο τραπεζικός μεγιστάνας θα πρέπει τώρα να εξετασθεί στην πατρίδα του Γαλλία, πέντε χρόνια αφού είχε ξεκινήσει νομικές διαδικασίες ενταντίον του ένας δικηγορικός σύλλογος που εδρεύει στη πόλη Marbella (Μαρμπέγια)…

»Πιστεύεται ότι ο βαρόνος διαμένει στο κάστρο του στη Νορμανδία, ή κοντά στα γραφεία του στο Παρίσι, και οι δικηγόροι έχουν παράσχει στους εισαγγελείς στη Γαλλία με δύο δυνατές διευθύνσεις για να τον βρούν.

»Ἐνας δικηγόρος ονόματι Αντόνιο Φλόρες που μένει στη Marbella που εκπροσωπεί τον δικηγορικό σύλλογο Lawbird είπε ότι το κατηγορητήριο ήταν μια “στιγμή επανάσταση” στην υπόθεση.

«“Είναι ένα καλό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση,” είπε o Φλόρες στο Olive Press. “Τα δικαστήρια είναι τώρα σε συμφωνία μαζί μας ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να ανακριθεί ο βαρώνος Ρότσιλντ.”»

Τελευταίως όμως, είναι η ελβετική κυβέρνηση που ξεκίνησε έρευνα για την ελβετική μονάδα του Έντμοντ ντε Ρότσιλντ (Edmond de Rothschild). Σε άρθρο [3] της εφημερίδας Bloomberg στις 4 Μαρτίου φέτος (2016) με τίτλο «Έγινε στόχος γαλλικής έρευνας στην Γενεύη ο Έντμοντ ντε Ρότσιλντ», ανέφερε τα εξής σχετικά με αυτό το θέμα:

«Η ελβετική μονάδα του Έντμοντ ντε Ρότσιλντ είπε ότι είναι το αντικείμενο μιας γαλλικής έρευνας σχετικά με μια πρώην επιχειρηματική σχέση που διοικείται από έναν πρώην υπάλληλο.

»”Η Edmond de Rothschild (Suisse) SA συμμετέχει ενεργά στην ποινική έρευνα που είναι σε εξέλιξη,” δήλωσε σε μια δήλωση εμάιλ την Παρασκευή η τράπεζα που εδρεύει στη Γενεύη. “Η τράπεζα αρνείται όλες τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον της.”

»Η Edmond de Rothschild, μια ιδιωτική τραπεζική και εταιρεία διαχείρισης στοιχείων ενεργητικού, ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1953 και επιβλέπει περίπου € 150 δισεκατομμύρια (164.000.000.000 $) και διευθύνεται σήμερα απο τον βαρόνο Benjamin de Rothschild (Μπενιαμίν ντε Ρότσιλντ) και τη σύζυγό του Ariane (Αριάνα). Η ελβετική μονάδα έχει τις ρίζες της στην απόκτηση της Banque Privee στη Γενεύη το 1965.

«Η εταιρεία δενν έχει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη δήλωση της. Οι υπάλληλοι στη Γενεύη δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για να ανταποκριθούν σε μια τηλεφωνική κλήση από το Bloomberg News, την Παρασκευή.»

Πριν απο έξι χρόνια, σε ένα δημοσίευμα της γνωστής Ισραηλινής εφημερίδος Haaretz, ο ίδιος ο Έντμοντ ντε Ρότσιλντ είπε πως «Έχει τελειώσει η Αμερική, τουλάχιστον για την ώρα.» Είπε επίσης τα εξής φρικτά: «Εγώ δεν πιστεύω στο Θεό, ούτε λογοδοτώ σε Αυτόν.»

Screen Shot 2016-03-12 at 11.16.37 AM.png

Η οικογένεια Ρότσιλντ είναι τόσο πλούσια που δεν εμφανίζονται καν τα μέλη της στην επίσημη λίστα των πιο πλουσιώτερων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με το γνωστό χρηματοοικονομικό περιοδικό Forbes. Το πραγματικό μέγεθος των περιουσιών τους έχει ελαχιστοποιηθεί εσκεμμένα απο τα ΜΜΕ για να μην γνωρήσει ο κόσμος το γεγονός ότι παραμένει η πιο πλούσια και δυνατή οικογένεια σε όλο τον κόσμο. Και γι᾽αυτό λέγεται ότι οι «πλουσιότεροι» άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη είναι οι κ.κ. Μπιλ Γκέιτς και Warren Μπάφετ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!

Αλλά για να καταλάβετε πόσο δυνατοί παραμένουν ακόμη και σήμερα οι Ρότσιλντ στο τραπεζικό κλάδο, αν και η τράπεζα της Αγγλίας είναι κρατικής ιδιοκτησίας, το 97% της προσφοράς χρήματος του Ηνωμένου Βασιλείου εξακολουθεί να ελέγχεται ιδιωτικά με τη μορφή τοκοφόρων δανείων που δημιουργούνται από τράπεζες που ανήκουν στους…Ρότσιλντ! Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί η οικογένεια αυτή παρεμένει, μαζί με τους εταίρους της, να είναι ο κύριος μέτοχος όλων των μετοχών της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το καταστατικό της τράπεζας αυτής, κανείς Αμερικανός πολίτης ΔΕΝ δικαιούται να κατέχει ούτε μια μετοχή σε αυτή την τράπεζα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Τράπεζα της…«Ελλάδος».

Αλλά θα ήθελα να επισημάνω —για όσους δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμη με τη μακρά ιστορία των Ρόθτσιλντ για την εγκατάσταση των κεντρικών τραπεζών τους σε χώρες σε όλο τον κόσμο και για τις δολοφονίες τους παγκόσμιων ηγετών που τους είχαν αντισταθεί— ένα ορισμένο παράλληλο γεγονός με εκείνο της δολοφονίας του Καποδίστρια απο πλευράς των Ρότσιλντ, που έχει να κάνει με την προσπάθεια των Ροθτσιλντ να δολοφονήσουν και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ , τον κ…Andrew Jackson (Άνδρου Τσάκσον)!

Αυτό είναι ένα καλά τεκμηριωμένο ιστορικό γεγονός και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Όταν ήταν εις αληλογραφίαν με τους Ρότσιλντ, τους είχε πει ευθέως ο Τζάκσον το 1835 «Είστε ένα κρησφύγετο ληστών κι οχιών, και σκοπεύω να σας ξεριζώσω, και με τον αιώνιο και παντοδύναμο Θεό, θα σας ξεριζώσω όλους απο αυτήν την χώρα!» Μάλιστα, ο Τζάκσον σπόπευε τότε να μην ανανεωθεί το καταστατικό της τότε κεντρικής τράπεζας του Ρότσιλντ στην Αμερική, δηλαδή, της Δεύτερης Τραπέζης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Ρότσιλντ είχαν μια λύση για αυτό αυτό το…δίλημμα που είχαν με τον Τζάκσον ακριβώς όπως είχαν και με τον Καποδίστρια στην Ελλάδα κατα την ίδια ακριβώς περίοδο: ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ Ο ΊΔΙΟΣ!

Το 1837, οι Ρότσιλντ εξαπέστειλαν τουλάχιστον έναν δολοφόνο για να δολφονήσει τον Τζάκσον. Στις 30 Γενάρη του 1835, ένας δολοφόνος ονόματι Richard Lawrence προσπάθησε να σκοτώσει τον πρόεδρο Τζάκσον αλλά, ως εκ θαύματος, το πιστόλι του δολοφόνου αυτού…πάγωσε!…δεν δούλευε καθόλου! Τότε δεν υπήρχε καμία Μυστική Υπηρεσία για την Ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ. Φυσικά, επέζησε της επιθέσεως αυτής ο Τζάκσον και το πιστόλι του εν λόγῳ επίδοξου δολοφόνου του —που απέτυχε παταγωδώς!— εξακολουθεί να στεγάζεται μέχρι σήμερα σε ένα μουσείο κάπου στην Ουάσιγκτον.

Τη δεκαετία του 1820, πριν ανακτήσουν καν οι Έλληνες την ανεξαρτησία τους από τους Τούρκους, το έθνος της Ελλάδας δανειζόταν χρήματα από τους Ρότσιλντ από το Λονδίνο. Το 1850, όταν οι Έλληνες δεν μπορούσαν να πληρώσουν ακόμη και τους τόκους του δανείου που είχαν πάρει τότε από τη Μεγάλη Βρετανία, ο βρετανικός στόλος —κατόπιν εντολής των Ρότσιλντ!- απέπλευσε καταπάνω στην Ελλάδα αποκλείοντας τότε το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά για να μη μπορέσει να βγεί απο᾽κει κανένας. Αντί η Ελλάδα να κατέλθει σε πόλεμο με το παντοδύναμο Βρετανικό ναυτικό, αποφάσισε να υποταγεί κάτω απο την επιτήρηση…προσέξτε τώρα…της Διεθνούς Οικονομικής Επιτροπής για οικονομική βοήθεια, η οποία δεν ήταν άλλη από την … «ΤΡΟΙΚΑ» εκείνης της εποχής και, απ᾽ό, τι φαίνεται, ΤΙΠΟΤΕ δεν έχει αλλάξει στην Ελλάδα απο τότε!

Οι Ρότσιλτν χρηματοδότησαν και τις δύο πλευρές των Ναπολεόντειων πολέμων, την Αμερικανική Επανάσταση, την Μπολσεβική Επανάσταση, τη Διακήρυξη Μπάλφουρ, το κόμμα των Ναζιστών στη Γερμανία (Nazi = NAtional Soialist + ZIonists), ήταν οι αρχιτέκτονες του χτυπήματος της Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου του 2001 (ήσαν εκεί στην Νέα Γιόρκη εκείνη την ημέρα!) καθώς και όλων των πολέμων και «επαναστάσεων» που έχουν λάβει χώρα στη Μέση Ανατολή. Μπορούμε να τους «ευχαριστήσουμε» ΚΑΙ για το τεράστιο πρόβλημα του προσφυγικό που προκάλεσε εκ μέρους τους ο κ. Τζόρτζ Σόρος!

Οι Ρότσιλντ κατέχουν και τα διεθνή ΜΜΕ αφούν ανήκουν σε αυτούς τα μεγάλα πρακτορεία Reuters και The Associated Press. Γι᾽αυτό, αυτή τη στιγμή, ελέγχουν και τις δημόσιες συζητήσεις που γίνονται τους τελευταίους μήνες μεταξύ όλων των υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ καθώς και τους ίδιους του υποψήφιους! Π.χ., ο μεγιστάνας κ. Ντόναλντ Τράμπ (Donald Trump), που μοιάζει να έχει πάρει το προβάδισμα στην κούρσα για τη προεδρία της Αμερικής, μιλάει στα δικά του απομνημονεύματα με τίτλο «Η Τέχνη του Ντηλ» (The Art of the Deal) περιγράφοντας με υπερηφάνεια πως το 1987 αγόρασε τα πρώτα συμφέροντά του σε κάποια καζίνο στο Λας Βέγκας, όταν είχε αγοράσει αρχικά το 93% των μετοχών με δικαίωμα ψήφου στην μεγάλη εταιρεία τυχερών παιχνιδών Resorts International.

Screen Shot 2016-03-12 at 11.16.29 AM.png

Αυτό όμως που ο κ Trump παρέλειψε να αναφέρει στους αναγνώστες του, είναι αυτό που είχει πει ο αείμνηστος ρεπόρτερ Andrew St. George του γνωστού αμερικανικού περιοδικού The Spotlight στις 30 Οκτωβρίου 1978 ότι η Resorts International ιδρύθηκε και ελεγχόταν απο την αρχή από εκπροσώπους εκ μέρους των οικογενειών Ροκφέλερ και Ρότσιλντ καθώς και απο πράκτορες της Κεντρικής Υπηρεσίας πληροφοριών (CIA) και την Ισραήλ Μοσάντ. [4]

Παρά ταύτα, αυτά που διαβάζουμε για αυτές τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί εις βάρος αυτών των μελών της οικογένειας Ρότσλιντ μας δίνουν ελπίδα ότι, κάποια μέρα, η οικογένεια που ελέγχει όλο τον κόσμο εις βάρος όλων των εθνών, θα βρεθεί τελικά μποστά στη…ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τα εγκλήματά της εναντίον της ανρθρωπότητος εν γένει!…
-Κουντούρης Ιωάννης, Δημοσιογράφος/Συγγραφεῦς

–––––––––––––

1 – ROTHSCHILD FAMILY INDICTED, MAINSTREAM MEDIA SILENT,
Indictment could mean the beginning of the end for one of humanity’s largest enemies
Jon Bowne | Infowars.com – 9 Μαρτίου 2016 | Λίνκ: http://www.infowars.com/rothschild-family-indicted-mainstream-media-silent/

2 – «EXCLUSIVE: Baron Rothschild indicted in France over fraud case»
του Rob Horgan (Reporter) – δημοσιεύθηκε στις 18 Ιουν, | Λίνκ: http://www.theolivepress.es/spain-news/2015/06/18/exclusive-baron-rothschild-indicted-in-france-over-fraud-case/

3 – «Edmond de Rothschild in Geneva Targeted by French Criminal Probe» του Giles Broom | Λίνκ: http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-03-04/edmond-de-rothschild-in-geneva-targeted-by-french-criminal-probe

4 – «Who Towers Behind Trump?», 28 Σεπτ. του 2015 | Λίνκ: http://americanfreepress.net/who-towers-behind-trump/

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr