Home Φιλέλλην υπήρξε ο Σκαλία, ο δικαστής των Α.Δ. των ΗΠΑ!

Φιλέλλην υπήρξε ο Σκαλία, ο δικαστής των Α.Δ. των ΗΠΑ!

by John Kountouris
0 comment 133 views

Screen Shot 2016-02-16 at 12.43.18 PM.png

– του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16 Φεβ. 2016 | 14:30

Ενημέρωση για τον θάνατο του δικαστή του ανώτατου δικαστηρίου των ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής Α. Σκαλία και πως υπήρξε .. ΦΙΛΕΛΛΗΝ και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στην λήψη αποφάσεων του ίδιου επι κρίσιων υποθέσεων του Α.Δ. των ΗΠΑ!!!

Screen Shot 2016-02-16 at 3.20.46 PM.png

Π.χ., Ο Σκαλία, τον Απριλ. του 2015, σε μια συνεδρίαση (πατήστε εδώ) του Α.Δ. των ΗΠΑ όπου συζητιόταν το θέμα για τις απαιτήσεις των ανώμαλων να αποκτήσουν το «δικαίωμα» να παντρεύονται, κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίασης, πέταξε την εξής φράση ο Σκαλί:  «ΓΙΑΤΙ στην αρχαία Ελλάδα ΔΕΝ υπήρχαν γάμοι ομοφυλοφιλικοί;;;» Η δήλωση αυτή του κ. Σκαλία ΣΙΓΟΥΡΑ εξώργισε κάποιους απο τους συνδικαστές του στο Α.Δ. καθώς και τον ίδιο τον…ΟΜΠΆΜΠΙ (O-bambi), ο οποίος είναι γνωστός…Π**ΣΤ*Σ που πήρε…ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ονόματι «Μιχάλης» (πατήστε εδώ για αποδείξεις), για «σύζυγο».

Σε μια άλλη ενέργεια του κ. Σκαλία όπου απεδείχθη Φιλέλλην διαβάζουμε τα εξής:

«Η Πόλη της Ελλάδας (The Town of Greece) κατά Galloway είναι μια υπόθεση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ με την οποία το δικαστήριο αποφάσισε ότι η Πόλη της Ελλάδας, στη Νέα Υόρκη μπορεί να επιτρέψει σε εθελοντές ιερείς να ανοίγουν κάθε νομοθετική συνεδρία με προσευχή.» (πατήστε εδώ για περισσότερα)

Screen Shot 2016-02-16 at 3.19.06 PM.png

Και ήταν ο Σκαλία που έβαλε την τελική -και αποφασιστική ψήφο- υπερ του δικαιώματος των Χριστιανών σε᾽κείνη τη μικρούπολη να προσεύονται (στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ) προ της ενάρξεως της καθε νομοθετικής συνεδρίασης της…TOWN OF GREECE!!!

Για το πρώτο ρεπορτάζ μου για τον ξαφνικό θάνατο του Σκαλία, πατήστε εδώ.

Σοκαριστή όμως ήταν η απο το 2012 δήλωση του κ. Σκαλία όπως απαντώτας σε ερώτημα ενος δημοσιογράφου του FOX News για το εάν…άκουσον-άσκουσον!…ένιωθε απειλημένος ο ίδιος απο τον…ΟΜΠΆΜΑ για τη στάση του απέναντι της πολιτικής της κυβερνήσεώς του για τον περιορισμό και κατοχής όπλων (διαφόρων ειδών), είπε τα εξής με έναν τρόπο ανέμελο: «Εε..Τι μπορεί να μου κάνει αυτός;;» (πατήστε εδώ για περισσότερα)

Και τώρα εν όψει του ξαφνικού θανάτου του ίδιου, αυτά που είπε στο FOX μας φαίνονται λίγο…ΔΥΣΟΙΩΝΑ να πούμε το λιγώτερο!!!…

Δείτε πιο κάτω την πιο πρόσφατη ενημέρωσή μου για τον Σκαλία:

Πατήστε εδώ ή και στο κάτω λίνκ…

Ενημέρωση για τον θάνατο του δικαστή του ανώτατου δικαστηρίου των ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής Α. Σκαλία και πως ήταν…

Posted by John Kountouris on Tuesday, February 16, 2016

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr