Home Συνένευξη με μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Σύρια Ρεπόρτερ ονόματι Άφρα Ντάγερ!

Συνένευξη με μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Σύρια Ρεπόρτερ ονόματι Άφρα Ντάγερ!

by John Kountouris
0 comment 121 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες

Η Σύρια Ρεπόρτερ Άφρα Ντάγερ μας αποκαλύπτει σε αυτή τη συνέντευξη φοβερές αλήθειες για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί στη Συρία.  Αυτή μένει στη πόλιν Λατάκια και τα ΒΙΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ!!!  Άρα, καλύτερη πηγή πληρορίας για το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί στην Συρία ΔΕΝ πρόκεται να βρούμε πουθενά αλλού!  Στο τέλος της εκπομπής δίνω μια σύνοψη της συνέντευξης και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ…

Η Άφρα (Αύρα) Ντάγερ είναι και αρχιτέκτονας (το επάγγελμα) και…για αναγκαστικούς λόγους…δημοσιογράφος/πολιτική ακτιβήστρια λόγῳ της καταστάσεως εκεί στη Συρία «χάριν» στις ΗΠΑ, Ισρα-HELL, Τουρκία και τις Νατοϊκές χώρες εν γένει.  Αυτή εμφανίζεται τακτικά σε μεγάλα κανάλια (όμως RT, PressTV), εφόσον έχει ρεύμα η περιοχή που ζεί!  Δηλαδή, κάθε φορά που μιλάμε εμείς οι δύο στο Σκάηπ, ακούγονται στο παρασκήνιο εκρήξεις βόμβων και πυροβολισμοί και, πολλές φορές, χτυπάνε εκεί και τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειάς τους!  Είναι δύσκολο να «πετύχεις» αυτήν την κοπέλα για συνέντευξη λόγῳ της καταστάσεως της πατρίδος της, αλλά αυτή τη φορά είμασταν τυχεροί!

Screen Shot 2016-02-10 at 12.03.06 PM.png

Για να δείτε μερικές απο τις συνεντεύξεις της στα μεγάλα κανάλια, πατήστε εδώ και εδώ.

Η Άφρα μας εφανερώει εδώ αποκλειστικές πληροφορίες για την…ΎΠΑΡΚΤΗ κατάσταση εκεί στο έδαφος στην Συρία.  Ήτοι, μας επιβεβαιώνει ότι όταν τραυματίζονται οι μαχητές της ΙΣΙΣ (ISIS), πάνε στους φίλους τους τους…ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ για ιατρική περίθαλψη!

Το ιστολόγιό της είναι: https://syrianaafrona.wordpress.com. Απο αυτό το μπλόγκ της, μπορείτε να μάθετε φοβερές αποκαλύψεις και αναλύσεις για την κατάσταση στην Συρία που ΔΕΝ μας αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ για λόγους ευνόητους.  Το κανάλι της στο Youtube.com είναι Syrian Afraa

Επίσης, μπορείστε να διαβάσετε τα άρθρα της στο γνωστό σάιτ syrianews.cc.  

Το πρώτο άρθρο που έγραψα για την Άφρα με τίτλο «ΈΛΛΗΝΑΣ ΥΠΉΚΟΟΣ ένας απο τους κύριους πράκτορες της ISIS!», δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα και μας αποκαλύπτει απίστευτα πράγματα που, απ᾽ότι φαίνεται, τα ΑΓΝΩΕΙ η Ελληνική κυβέρνησις!  Όμως, μην μας φαίνονται περίεργα όλ᾽αυτά, ιδιαίτρα όταν έχουμε να κάνουμε εμείς οι Έλληνες με μια κυβέρνηση που σύμφωνα με πράκτορα της ΕΥΠ, τον κ. ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ για να είμαστε ακριβείς, κάνει κρυφές συμφωνίες με τους ΆΡΧΙ-ΥΠΟΣΤΙΡΙΧΤΕΣ της ISIS τους….ΤΟΥΡΚΟΥΣ με τον ίδιον τον Δοιηκητή της ΕΥΠ, τον δημοσιο-ΓΚΆΦΟ κ. Ιωάν. Ρουμπάτη, να παίζει τεράστιο ρόλο σε αυτό σε συνεννόηση με Τσίπρα και Καμμένο τον…ΧΑΜΈΜΟ.  Διαβάστε αυτά που μας έχει αποκαλύψει τελευταίως πάνω σε όλ᾽αυτά η κα. Πόπη Σουφλή απο τα Αττικά Νέα (πατήστε εδώ).

Καταλαβαίνετε τώρα ΓΙΑΤΙ εμάς μας έβαλαν στο στόχαστρο, μαζί με τον καλό Συριακό λαό, οι σατανικές δυνάμεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων;;;  Τη μία χώρα, την Συρία, την αδειάζουν με πρόσφυγες (για αν κλέψουν τα πετρέλειά τους, πστήστε εδώ για αποδείξεις) και την άλλην, την Ελλάδα, την…ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ με πάρα πολλές ροές λαθρομεταναστών.  

Στο τέλος αυτής της συνέντευξης, συζητήσαμε για τη μεγάλη κοινότητα…ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ που ζούν στην Συρία και που η καταγωγή της προέρχεται εκ της…ΚΡΗΤΗΣ!!!

-Γιάννης

GreekNewsOnDemand.com
JohnKountouris.com

 

Τώρα μας παρουσιάζω την εκπομπή μας!…

Syrian Political Activist/Reporter Afraa Dagher! • Η Σύρια Ρεπόρτερ Άφρα Ντάγερ

Πατήστε εδώ για την εκπομπή μας…

Και εάν δεν σας ανοίξει στο YouTube, τότε πατήστε εδώ για να την δείστο στο Vimeo…

Screen Shot 2016-02-10 at 11.29.23 AM.png

Δείτε επίσης τη συνέντευξη που κάναμε στην Άφρα για τον ΕΟΕ!

Screen Shot 2016-07-31 at 9.41.57 PM

http://www.zougla.gr/ta-kalitera-tou-diadiktiou/article/sinentefksi-se-zontani-sindesi-me-mia-sira-dimosiografo-mesa-apo-to-metopo-ton-maxon

 

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr