Home ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΉ ΕΝΟΣ ΥΨΗΛΟΎ ΠΡΆΚΤΟΡΑ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.!!!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΉ ΕΝΟΣ ΥΨΗΛΟΎ ΠΡΆΚΤΟΡΑ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.!!!

by John Kountouris
0 comment 206 views

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΉ ΕΝΟΣ ΥΨΗΛΟΎ ΠΡΆΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΥΠ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ (Ε.Υ.Π.) ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΕΙ ΠΟΛΛΈΣ ΔΙΑΣΤΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΠΟΛΛΆ ΠΡΌΣΩΠΑ…ΠΟΛΙΤΙΚΆ!!!

ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉΣ ΕΚΔΟΧΉΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΎ ΈΛΛΗΝΑ ΝΤΡΈΙΦΟΥΣ ΠΟΥ, ΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΊ ΠΟΤΈ, ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΠΟΛΛΆ ΒΡΩΜΙΚΆ ΣΚΆΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΑΝ ΕΠΙ Γ.Α.Π. ΚΑΙ ΕΞΉΣ …

***ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ***

Screen Shot 2016-01-31 at 8.57.14 AM.png

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20 Ιαν. 2016 | JohnKountouris.com
Σύμφωνα με τις έμπιστες πηγές μας επι του θέματος που δεν θα τις βρείτε ΠΟΥΘΕΝΆ ΑΛΛΟΎ, εκτός απο την Ελεύθερη Ώρα βέβαια…

Screen Shot 2016-01-29 at 2.06.06 PM.png

Στις 15 του τρέχοντος μηνός του 2016, σε μια ακόμη φάση του δράματος του Έλληνα πράκτορα στον Άρειο Πάγο αυτή τη φορά, όπου το Ε΄ Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου θα συζητούσε το αίτημα αναίρεσης της αθωωτικής απόφασης του Γ΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων για τον κύριο Αγγελάκη το Δικαστήριο ανέβαλε τη συζήτηση της υπόθεσης για τις 20/5/2016 λόγω της απεργίας-αποχής των Ελλήνων δικηγόρων για το θέμα του Ασφαλιστικού που κατέθεσε στην Βουλή η Ελληνική κυβέρνηση παρατείνοντας την αγωνία για την τελική δικαίωση του Έλληνα πράκτορα. Σε ότι αφορά την απόφαση του υπηρεσιακού-πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΥΠ ο δικηγόρος του κυρίου Αγγελάκη, κύριος Γιώργος Παπατσώρης, μας δήλωσε ότι θα περιμένει πρώτα την κοινοποίηση της απόφασης και μετά θα κάνει τις κατά το νόμο απαραίτητες νομικές ενέργειες όπως προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Κύκλοι πάντως του κυρίου Αγγελάκη μιλούν και για μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου.

Αρχές Ιανουαρίου του 1895 (5/1/1895) καθαιρέθηκε ο Γάλλος αξιωματικός Ντρέιφους κατηγορούμενος για δήθεν κατασκοπία (δικαιώθηκε μετά από 10 χρόνια, αφού πρώτα φυλακίστηκε ακόμα και στο περιβόητο Νησί του Διαβόλου), αρχές του Ιανουαρίου του 2016 (4/1/2016) το υπηρεσιακό-πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΥΠ έλαβε με ψήφους 3–2 την περίεργη απόφαση και με αδιαφανείς διαδικασίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, να προτείνει την απόλυση του πρώην προισταμένου της Ελληνικής κατασκοπίας κυρίου Κώστα Αγγελάκη ο οποίος έχει δικαιωθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη για όλες τις κατηγορίες που του απέδωσε το καθεστώς Παπανδρέου την περίοδο 2009-2012.  ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…

Το greekamericannewsagency.com δημοσίευσε άρθρο για το θέμα αυτό με τίτλο Η περιπέτεια του ανώτατου στελέχους της ΕΥΠ, Κώστα Αγγελάκη εξελίσσεται σε υπόθεση Ντρέιφους δηλώνοντας τα εξής:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη και πολύ περίεργη υπόθεση του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη…και…παρόλο που έχει αθωωθεί σε όλες τις δίκες που του υπέβαλε το καθεστώς Χρυσοχοίδη – Μπίκα – Παπαγεωργίου και οι παρατρεχάμενοί τους για τις ίδιες κατηγορίες που ελεγχόταν και πειθαρχικά, μιλώντας με πρώην πλέον στελέχη της υπηρεσίας που βρίσκονται πολύ κοντά του και στο πολύ στενό του περιβάλλον, καταλάβαμε γιατί η πλειοψηφία του πειθαρχικού συμβουλίου έλαβε αυτή την πολύ βεβιασμένη, εξοντωτική και περίεργη απόφαση…»

Τώρα, ο διοικητής της υπηρεσίας Γιάννης Ρουμπάτης και γενικώτερα η πολιτική ηγεσία τι κάνουν για το σωστό απότελσμα αυτής της υποθέσεως; Απ᾽ό,τι φαίνεται…ΣΧΕΔΌΝ ΤΊΠΟΤΕ. Γιατί άραγε; Αυτό το ευρίσκω πολύ περίεργον, ιδιαιτερώς για το γεγονός ότι υπήρξεν υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ χρόνια ο κ. Κ. Αγγελάκης και ο κ. Ρουμπάτης είναι ενας πεπειραμένος πολιτικός ο οποίος προέρχεται εν των στενοτέρων κύκλων του ίδιου κόμματος και που τώρα είναι με τον…ΣΥΡΙΖΑ—όπως έχουν κάνει πολλά άλλα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ μεταπηδώντας απο το ένα κόμμα εις το άλλον.

Αλλά, απ᾽ὀ,τι φαίνεται, άτυπος σύμβουλος του κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδη υπάρχει εδώ και χρόνια ο ίδιος ο κ.…Ρουμπάτης.[2]

Αλλά ακούστε τι λέγει εν συνεχείᾳ το ίδιον άρθρον του ιστότοπου ειδήσεων greekamericannewsagency.com:

«Μας είπαν λοιπόν τα στελέχη αυτά ότι οι λόγοι που οδήγησαν τα προερχόμενα από το παλαιό ΠΑΣΟΚ μέλη του πειθαρχικού συμβουλίου που πλειοψήφησαν το έκαναν καθαρά για λόγους ξεκαθαρίσματος λογαριασμών του παλαιού συστήματος ΠΑΣΟΚ, που δυστυχώς έχει ακόμη απλωμένα βαθειά τα πλοκάμια του σε όλη τη δημόσια διοίκηση και ιδίως στην ΕΥΠ, εναντίον του πρώην διευθυντή κατασκοπίας Κώστα Αγγελάκη που παρότι και αυτός ΠΑΣΟΚ αντιτάχθηκε σ΄ αυτό το σύστημα και στις επιλογές του τόσο όσο ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση την περίοδο 2004-2009 όσο και όταν ανέλαβε κυβέρνηση το 2009.

«Σημαντικός δε παράγοντας εκείνης της περιόδου διακυβέρνησης της χώρας από τον Κ. Καραμανλή μας είπε χαρακτηριστικά “ότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κ. Αγγελάκης είναι βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην πολύκροτη υπόθεση ‘Πυθία’– σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, που κατηγορούνται μεταξύ άλλων και υψηλόβαθμα στελέχη του τότε ΠΑΣΟΚ όπως ο Μιχ. Καρχιμάκης αλλά και συνδικαλιστές και υπάλληλοι της ΕΥΠ όπως ο Θ. Σπατιώτης και η Αγγ. Πατελάκη που τότε ανήκαν στο στενό πυρήνα του πασοκικού παρακράτους.”»

Όπως εδήλωσε επι του θέματους αυτού η γνωστή και έγκριτη δημοσιογράφος και συνάδελφή μου κα. Πόπη Σουφλή [3]:

«Όπως δείχνει η ΥΠΟΘΕΣΗ του σύγχρονου ΝΤΡΕΫΦΟΥΣ, πράκτορα ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είναι αποφασισμένη να εξοντώσει έναν ΑΘΩΟ.

«Στα χνάρια της πολιτικής Μαφίας των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ (Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ – Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ) και του καθεστώτος ΜΠΙΚΑ – ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στην ΕΥΠ, και ο νυν διοικητής ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, , αλλά και ένας μικρός αριθμός των συνεργατών τους, έχουν στήσει στο απόσπασμα έναν ΑΘΩΟ.»

Το ζήτημα αυτό παραμένει ακόμη «ανοικτό» ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνση, ο οποίος δεν αποτελεί τίποτε άλλο εκτός απο ένα ανακυκλωμένο «ξέπλυμα» παλιών —και ΒΡΏΜΙΚΩΝ— συνεργατών του Γιώργου, του Παπανδρέου, ο ύπαρκτος εμπνευστής όλων των δεινών που παθαίνει η Ελλάς ημῶν εδώ και καιρόν.

(Και πρέπει όλοι σε αυτό το σημείο να αρχίσουμε να κάνουμε σκέψεις πάνω σε αυτό ζήτημα, αναρωτώμενοι ΓΙΑΤΊ δεν έχουμε ακούσει τίποτα για αυτήν την υπόθεση απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ στην Ελλάδα. Νομίζω πως δεν το καλύπτουν για λόγους ευνοήτους.)

Άρα, ΤΙ θα πράξει προς τούτο ο κ. Τσίπρας, ο οποίος διανύει ήδη έναν χρόνον εις το αξίωμα του;;; Μιλάμε για ένα απο τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, που αν μαθευτεί ποτέ όλη η αλήθεια περι αυτοῦ, και αθωοθεί άπαξ δια παντός ο κ. Αγγελάκης (όπως θά᾽πρεπε!), μπορεί να προκαλέσει την εν τέλει…ΠΤΏΣΤΙΝ ΌΛΟΥ ΕΚΕΊΟΥ ΤΟΥ ΒΡΏΜΙΚΟΥ ΦΑΎΛΟΥ ΚΎΚΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΆΡΙΝ ΤΗΣ ΣΩΡΙΆΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΗΜΩΝ. Λοιπόν, τι θα κάνετε κ. Τσίπρα;;; ΣΙΓΆ ΜΗ ΚΆΝΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ! Γιατί αφού αρνείσθε ακόμη να κάνετε τίποτε για το έγκλημα των μνημονίων που εξεκίνησε επι Παπανδρέου, τότε ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΈΝΑ ΤΈΤΟΙΟ ΒΉΜΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ;;;

Screen Shot 2016-01-31 at 8.58.50 AM.png

Αλλά κάτι τελευταίο, γιατί αν είχε εκτεθεί το όλον εν λόγῳ σκάνδαλον με αυτόν τον υψηλό πράκτορα και πατριώτη, κ. Κώστα Αγγελάκη, πριν εισέλθει σπευδώς και για τα καλά, με διαδικασίες εξπρές, κάτω απο το τραπέζι με τον ΓΑΠ και το ΔΝΤ —και κάτω απο τη μύτη του λαού μας εδώ που τα λέμε— εις το Μνημόνιον η Ελλάς, τότε ίσως να είχε ήδη…ΠΈΣΕΙ η κυβέρνησις Γ.Α.Π. και τα πράγματα να ήταν…ΑΛΛΙΏΣ στην Ελλάδα. Άρα, το «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» φαίνεται να ζεῖ και να βασιλεύει μέσ᾽στην Ελλάδα απο το 2009 μέχρι τούδε έχοντας…ρέντα κιόλας καθ᾽όλη τη διάρκεια του εν Ελλάδι δρώντος παρανόμως και εις βάρος του Ελληνικού λαού σάπιου καθεστώτος του…ΜΝΗΜΌΝΙΟΥ, απο το καθεστώς ΓΑΠ (ΠΑΣΟΚ) εις το καθεστώς Σαμαρα-Βενιζέλου (πάλι με τον ΠΑΣΟΚ) εις το Παπανδρέου-Τσίπρα (δηλ., η πιο…ΎΠΟΛΟΥΛΗ και ΛΑΝΘΆΝΟΥΣΑ εκδοχή του ΠΑΣΟΚ!!!).

Μείνετε εδώ μαζί με εμάς στην Ελεύθερη Ώρα για τυχόν εξελίξεις για το ίδιο θέμα!…

-Κουντούρης Ιωάννης, Δημοσιογράφος/Συγγραφεῦς

–––––––––––––

1 – Η περιπέτεια του ανώτατου στελέχους της ΕΥΠ, Κώστα Αγγελάκη εξελίσσεται σε υπόθεση Ντρέιφους | λίνκ: http://www.greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-52-24/2010-02-21-15-40-32/42368-eyp1411

3 – Άτυπος σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη ο Ρουμπάτης | Λίνκ: http://gatosgatoskanapedatos.blogspot.com/2012/01/blog-post_6414.html

3 – Σύνδεσμος: http://attikanea.blogspot.gr/2016/01/blog-post_363.html?m=1

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr