Uncategorized

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ…2012!!!

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ…2012!!!

– του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com

This is…THE WORKING HOUR with JOHN KOUNTOURIS!…

Screen Shot 2016-02-21 at 9.59.54 AM.png

Ο κ. Τζόρτζ Σόρος είναι γνωστός απο όλους ότι είναι ένας πάρα πολύ ύποπτος χαρακτήρας να πούμε το λιγώτερο. Οι θεωρητικοί συνωμοσίας μιλάνε εδώ και χρόνια για τον Σόρος λέγοντας πράγματα όπως αυτός είναι υψηλού επιπέδου «πράκτορα των Ρότσιλντ», «υποστηρικτής κομμουνιστικών δραστηριότητων» και «χρηματοδότης» των ριζοσπαστικών αριστερών οργανώσεων. Και όπως έχουμε δει όλοι, ιδιαίτερα στην περίπτωση της Ελλάδος και του προσφυγικού, όλ᾽αυτἀ δεν απέχουν και πολύ απο την αλήθεια.

Πρώτα απ ‘όλα σε σχέση με την Ελλάδα, ο Σόρος συμβουλεύει και κατευθύνει την Ελληνική κυβέρνηση από τότε που ξέσπασε η όλη αυτή η κρίση περι τα τέλη του 2009. Έχει αναφερθεί από τους Έλληνες και διεθνή Τύπο πολλές φορές ότι ο Σόρος έκανε πολλές επισκέψεις στο επιτελείο του Γιώργο Παπανδρέου. Η οικογένεια Παπανδρέου για χρόνια είχε σχέσεις με τον George Soros κατί που αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και που χρήζει της άμμεσης συλλήψεως του ΓΑΠ γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι, όλ᾽αυτἀ ωδήγησαν στο…ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Screen Shot 2016-02-21 at 10.00.05 AM.png

Υπάρχει βέβαια κι ο Γιάνης Βαρουφάκης που μπορούμε να «ευχαριστήσουμε» όχι μόνο για την ΜΕΓΑΛΗ αγάπη που τρέφει για το πρόσωπο του Σόρος [1] αλλά και για το γεγονός ότι, αρχές Ιουλίου του 2015, πιάστηκε επ᾽ αυτοφώρω —με ό,τι συνεπάγεται αυτό— να στέλνει γραπτό μηνυματάκι [1] προς έναν φίλο του, εντός της Ελληνικής Βουλής (παρακαλώ!), όπου του εξηγούσε πως ο κ. Τ. Σόρος έλεγε εις τον κ. Αλέξη Τσίπρα τι να κάνει και με τον ίδιον και με την ελάφρυση του χρέους και με άλλα ζητήματα. Είχαν επαληθευτεί οι «Συνωμοσιολόγοι» χάριν στον Γιανάκη!
Σε άρθρο [2] του Νίκου Χειλά που έγραψε το 2012 στο tovima.gr με τίτλο «Πρωτοβουλία Τζορτζ Σόρος για την Ελλάδα: Σπίτια αλληλεγγύης για τους μετανάστες» αποκαλύπτονται σε μας τα ακόλουθα που επιβεβαιώνουν όλες τις υπόνιες μας για τον μεγάλο, «ανθρωπιστικό» αλλά και…ΎΠΟΥΛΟ ρόλο του Τζορτζ Σόρος (George Soros) στην χρηματοδότηση της ανα την Ευρώπην λαθρομεταναστεύσεως. Σας παρέχω παρακάτω αυτούσιο το άρθρο του.

Τώρα ας διαβάσουμε το πρώτο μέρος αυτού του άρθρου, όπου αναφέρει:

«Ανακοίνωση-βόμβα για τους μετανάστες στην Ελλάδα έκανε σήμερα στο Βερολίνο ο Τζόρτζ Σόρος.

»Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ο διάσημος χρηματιστής ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες που δεν έχουν που την κεφαλή κλίνη στη χώρα μας.

»Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ.

»Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία, και ο ίδιος πιστεύσει ότι η πρωτοβουλία του θα επεκταθεί σύντομα σε όλη την Ευρώπη.

«“Ο στόχος μου είναι διπλός”, είπε. “Πρώτον, να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους”.»

Screen Shot 2016-02-21 at 10.00.17 AM.png

Τώρα το επόμενο μέρος του άρθρου του κ. Χειλά τα λέει όλα, ιδιαίτερα όσον αφορά όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα…ΣΗΜΕΡΑ σε σχέση με το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην πατρίδα μας. Διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικότα σημεία του ίδιου άρθρου που, εκ των υστέρων (δηλ., τέσσερα χρόνια μετά), ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ τον δόλιο ρόλο του Σόρος στην χειραγώγηση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα όπως το βλέπoυε σήμερα όλοι εμείς να εξελίσσεται υπο την κυβέρνηση Τσίπρα:

–Η Ελλάδα είναι αιχμάλωτη του Συμφώνου Δουβλίνο 2 που δεν επιτρέπει σε ξένους που πρωτομπήκαν σε αυτή να μεταβούν σε άλλες ευρωπαϊκες χώρες…άρα, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!…

–Έτσι προκαλείται ένας τεράστιο πρόβλημα συνωστισμού ξένων που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος…

–Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν έτσι στην παρανομία, εξίσου πολλοί είναι και οι άστεγοι…

–Με τα χρήματα του νεότευκτου ταμείου θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα…έτσι θα μπορούσε να μπει κάποιο φρένο στην συντελούμενη ανθρωπιστική καταστροφή…(και τι βλέπουμε αυτές τις μέρες να ανακύπτουν σε διάφορα hotspots σε όλη την Ελλάδα;;;…ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!)

–Τα χρήματα του ταμείου θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους…

–Οι οργανώσεις αυτές δεν μπορούν να υποκαταστήσουν για μεγάλο διάστημα την κρατική και ευρωπαϊκή παρέμβαση…κάτι που επιβεβαιώνεται ΣΗΜΕΡΑ γιατί η ΕΕ δεν αφήνει την Ελλάδα να αποφασίσει μόνη της για το πως θέλειε ΑΥΤΉ να προσεγγίσει αυτό το θέμα…

–«Ο σκοπός μου είναι να γράψει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον προϋπολογισμό της επαρκή κονδύλια για αυτό από το 2014», είπε ο Σόρος…

–Ο ίδιος εξήγησε ότι η αφετηρία της ιδέας του ήταν ότι η Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο θύμα της τρέχουσας χρηματιστικής κρίσης…ΠΟΥ ΈΦΤΙΑΞΕ Ο ΊΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Α.Π.!!!…

12360366_476360132570047_3958448136919463408_n.jpg

Απο τότε ο Σόρος είχε πει ότι «το επίκεντρο της ανθρωπιστικής καταστροφής» δεν είναι τίποτε εκτος απο την ίδια την…ΕΛΛΑΔΑ και ότι «εκεί πρέπει να δοθεί και η πρώτη βοήθεια»!!! Αυτά τα είχε πει το 2012 ο Σόρος και τότε αυτή η «ανθρωπιστική κρίση» δεν υπήρχε καν στην Ελλάδα. Άρα πώς τα ήξερα αυτά απο τότε ο Σόρος;;;

Σε εκεί το διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης ο Σόρος αναφέρθηκε σε αυτό το μεταναστεύτικο σχέδιο ως «μια οραματική ιδέα» και όπως έγραψε ο κ. Χειλάς «ήταν η φράση με την οποία συνεχάρη αμέσως μετά τον κ. Σόρος ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου» που παρεύθηκε επίσης στο ίδιο Φόρουμ.

Αντι η Ελληνική κυβέρνηση να βάλει φρένο σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα με τη λαθρομετανάστευση, το ΜΕΓΕΘΥΝΕΙ—και σκόπιμα μάλιστα!

Σε μια ωμή ομολογία για το κόστος που φορτώνεται η Ελλάδα για τους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες που περνούν στην χώρα μας προέβη ο Υπουργός Εξωτερικών κ Νίκος Κοτζιάς, με συνέντευξή [3] του περι τα τέλη του Ιαν. φέτος στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung καθώς όπως αναφέρει «με τα χρήματα αυτά, δεν θα χρειάζονταν να κοπούν οι συντάξεις που επιβάλει η τρόικα»!

Επίσης, στις 19 Ιαν. του τρέχοντος έτους, ένας «Βασίλης», Στέλεχος Ε.Δ., έβγαλε μια δήλωση [4] στα ΜΜΕ —που απ᾽ό,τι φαίνεται, ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ!— όπου είπε πως πήραν εντολή οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να βγάζουν Έλληνες της Λέσβου από τα οικήματα εκεί και στη θέση τους
να βάζουν…«ΠΡΟΦΦΥΓΕΣ»!!! Σύφωνα με το VoiceNews.gr [4] διαβάζουμε τα εξής για το ίδιο θέμα:

«Συγκεκριμένα, με την “αναδιοργάνωση” του στρατού (δηλαδή το κλείσιμο μονάδων και σύμπτυξη αυτών σε λιγότερα στρατόπεδα για οικονομικό όφελος), το στρατόπεδο που στεγαζόταν το 296 ΤΕ στη Μόρια αποφασίστηκε με έξοδα του στρατού και εργασία από τη διμοιρία κατασκευών αυτού, να μετατραπεί σε ΣΟΜΥ (κτίρια που θα στεγάζονται στελέχη με οικογένειες, που δεν έχουν συμφέροντα – κατοικία στο νησί). Μέχρι τώρα υπήρχαν 10 κτίρια όπου στεγάζονταν οικογένειες οι οποίες είχαν όλες από 2 παιδιά και άνω, μερικές με νεογέννητα.

«ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ λοιπόν που θέλανε οι κύριοι να διώξουν τους ενοίκους, οι οποίοι υποτίθεται ότι αν δε κλείσουν 2 χρόνια δε μπορεί να τους διώξει τίποτα, (αλλά κάποιοι έφυγαν πριν καν κλείσουν 2 μήνες)  ήταν… να μπορέσουν να στεγαστούν, ανθρωπινά όπως είπαν, οι λαθρομετανάστες (!), αλλά και άτομα από ΜΚΟ. Δηλαδή σε κτίρια από έξοδα, αλλά κυρίως από κόπο δικό μας, να στεγαστούν παράνομοι, διώχνοντας συναδέλφους με οικογένειες!»

Και τέλος, και σαν να μην φτάνουν όλες αυτές οι προδοσίες αυτών των αθελληνικών κυβερνήσεων, διαβάζουμε τα εξής φρικτά απο το σάιτ ειδήσεων topontiki.gr [5] σχετικά με το μεταναστευτικό πρόβλημα όλης της Ευρώπης:

«Δημοσίευμα του EU Observer αναφέρει ότι το Ισραήλ παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τις συνόδους της Επιτροπής Πολιτικής και Ασφάλειας (ΕΠΑ) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ αφήνει υπόνοιες ότι “κρίκο” στη διαρροή απόρρητων πληροφοριών προς το Ισραήλ αποτελεί η Ελλάδα.

«Το δημοσίευμα του κάνει λόγο για μεγάλης κλίμακας διαρροή πληροφοριών στη σύνοδο της 15ης Ιανουαρίου, όπου θα συζητούταν η στάση της Ε.Ε. στο μεσανατολικό.»

Screen Shot 2016-02-21 at 10.00.31 AM.png

Αυτό αφορούσε μία ανακοίνωση που επρόκειτο να κατατεθεί προς έγκριση από τους υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ, στα μέσα του Ιαν. φέτος, σχετικά για το πως θα κινηθούν εφεξής, για το μεταναστευτικό, όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη που εμπλέκονται σε αυτό. Ὀπου οι Ισραηλινοί δεν συμφωνούσαν με κάποιο σημείο του κειμένου αυτής της ανακοίνωνησης, βάζανε τους κατασκόπους τους να παρακολουθούν και να…ανατρέψουν την όλη διαδικασία αυτή χρησιμοποιώντας ακόμη και…ΕΛΛΗΝΕΣ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» για αυτήν την βρωμοδουλειά τους! Και στο τέλος αυτού του άρθρου του topontiki.gr, λέει:

«Η διατύπωση στο τελικό κείμενο που υπεγράφη από τους υπουργούς ήταν πολύ ηπιότερη (απέναντι στο Ισραήλ): “Όλες οι συμφωνίες ανάμεσα στο κράτος του Ισραήλ και την ΕΕ πρέπει κατηγορηματικά και ρητά να διευκρινίζουν ότι δεν γίνεται να εφαρμοστούν στις περιοχές που κατέχει ο Ισραήλ”».

Εν ολίγοις, αντι η Ελλάδα να βοηθάει τον ίδιον τον εαυτόν της ώστε απαλλαγεί απο αυτό το τεράστιο βάρος της λαθρομετανάστευσης, πάει και βοηθάει τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!!!

Αλλά καλύτερη πηγή για τις σχέσεις Ελλάδας και Ισραήλ και πόσο…ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ για την Ελλάδα δεν έχουμε παρα να δούμε τι έγινε με την υπόθεση του γεωγραφικού συστήματος διασυνοριακής ασφάλειας κατα την μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών που προσπάθησε να προμηθευτεί η ΕΥΠ τη περίοδο 2005-09 και που όταν ανέλαβε τη κυβέρνηση ο ΓΑΠ, οι Ισραηλινοί παρενέβησαν με τη βοήθεια του περιβόητου Αλεξ Ρόντος στους Παπανδρέου-Χρυσοχοϊδη-Μπίκα για να απεντάξουν το σύστημα επειδή διέθετε λογοσμικό ρωσικό. Θυμίζουμε ότι για αυτήν την υπόθεση, διώχθησαν πολλοί Έλληνες υπάλληλοι μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Αγγελάκης, γιατί αντέδρασαν στην απόφαση αυτήν του ΓΑΠ, ο οποίος σε ένα μυστικό υπόμνημα του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα που αποκάλυψαν τα WikiLeaks [6] είπε τόσο εθελόδουλα στους Αμερικανούς «Νιώθω πολύ κοντά σας, κάντε με μεσολαβητή σας.» Και γιατί αυτό;;; Αν θυμάστε όλοι, ήταν ο Κώστας Αγγελάκης ο οποίος το 2009 υποστήριζε, μετ᾽άλλων πρακτόρων της ΕΥΠ ειλικρινών και πατριωτών, ένα πάρα πολύ εξελιγμένο για την ΕΥΠ και τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος σύστημα διασυνορικού ελέγχου (Ελληνικής κατασκευής) με ρωσικό λογισμικό, το οποίο ήταν τόσο δυναστό ώστε μπορούσε να εντοπίσει το καθετί που διέσχιζε τα σύνορα της Ελλαδός με όλα τα άλλα συνορεύοντα μετ᾽ αὐτῆς κράτη. Αλλά, όλως περιέργως, την πήραν είδηση το λογισμικό αυτό οι Εβραίοι του Ισραήλ, λόγῳ του ότι…ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ μέσα απο την Ελληνική κυβέρνηση τους είχαν…ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τους Ισραηλινούς για το επίμαχο λογισμικό και γι᾽αυτό είπαν στον Παπανδρέου να το…ΑΠΕΝΤΑΞΕΙ. Και τελικά, ΑΥΤΟ ΈΓΙΝΕ διότι, προφανώς, «ένιωθε πολύ κοντά» και στους Εβραιούς—και ίσως γιατί είναι κι αυτός ένας απο τους…«ΠεριΟΎΣΤιους» του «θεού».

Screen Shot 2016-02-21 at 10.00.55 AM.png

Ήταν κάποιοι απο το σκοτεινό στρατόπεδο του ΓΑΠ, μαζί με τον ίδιο, που θύμωσαν με τον κ. Αγγελάκη για την υποστήριξή του για το εν λόγῳ λογισμικό καθώς και για άλλους λόγους [7] σοβαρούς εν σχέσει με τα εθνικά μας συμφέροντα, και γι᾽αυτό τον έχουν σύρει μέσα απο τα δικαστήρια στην Ελλάδα φτάνοντας τελικά ακόμη και στον Άρειο Πάγο. Έχει όμως αθωοθεί κάθε φορά ο κ. Αγγελάκης γιατί έχει στο πλευρό του ένα αήττητο όππλο…ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Λοιπόν, ποιές ήταν οι συνέπειες των ανωτέρω;;; Έχασε η Ελλάδα αυτήν τη μεγάλη ικανότητα του να ελέγχει εις έναν τεράστιο βαθμό τα σύνορά της απέναντι εις όλες τις καταιγιστκές ροές…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Και…ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΜΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΌΛ’ ΑΥΤΑ.

Screen Shot 2016-02-21 at 10.00.42 AM.png

Αααα! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ-ΜΠΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ GIS ΗΤΑΝ Ο ΠΕΙΒΟΗΤΟΣ ALEX RONTOS ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΑΠ.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΧΩΤΑΤΟΣ κ. ALEX RONTOS, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Γ.Α.Π., ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ 2009, ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΛΕΟΝ “ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ” (GIS) ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;

ΈΩΣ ΠΌΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;
-Κουντούρης Ιωάν., Δημοσιογράφος, Συγγραφεῦς

–––––––––––––

1 – «Ο Γιάνης Βαρουφάκης: Ένας Εξ Ορισμού Πράκτορας», του Ιωάν. Κουντούρη • 18 Ιουλίου 2015 | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/12/18/ο-γιάνης-βαρουφάκης-ένας-εξ-ορισμού-πρ/

2 – «Πρωτοβουλία Τζορτζ Σόρος για την Ελλάδα: Σπίτια αλληλεγγύης για τους μετανάστες – Ανακοίνωση-βόμβα από το Βερολίνο για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα», του Νίκου Χείλά, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  30/10/2012 15:37 | Λίνκ: http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=481795&h1=true#commentForm

3 – «Έλληνες να που πάνε πάνε τα λεφτά σας: 2 δις πλήρωσαμε για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες ως Ελλαδα μέχρι τώρα» | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/01/23/έλληνες-να-που-πάνε-πάνε-τα-λεφτά-σας-2-δ/

4 – «Απίστετο! Βγάζουν Έλληνες από τα σπίτια και βάζουν πρόσφυγες», 20 Ιαν. 2016 | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/01/20/απίστετο-βγάζουν-έλληνες-από-τα-σπίτι/

5 – Δημοσίευμα του EU Observer εμπλέκει την Ελλάδα σε σενάριο κατασκοπείας στην ΕΕ υπέρ του Ισραήλ, 9.2.2016 / ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ WEB | Λίνκ: http://www.topontiki.gr/article/159047/dimosieyma-toy-eu-observer-emplekei-tin-ellada-se-senario-kataskopeias-stin-ee-yper

6 – Περιοδικό CRASH, τεύχος 32, σελ. 18, του Μάιου του 2014

7 – Ψάξτε στο σάιτ μας GreekNewsOnDemand.com για τα άλλα άρθρα μας για τον κ. Κώστα Αγγελάκη με τίτλους «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΉ ΕΝΟΣ ΥΨΗΛΟΎ ΠΡΆΚΤΟΡΑ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.!!!»  και  «ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΕΤΗ ;;;!!!»

 

529 thoughts on “ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ…2012!!!

 1. Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and
  you are just too magnificent. I really like what you have acquired here,
  certainly like what you are saying and the way in which you say it.
  You make it enjoyable and you still care for to keep it wise.
  I cant wait to read much more from you. This is really
  a terrific web site.

 2. Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it
  to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her
  ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is totally off
  topic but I had to tell someone!

 3. This site was… how do I say it? Relevant!!
  Finally I have found something which helped me. Thanks a lot!

 4. After looking over a few of the blog articles on your web page, I really appreciate your way of
  blogging. I bookmarked it to my bookmark webpage list and will be checking
  back in the near future. Take a look at my web site as well and tell me what you think.

 5. Nice post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon every day.
  It will always be useful to read through articles from other authors
  and use something from their websites.

 6. Wow, this article is fastidious, my younger sister is analyzing such things,
  thus I am going to let know her.

 7. Link exchange is nothing else but it is only
  placing the other person’s weblog link on your page at suitable place and
  other person will also do same in favor of you.

 8. Your means of telling everything in this article is really good,
  every one be able to easily know it, Thanks a lot.

 9. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
  Look advanced to far added agreeable from you! However, how can we communicate?

 10. A fascinating discussion is worth comment. I think that
  you ought to write more about this subject matter, it may not
  be a taboo matter but usually folks don’t talk about
  such subjects. To the next! Cheers!!

 11. Hello to every body, it’s my first go to see
  of this blog; this blog includes amazing and really excellent information for visitors.

 12. What’s up it’s me, I am also visiting this website regularly, this web page is really
  pleasant and the visitors are actually sharing
  fastidious thoughts.

 13. Hey are using WordPress for your site platform? I’m
  new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be really appreciated!

 14. I’ve been surfing online greater than 3 hours lately,
  yet I by no means discovered any attention-grabbing article like
  yours. It’s pretty worth sufficient for me. In my view, if
  all webmasters and bloggers made excellent content as you probably did,
  the net will probably be much more helpful than ever before.

 15. Excellent website. A lot of useful information here.
  I’m sending it to a few buddies ans additionally sharing in delicious.

  And of course, thanks in your effort!

 16. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out.

  Please let me know where you got your design. Thanks
  a lot

 17. I relish, cause I discovered exactly what I was
  taking a look for. You’ve ended my four day lengthy hunt!
  God Bless you man. Have a great day. Bye

 18. Hi, i think that i saw you visited my web site thus i got here to go back the want?.I’m attempting to in finding things to enhance my website!I assume its adequate to make use of a few of your concepts!!

 19. whoah this weblog is wonderful i really like reading your articles.
  Keep up the great work! You realize, lots of individuals are
  looking round for this information, you could aid them
  greatly.

 20. Hi there, I wish for to subscribe for this web
  site to get latest updates, therefore where can i do it please assist.

 21. What i don’t understood is actually how you’re not really
  a lot more well-favored than you may be right now.
  You’re very intelligent. You know thus significantly in relation to this topic, produced me personally imagine it from so
  many various angles. Its like women and men aren’t involved until it is one thing to accomplish with Lady gaga!

  Your individual stuffs excellent. Always handle it up!

 22. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did
  you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to create my own blog and would like to
  know where u got this from. thank you

 23. You’ve made some really good points there. I looked on the web to find out more about
  the issue and found most people will go along with your views on this site.

 24. Excellent web site. A lot of helpful information here.
  I’m sending it to several pals ans also sharing in delicious.
  And naturally, thanks for your effort!

 25. Great web site you have got here.. It’s difficult to find high-quality writing like
  yours these days. I seriously appreciate people like you!
  Take care!!

 26. Asking questions are genuinely nice thing if you are not understanding anything
  totally, except this post offers good understanding
  even.

 27. Howdy I am so thrilled I found your blog page, I really found
  you by accident, while I was looking on Digg for something else, Anyways I am here now
  and would just like to say many thanks for a remarkable
  post and a all round interesting blog (I also love the
  theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have book-marked it
  and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to
  read a lot more, Please do keep up the superb work.

 28. Link exchange is nothing else however it is just placing the other person’s web site
  link on your page at suitable place and other person will also do
  same in support of you.

 29. Hurrah! At last I got a website from where I be capable of really
  take helpful facts regarding my study and knowledge.

 30. Hello, this weekend is fastidious for me,
  as this point in time i am reading this impressive informative piece of writing here at my residence.

 31. Good web site you have here.. It’s hard to find quality
  writing like yours these days. I really appreciate individuals like you!

  Take care!!

 32. Excellent beat ! I wish to apprentice whilst you amend
  your web site, how can i subscribe for a weblog website?
  The account helped me a appropriate deal. I were a little bit acquainted of this your broadcast offered shiny transparent
  concept

 33. Woah! I’m really digging the template/theme of this
  site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s
  hard to get that “perfect balance” between usability and visual appeal.
  I must say you’ve done a amazing job with this. Additionally, the
  blog loads super quick for me on Chrome.
  Exceptional Blog!

 34. Truly no matter if someone doesn’t be aware of then its up to other people that
  they will assist, so here it occurs.

 35. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
  I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post.
  I’ll certainly return.

 36. Wow, incredible blog structure! How lengthy have you ever been blogging for?
  you made blogging glance easy. The whole look of your site is fantastic, as
  smartly as the content!

 37. This post gives clear idea for the new people of blogging, that genuinely how to do running a
  blog.

 38. Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog
  shine. Please let me know where you got your theme.
  Kudos

 39. Good information. Lucky me I ran across your
  blog by accident (stumbleupon). I have saved it for later!

 40. This blog was… how do you say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me.
  Appreciate it!

 41. Your style is unique compared to other folks I’ve read stuff from.
  I appreciate you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just book mark this page.

 42. Thanks a bunch for sharing this with all folks you actually understand
  what you are talking approximately! Bookmarked. Kindly also discuss with my web site =).
  We may have a link trade agreement between us

 43. My family members always say that I am killing my time here at web,
  however I know I am getting experience daily by reading such fastidious articles.

 44. Hi Dear, are you genuinely visiting this website daily, if so then you will without doubt get fastidious knowledge.

 45. I’m really loving the theme/design of your blog. Do you ever run into any web browser compatibility issues?
  A number of my blog audience have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Safari.
  Do you have any recommendations to help fix this problem?

 46. You can certainly see your expertise within the article you write.

  The sector hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to
  say how they believe. All the time go after your heart.

 47. You ought to take part in a contest for one of the best websites on the internet.
  I will recommend this site!

 48. Hi exceptional website! Does running a blog
  like this require a great deal of work? I’ve absolutely no expertise
  in programming but I had been hoping to start my own blog soon. Anyhow, if you have any ideas or techniques
  for new blog owners please share. I understand
  this is off topic nevertheless I simply wanted to ask.
  Thanks a lot!

 49. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote
  the book in it or something. I think that you could do with a
  few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this
  is wonderful blog. An excellent read. I’ll definitely be back.

 50. After going over a few of the articles on your website, I seriously appreciate your technique
  of writing a blog. I bookmarked it to my bookmark webpage list
  and will be checking back soon. Please check out my web site as well and tell me your opinion.

 51. Very nice post. I just stumbled upon your blog and
  wanted to say that I’ve really enjoyed browsing
  your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you
  write again very soon!

 52. Howdy! I know this is kinda off topic however ,
  I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
  My site addresses a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit from each other.
  If you are interested feel free to send me an e-mail.

  I look forward to hearing from you! Great blog by the way!

 53. I feel that is one of the so much significant information for me.
  And i’m happy studying your article. However want to observation on some general
  issues, The site taste is ideal, the articles is actually excellent :
  D. Just right task, cheers

 54. My spouse and I stumbled over here different web
  page and thought I might as well check things out. I like what I see so now
  i’m following you. Look forward to exploring your web page repeatedly.

 55. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a
  comment is added I get four e-mails with the same comment.
  Is there any way you can remove me from that service?
  Thanks!

 56. Excellent post! We are linking to this particularly great content on our website.
  Keep up the good writing.

 57. Exceptional post but I was wondering if you could write a litte more on this
  subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.
  Many thanks!

 58. Hi there everyone, it’s my first pay a quick visit at this
  site, and article is actually fruitful designed for me, keep up posting such posts.

 59. I like the valuable information you provide
  in your articles. I will bookmark your weblog and take a look at once more right here frequently.
  I’m relatively sure I’ll learn many new stuff proper here!
  Good luck for the following!

 60. Its not my first time to pay a visit this website, i
  am visiting this web page dailly and get fastidious facts from here all the
  time.

 61. Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and
  I was wondering your situation; we have developed some
  nice practices and we are looking to exchange methods with others, why not shoot me an e-mail if interested.

 62. I think the admin of this web site is really working hard for his website, since here every information is quality based stuff.

 63. Hi there to all, how is the whole thing, I think every one is
  getting more from this website, and your views are nice for new people.

 64. Informative article, just what I needed.

 65. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger,
  and I was curious about your situation; many of us have created some nice methods and
  we are looking to swap solutions with other folks, be sure to shoot me an email if interested.

 66. What’s up to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this website,
  and your views are good in support of new visitors.

 67. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a number of websites for about
  a year and am worried about switching to another platform.
  I have heard fantastic things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
  Any help would be greatly appreciated!

 68. Hi, this weekend is good designed for me, since this time i am
  reading this fantastic informative piece
  of writing here at my home.

 69. What a material of un-ambiguity and preserveness of precious familiarity concerning unexpected feelings.

 70. I always used to study post in news papers
  but now as I am a user of internet thus from now I am using net for posts, thanks
  to web.

 71. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts.
  In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very
  soon!

 72. Fantastic beat ! I wish to apprentice at the same time as you
  amend your website, how could i subscribe for a blog site?

  The account helped me a applicable deal. I
  have been tiny bit familiar of this your broadcast provided
  vivid transparent idea

 73. Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually recognize
  what you’re speaking approximately! Bookmarked.
  Kindly also visit my web site =). We could have
  a link alternate arrangement among us

 74. I loved as much as you will receive carried out right here.

  The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same
  nearly a lot often inside case you shield this increase.

 75. whoah this blog is excellent i love studying your posts.
  Keep up the good work! You already know, lots of individuals are hunting around for this info, you can help them greatly.

 76. I am genuinely thankful to the owner of this web site who has shared this impressive paragraph at at this place.

 77. Magnificent web site. Lots of useful information here.
  I am sending it to several buddies ans additionally sharing in delicious.

  And of course, thanks for your sweat!

 78. Outstanding post however , I was wondering if you could write a
  litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate
  a little bit more. Appreciate it!

 79. I just like the helpful info you provide on your articles.
  I’ll bookmark your weblog and test once more right here frequently.
  I am quite certain I’ll be informed plenty of new stuff right here!

  Good luck for the next!

 80. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appeal.

  I must say you’ve done a superb job with this. In addition, the
  blog loads extremely fast for me on Chrome. Exceptional Blog!

 81. Its like you read my mind! You appear to know
  a lot about this, like you wrote the book in it or something.

  I think that you can do with a few pics to drive the message home
  a bit, but other than that, this is magnificent blog.
  A great read. I’ll certainly be back.

 82. Hello, i believe that i saw you visited my weblog thus i
  got here to go back the desire?.I am trying to find things to improve my web site!I assume its good
  enough to use some of your ideas!!

 83. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital
  to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
  Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access
  consistently rapidly.

 84. Its such as you read my thoughts! You appear to know so much about this, such
  as you wrote the e-book in it or something. I feel that you simply could do with a few percent to drive the message house a little bit, but other than that, this is
  magnificent blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 85. Excellent article. Keep posting such kind of information on your site.
  Im really impressed by your site.
  Hi there, You have performed an excellent job. I’ll definitely
  digg it and individually suggest to my friends. I’m
  confident they will be benefited from this site.

 86. I get pleasure from, result in I discovered just what I used to be looking for.
  You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a
  nice day. Bye

 87. Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon everyday.
  It will always be exciting to read through articles from other
  authors and practice a little something from other sites.

 88. What’s up mates, its fantastic piece of writing on the topic
  of teachingand fully defined, keep it up all the time.

 89. Heya i’m for the first time here. I came across this board and
  I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you aided me.

 90. Really when someone doesn’t know afterward its up to other viewers that they will help, so here
  it occurs.

 91. I simply could not leave your site prior to suggesting that I
  extremely loved the usual information an individual
  provide in your guests? Is gonna be back ceaselessly
  in order to investigate cross-check new posts

 92. Hi there to all, how is the whole thing, I think every
  one is getting more from this web site, and your views are good in favor
  of new people.

 93. I’m impressed, I must say. Seldom do I come across a blog that’s both
  educative and entertaining, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head.
  The issue is something which not enough men and women are speaking intelligently about.
  I’m very happy I found this during my search
  for something regarding this.

 94. An outstanding share! I have just forwarded this onto a coworker who was conducting a little
  research on this. And he actually ordered me dinner simply because I stumbled upon it for him…
  lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanx for spending some time to discuss this matter here on your website.

 95. It’s awesome to pay a quick visit this web page and reading the views
  of all mates regarding this paragraph, while I am also keen of
  getting knowledge.

 96. Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it
  has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, great blog!

 97. I’m really enjoying the design and layout of
  your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more
  enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a
  designer to create your theme? Exceptional work!

 98. No matter if some one searches for his required thing, therefore he/she wants to be available that in detail, therefore that
  thing is maintained over here.

 99. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.
  I’ve joined your rss feed and look forward to seeking
  more of your magnificent post. Also, I’ve shared your
  site in my social networks!

 100. Thanks for the good writeup. It in fact was once a entertainment account it.

  Glance complex to far delivered agreeable from you! By the
  way, how can we keep up a correspondence?

 101. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to
  my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping
  maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new
  updates.

 102. There’s definately a great deal to know about this subject.
  I really like all of the points you made.

 103. It’s appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy.

  I’ve read this post and if I may I desire to counsel you some interesting issues or advice.

  Perhaps you can write subsequent articles referring to this article.
  I want to read even more things about it!

 104. Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you happen to be a great author.
  I will ensure that I bookmark your blog and will come back later in life.
  I want to encourage you to ultimately continue your great posts, have a nice afternoon!

 105. Spot on with this write-up, I seriously believe that this site needs a lot more attention. I’ll probably be returning to see more, thanks for the advice!

 106. Its not my first time to pay a quick visit this website, i am browsing this website dailly and get nice data from here daily.

 107. Greetings! Very helpful advice in this particular post!
  It is the little changes which will make the most important changes.
  Many thanks for sharing!

 108. Hey there! This post could not be written any better!
  Reading through this post reminds me of my good
  old room mate! He always kept talking about
  this. I will forward this post to him. Pretty sure he
  will have a good read. Thanks for sharing!

 109. Good day! I simply want to give you a big thumbs up for your excellent info
  you have here on this post. I am coming back to
  your website for more soon.

 110. Hi there, I discovered your website by means of Google at the same time as looking for
  a similar matter, your website got here up, it appears to be like good.
  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
  Hello there, simply become alert to your weblog via Google, and found that it is truly informative.
  I’m going to be careful for brussels. I will be grateful when you proceed this in future.
  Numerous other folks will be benefited out of your writing.
  Cheers!

 111. I’ve been surfing online more than 4 hours today, yet I
  never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for
  me. In my view, if all website owners and bloggers
  made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 112. Its like you learn my thoughts! You appear to grasp so much
  approximately this, like you wrote the e book in it or something.
  I believe that you just could do with some p.c. to drive the message home a bit,
  but instead of that, that is fantastic blog.
  A fantastic read. I will certainly be back.

 113. We’re a gaggle of volunteers and opening a new scheme in our community.

  Your website offered us with helpful information to work
  on. You have performed a formidable process and our entire community might be grateful to you.

 114. If some one desires expert view regarding running a blog then i recommend him/her to visit this web site,
  Keep up the good job.

 115. Hello! I simply want to give you a huge thumbs up
  for the excellent info you have right here on this post. I am returning to
  your web site for more soon.

 116. It’s really very complex in this busy life to listen news on TV,
  thus I simply use world wide web for that purpose, and
  obtain the most recent news.

 117. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to
  and you’re just extremely excellent. I actually like what you’ve acquired
  here, really like what you are saying and
  the way in which you say it. You make it enjoyable and you
  still take care of to keep it smart. I can not
  wait to read far more from you. This is really a wonderful site.

 118. After checking out a few of the articles on your web page, I truly appreciate your technique of blogging.
  I book-marked it to my bookmark site list and will be checking back soon.
  Please check out my web site too and let me know your opinion.

 119. You really make it seem so easy together with your presentation however I
  find this matter to be actually something that I feel I might by no means understand.
  It seems too complicated and extremely huge for me. I’m taking a look forward on your next publish, I’ll try to get the grasp
  of it!

 120. Hi! I’ve been reading your site for some time now and finally got the bravery to go ahead and
  give you a shout out from Kingwood Texas! Just wanted to mention keep up
  the excellent work!

 121. Thank you for the auspicious writeup. It in fact
  was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you!
  However, how can we communicate?

 122. You are so cool! I do not believe I’ve truly read a single
  thing like that before. So nice to find another person with a few
  genuine thoughts on this topic. Really.. many thanks for starting this up.
  This web site is something that is required on the internet, someone with some originality!

 123. I’m gone to say to my little brother, that he should also pay a quick visit this weblog on regular basis to get updated from latest gossip.

 124. The other day, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested
  to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she
  has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 125. Hi there! Would you mind if I share your blog with my facebook group?

  There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Thank you

 126. Hi there would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

  The reason I ask is because your design seems different then most
  blogs and I’m looking for something unique.
  P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

 127. Excellent weblog here! Additionally your web site rather a lot up
  fast! What host are you using? Can I am getting your affiliate
  hyperlink on your host? I wish my web site loaded up as
  fast as yours lol

 128. My developer is trying to persuade me to move to .net from
  PHP. I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on various websites for about a
  year and am nervous about switching to another platform. I have heard very good
  things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress
  content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

 129. I loved as much as you’ll receive carried out right here.

  The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.

  nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come more formerly again since exactly
  the same nearly very often inside case you shield this hike.

 130. Hello, of course this paragraph is really good and I have learned lot of things from it concerning blogging.
  thanks.

 131. Hello my family member! I want to say that this post is amazing, great written and include almost all important infos.
  I would like to see extra posts like this .

 132. Hi there! This article could not be written much better!
  Reading through this post reminds me of my
  previous roommate! He continually kept preaching about
  this. I am going to send this post to him. Pretty
  sure he’ll have a great read. I appreciate you for sharing!

 133. Greetings! Very useful advice in this particular article!
  It is the little changes that make the greatest changes. Thanks a lot for sharing!

 134. I must thank you for the efforts you have put in writing this site.
  I am hoping to see the same high-grade blog posts by you later on as well.
  In fact, your creative writing abilities has encouraged me to
  get my own blog now 😉

 135. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed!
  Extremely helpful information particularly the last part 🙂 I care
  for such info much. I was looking for this particular information for a long time.
  Thank you and best of luck.

 136. I pay a visit each day some websites and websites to read articles or reviews, however
  this blog gives feature based articles.

 137. Really no matter if someone doesn’t know afterward its up to other viewers
  that they will help, so here it happens.

 138. Way cool! Some very valid points! I appreciate
  you writing this article plus the rest of the site is also really good.

 139. Hi exceptional website! Does running a blog such as this require a large amount of work?
  I’ve virtually no understanding of coding however I had
  been hoping to start my own blog in the near future. Anyway, should you have any ideas or tips for new blog
  owners please share. I understand this is off subject but
  I simply needed to ask. Thank you!

 140. Please let me know if you’re looking for a author for your blog.
  You have some really good articles and I believe I would be a good
  asset. If you ever want to take some of the load off, I’d
  absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back
  to mine. Please shoot me an email if interested.

  Thank you!

 141. hey there and thank you for your information – I have certainly picked up something
  new from right here. I did however expertise several
  technical points using this web site, since I experienced
  to reload the site a lot of times previous to I could
  get it to load properly. I had been wondering if your web host is
  OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement
  in google and can damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords.
  Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for a lot more
  of your respective intriguing content. Ensure that you update this again very soon.

 142. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.
  Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you
  access consistently fast.

 143. I’m really enjoying the design and layout of your blog.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more
  enjoyable for me to come here and visit more often. Did you
  hire out a designer to create your theme? Superb work!

 144. I blog frequently and I genuinely appreciate your information. This great article has truly peaked
  my interest. I will take a note of your blog and keep checking for new information about once per week.
  I opted in for your Feed too.

 145. Admiring the time and effort you put into your site and in depth
  information you provide. It’s awesome to come across a blog
  every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material.
  Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my
  Google account.

 146. Today, while I was at work, my sister stole my iphone
  and tested to see if it can survive a 30 foot
  drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now
  destroyed and she has 83 views. I know this is completely off
  topic but I had to share it with someone!

 147. Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an e-mail.
  I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

 148. Hello there! This blog post couldn’t be written any better!
  Reading through this article reminds me of my previous roommate!
  He continually kept talking about this. I’ll forward this post to him.
  Pretty sure he’s going to have a good read. Many thanks for sharing!

 149. Howdy! I could have sworn I’ve been to this blog before but after looking at some of the articles I realized
  it’s new to me. Anyways, I’m certainly pleased I stumbled upon it
  and I’ll be bookmarking it and checking back often!

 150. Good day! I just would like to give you a big thumbs up for your great info you’ve
  got right here on this post. I am coming back to your
  web site for more soon.

 151. You ought to be a part of a contest for one of
  the most useful sites online. I am going to recommend this
  blog!

 152. Hello there, I discovered your site by means of Google at the same time as
  looking for a similar matter, your site came up, it looks great.
  I have bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, simply turned into aware of your weblog thru Google,
  and found that it is really informative. I’m going to
  be careful for brussels. I will appreciate in case you continue this in future.
  Many other folks can be benefited out of your writing.
  Cheers!

 153. Attractive part of content. I just stumbled upon your web site and
  in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your weblog posts.
  Anyway I will be subscribing to your augment and even I fulfillment you get admission to consistently fast.

 154. I like the valuable information you supply to your articles.
  I’ll bookmark your blog and test again here regularly.
  I’m fairly certain I’ll learn many new stuff proper right
  here! Best of luck for the next!

 155. If you desire to take a good deal from this article then you have
  to apply these strategies to your won web site.

 156. It’s going to be end of mine day, but before end I am reading this great article to increase my knowledge.

 157. certainly like your web-site but you have to test the spelling on quite a few of your posts.
  Many of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to tell the reality then again I will definitely come again again.

 158. Good day! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?

 159. Hello there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?

  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

 160. Hello, its nice article on the topic of media print, we all be aware of media is a enormous source
  of information.

 161. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective.
  A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between user friendliness and appearance.
  I must say you’ve done a fantastic job with this. In addition, the blog loads super fast for me on Safari.
  Superb Blog!

 162. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was
  extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly
  enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m
  still new to the whole thing. Do you have any tips for
  inexperienced blog writers? I’d really appreciate it.

 163. I have to thank you for the efforts you’ve put in writing this site.

  I really hope to view the same high-grade blog
  posts from you in the future as well. In fact,
  your creative writing abilities has encouraged me to get my own website now
  😉

 164. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this fantastic blog!
  I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.

  I look forward to new updates and will talk about this blog with my Facebook
  group. Talk soon!

 165. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing
  this article and the rest of the site is very good.

 166. Because the admin of this web page is working, no question very soon it will be well-known, due to its quality contents.

 167. In fact when someone doesn’t understand then its up to other viewers that they will assist,
  so here it takes place.

 168. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m inspired!
  Extremely useful info specifically the ultimate part 🙂 I deal with such information a lot.
  I used to be seeking this particular information for
  a long time. Thanks and best of luck.

 169. It is the best time to make a few plans for the long run and it is time
  to be happy. I have read this put up and if
  I may just I want to recommend you some attention-grabbing issues or tips.
  Maybe you can write subsequent articles relating to this
  article. I desire to read more things about it!

 170. Hi there, I think your web site may be having browser compatibility problems.

  Whenever I take a look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in IE,
  it’s got some overlapping issues. I merely wanted to provide you
  with a quick heads up! Besides that, wonderful website!

 171. We stumbled over here coming from a different page and
  thought I might check things out. I like what I see so now i am following you.
  Look forward to exploring your web page for a second time.

 172. magnificent publish, very informative. I ponder why the other experts of this
  sector do not understand this. You must proceed your writing.
  I am sure, you have a great readers’ base already!

 173. Its like you read my thoughts! You seem to know a lot
  about this, such as you wrote the guide in it or something.
  I think that you simply can do with a few percent to drive
  the message house a little bit, however other than that, that is great blog.

  A fantastic read. I’ll definitely be back.

 174. I don’t know whether it’s just me or if everybody else encountering problems
  with your site. It seems like some of the written text within your posts are running off
  the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them as well?

  This might be a issue with my web browser because I’ve had this happen before.
  Appreciate it

 175. Hey there! I realize this is sort of off-topic but I had to ask.
  Does running a well-established blog such as yours take a massive amount work?
  I’m completely new to blogging however I do write in my journal every day.
  I’d like to start a blog so I can share my experience
  and feelings online. Please let me know if you
  have any recommendations or tips for brand new aspiring blog owners.
  Thankyou!

 176. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.

  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Appreciate it

 177. Thank you for another informative blog. Where else may just I get that type of information written in such a perfect approach?
  I have a project that I’m just now working on, and I have been at
  the look out for such information.

 178. Heya i am for the primary time here. I came across this board and I in finding
  It really helpful & it helped me out a lot. I hope to present one thing back and help others like you aided me.

 179. Hey! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Appreciate it!

 180. You have made some decent points there. I looked
  on the net for additional information about the issue and
  found most individuals will go along with your views on this web site.

 181. Hi! Quick question that’s completely off
  topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
  My blog looks weird when viewing from my apple iphone.
  I’m trying to find a template or plugin that might
  be able to resolve this problem. If you have any suggestions, please share.

  Thanks!

 182. Amazing! Its actually amazing piece of writing, I have got much clear idea about
  from this piece of writing.

 183. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less.

  I’ve been using Movable-type on a number of websites for about
  a year and am anxious about switching to another platform.
  I have heard very good things about blogengine.net.

  Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
  Any help would be really appreciated!

 184. Hi there just wanted to give you a quick heads up.
  The text in your article seem to be running off the screen in Internet explorer.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with
  web browser compatibility but I figured I’d post
  to let you know. The style and design look great though!
  Hope you get the issue resolved soon. Many thanks

 185. I am truly thankful to the holder of this web page who has shared this great post at at this
  time.

 186. My family members every time say that I am killing my time here at
  net, but I know I am getting knowledge every day by reading thes
  fastidious articles or reviews.

 187. I read this article completely concerning the comparison of
  most recent and preceding technologies, it’s amazing article.

 188. Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was curious about your situation; many
  of us have created some nice practices and we are looking to exchange techniques with others, please shoot me
  an email if interested.

 189. Wow, this piece of writing is nice, my sister is analyzing these things, thus I am going to inform her.

 190. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now
  each time a comment is added I get four emails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that service?
  Many thanks!

 191. Quality content is the crucial to be a focus for the visitors to pay a
  visit the website, that’s what this web site is providing.

 192. Hello would you mind sharing which blog platform you’re working with?

  I’m going to start my own blog soon but I’m having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

  The reason I ask is because your design and style seems different then most
  blogs and I’m looking for something unique.
  P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

 193. Hi there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?

  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

 194. hello!,I like your writing so much! share we communicate extra about
  your article on AOL? I require a specialist on this area to solve my
  problem. May be that is you! Having a look forward to see you.

 195. I am no longer certain the place you’re getting your info,
  but good topic. I needs to spend a while learning much
  more or understanding more. Thanks for excellent info I was searching for
  this information for my mission.

 196. I savour, lead to I discovered exactly what I was taking a
  look for. You have ended my four day long hunt!
  God Bless you man. Have a nice day. Bye

 197. Hey there! I’ve been reading your weblog for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx!

  Just wanted to mention keep up the fantastic job!

 198. Hi! I’ve been reading your weblog for some time now and finally
  got the bravery to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx!
  Just wanted to say keep up the fantastic work!

 199. This is the right site for anyone who would like
  to understand this topic. You realize so much its almost hard to argue with you
  (not that I really will need to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a topic
  which has been written about for a long time.
  Wonderful stuff, just wonderful!

 200. Thanks on your marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you may
  be a great author.I will be sure to bookmark your blog
  and will eventually come back down the road.
  I want to encourage you to definitely continue your great job, have a nice day!

 201. I’m gone to inform my little brother, that he should also visit this website on regular basis to get updated from latest information.

 202. hello!,I really like your writing very a lot!
  proportion we keep up a correspondence extra approximately your article on AOL?
  I need a specialist on this area to solve my
  problem. May be that’s you! Looking ahead to look you.

 203. Great post but I was wondering if you could write a litte more on this
  topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.
  Thanks!

 204. Hey there great blog! Does running a blog similar to this require a great deal of work?
  I’ve virtually no expertise in programming however I had been hoping to start my
  own blog soon. Anyway, if you have any ideas or techniques
  for new blog owners please share. I know this is off
  topic however I simply wanted to ask. Kudos!

 205. I have been browsing online greater than 3 hours nowadays, yet I by no means discovered any attention-grabbing article like yours.
  It’s beautiful price enough for me. In my view, if all web owners
  and bloggers made excellent content material as you did,
  the internet will be much more helpful than ever before.

 206. It is the best time to make some plans for the future
  and it’s time to be happy. I have read this post
  and if I could I desire to suggest you few interesting
  things or suggestions. Maybe you could write next articles referring to this article.

  I wish to read more things about it!

 207. Genuinely when someone doesn’t be aware of then its
  up to other people that they will help, so here it
  happens.

 208. What’s up to all, for the reason that I am genuinely eager of reading this website’s post
  to be updated daily. It consists of fastidious stuff.

 209. I really like it when individuals come together and share ideas.
  Great website, continue the good work!

 210. I think everything composed made a lot of sense. But, think on this, what if you were to write a awesome headline?
  I am not suggesting your content isn’t solid, but suppose you added a post title to maybe grab folk’s attention? I mean ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ
  GEORGE SOROS ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ…2012!!!
  | Ελληνικά Νέα Τώρα is a little vanilla. You might look at Yahoo’s front
  page and note how they create post headlines to
  grab people interested. You might add a video or a related pic
  or two to grab people interested about everything’ve got to say.
  Just my opinion, it might make your posts a little bit more interesting.

 211. I am curious to find out what blog platform you happen to be using?
  I’m having some minor security issues with my latest website
  and I would like to find something more safeguarded. Do you
  have any recommendations?

 212. I know this web site provides quality based articles and other stuff, is there any other website which offers these
  stuff in quality?

 213. Wonderful website you have here but I was wanting to know
  if you knew of any discussion boards that cover the same topics discussed in this article?
  I’d really like to be a part of online community where I can get
  advice from other experienced individuals that share the same interest.
  If you have any suggestions, please let me know. Bless you!

 214. What’s up, I log on to your new stuff regularly.
  Your humoristic style is awesome, keep up the good work!

 215. I was recommended this website by my cousin. I’m not sure whether this
  post is written by him as no one else know such detailed about my trouble.
  You’re incredible! Thanks!

 216. I absolutely love your blog and find a lot of your post’s
  to be exactly what I’m looking for. Does one
  offer guest writers to write content for you? I wouldn’t mind publishing
  a post or elaborating on a few of the subjects you
  write about here. Again, awesome blog!

 217. I every time spent my half an hour to read this web site’s content everyday along
  with a cup of coffee.

 218. If you want to take much from this article then you have to apply such techniques
  to your won web site.

 219. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this site.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get
  that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance.
  I must say you have done a great job with this.
  Also, the blog loads super fast for me on Safari.
  Exceptional Blog!

 220. Very good information. Lucky me I ran across your website by
  chance (stumbleupon). I have saved as a favorite for later!

 221. Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll
  just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying
  your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything.
  Do you have any tips for novice blog writers? I’d genuinely appreciate it.

 222. Thankfulness to my father who stated to me on the topic
  of this blog, this web site is genuinely awesome.

 223. If some one desires to be updated with most recent technologies then he must be pay a visit this web site and be up to date all the time.

 224. I’m gone to convey my little brother, that he should also go to
  see this website on regular basis to obtain updated from hottest news update.

 225. Wonderful article! We are linking to this great post
  on our website. Keep up the good writing.

 226. Great work! This is the type of information that are meant to be shared across
  the net. Disgrace on the search engines for now not positioning this publish higher!

  Come on over and seek advice from my website .
  Thank you =)

 227. It’s actually a great and useful piece of information. I’m happy that you shared this useful
  information with us. Please keep us up to date like this.
  Thank you for sharing.

 228. I’d like to thank you for the efforts you’ve put in writing this blog.
  I’m hoping to check out the same high-grade blog posts by you
  in the future as well. In truth, your creative writing
  abilities has encouraged me to get my very own website now 😉

 229. The other day, while I was at work, my cousin stole my iPad
  and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views.
  I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 230. Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I
  clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well
  I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say wonderful blog!

 231. Hi there, I enjoy reading all of your article.
  I wanted to write a little comment to support you.

 232. Excellent way of telling, and good paragraph to take
  information on the topic of my presentation focus, which i am going to deliver in academy.

 233. Wow! In the end I got a blog from where I be able to truly
  obtain valuable data regarding my study and knowledge.

 234. Hi there, this weekend is fastidious in favor of me,
  because this time i am reading this wonderful informative piece of writing
  here at my house.

 235. Valuable information. Lucky me I found your website unintentionally, and I’m surprised
  why this coincidence did not happened in advance!
  I bookmarked it.

 236. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was
  extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any points for novice blog writers? I’d definitely appreciate it.

 237. You’ve made some good points there. I looked on the internet to find out more about the issue and found most people will go along
  with your views on this website.

 238. Thanks in support of sharing such a good idea, paragraph is nice, thats why i have read it entirely

 239. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was
  a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you!
  By the way, how can we communicate?

 240. A motivating discussion is definitely worth comment. I think that you
  should write more about this subject matter, it might not be a taboo subject but generally
  folks don’t speak about such subjects. To the next!
  Many thanks!!

 241. Hello to every one, it’s really a good for me to visit this
  website, it includes precious Information.

 242. Howdy! This post couldn’t be written any better! Looking at
  this article reminds me of my previous roommate! He continually
  kept preaching about this. I’ll send this post to him.

  Pretty sure he’ll have a great read. Thank you for sharing!

 243. My brother recommended I might like this website. He was entirely
  right. This post actually made my day. You can not imagine
  simply how much time I had spent for this info!
  Thanks!

 244. Hey! Someone in my Facebook group shared this site with us so I
  came to check it out. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this
  to my followers! Fantastic blog and fantastic design and style.

 245. I really love your site.. Pleasant colors & theme. Did you build this web site yourself?

  Please reply back as I’m hoping to create my very own site
  and would love to learn where you got this from
  or exactly what the theme is called. Cheers!

 246. Hello! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months
  of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to prevent hackers?

 247. Hello, I check your blogs on a regular basis. Your writing
  style is awesome, keep it up!

 248. Great site you have here.. It’s difficult to find quality writing like yours nowadays.

  I really appreciate people like you! Take care!!

 249. Wow, that’s what I was exploring for, what a material!
  existing here at this website, thanks admin of this
  web site.

 250. Hi to every one, the contents existing at
  this site are truly remarkable for people knowledge,
  well, keep up the good work fellows.

 251. hello there and thank you for your information – I’ve definitely
  picked up something new from right here. I did however expertise some technical issues using this
  website, since I experienced to reload the web
  site a lot of times previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your hosting is OK?
  Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will very
  frequently affect your placement in google and can damage your quality score if ads
  and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS
  to my e-mail and can look out for a lot more of your respective intriguing content.
  Make sure you update this again very soon.

 252. Howdy! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?

  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked
  hard on. Any suggestions?

 253. Hi! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came
  to check it out. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!

  Fantastic blog and fantastic design and style.

 254. Hello, its pleasant article concerning media print, we all be familiar with media is a great source of information.

 255. whoah this blog is fantastic i love reading your articles.
  Stay up the great work! You know, many persons are looking
  around for this info, you could help them greatly.

 256. Nice post. I learn something totally new and challenging
  on websites I stumbleupon on a daily basis. It will always
  be exciting to read through content from other
  authors and use something from their websites.

 257. What’s up to every body, it’s my first visit of this blog; this
  blog consists of awesome and truly good material in support of readers.

 258. First off I want to say terrific blog! I had a quick question which
  I’d like to ask if you don’t mind. I was interested to know how you center yourself and clear your
  mind prior to writing. I have had a hard time clearing my thoughts in getting my ideas out there.
  I do take pleasure in writing however it just seems
  like the first 10 to 15 minutes are usually wasted simply just trying
  to figure out how to begin. Any suggestions or tips?
  Kudos!

 259. Pingback: lelio vieira carneiro junior
 260. What’s up colleagues, its great paragraph about tutoringand completely defined, keep it up all the time.

 261. Hurrah! In the end I got a web site from where I can truly
  get helpful information regarding my study and knowledge.

 262. Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you, However I am encountering troubles with your RSS.
  I don’t know the reason why I am unable to join it. Is there anybody getting
  the same RSS issues? Anybody who knows the answer will you kindly respond?
  Thanks!!

 263. Fantastic goods from you, man. I have consider your stuff previous
  to and you’re simply too fantastic. I actually like what you have received right here, really like what you’re saying and
  the best way by which you say it. You make it entertaining and you
  still care for to keep it wise. I cant wait to read far more from you.
  That is actually a great site.

 264. Your way of telling everything in this paragraph is really pleasant,
  every one be able to effortlessly be aware of it, Thanks a lot.

 265. I do not know if it’s just me or if everyone else encountering issues with your
  blog. It appears as if some of the written text in your
  content are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening
  to them too? This may be a problem with my internet browser because I’ve had this happen previously.
  Many thanks

 266. Great blog! Is your theme custom made or did you
  download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my
  blog shine. Please let me know where you got your theme.
  Thanks

 267. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just
  sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I as well am an aspiring blog writer but I’m still new
  to the whole thing. Do you have any tips and hints for rookie blog writers?
  I’d certainly appreciate it.

 268. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see
  if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a
  youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views.
  I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 269. I absolutely love your blog and find many of your post’s to be precisely what
  I’m looking for. Do you offer guest writers to write content available
  for you? I wouldn’t mind writing a post or elaborating on most of
  the subjects you write concerning here. Again, awesome web log!

 270. Howdy this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors
  or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but
  have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 271. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this sort of house .
  Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site.
  Studying this info So i am satisfied to express that I’ve a very just right uncanny feeling I discovered
  exactly what I needed. I most indisputably will make sure
  to don?t overlook this web site and give it a look on a constant
  basis.

 272. Hi there, yup this piece of writing is genuinely good and I have
  learned lot of things from it regarding blogging. thanks.

 273. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have truly
  enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be
  subscribing to your feed and I hope you write again very
  soon!

 274. Hi! I know this is somewhat off topic but
  I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for
  my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one?
  Thanks a lot!

 275. I feel that is among the most important info for me. And i’m happy studying your
  article. But should observation on some basic issues, The website style is
  great, the articles is actually nice : D. Excellent process, cheers

 276. Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if
  it can survive a 30 foot drop, just so she can be a
  youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views.
  I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 277. I’m not sure where you’re getting your info, but
  good topic. I needs to spend some time learning more or understanding
  more. Thanks for excellent info I was looking
  for this information for my mission.

 278. I think that what you posted made a ton of sense. But, think on this, what if you wrote a
  catchier title? I mean, I don’t want to tell you
  how to run your website, but suppose you added something that grabbed people’s attention? I mean ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ…2012!!!
  | Ελληνικά Νέα Τώρα is a little boring.
  You should peek at Yahoo’s home page and note how they create article
  titles to grab viewers to open the links. You might add a related
  video or a picture or two to grab readers excited about what you’ve written.
  In my opinion, it might make your posts a little bit more interesting.

 279. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your webpage?
  My blog site is in the very same area of interest as yours
  and my users would truly benefit from some of the information you
  present here. Please let me know if this okay with you. Thank
  you!

 280. Whoa! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of
  colors!

 281. I like the helpful information you provide
  to your articles. I will bookmark your blog and
  take a look at once more here frequently. I am fairly certain I’ll be informed lots of new stuff right right here!
  Best of luck for the next!

 282. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your site provided us with valuable information to work on.
  You’ve done a formidable job and our whole community will be thankful to you.

 283. Amazing issues here. I am very glad to peer your article.
  Thanks so much and I’m looking ahead to contact you. Will you please drop
  me a e-mail?

 284. Hi there, every time i used to check website posts here early in the daylight,
  for the reason that i love to find out more and more.

 285. Hello just wanted to give you a brief heads up and let you know a
  few of the pictures aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same results.

 286. What’s up, its good paragraph concerning media print, we all be
  familiar with media is a great source of data.

 287. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any
  widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for
  quite some time and was hoping maybe you would have some experience
  with something like this. Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 288. Every weekend i used to pay a visit this website, for the reason that i wish
  for enjoyment, as this this site conations actually pleasant funny
  information too.

 289. Hello there, You have done an incredible job.
  I’ll certainly digg it and personally recommend to my friends.

  I am confident they will be benefited from this website.

 290. It’s truly very complex in this busy life to listen news
  on TV, so I just use the web for that reason, and get the latest information.

 291. It’s an awesome paragraph in favor of all the online users; they will take advantage from it I am sure.

 292. When I initially commented I seem to have clicked on the -Notify
  me when new comments are added- checkbox and now
  every time a comment is added I receive four emails with the exact
  same comment. Perhaps there is an easy method you can remove me
  from that service? Thank you!

 293. Hi there Dear, are you really visiting this site regularly, if so after that you will definitely take fastidious experience.

 294. This is really attention-grabbing, You are an excessively
  skilled blogger. I have joined your feed and look ahead to in the hunt for more of your fantastic
  post. Also, I have shared your website in my
  social networks

 295. I know this website provides quality depending posts and other information, is there any other web site which gives these kinds of information in quality?

 296. What’s up, I would like to subscribe for this blog to get latest updates, so where can i do it please help.

 297. Hi, always i used to check web site posts here early in the morning, as
  i love to learn more and more.

 298. Hi there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew
  where I could locate a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m
  having difficulty finding one? Thanks a lot!

 299. Having read this I thought it was extremely informative.
  I appreciate you spending some time and effort to put this short article
  together. I once again find myself spending a significant amount
  of time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

 300. Hi, I desire to subscribe for this blog to get most recent updates, so where
  can i do it please help.

 301. Hi are using WordPress for your site platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set
  up my own. Do you need any coding expertise to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 302. This is very fascinating, You are an overly professional blogger.
  I’ve joined your rss feed and stay up for searching for more of your wonderful post.
  Also, I’ve shared your web site in my social networks

 303. You actually make it appear really easy together
  with your presentation but I to find this matter to be actually
  one thing that I believe I would never understand.
  It seems too complicated and very large for me. I’m having
  a look ahead in your subsequent publish, I will try to get
  the grasp of it!

 304. Excellent way of telling, and fastidious paragraph to
  get information about my presentation focus, which i am going to
  convey in university.

 305. Your method of explaining all in this article is genuinely fastidious, every one can effortlessly be aware of it, Thanks a
  lot.

 306. After looking into a number of the blog posts on your site, I honestly appreciate
  your way of writing a blog. I book marked it to my bookmark site list
  and will be checking back in the near future. Please check out my
  web site too and tell me your opinion.

 307. We’re a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community.

  Your website provided us with valuable information to work on. You have performed a formidable job and our entire community shall be thankful to you.

 308. I enjoy what you guys tend to be up too. Such clever work and reporting!
  Keep up the great works guys I’ve included you guys to my
  own blogroll.

 309. Hello! This is my first visit to your blog! We are a group of
  volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
  Your blog provided us valuable information to work on. You have
  done a extraordinary job!

 310. Generally I don’t read article on blogs, however I would like to
  say that this write-up very compelled me to
  take a look at and do so! Your writing taste
  has been surprised me. Thanks, quite nice post.

 311. Currently it seems like Movable Type is the best blogging platform out there right now.

  (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

 312. You really make it seem so easy with your presentation but
  I find this matter to be actually something which I think I would never understand.
  It seems too complex and extremely broad for me.

  I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 313. Having read this I believed it was really informative.
  I appreciate you finding the time and effort to put this content together.
  I once again find myself personally spending a lot of time both reading and posting comments.
  But so what, it was still worth it!

 314. I don’t know if it’s just me or if perhaps everyone else experiencing issues with your
  blog. It looks like some of the text on your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them
  too? This might be a issue with my web browser because I’ve had this happen previously.
  Many thanks

 315. For latest information you have to pay a quick
  visit world wide web and on internet I found this web site as a most excellent
  site for latest updates.

 316. You really make it seem so easy with your presentation but
  I find this matter to be really something which I think I would never understand.

  It seems too complex and very broad for me. I am looking
  forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 317. I do not even know how I stopped up right here, however I
  thought this post used to be great. I do not recognize who you are
  however definitely you are going to a well-known blogger for those who aren’t already.
  Cheers!

 318. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it
  is really informative. I am going to watch out for brussels.
  I will be grateful if you continue this in future. Lots of
  people will be benefited from your writing.

  Cheers!

 319. For the reason that the admin of this web page is working, no doubt very rapidly it will be renowned, due to its quality contents.

 320. Fantastic items from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you
  are just extremely magnificent. I actually like what you have obtained right here, certainly
  like what you are stating and the way wherein you say it.
  You make it enjoyable and you continue to take care of to keep it wise.
  I can’t wait to learn much more from you. That is really a wonderful site.

 321. wonderful points altogether, you simply won a new reader.
  What could you recommend about your put up that you just
  made a few days in the past? Any certain?

 322. https://demo2.younetco.com/CTSENIORLIVE/blog/144939/stock-investing-made-simple-discover-how-to-begin-trading-online/ says:

  Hi! Quick question that’s totally off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from my iphone 4.
  I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct this issue.

  If you have any suggestions, please share. Appreciate it!

 323. I do not know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing issues with your
  site. It seems like some of the text on your content are running off the
  screen. Can someone else please provide feedback and
  let me know if this is happening to them as well?

  This may be a issue with my internet browser because I’ve had this happen before.
  Cheers

 324. I really like your blog.. very nice colors & theme.

  Did you create this website yourself or did you
  hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to construct my own blog and would like to
  find out where u got this from. thanks a lot

 325. I don’t know if it’s just me or if perhaps everyone else encountering problems with
  your blog. It seems like some of the text on your content are
  running off the screen. Can someone else please comment and let me know if
  this is happening to them too? This may be a issue with my internet browser because I’ve had this happen before.
  Thanks

 326. What a stuff of un-ambiguity and preserveness of valuable familiarity concerning unexpected emotions.

 327. Can I simply say what a relief to find someone who actually understands what they’re talking about over the internet.
  You certainly understand how to bring an issue to light and make it important.
  More and more people really need to check this out and understand this side of the
  story. It’s surprising you aren’t more popular given that you definitely have the gift.

 328. Piece of writing writing is also a fun, if you know then you
  can write if not it is complicated to write.

 329. I got this site from my friend who shared with me
  concerning this site and now this time I am browsing this website and reading very informative articles here.

 330. Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem
  to get there! Thank you

 331. I will right away grab your rss as I can not find your e-mail subscription link or e-newsletter service.
  Do you have any? Please let me know in order that I may subscribe.

  Thanks.

 332. Truly no matter if someone doesn’t be aware of then its up
  to other people that they will assist, so here it takes place.

 333. Hello! Someone in my Myspace group shared this site
  with us so I came to check it out. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
  Great blog and great design and style.

 334. My relatives always say that I am wasting my time here at net, but I know I
  am getting familiarity everyday by reading thes good posts.

 335. We are a group of volunteers and starting a new scheme
  in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

 336. This blog was… how do you say it? Relevant!! Finally I have found something that helped
  me. Appreciate it!

 337. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
  I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post.

  I will certainly comeback.

 338. It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve read this post and if I could I wish to
  suggest you few interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this article.

  I want to read more things about it!

 339. Excellent blog here! Also your site loads up fast! What host are you using?
  Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as
  quickly as yours lol

 340. I am truly delighted to glance at this blog posts which consists of lots of helpful information, thanks for providing such data.

 341. Right here is the right blog for anyone who hopes to find out about this topic.
  You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I actually will need to…HaHa).

  You certainly put a brand new spin on a topic which
  has been written about for years. Wonderful stuff, just wonderful!

 342. Very good information. Lucky me I ran across your website by accident (stumbleupon).
  I’ve book marked it for later!

 343. Wow, this article is good, my younger sister is analyzing
  such things, so I am going to let know her.

 344. I’m really inspired together with your writing skills and also with the format to your weblog.

  Is that this a paid subject matter or did you modify it yourself?
  Either way stay up the nice quality writing, it’s uncommon to
  peer a nice blog like this one today..

 345. You really make it appear so easy with your presentation however I in finding this topic to be really something that I believe I’d by no means understand.
  It kind of feels too complex and extremely vast for
  me. I’m taking a look forward for your subsequent publish,
  I’ll attempt to get the cling of it!

 346. I have read so many content concerning the blogger lovers except this paragraph is actually a pleasant
  piece of writing, keep it up.

 347. I am genuinely happy to glance at this blog posts
  which contains lots of useful data, thanks for
  providing such information.

 348. Just wish to say your article is as amazing. The clearness in your post is simply nice
  and i can assume you are an expert on this subject.

  Fine with your permission allow me to grab your feed to keep up to
  date with forthcoming post. Thanks a million and please
  keep up the enjoyable work.

 349. Every weekend i used to pay a quick visit this site, for the reason that i wish for enjoyment, as this
  this site conations truly fastidious funny data
  too.

 350. Having read this I thought it was very informative. I appreciate you finding the time and effort to put this informative article together.
  I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and
  commenting. But so what, it was still worth it!

 351. Hi colleagues, how is everything, and what you desire to say regarding this article,
  in my view its actually amazing for me.

 352. Excellent way of describing, and pleasant post to take information concerning my
  presentation focus, which i am going to present in school.

 353. For latest news you have to pay a visit internet and
  on the web I found this website as a best web site for most up-to-date
  updates.

 354. It’s in fact very complicated in this full of activity
  life to listen news on TV, therefore I simply use world
  wide web for that purpose, and get the most recent information.

 355. Hey there! I’m at work browsing your blog from my new iphone 3gs!
  Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts!

  Keep up the excellent work!

 356. I always used to read post in news papers but now
  as I am a user of net so from now I am using net for articles or reviews, thanks to web.

 357. My brother recommended I would possibly like this website.

  He was totally right. This publish truly made my day. You can not consider
  simply how so much time I had spent for this information! Thanks!

 358. What’s up i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace,
  when i read this article i thought i could also create
  comment due to this good paragraph.

 359. Thank you for the good writeup. It in reality was once a amusement account it.
  Look complex to far introduced agreeable from you!
  However, how can we be in contact?

 360. Hi superb blog! Does running a blog similar to this require a lot of work?
  I’ve very little expertise in coding but I had been hoping to start my own blog in the near future.

  Anyhow, should you have any recommendations or tips for new blog owners please share.
  I know this is off subject but I simply needed to ask.
  Cheers!

 361. I really like it when people get together and
  share ideas. Great site, continue the good work!

 362. Hey would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m planning to start my own blog soon but I’m having a
  hard time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

  The reason I ask is because your design seems different then most blogs
  and I’m looking for something unique.
  P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

 363. Thank you for any other excellent post. Where else may anybody get that kind of information in such
  a perfect manner of writing? I have a presentation subsequent week,
  and I am at the look for such information.

 364. I don’t know if it’s just me or if everybody else encountering issues with
  your website. It looks like some of the written text on your content are running off the
  screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well?
  This may be a issue with my browser because I’ve had this happen before.
  Thank you

 365. Every weekend i used to pay a quick visit this web site, as i want enjoyment, as this this website conations really
  good funny data too.

 366. Hello i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read this article i
  thought i could also create comment due to this sensible
  article.

 367. Thanks a bunch for sharing this with all people you really recognize what you are talking approximately!
  Bookmarked. Please also visit my web site =). We can have a link alternate arrangement between us

 368. Hi would you mind stating which blog platform you’re using?
  I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design and style seems different
  then most blogs and I’m looking for something unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 369. What’s up, this weekend is fastidious in favor of me, for the reason that this moment i am reading this wonderful educational article
  here at my home.

 370. Hey there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog.
  Is it tough to set up your own blog? I’m not very
  techincal but I can figure things out pretty fast.
  I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any ideas or suggestions? Thanks

 371. I visited many websites except the audio feature for
  audio songs present at this web site is really excellent.

 372. You need to take part in a contest for one of the best
  sites online. I most certainly will highly recommend this web site!

 373. Hello! I could have sworn I’ve been to this site before but after browsing through
  some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 374. You really make it seem so easy with your
  presentation but I find this matter to be actually
  something which I think I would never understand. It
  seems too complicated and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 375. I’m really enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you
  hire out a developer to create your theme? Exceptional work!

 376. hi!,I really like your writing very much! proportion we keep
  up a correspondence more about your post on AOL?

  I require an expert in this house to unravel my problem.
  May be that is you! Looking forward to see you.

 377. Howdy! Do you know if they make any plugins to
  help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good success. If you know of any please share.
  Many thanks!

 378. Thanks for a marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you could
  be a great author.I will ensure that I bookmark your blog
  and may come back someday. I want to encourage that you continue your
  great work, have a nice morning!

 379. My programmer is trying to convince me to move
  to .net from PHP. I have always disliked the idea
  because of the costs. But he’s tryiong none the less.

  I’ve been using WordPress on various websites for about a year
  and am nervous about switching to another platform. I have heard fantastic things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress content into it?
  Any help would be really appreciated!

 380. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a coworker
  who had been doing a little homework on this. And he actually bought me breakfast
  due to the fact that I discovered it for him… lol.
  So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But
  yeah, thanks for spending time to discuss this subject here on your web site.

 381. Hello, i think that i noticed you visited my blog so i got
  here to return the prefer?.I’m trying to find issues to improve
  my web site!I assume its adequate to make use of a few of your
  ideas!!

 382. I’m gone to tell my little brother, that he
  should also pay a quick visit this web site on regular basis to get updated from
  newest gossip.

 383. I’m gone to tell my little brother, that he should also pay a quick visit
  this weblog on regular basis to obtain updated from newest news.

 384. Every weekend i used to pay a visit this website, for the reason that i wish for enjoyment,
  as this this website conations truly fastidious funny information too.

 385. Undeniably consider that that you stated. Your favourite justification seemed to be
  at the web the easiest thing to remember of.
  I say to you, I definitely get annoyed while folks think
  about concerns that they plainly do not recognize about.

  You controlled to hit the nail upon the top as neatly as defined out the whole thing without having side effect , people could take a
  signal. Will probably be back to get more. Thank you

 386. Excellent weblog here! Additionally your web site a lot up fast!
  What web host are you the usage of? Can I am getting your affiliate link in your host?

  I desire my website loaded up as fast as yours lol

 387. No matter if some one searches for his required thing, so he/she desires to be available that in detail, thus that thing is maintained over here.

 388. Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However I
  am having issues with your RSS. I don’t know the reason why I am unable to join it.
  Is there anyone else getting the same RSS issues?
  Anyone who knows the answer will you kindly respond?
  Thanx!!

 389. Great site you’ve got here.. It’s hard to
  find excellent writing like yours nowadays. I honestly
  appreciate individuals like you! Take care!!

 390. Hi there i am kavin, its my first time to commenting anywhere, when i
  read this article i thought i could also make
  comment due to this sensible article.

 391. excellent issues altogether, you just received a new reader.
  What might you recommend about your put up that you just made some days ago?
  Any certain?

 392. Hello! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any
  recommendations?

 393. I’m amazed, I must say. Seldom do I come across a blog
  that’s both equally educative and amusing, and let me tell you, you have hit the nail on the head.
  The issue is an issue that too few people are speaking intelligently about.
  I am very happy that I found this during my hunt for
  something regarding this.

 394. Hi there, I think your web site might be having browser compatibility problems.
  When I take a look at your web site in Safari, it looks fine however, when opening in I.E.,
  it has some overlapping issues. I merely wanted to provide you with a quick
  heads up! Besides that, great website!

 395. Greetings I am so thrilled I found your weblog, I really found
  you by error, while I was browsing on Google for something else, Regardless
  I am here now and would just like to say thanks for a remarkable post
  and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t
  have time to look over it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time
  I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent work.

 396. I’m really impressed with your writing skills and also with the
  layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a great blog like this one
  these days.

 397. This design is incredible! You definitely know how to keep a
  reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog
  (well, almost…HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had
  to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 398. Admiring the hard work you put into your website and detailed information you offer.
  It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed material.
  Wonderful read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google
  account.

 399. Greetings! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew
  where I could locate a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one?
  Thanks a lot!

 400. What’s up to all, the contents present at this site are genuinely awesome for people
  knowledge, well, keep up the nice work fellows.

 401. Hey are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any coding expertise to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 402. I got this web page from my buddy who informed me regarding this
  website and at the moment this time I am visiting
  this web site and reading very informative articles at this place.

 403. Thanks for sharing such a good thought, paragraph is
  pleasant, thats why i have read it completely

 404. Hello there! This post couldn’t be written much better! Reading through this post reminds
  me of my previous roommate! He always kept preaching about
  this. I most certainly will send this information to
  him. Pretty sure he’ll have a great read. I appreciate you for sharing!

 405. Since the admin of this site is working, no question very quickly it
  will be renowned, due to its feature contents.