Home ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Η αθεϊα του Τσίπρα «είναι η προσωπική του επιλογή»

ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Η αθεϊα του Τσίπρα «είναι η προσωπική του επιλογή»

by John Kountouris
0 comment 220 views

12640512_214272272254264_3763583563663722171_o

– του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

«Είμαστε ελεύθερα πρόσωπα» είπε ο Μιτροπολίτης Πειραιώς Σεραφίμ στο πρόγραμμα του κ. Τράγκα εχθές το βράδυ, αναφερόμενος στις ελεύθερες «επιλογές»  ενός εντελώς ΑΝΘΈΛΛΗΝΟΣ πρωθ., Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος –και εδώ πρέπει να θυμίσουμε στον Σεραφίμ– τυχαίνει να χρησιμοποιεί την «ελευθερία» του ουχί μόνον να καταστρέψει το θρησκευτικό κλίμα στην Ελλάδα με την αθεϊα του –κάτι το οποίο ΔΕΝ τον ενοχλεί καθόλου τον Σεβασμιότατο σύμφωνα με τον ίδιον– αλλά και σε…ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, εδώ που τα λέμε.

Και σύμφωνα ΠΑΛΙ με τον ίδιον τον Σεραφίμ, ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑ, ΕΝΏ ΤΗΝ ΊΔΙΑΝ ΏΡΑΝ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΎΣΑΝ, ΤΙ ΓΙΝΌΤΑΝ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;;;…ΜΑ…Ο ΠΡΏΤΟΣ, ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ, ΜΠΟΎΣΤΙΚΟΣ ΓΆΜΟΣ ΠΡΟΣΒΆΛΛΟΝΤΑΣ ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΠΊΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΌΝ ΘΕΣΜΌΝ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΉΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ!!!…ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΌ!!!…ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΕΧΕΙ ΌΝΤΩΣ ΠΡΌΒΛΗΜΑ, ΤΌΤΕ ΘΑ ΚΑΛΟΎΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΈΦΡΟΝΕΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΝΑ ΠΆΝΕ ΝΑ ΡΊΞΟΥΝ ΕΚΕΊΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΈΝΑΝ ΓΚΡΕΜΌ…ΑΛΛΆ…ΚΏΛΟΣΕ Ο ΊΔΙΟΣ ΈΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΤΌΛΜΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ, ΠΏΣ ΈΝΑΣ «ΕΧΈΦΡΩΝ» ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΎΣΕ ΠΟΤΈ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗΚΟΠΟΊΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΊΑΣ!!! ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ!!!

Ακούμε όλα «γκλυκά», «σοφά» και «εκκλησιαστικά» λόγια απο αυτόν τον μεγάλο εκπρόσωπο της εκκλησίας, ενώ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΈΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΌΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΊΩΝ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΠΟΙΝΟΚΟΠΟΙΟΎΣΑΝ ΚΆΘΕ ΑΝΟΙΚΤΏΣ ΓΙΝΟΜΈΝΗΝ ΑΣΧΡΆΝ ΠΡΆΞΙΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΆΣ ΠΑΝΤΌΣ ΑΝΟΜΆΛΟΥ!!!

Ακούστε τι είπε ο κ. Κως. Πλεύρης σε μια εκπομπή του απο το 2014 για ακριβώς το ίδιο θέμα όσον αφορά το πώς οι αρχαίοι Έλληνες εθεωρούσαν τον ομοφιλοφιλία. Πατήστε εδώ για την εκπομπή του.

Άρα, και εν όψει όλων των απίστευτα αισχρών πράξεων των ΜΠΟΎΣΤΩΝ μέσα στην Ελλάδα, όπου κάνουν, π.χ., τις παρελάσεις τους με μια αδιανόητη επίδειξη θρασύτητας σκανδαλίζοντας μικρά παιδιά και ηλικιωμένους ανθρώπους, κάνει τα στραβά μάτια ο Σεραφίμ, ενώ στο Ευαγγέλιο, απο το οποίο διαβάζει ο ίδιος κάθε Κυριακή, ΤΙ ΛΈΕΙ;;; Λέει τα εξής:

18 Διότι οργή Θεού αποκαλύπτεται απ’ ουρανού επί πάσαν ασέβειαν και αδικίαν ανθρώπων, οίτινες κατακρατούσι την αλήθειαν εν αδικία.
19 Επειδή ο, τι δύναται να γνωρισθή περί Θεού είναι φανερόν εν αυτοίς, διότι ο Θεός εφανέρωσε τούτο προς αυτούς.
20 Επειδή τα αόρατα αυτού βλέπονται φανερώς από κτίσεως κόσμου νοούμενα διά των ποιημάτων, η τε αΐδιος αυτού δύναμις και η θειότης, ώστε αυτοί είναι αναπολόγητοι.
21 Διότι γνωρίσαντες τον Θεόν, δεν εδόξασαν ως Θεόν ουδέ ευχαρίστησαν, αλλ’ εματαιώθησαν εν τοις διαλογισμοίς αυτών, και εσκοτίσθη η ασύνετος αυτών καρδία·
22 λέγοντες ότι είναι σοφοί εμωράνθησαν,
23 και ήλλαξαν την δόξαν του αφθάρτου Θεού εις ομοίωμα εικόνος φθαρτού ανθρώπου και πετεινών και τετραπόδων και ερπετών.
24 Διά τούτο και παρέδωκεν αυτούς ο Θεός διά των επιθυμιών των καρδιών αυτών εις ακαθαρσίαν, ώστε να ατιμάζωνται τα σώματα αυτών μεταξύ αυτών.
25 Οίτινες μετήλλαξαν την αλήθειαν του Θεού εις το ψεύδος, και εσεβάσθησαν και ελάτρευσαν την κτίσιν μάλλον παρά τον κτίσαντα, όστις είναι ευλογητός εις τους αιώνας· αμήν.
26 Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις πάθη ατιμίας· διότι και αι γυναίκες αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν·
27 ομοίως δε και οι άνδρες, αφήσαντες την φυσικήν χρήσιν της γυναικός, εξεκαύθησαν εις την επιθυμίαν αυτών προς αλλήλους, πράττοντες την ασχημοσύνην άρσενες εις άρσενας και απολαμβάνοντες εις εαυτούς την πρέπουσαν αντιμισθίαν της πλάνης αυτών.
28 Και καθώς απεδοκίμασαν το να έχωσιν επίγνωσιν του Θεού, παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις αδόκιμον νούν, ώστε να πράττωσι τα μη πρέποντα,
29 πλήρεις όντες πάσης αδικίας, πορνείας, πονηρίας, πλεονεξίας, κακίας, γέμοντες φθόνου, φόνου, έριδος, δόλου, κακοηθείας·
30 ψιθυρισταί, κατάλαλοι, μισόθεοι, υβρισταί, υπερήφανοι, αλαζόνες, εφευρεταί κακών, απειθείς εις τους γονείς,
31 ασύνετοι, παραβάται συνθηκών, άσπλαγχνοι, αδιάλλακτοι, ανελεήμονες·
32 οίτινες ενώ γνωρίζουσι την δικαιοσύνην του Θεού, ότι οι πράττοντες τα τοιαύτα είναι άξιοι θανάτου, ουχί μόνον πράττουσιν αυτά, αλλά και συνευδοκούσιν εις τους πράττοντας. – Κατα Ρωμαίους 1:18-32

ΠΟΙΌΝ ΚΟΡΟΙΔΕΙΣ ΕΔΩ ΣΕΡΑΦΙΜ;;;!!!

Πατήστε εδώ για το βίντεο…

Screen Shot 2016-01-25 at 8.37.42 PM.png

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr