Home Ζήτησε βοήθεια απο τους ΕΧΘΡΟΥΣ της Ελλάδας για να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας

Ζήτησε βοήθεια απο τους ΕΧΘΡΟΥΣ της Ελλάδας για να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας

by John Kountouris
0 comment 266 views

Screen Shot 2016-02-28 at 6.14.03 PM.png

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 29 Φεβ. 2016 | JohnKountouris.com

 

Screen Shot 2016-02-29 at 9.39.28 PM.png

Το παρόν άρθρον ΔΕΝ αποτελεί έγκριση κανενός Έλληνα πολτικού αλλά είναι μια απλή απεικόνιση των γεγονότων…

Σύμφωνα με άρθρο [1] του κ. Σπύρου Νάννου στο περιοδικό CRASH (του κ. Γιώργου Τράγκα) με τίτλτο «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ στον Αλέξη από όσους έστησαν τις υποκλοπές και έριξαν τον Καραμανλή», διαβάζουμε πράγμα για την τότε πολιτική εκστρατεία του κ. Αλέξη Τσίπρα τα οποία μοιάζουν να είναι πάρα πολύ αποκαλυπτικά––εκ των υστέρων βέβαια.

Στο βιβλίο μου HELLENIC CRISIS (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ), το οποίο συνοψίζω στο άρθρο μου «Ο Αλέξης Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ και το … ΜΕΓΆΛΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ?! • του Ιωαν. Κουντούρη», λέγω τα εξής για την…«ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ» του κ. Τσίπρα για να γίνει ο νέος Έλλην προθυπουργός:

«Για τους περισσότερους Έλληνες εκεί έξω, “Alex Τσίπρας και το Μεγάλο Κεφάλαιο” ακούγεται σαν οξύμωρο. “Τι κάνει ένας κομμουνιστής όπως ο Τσίπρας κάνοντας παρέα με Αμερικανούς πρέσβεις, πολιτικούς και τραπεζίτες;!” θα μπορούσε αναρωτηθεί κανείς. Αυτό είναι λογικό, όχι μόνο λόγω των απόψεών του ΣΥΡΙΖΑ για τη Δύση και για το μεγάλο κεφάλαιο, αλλά και επειδή, από το 2008 μέχρι τις αρχές του 2013, ήταν ανοιχτά εναντίον των μεγάλων τραπεζών και των συμφερόντων της Δύσεως ο Τσίπρας και το είχει εκφράσει δημοσίως κιόλας. Ωστόσο, τα πράγματα άρχισαν να αλλάξουν το 2013 ειδικά για έναν τύπο ο οποίος είχε επαινεθεί εκείνη την εποχή ως ο πιθανός επόμενος Έλληνας Πρωθυπουργός.

(Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το βιβλίο μου, πατήστε εδώ)

Screen Shot 2016-02-29 at 5.18.29 PM.png

Όμως, όταν ο Τσίπρας άρχισε την «περιοδεία» του στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις αρχές του 2013, στα «αξιοθέατα» που είδε τότε συμπεριλαμβάνονταν μερικοί από τους πιο διαβόητους Αμερικανούς πρεσβευτές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, που προφανώς δεν είχαν –και ακόμα δεν έχουν!– τις καλύτερες προθέσεις κατά νου για την Ελλάδα…»

Διβάστε το υπόλοιπο άρθρο πατώντας εδώ.

Αλλά αυτό που πολλοί εκεί έξω -ιδιαίτερα οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ- δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη για την ύπουλη φύση του ΑΝΘέλληνα πρωθ. Τρίπρα (που βάλανε ΑΥΤΟΙ στην εξουσία με τη ψήφο τους), είναι το γεγονός ότι προτού να εγκλεγεί πρωθ. της Ελλάδος, πήγε και ζήτησε βοήθεια απο τους Αμερικανούς μεγαλέμπορους και επενδυτές της Γουώλ Στρητ, των οποίων οι πολιτικές και χρηματοοικονομικές απόψεις ΔΕΝ ΣΥΝΆΔΕΝΑΝ με εκείνες του «υπέρμαχου» των δικαιωμάτων του κατατρεγμένου –απο τέτοιους ληστρικούς ανθρώπους του μεγάλου κεφαλαίου λαού προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.  

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί πήγε ο ίδιος να ζητήσει βοήθεια απο τους ΕΧΘΡΟΥΣ της Ελλάδος γνωρίζων, εν πλήρει γνώσει των γεγονότων, τι είδους ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ είν᾽αυτοί οι απάνθρωποι. Μιλάμε για τους πρώην Αμερικανούς πρεσβευτές διορισμένους στην Ελλάδα, τους κ.κ. Τομας Mίλερ και Ντάνιελ Σπεκχάρντ, οι οποίοι ήσαν ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!  Και το χειρότερο απ᾽όλα είναι το γεγονός ότι είναι οι Συριζαίοι το παίζουν «αντιαμερικανοί» περισσότερο απο όλους, ενώ ΌΛΟΙ ξέρουν πια τι μεγάλοι…ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!

Aυτοί οι Αμερικανοί πολιτικοί αξιοματούχοι «παρακολουθούσαν» -με ό,τι συνεπάγεται αυτό- τις δραστηριότηες του Κώστα Καραμανλή επι των ημερών του  ως Έλληνας πρωθ. και έκαναν ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ στην Ελλάδα!  Και ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ «Μα…δεν ήξερε το παιδί πόσο ανθέλληνες υπήρξαν!», διότι επι τῃ διάρκεια των θητείων τους στην Ελλάδα, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ήταν, σε ένα μεγάλο βαθμό, ενημερωμένος για τις εις βάρος της πατρίδος μας πολιτικές τους!  Πάντως, ο μέσος Έλληνας έχει μάθει διαχρονικά να μισεί την Αμερική για όλα τα κακά που μας έχει κάνει εδώ και πολλές δεκαετίες (π.χ., το σχέδιο του Κίσινγκερ για την Ελλάδα, κ.τλ). Έχουμε μάθει να ΜΗΝ εμπιστευόμαστε ΚΑΝΕΝΑΝ Αμερικανό πολιτικό που δρά μέσ᾽στην Ελλάδα για οποιονδήποτε σκοπό. Άρα, ΜΗΝ αυταπατώμεθα εδώ ρε παιδιά.

Διαβάστε το άρθρο μου που προανέφερα παράπανω σχετικά με τις ύπουλες πράξεις αυτών των Αμερικανών, τις οποίες έκαναν εις βάρος της Ελλάδας μας.  Αλλά αναφέρομαι σε αυτό το τεύχος του CRASH γιατί μπαίνει σε λεπτομέριες όσον αφορά όλα όσα έκαναν οι Μίλερ και Σπεκχάρντ για το «καλό» της χώρας.  Δηλαδή, χ.π., για τον Μίλερ διαβάζουμε τα εξής στην σελίδα 24:

 

Screen Shot 2016-02-29 at 8.05.15 PM.png

 

Αλλά για να συνοψίσουν όλα όσα εκθέτει το CRASH για αυτούς τους παλιάνθρωπους Σπεκχάρντ και Μίλερ, διαβάζουν τα εξής στις σελίδες 24-25:

«Οι αναγνώστες του CRASH γνωρίζουν πολύ καλά πλέον τον ρόλο του κ. Σπεκχάρντ τα χρόνια της θητείας του στην Ελλάδα. Άλλωστε αυτός έγινε εμφανήςαπο τα τηλεγραφήματα της πρεσβείας των ΗΠΑ που είδαν το φως της δημοσιότητος μέσω WikiLeaks. Συνεχίζουν ύστερα από μήνες να προκαλούν δέος τα όσα έγραφε προς Ουάσιγκτον σχετικά με το «εμπόδιον Καραμανλής» και τον «πρόθυμο σε όλα» Γ. Παπανδρέου. Πληροφορίες τον θέλουν επίσης να καταθέτει στο μέλλον για την υπόθεσιν «Πυθία 1». Όσο για τον προκάτοχό του στη νευραλγική καρέκλα του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα και γνωστό για τις ανθελληνικές του θέσεις κ. Μίλερ, του περιβάλλοντος του Ντόναλντ Ράμσφελντ, δεν υπάρχει σχεδόν κανείς Έλληνας πολιτικός που να νιώθει πλέον άνετα να χαμογελά μαζί του στο ίδιο «κάδρο» μετά την αποκάλυψη υποθέσεων όπως οι υποκλοπές Vodafone και οι στενές του επαφές με τον καταζητούμενη Μιχάλη Χριστοφοράκο, αλλά και πολλά ακόμη που ερευνά αυτήν την εποχή ο ευσυνείδητος και αποφασισμένος εισαγγελεῦς κ. Φούκας.»

Στο άρθρο μου «Ο Απ. Τζιτζικόστας: Κρυφός Συνεργάτης του Πρώην Αμερικανού Πρεσβευτή Δ. Σκέκχαρντ και Σπιούνος της Αμερικανικής Κυβέρνησης;;;» (πατήστε εδώ) που έγραψα εν συνεργασία με τον κ. Ιωάν. Παπαζήση, γράφω τα εξής αποκαλυπτικά για τη πρωσοπική μου εμπειρία με τον κ. Σκεκχάρτ:

»Τη νύχτα της 4ης Νοέμβριου του 2008 ήταν η νύχτα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, και ήμουν καλεσμένος στην επίσημη προεκλογική δεξίωση του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων στην Ελλάδα. Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στο Σύνταγμα. Είχα προσκληθεί από την επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κα. Κατερίνα Παπαθανασίου. Εκεί γνώρισα προσωπικά τον τότε Πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, τον κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ που φαίνεται στις κατωτέρω φωτογραφίες. Είναι ο ξανθόμαλλος κύριος. Σε αμφότερες τις φωτογραφίες είμαι ο κύριος με το λευκό πουκάμισο και το καφετί σακάκι κοστούμι.

 

Screen Shot 2016-02-29 at 9.18.12 PM.png
»Εκείνη την εποχή, ήμουν στην Ελλάδα δια το τερπνόν μετά του οφελίμου. Επίσης, εργαζόμουν τότε για το CNN [1] ως δημοσιογράφος πάνω στις ταραχές που προέκυψαν λόγῳ του θανάτου του Α. Γριγοροπούλου, αλλά αυτό έγινε μετά τη συνάντηση μου με τον κ. Σπέκχαρντ, για τον οποίο έχει γίνει πολύ λόγος τα τελευταία έτη σχετικά με την κατάρευση της Ελληνικής Τράπεζας Proton [2] διότι διετέλεσε πρόεδρος της τραπέζης αυτής αρχής γενομένης απο την 1η Φεβ. του 2011 μέχρι τις 16 Αυγ. του 2011. Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί έχει γίνει και πολύ συζήτηση για τον ίδιον εν σχέσει και με τα τραγικά γεγονότα της 6ης Δεκ. του 2008. Δηλαδή, πολλοί λένε στην Ελλάδα σήμερα ότι ήταν η CIA και η τότε Ελληνική κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή που…«κανόνισαν» τον θάνατο εκείνου του μικρού παιδιού που θα χρισήμευε ως πρόσχημα για μια πολύ…«ευρύτερη» ατζέντα για όλη την Ελλάδα στο μέλλον, κάτι το οποίο δεν μπορούσε βέβαια να καταλάβει τότε κανείς—μόνο εκ των υστέρων αρχίζει να «καθαρίζει» η όλη εικόνα της τότε εν Ελλάδι εποχής.

»Αλλά ήταν ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας που αποκάλυψε στο διαδικτυακό ζωντανό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” [3] με τον Στέφανο Χίο τα εξής για το εν λόγῳ θέμα:

“Οι ελεύθεροι σκοπευτές και η CIA σκότωσαν τον Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια και όχι ο Κορκονέας!”

»Και…ΠΟΙΌΣ —παρακαλώ!— ήταν τότε ο Αμερικανός πρεσβευτής διορισμένος στην Ελλάδα;;; Όμως σας υπαινίχθηκα παραπάνω, ήταν ο ίδιος ο κ. … ΔΑΝΙΈΛ ΣΚΈΚΧΑΡΝΤ! Τώρα όσον αφορά αυτό το θέμα για τη δολοφονία του Αλέξη Γριγοροπούλου και το πως έγινε ακριβώς, τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

«Κατά την πρώτη κιόλας στιγμή όπου αρχίσαμε εκείνη τη βραδιά στη Μεγάλη Βρεταννία να κουβεντιάσουμε, πήρα εγώ αμέσως το θάρρος να του μιλήσω για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Του είπα ότι οι ΗΠΑ είχε ταχθεί υπέρ της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα για εδώ και δεκαετίες και αυτό είχε σημαντικές συνέπειες για την Ελλάδα γενικότερα. Του είπα επίσης ότι ήταν ανάγκη να αλλάξει η πολιτική αυτή και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες καταπιέζει, στην πραγματικότητα, την Ελλάδα στην παγκόσμια πολιτική σκηνή θέλοντας μια αδύναμη Ελλάδα εν αντιθέσῃ με μιαν ισχυρήν Τουρκίαν. Είπα στον πρεσβευτή πως η Τουρκία είναι τόσο εχθρική και προκλητική προς την Ελλάδα σε συνεχή βάση και ότι δεν κάνουν τίποτα γι ‘αυτό οι ΗΠΑ. Εν ολίγοις, τον επέπληξα εγώ! Ωστόσο, ΔΕΝ αντέδρασε καθόλου. Αντ᾽ αυτού, και αφού με άκουσε, μου είπε τα εξής «Τι να κάνουμε κύριε; Όλ᾽αυτά έχουν να κάνουν με πολιτκές σποπιμότητες.» Το ομολόγησε ο ίδιος ότι η κυβέρνση η δικιά του κάνει τέτοια πράγματα στην Ελλάδα! Όμως, μόνο εκ των υστέρων θα μπορούσα εγώ να αντιληφθώ πλήρως αυτά που μου είχε πει τότε ο Σπέκχαρντ, ιδιαίτερα υπο το πρίσμα του ακόλουθου ευρήματος που αφορά τόσο αυτόν όσο και τον κ. …ΑΠΌΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ…»

Screen Shot 2016-02-29 at 4.43.04 PM

Διαβάστε όλο το αυτό άρθρο (πατήστε εδώ) γιατί αναφερόμαστε σε ένα άλλο μυστικό σημείωμα της τότε Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα η οποία είχε στενές επαφές με μερικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, τα οποία στελέχη συζητούσαν τα της κυβερνήσεως Καραμανλή…ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΕΚΧΑΡΝΤ!

Εν ολίγοις, ΚΙ ΕΓΩ είχα φωτογραφηθεί με τον κ. Σκεκχάρτ όπως ο Α. Τσίπρας, αλλά τότε ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ τι έκανε τότε στην Ελλάδα ο τότε εκτελών χρέη Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα!  Αλλά τα πράγματα που είχα πει στον Σκέκχαρντ ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ προφητικά–εκ των υστέρων βέβαια.  Ήταν σαν να τον προειδοποιώ και γι᾽αυτό δεν με έδιωξε απο αυτό το πάρτι εκείνο το βράδυ!

Ο Αλέξης Τρίπρας ήξερε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ συναντιόταν τότε και γι᾽αυτό θα έπρεπε να ήταν….ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, προτού να γίνει πρωθ. της Ελλάδος ώστε να μην είναι σε θέση να φέρει την Ελλάδα στην κατάσταση που είναι σήμερα!!!  Αντι ο Τσίπρας να υποστηρίζει όλα όσα έκαμνε επι της πρωθυπουργίας του ο Καραμανλής για την Ελλάδα (καλύτερες σχέσεις με τη Ρωσία, αγωγό φυσικού αερίου, αμετακίνητη στάση για την ονομασία της FYROM, την στενή παρακολούθηση των συνόρων της Ελλάδος [πατήστε εδώ για περισσότερα για αυτό], κ.τλ.), πήγε και εκμαίευσε ΧΆΡΕΣ απο εκείνους τους διαβόλους που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ όλα όσα έκανε για την Ελλάδα ο Καραμανλής!

Ο ΤΣΊΠΡΑΣ ΠΉΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΗΟΤΥΠΟΥΣ -ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ κ. ΤΖΙΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!

Πατήστε εδώ για το άρθρο στο περιοδικό CRASH και μεταβείτε στην σελίδα 20.

–––––––––––

CRASH, τεύχος 32, του Μάιου του 2014, Λινκ: https://drive.google.com/file/d/0B0n1bZ3Eg99hN2pwRVg4VGFZeDg/view?usp=sharing

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr