Home ΈΦΤΑΣΕ Η «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;;

ΈΦΤΑΣΕ Η «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;;

by John Kountouris
0 comment 253 views

ΈΦΤΑΣΕ Η «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;;

-του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com | Λος Άντζελες | 20:00

 

Screen Shot 2016-02-13 at 3.05.00 PM.png

 

Σύνφωνα με δημοσίευμα [1] του γνωστού πρακτορείου ειδήσεων euronews.com με τίτλο «o Καθολικός και ο Ορθόδοξος ηγέτης τελειώνουν μια αντιπαράθεση 1000 ετών» μαθαίνουμε τα εξής ανησυχητικά ως Ορθόδοξοι πιστοί:

«Πρόκειται για μια συνάντηση που ενδέχεται να σηματοδοτεί την αρχή του τέλους των σχεδόν 1000 ετών πικρής και συχνά αιματηρής αντιπαλότητος μεταξύ των δύο κλάδων της χριστιανικής εκκλησίας. Ο Πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Κύριλλο στην Κούβα στο δρόμο του προς το Μεξικό για μια επίσκεψη πέντε ημερών, ενώ ο Ρώσος Ορθόδοξος ηγέτης ασκούσε λίγη ήπια δύναμη για λογαριασμό του Κρεμλίνου.

»Ο Πάπας Francis μίλησε πρόσφατα για το πώς βλέπει τη Ρωσία να παίζει σημαντικό ρόλο στο μέλλον της παγκόσμιας ειρήνης, και οι δύο άνδρες εξέδωσαν κοινή προειδοποίηση ενάντια στη δίωξη και την «εξόντωση» των Χριστιανών σε πολλά μέρη στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

«Ο Κύριλλος δεν επιδιώκει να ταρακουνήσει την εκκλησία του σαν όπως κάνει ο Francis στη Ρώμη. Η Ρωσική Ορθοδοξία είναι πλούσια και ασκεί επιρροή στους άλλους ορθόδοξες κλάδους, και είναι αυστηρός μετά από 70 χρόνια κομμουνιστικού ελέγχου επι της χώρας της Ρωσίας.»

Απο τη γνωστή εφημερίδα The Economist (theeconomist.com) διαβάζουμε κάτι [2] ακόμη ΠΙΟ τρομακτικό για εμάς που περιέχεται στον τίτλο του άρθρου της για το ίδιο θέμα που λέει «Από τον Νέο Κόσμο, ένας Πάπας και ένας Πατριάρχης ασχολούνται με αγώνες του παλιού κόσμου.» Ο «Νέος κόσμος» δεν είναι τίποτε εκτός απο μια αναφορά στη…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Και κοιτάξτε πώς καθυβρίζουν τις μακροχρόνιες παραδόσεις της πίστεώς μας με τη φράση «με τους αγώνες του παλιού κόσμου.» Δηλαδή, εν ολίγοις, μας λέγουν εμμέσως πλήν σαφώς ότι «παρέρχονται» οι παλιές παραδόσεις μας (στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι…«ΠΑΛΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ» μας ενάντια στις αιρέσεις της Καθολικής εκκλησίας!) για να προετοιμασθεί ο δρόμος για την οικουμενισμό και την…ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!

Screen Shot 2016-02-13 at 7.43.17 PM.png

Σύμφωνα με την πολυαγαπημένη ταινία Ghostbusters (δηλ. οι κηνηγοί των φαντασμάτων), η «Συντέλεια του Κόσμου» θα πρέπει να λάβει χώρα…ΣΗΜΕΡΑ κατα την ημέρα του Αγ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!!! Δείτε το ρεπορτάζ μου για αυτό στο YouTube.com με τίτλο «End of the world on Valentine’s Day 02 14 2016!» (είναι και στα Ελληνικά, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ). Αυτά είχαν λεχθεί απο τους ηθοποιούς αυτής της ταινίας πριν 31 χρόνια! Όμως, στο άκουσα της εν λόγῳ ειδήσεως για την Ρωσική Εκκλησία, διερωτώμαι για το εάν θα μπορούσε πραγματικά να είναι «η Συντέλεια του Κόσμου» εν τῃ περιπτώσει τουλάχιστον της αμόλυντης Ορθόδοξης Πίστεως!!!

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ πως το «παρατραβάω» εδώ, διαβάστε τώρα τι λέει το ίδιο δημοσίευμα της The Economist όσον αφορά την στάσιν της Ρωσικής Εκκλησίας όσον αφορά την και φρίξτε

«Το Πατριαρχείο Μόσχας (τόσο στην έδρα όσο και στα Ουκρανικά φυλάκια του) δηλώνει ως επί το πλείστον ουδέτερη σε ό, τι επιμένει να αποκαλεί την διαμάχη στην Ουκρανία ως μια εσωτερική ουκρανική διαμάχη· Με άλλα λόγια, αρνείται ή υποβαθμίζει κάθε ενεργή συμμετοχή των Ρώσων στις μάχες.»

Έεε;;;!!! Η Ρωσική Εκκλησία δηλώνει…«ΟΥΔΕΤΕΡΗ» σε αυτό, ενώ, την ίδια ώρα, πολλοί Ουκρανοί ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ απο τις σατανικές ενέργειες των ΗΠΑ εν συνεργασίᾳ με το Ισραήλ προς την πλήρη διάλυσιν εκείνης της χώρας;;;!!! ΤΙ ΕΙΝ᾽ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;;;!!! Διαβάστε το άρθρο μου «Ο Λαός του Όφεως επιστρέφει εις την Ουκρανίαν» [3] για να πάρετε μια πολύ καλή εικόναν του τι εννοώ.

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ…

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί ήταν ο ίδιος ο…ΠΟΥΤΙΝ που το 2014 σε μια παγόσμιο διάσκεψη για την αντιμετώπιση της ISIS, βλέπουμε κάτι πολύ περίεργο για αυτήν, ιδιαίτερα σχετικά με το θέμα της διασκέψεις που λέει τα εξής:

«Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΙΣ: ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΟΥΣ Ή ΧΩΡΙΣ;»

Εμ…αν δεν κάνω λάθος, νόμισα πως δεν έχει τίποτε να κάνει την Νέαν Τάξιν Πραγμάτων ο Πούτιν…εμ…νομίζω έκανα λάθος ΜΕΓΑ. Μεταβείτε στο YouTube να το δείτε μόνοι σας το βίντεο αυτό με τίτλο «Putin: Who created ISIS?» (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Screen Shot 2016-02-13 at 6.43.50 PM.png

Τώρα, για εμάς τους Έλληνες, πρέπει να αρχίσουμε να ΞΑΝΑσκεφτούμε ΌΛΑ ΌΣΑ έχουμε ακούσει για τον Πούτιν ως τώρα, ότι είναι «Ορθόδοξος πατριώτης» και «υπερασπιστής της Πίστεως» κ.τλ., γιατί όπως θα δούμε, όλ᾽αυτά δεν είναι τίποτε άλλο εκτός απο ένα παραπέτασμε καπνού. ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;; Τότε θα σας δώσω μια ΜΑΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λίστα αληθινών χαρακτηριστικών του ίδιου «μεγάλου Ορθόδοξου ηγέτου αυτού» και σείς κρίνετε μόνο σας.

ΠΡΩΤΟΝ – Δείτε το βίντεο στο YouTube «Ο ΠOYTIN αναγνώρισε τα ΣΚΟΠΙΑ σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-VIDEO» όπου ο Πούτιν αποκαλεί τα Σκόπια…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΦΡΙΞΤΕ!!! Αυτά τα είχε πει ο Πούτον το Δεκ. του 2014.

Screen Shot 2016-02-13 at 7.53.22 PM.png

Είναι αλήθεια πως η Ρωσία, η σημερινή, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. Η Ρωσία ΠΆΝΤΟΤΕ πήρε το μέρος της ΤΟΥΡΚΙΑΣ όσον αφορά το Κυπριακό. Και μην καταπιείτε όλα όσα ακούτε και βλέπετε απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ όσον αφορά την «σκληρή» στάση της Ρωσίας έναντι της Τουρκίας. Αυτά ρε παιδιά είναι…ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ διότι ΣΥΝΤΟΜΑ θα δείτε πως όλα εκείνα τα γλυκά λόγια περι αποκαταστάσεως της Αγίας Σοφίας εις τους Ελληνας, κ.τλ., θα εξανεμισθούν με τον…ΑΈΡΑ…όπως η ταινία… “GONE WITH THE WIND”…

ΔΕΥΤΕΡΟΝ – ΓΙΑΤΊ ο προσωπικός φίλος και εξ απορρήτων σύμβουλος του Πούτιν, ο κ. Ντούγκαν, είναι μεγάλος….ΤΟΥΡΚΌΦΙΛΟΣ;;; Νομίζουμε πως η Ρωσία πρόκειται να τηρήσει αυτήν την στάση «εχθρότητας» απέντανι στην Τουρκία όπου μέρχι τις τελευταίες προστριβές της με την Τουρκία λόγῳ της υποστήριξής της για την ΙΣΙΣ, κ.τλ, είχε πολύ καλές σχέσεις με αυτήν σε όλους τους τομείς;;; Η Ρωσία έχει ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ και ΔΕΝ πρόκειται να υποστεί ΚΑΜΊΑ ΑΠΌΛΕΙΑ πάνω απο το νεκρό πτώμα κανενός Ρώσου στρατιώτη—ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

ΤΡΙΤΟΝ – ΥΜΝΗΤΉΣ ΤΟΥ «ΟΛΟΚΑΥΤΏΜΑΤΟΣ» ΚΙ Ο…ΠΟΎΤΙΝ…;;;!!!  Αυτό το νομοσχέδιο περι απαγόρευσης οποιασδήποτε άρνησης του δήδεν Εβραικού «Ολοκαυτώμτος» ΤΟ ΥΠΈΓΡΑΨΕ  το 2014 Ο ΊΔΙΟΣ Ο ΠΟΎΤΙΝ!!!  ΆΡΑ τι μας υπονοεί αυτό το πράγμα για τον ίδιον;;;  Υποστηρίζει αυτό το αρχι-παραμύθι των Εβραίων —με τον οποίο έχουν τρομακρατήσει λαούς ανα την Ευρώπη απαγωρεύοντας την δημόσια άρνησιν αυτού— αυτός ο «μεγάλος Ορθόδοξος πατριώτης», ο Πούτιν;;;  Και αν ναι, ΓΙΑΤΊ και ΠΏΣ;;;…ή μάλλον…ΠΏΣ ΤΟΛΜΑΕΙ;;;!!!

Αλλά η ως άνω «έωλη» είδηση για την απαγόρευση αντιλήψεων ΔΕΝ μπορεί να αγνοηθεί, γιατί όπως θα σας δείχνω εδώ, περι αυτής πρόκειται η όλη χαώδης τόσο της Ελλάδας όσο και των άλλων λαών της Ευρώπης κατάσταση—και του Δυτικού κόσμου εδώ που τα λέμε.  Τέτοιου είδους νομοθεσία έρχεται…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ!!!

Screen Shot 2016-02-13 at 8.24.51 PM.png

Εδώ παρακάτω συνοψίζω ένα άθρο [4] που δημοσίευσε επ᾽αυτού το μπλόγκ theneworder.org:

«Μόσχα – Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε ένα νόμο [στις 5 Μάη του 2014] καθιστώντας την άρνηση των υποτιθέμενων εγκλημάτων των Εθνικών Σοσιαλιστών της Γερμανίας, καθώς και τη στρέβλωση του ρόλου της Σοβιετικής Ένωσης στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με έως και πέντε χρόνια στη φυλακή.

«Ο νόμος αυτός —που περιγράφεται από τους κριτικούς του ως μια προσπάθεια να περιοριστεί η ελευθερία της έκφρασης για να κατευνασθούν οι συντηρητικοί Ρώσοι που αποτελούν την κύρια βάση στήριξης αυτού του πρώην κατάσκοπου της KGB— ποινικοποιεί επίσης τη δημόσια βεβήλωση των σοβιετικών πολεμικών μνημείων.» 

Αυτή η κίνηση, απο πλευράς της ρωσικής κυβέρνσης, προς τούτο είχε ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα διεθνή μέσα απο το 2013.  Π.χ., δείτε πιο κάτω αυτό το άρθρο [5] απο το μεγάλο ρωσικό κανάλι RT (Russia Today):

«Η ρωσική Κάτω Βουλή έχει λάβει ένα νέο νομοσχέδιο προτείνοντας μέχρι και πέντε χρόνια φυλακή για δημόσια άρνηση του Ολοκαυτώματος ή για την απεικόνιση ναζί ως ήρωες.»

Δεν μας είπε τίποτα εκείνη η παρέλαση που έγινε στη Ρωσσία κατόπιν εντολής της ρωσσικής κυβέρνησης στις 9 Μάιου 2015, όπου είδαμε να ΤΙΜΟΎΝΤΑΙ —ΠΑΡΑΚΑΛΏ!— όλοι οι πεσόντες ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ που έπεσαν κατα τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου;;;!!!  Και…ΠΟΙΟΙ ήταν/είναι πισω απο τον Κομμουνισμό;;;  ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ!!!

Screen Shot 2016-02-13 at 8.51.58 PM.png

[Γι᾽αυτό, κατα την γνώμη μου, πιστεύω πως ο αληθινός Πούτιν πέθανε προ πολλού —όπως αναφέρει η πρώην σύζηγός του!— και τον αντικατέστησαν με τον σωσία του, ο οποίος εκτελεί πλέον όλα τα σχέδια των ΕΝ ΡΩΣΣΊΑ Εβραίων…!!! Για περισσότερα επ᾽αυτού, δείτε το άρθρο [6] μου «Πρώην σύζυγος Πούτιν: “ο Πούτιν έχει πεθάνει εδώ και χρόνια”» στις υποσημειώσεις.]

Απ᾽ ο,τι φαίνεται…ο κομμουνισμός…στη Ρωσία…ΖΕΊ  ΚΑΙ  ΒΑΣΙΛΕΎΕΙ!!!

Δείτε εδώ τις εικόνες της παρέλασης αυτής πιο κάτω που τα λένε ΌΛΑ.  Και ΠΟΙΟΙ απο πλευράς της νυν Ελληνικής  κυβέρνσης ήταν εκεί εκπροσωπούντας τον Ελληνικό Λαό;;; Η «ΠΑΤΡΙΏΤΙΣΣΑ» ΚΟΥΜΟΥΝΉΣΤΡΙΑ κα. ΖΩΉ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ μαζι με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν πρόκειται να κάμω εδώ μια  προσπάθεια να «δικαιολογήσω» την Χρυσή Αυγή εν παντί πράγματι —γιατί ούδείς τέλειος— αλλά θέλω τουλάχιστον ο κάθε αναγνώστης εδώ να αντιληφθεί εδώ ότι εδώ και τούλαχιστον 3 χρόνια, έχoυν φάει πολύ λάψη οι Χρυσαυγίτες απο τα ΜΜΕ της Ελλάδας καθώς και άλλων χορών, γιατί όταν ομιλούν δημοσίως τα στλελέχη αυτού του κόμματος, χτυπάνε ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΝΕΎΡΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ—το δήθεν «ΟΛΟΚΑΎΤΩΜΆ» ΤΟΥΣ.

Screen Shot 2016-02-13 at 8.54.32 PM.png

Έβαλα παρενθέσεις στις δύο τελευταίες λέξεις εδώ («ΟΛΟΚΑΎΤΩΜΑ» ΤΩΝ «ΕΒΡΑΊΩΝ») γιατί εξ αυτών προκύπτει το όλο θέμα εδώ. Απο τη στιγμή που κάποιος εκεί έξω προσπαθεί να αμφισβητήσει και τους Εβραίους (ως τον «περιούσιο» λάο) και το ολοκαύτωμά των ίδιων, δημιουργεί αμέσως προβλήματα τόσο για τους Εβραίους όσο και για τον εαυτό του. Γιατί όμως σε μια…«ελεύθερη» κοινωνία που ζούμε; Με συγχωρείτε αλλά νόμιζα ότι ζούμε όλοι ελεύθεροι στον Δυτικό κόσμο, έτσι δεν είναι; Και αν…ΑΝ…αυτό αληθεύει, τότε, γιατί κάθε φορά ένας καλά μελητημένος άνθρωπος —μπορεί να είναι ακόμα και καθηγητής— βγαίνει στη δημοσιότητα για να επανεξετάσει (σε δημόσιο φόρομ ας πούμε) αυτά τα θέματα που αφορούν τους ίδιους τους Εβραίους, χαρακτηρίζεται αμέσως ως «αντισημίτης»;

Screen Shot 2016-02-13 at 8.55.20 PM.png

Άρα, τη Ρωσσία ποιός ή μάλλον…ΠΟΙΟΙ την κυβερνάνε σήμερα; Τα συμπεράσματα δικά σας είναι.

Τώρα όσον αφορά το «Ολοκαύτωμα» των Εβραίων, ψάξτε στο διαδύκτυο για την επίσημη λίστα όπου είναι καταγεγραμμένες όλες οι χώρες στις οποίες ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ η δημόσια άρνση του «Ολοκαυτώματος» και αν…ΑΝ μπορείρε να βρείτε τη Ρωσσία εκεί, να μου το πείτε, γιατί, για κάποιο περίεργο λόγο,…ΑΔΥΝΑΤΏ ΕΓΏ.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ – Αλλά δεν μένουμε εδώ, γιατί άμα ψάξουμε στα Αγγλικά στη Google με τον εξής τίτλο «Putin_Chabad Lubavitch (δηλ., Πούτιν, Χαμπάντ Λουμπαβίτς)», θα δούμε πάρα πολλά άρθρα που εγράφησαν απο τις πιο γνωστές ιστοσελίδες ειδήσεων απο την Αμερική, και σε όλο τον κόσμο εδώ που τα λέμε, όπου μιλάνε σαφέστατα για τις άριστες σχέσεις του κ. Πούτιν με την πιο…ΠΕΡΙΒΌΗΤΗ ΡΑΒΙΝΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ: CHABAD LUBAVITCH! Σε ένα άρθρο [7] του «Putin’s Chosen People (δηλ., ο Εκλεκτός Λαός του Πούτιν)», το slate.com γράφει τα εξης «Τι κρύβεται πίσω από στενή σχέση του Ρώσου Προέδρου με ένα ορθόδοξο εβραϊκό σέκτο;»

Θέλετε να μας πω κι άλλο για αυτό;;; Δεν πειράζει…ψάξτε τώρα μόνοι σας για να καταλάβετε τι εννοούμε εδώ. Αλλά κάτι τελευταίο όμως. Προπέρσι το Δεκ. του 2014, ο Πούτιν δέχτηκε στο γραφείο του τον Ραβίνο Μπέρελ Λαζάρ (Rabbi Berel Lazar) για να του μεταδόσει τις ευχές του προς τους Εβραίους στη Ρωσία για την μεγάλη εβραϊκή γιορτή της…ΧΑΝΟΥΚΆ, της ΠΕΡΙΒΌΗΤΗΣ ΧΑΝΟΥΚΆ όπου θυμούνται οι Εβραίοι πώς οι πρόγονοί τους Εβραίοι…ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΑΝ πάρα πολύ….ΕΛΛΗΝΕΣ περίου 100 χρόνια μ.Χ. [8]

ΠΕΜΠΤΟΝ – Το ξέρετε πως ο Πούτιν επάντρεψε τη κόρη του σε ένα…ΕΒΡΑΙΟ ΟΛΙΓΑΡΧΗ [9];;; ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Screen Shot 2016-02-13 at 8.22.15 PM.png

ΕΚΤΟΝ – Είναι Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ…ΕΒΡΑΙΟΣ [10] απο τη πλευρά της μάνας του, τουλάχιστον. Ψάξτε το μόνοι σας. Αλλά σας έχει παράσχει μπόλικες αποδείξεις του τι λέγω…ΟΧΙ «ισχυρίζομαι» αλλά ΛΕΓΩ γιατί το ρήμα λέγω σημαίνει ότι φτάνω εγώ μια συζήτηση στο τέλος της με ένα δυνατό ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ προς την υποστηριξιν των επιχειρημάτων μου.

Προς πάντα … Πουτινιάρη εκεί έξω… Τι έχετε να πείτε τώρα για την μέγαλη αφοσίωση για την ορθοδοξία από πλευράς της δήθεν ορθόδοξης Ρωσίας του Πούτιν καθώς και για τον…ΊΔΙΟΝ ;;; Τι να σας πω;;;…μα…ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ που ΠΟΝΑΕΙ. «Διότι θέλει ελθεί καιρός ότε δεν θέλουσιν υποφέρει την υγιαίνουσαν διδασκαλίαν, αλλά θέλουσιν επισωρεύσει εις εαυτούς διδασκάλους κατά τας ιδίας αυτών επιθυμίας, γαργαλιζόμενοι την ακοήν.»  Αλλά σε ένα άλλο μέρος λέει και πάλι ο Απόστολος Παύλος;;;…«ὥστε ἐχθρὸς ὑμῶν γέγονα ἀληθεύων ὑμῖν;».

Και κάτι τελευταίο προς τον Κύριλλο και τους υφισταμένους του απο τη Ρωσική Εκκλησία…

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΆΡΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΎ ΠΗΡΑΤΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ ΣΑΣ!!!
_______________

Πηγές:

1 – Catholic and Russian Orthodox leaders end 1000-year standoff, του Robert Hackwill,13/02 01:13 CET | updated at 12/02 – 23:50 | Λίνκ: http://www.euronews.com/2016/02/13/catholic-and-russian-orthodox-leaders-end-1000-year-standoff/

2 – «From the New World, a pope and a patriarch address old-world fights», 13 Φεβρουαρίου 2016, 14:30 από τον Έρασμο | Λίνκ: http://www.economist.com/blogs/erasmus/2016/02/catholicism-and-russian-orthodoxy

3 – Ο ΛΑΌΣ ΤΟΥ ΌΦΕΩΣ ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑΝ του Texe Marrs, 05 Μάη 2015 | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2015/03/texe-marrs.html

4 – Putin outlaws Holocaust® Denial in Russia, Reuters, Πέμπτη, 29 Μαΐου, 2014 | Λίνκ: http://theneworder.org/news/2014/05/putin-outlaws-holocaust-denial-in-russia/

5 – Russia moves to criminalize Holocaust denial (δηλ., Η Ρωσία κινείται για την ποινικοποίηση της άρνησης του Ολοκαυτώματος), 28 του Μάρτη 2013 | Λινκ:  http://www.rt.com/politics/denial-holocaust-criminalize-moves-russia-853/

6 – Πρώην σύζυγος Πούτιν: «ο Πούτιν έχει πεθάνει εδώ και χρόνια»!!!, 10 Ιουν. 2015 | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2015/06/blog-post_45.html

7 – Putin’s Chosen People | Λίνκ: http://www.slate.com/articles/news_and_politics/foreigners/2014/11/vladimir_putin_chabad_what_s_behind_the_russian_president_s_close_relationship.html

8 – Ο Πούτιν στέλνει τας ευχάς τοῦ εις Εβραίους δια την Χανουκά, 20 Δεκ. 2014 | λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2014/12/blog-post_20.html

9 – Putin’s daughter marries a Jewish Oligarch | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/01/15/putins-daughter-marries-a-jewish-oligarch/

10 – Vladimir Putin, Jewish ‘Hero’ in a Staged Cold War | λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/01/02/vladimir-putin-jewish-hero-in-a-staged-cold-war/

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr