Home Greek News Ο ΤΈΩΣ ΒΑΣΙΛΕΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΜΈΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΎ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΕΙΟΥ ΤΆΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ…

Ο ΤΈΩΣ ΒΑΣΙΛΕΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΜΈΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΎ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΕΙΟΥ ΤΆΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ…

by John Kountouris
0 comment 845 views

Ο ΤΈΩΣ ΒΑΣΙΛΕΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΜΈΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΎ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΕΙΟΥ ΤΆΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ…

το οποίο τυχαίνει να είναι και…ΜΑΣΟΝΙΚΌ!!!

 

 

«Ήμουνα υπερ της νομιμοποίησης του KKE…μπαίνουμε τώρα σε μια Νέα Εποχή…» – ο Βασιλεύς Κως. (πατήστε εδώ για την αναφορά)

«Οἱ Ὀρθόδοξοι κρατοῦμε ἄδολη καὶ ἀνόθευτη τὴν πίστη, ὅπως τὴν παραλάβαμε ἀπὸ τοὺς Πατέρες “ἀποστρεφόμενοι πάντα νεωτερισμὸν ὡς ὑπαγόρευμα τοῦ διαβόλου.”» (πηγή)

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα στις 10 Ιαν. 2016 με τίτλο «ΕΊΝΑΙ ΌΝΤΩΣ ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΣ;;;» για να καταλάβετε με ΠΟΙΟΎΣ ΑΚΡΙΒΩΣ έχουμε εδώ να κάμνουμε, διότι όπως θα δείτε, η μορφή δικαίου υπο την οποίαν ευρίσκεται «νομικώς» σήμερον η Ελλάς (που ΔΕΝ είναι διόλου “Ελληνική”), προέρχεται εκ της χώρας ἐξ ἧς κατάγεται ο ίδιος ο…ΒΑΣΙΛΕΎΣ TΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ.

Λοιπόν, ξεκινάμε;;;…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22 Ιαν. 2015 | JohnKountouris.com

ΠΟΙΌΝ ΒΑΣΙΛΙΆ θα μας φέρουνε πίσω;;;  Μήπως εκείνον που ΕΓΚΑΤΈΛΕΙΨΕ την Ελλάδα την ώρα που τον είχε ανάγκη η πατρίδα του;;;

ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ πως όλοι οι «Έλληνες» βασιλείς προήλθαν αρχικά…ΑΠΟ ΠΟΎ;;;…εκ της ΒΑΥΑΡΊΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ, ΔΗΛΑΔΉ ΑΠΟ ΤΗΝ ΈΔΡΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΩΝ–ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΒΓΉΚΕ Ο ΌΘΩΝ, Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ!!!  Μιλάμε για τις οικογένειες των Ιλλουμινάτων, οι οποίοι προτού να εγκατασταθούν μόνιμα στη Γερμανία, κατοικούσαν όλες στη Βενετία και απο εκεί διαμορφώθηκαν όλες και ήσαν γνωσές ώς οιοικογένειες της Μαύρης Αρχοντιάς! [1]

Μια από τις μεγαλύτερες πηγές για το θέμα αυτό, ήταν τα πονήματα του Αμερικανού πολιτικού συγγραφέα, βιογράφου και ιστορικού, Eustace Mullins («Ευστάθιος Μάλινς»). [2] O Μάλινς ήταν ο τελευταίος μαθητευόμενος του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα και ποιητού, κ. Έζρα Πάουντ (Ezra Pound), ο οποίος ήταν ένα απο τα πρώτα σημαίνοντα πρόσωπα στην Αμερική που, την εποχή του, εξέθετε, με το μεγάλο βήμα που είχε τότε, τις πραγματικές αιτίες πίσω απο τους Παγκοσμίους Πολέμους, που δεν ήταν τίποτα παρα η παράνομη και αντισυνταγματική ίδρυση της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Απεδήμησεν εις τον Κυρίον ο Μάλινς το Φεβ. του 2010. Οι συνεχιστές του τυχαίνει να είναι εγώ μαζί με μερικά μέλη της οικγένειάς μου. Αυτά τα εξήγησα το περασμένο Σεπτ. (2015) στο ακροατήριο του μεγάλου ραδιόφωνου της εν Αμερική Ομογένειας HELLAS FM εκ της Νέας Γιόρκης.

Ο Μάλινς γράφει τα εξής για τη Μαύρη Αριστοκρατία στο βιβλίο του «The Curse of Canaan by Eustace Mullins (δηλ., η Κατάρα του Χαναάν)», σελ. 10:

«Η κατάρα του Χαναάν επεκτάθηκε στη γη που πήρε το όνομά του, δηλαδή, τη γη Χαναάν. Οι άνθρωποι αυτής της γης, οι ίδιοι οι Χαναναίοι, έγιναν η μεγαλύτερη κατάρα επι της ανθρωπότητας, και έτσι παραμένουν μέχρι και σήμερα. Όχι μόνο είχαν εφεύρει τις πρακτικές της δαίμονο-λατρείας, των απόκρυφων τελετών, των θυσίων παιδιών, και του κανιβαλισμού, αλλά όπως είχαν εξαπλωθεί στο εξωτερικό εις τα άλλα έθνη, έφεραν αυτές τις αισχρές πρακτικές μαζί τους σε κάθε γη εις την οποίαν είχαν εισέλθει. Όχι μόνο είχαν εισαγάγει τη δαιμονική λατρεία τους στην Αίγυπτο, αλλά, γνωστοί από τη μετέπειτα ονομασία τους, οι Φοίνικες, όπως τους έλεγαν μετά το 1200 π.Χ., έγιναν οι δαιμονίζοντες του κόσμου μέσω διαδοχικών εποχών, γνωστοί επίσης στη μεσαιωνική ιστορία ως “οι Βενετοί”, οι οποίοι είχαν καταστρέψει το μεγάλο βυζαντινό χριστιανικό πολιτισμό, και αργότερα ως “η Μαύρη Αριστοκρατία”, η οποία είχε διεισδύσει τα έθνη της Ευρώπης και είχαν σταδιακά αναλάβει την εξουσία μέσω της πονηριάς, των επαναστάσεων, και τής οικονομικής απατεωνιάς.»

Αυτά σας τα αναφέρω για να καταλάβουμε με ΠΟΙΌΝ έχουμε να κάνουμε εδώ.

[Για περισσότερα για το ανωτέρω θέμα, διαβάστε το άρθρο μου «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ»]

Και δεν σταματάμε εδώ, γιατί ΕΑΝ ορισμένοι συζητάνε τώρα την επιστροφή του Κωσταντίνο στο πολιτικό προσκήνιο της Ελλάδας για να «βασιλέψει» και πάλι, εμείς θα τους πούμε «ΌΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!»  Και ΓΙΑΤΊ αυτό;;;  Γιατί εκείνος ο «πατριώτης»  είχει την ευκαιρία να βοηθήσει τον Παπαδόπουλο και την Χούντα για να γίνει πάλι πανίσχυρη χώρα η Ελλάδα, αλλά στράφηκε δυστυχώς εναντίον του! Και γιατί αυτό;;; Γιατί όπως θα δούμε εδώ, οι πολιτικές πειθαρχίες του ήταν εστιασμένες…ΑΛΛΟΎ.

Σύμφωνα με τον ίδιο σε μια συνέντευξη τύπου στο ελληνικό κανάλι ΑΝΤ1 [3] που έλαβε χώρα πριν απο περίπου 10 χρόνια, είπε τα εξής για τη Χούντα: «Έκανα όσο μπορούσα για να προετοιμασθεί καλύτερα η ανατροπή τους [των Συνταγματαρχών].»

Και αφού απέτυχε το αντιπραξικόπημά του κατά της χούντας, απεφάσισε στις 13 Δεκ. του 1967 να δραπετεύσει απο την Ελλάδα με προορισμό…ΠΟΎ;;;…μα…την ΑΓΓΑΛΊΣΤΑ του Αμερικανού προέδρου Λίντον Τζόνσον και των Αμερικανών και τούτο μάλιστα σύμφωνα με τα…ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΛΕΓΌΜΕΝΑ επι του θέματους. Τον Κωνσταντίνο δείτε τον εδώ να γελάει με τον…ΔΟΛΟΦΌΝΟ ΤΟΥ ΠΡΏΗΝ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΥ ΤΖΌΝ ΦΙΤΖΈΡΑΛΝΤ ΚΈΝΕΝΤΙ (ή JFK), ΤΟΝ Κ. ΤΖΌΝΣΟΝ σε αυτήν την φωτογραφία όπου βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο!!! Όλοι μα ΌΛΟΙ γνωρίζουν πλέον τι αιμοβόρο ρόλο έπαιξε στη δολοφονία του JFK ο πρόεδρος Τζόνσον και εδώ βλέπουμε τον πρώην Βασιλιά μας να του κάνει…ΠΑΡΕΟΎΛΑ. Ο JFK ήταν ΦΙΛΈΛΛΗΝ που χρησιμοποιούσε την Ελληνική φιλοσοφία στις ομιλίες του.

Ειρήσθω εν παρόδῳ ότι ήταν ο Τζόνσον που κατήργησε όλα όσα είχε κάνει ο πρόεδρος Κένεντι, μέσω όλων των πράξεών του, έτσι ώστε να περιοριστεί η εξουσία των Εβραίων στην Αμερική! Ως αποτέλεσμα, άρχισαν να αποκτήσουν ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΗ επιρροή στις ΗΠΑ οι Εβραίοι και ΓΙ᾽ΑΥΤΌ έχουμε τόσα πολλά προβληματα στη Μέση Ανατολή, τα οποία προβλήματα έχουν επιρρεάσει, σε ένα μεγάλο βαθμό, και την ΕΛΛΆΔΑ (π.χ. το Κυπριακό)! Και πώς το ξέρω αυτό;;; Απο πρώτο χέρι το ξερω.

Εγώ απλά ρώτησα το 2012 τον κ. Κωνσταντίο Σαβάλα, τον αδελφό του μακαριστού και διάσημου Ελληνο-αμερικανού ηθοποιού Τέλη Σαβάλα. Είμαστε συμπέθεροι. Εδώ μπορείτε να τον δείτε καθήμενο φωτογραφιζόμενο με τον δικό μου πατέρα, τον Δημήτρη Κουντούρη, κάπου στο Λος Άντζελες. Εν ολίγοις, μας είχε πει τότε ο Κωνσταντίνος ότι ήταν οι…ΕΒΡΑΊΟΙ που ελέγχουν την Αμερική ιδιαίτερα την εξωτερική της πολιτική στην ΜΈΣΗ ΑΝΑΤΟΛΉ. Εξ ού όλο το χάος που γίνεται εκεί τις τελευταίες δεκαετίες! Και αυτός διετέλεσε εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ για πολλά χρόνια. Ήταν στην Ελλάδα όταν ξέσπασε το Κυπριακό και μας αποκάλυψε ΦΟΒΕΡΆ ΠΡΆΓΜΑΤΑ για το βρώμικο ρόλο που έπαιξε σε αυτό ο Χένρι Κίσινγκερ! Μιλάμε για έναν ΆΛΛΟΝ Κωνσταντίνον που θα έπρεπε ΑΥΤΌΣ να είναι ο βασιλιάς της Ελλάδας γιατί αγαπάει την Ελλάδα πάρα πολύ και μας είπε ότι παίρνει πάντοτε το μέρος της Ελλάδας σε καθετί. Ο αδελφός του, Τέλης, είχει δόσει πάρα πολλά λεφτά σε ορφανοτροφεία και άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Ελλάδα. Ήταν και…ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΌΣ.

Τώρα, ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ κάποιος που είναι υπερ της Χούντας να είναι και υπερ του Βασιλιά και θα σας παρέχω και άλλους λόγους για του λόγου το αληθές.

Και παρ᾽όλο που εγκατέλειψε τότε την Ελλάδα τόσο ανεύθυνα ο Κωσταντίνος, του ζητούσαν ακόμη συνεργασία ο Παττακός και η υπόλοιπη Χούντα αλλά ΔΕΝ ΉΘΕΛΕ! Απεφάσισε να πάει να ζητήσει «καταφύγιο» απο τον ΕΧΘΡΟ της Ελλάδος, τον Τζόνσον οποίος μισούσε την Χούντα και τον Παπαδόπουλο και ήταν εναντίον τους!

Παρεμπιπτόντως, είχαν θυμώσει με τον Γιώργο Παπαδόπουλο οι Αμερικανοί οπότε, το 1973, όταν κατήρχοντο οι Εβραίοι εις πόλεμον με τους Άραβες, αρνήθηκε να παραδόσει την βάσιν Σούδα της Κρήτης στους Ισραηλινούς κάτι το οποίο θα τους βόλευε παρα πολύ στην διεξαγωγή του ΠΑΡΆΝΟΜΟΥ και ΎΠΟΥΛΟΥ πολέμου κατα των αραβικών κρατών.  Ο πρόεδρος Τζόνσον ήταν ένας απίστευτος ΕΒΡΑΙΌΔΟΥΛΟΣ και πήγε ο Κωνσταντίνος να του ζητήσει βοήθεια το ᾽67 αφού έφυγε άρον-άρον απο την πατρίδα του, την ΕΛΛΑΔΑ, την οποία θα μπορούσε ΚΆΛΛΙΣΤΑ τότε να βελιτώσει εν συεργασία με τους Συντάγματάρχες της 21ης Απριλίου!

Προς όλους τους…«βασιλόφρονες» εκεί έξω…

Καλή η ιδέα του να έχουμε τουλάχιστον μια βασιλευόμενη δημοκρατία στην Ελλάδα. Υπήρξεν διαχρονικά μερικοί εν Ελλάδι βασιλείς που έκαμαν καλό για γην Ελλάδα. Αυτό δεν αμφισβητείται. Αλλά στην περίπτωση του Κωνσταντινου ο ᾽Β, μήπως έχουμε ρίξει ποτέ μια ματιά στο προφίλ ή/και βιογραφικό του πρώην Βασιλιά της Ελλάδας;;; Απ᾽ότι φαίνεται, «εντυπωσιακό» είναι. Κοιτάξε εδώ σε πόσα…ΤΆΓΜΑΤΑ ανήκει ο ίδιος. Αν ψάξετε στο Facebook για το προφίλ του [4] με τίτλο «King Constantine II of Greece» (πατήστε εδώ), μπορείτε να τα δείτε όλα. Αλλά ας αναλύσουμε λιγάκι περι τίνος πρόκεται όλα αυτά τα «ταγματάκια» των οποίων μέλος είν᾽ ο βασιλιάς.

Στο βιβλίο «The Imperial Constantine Order of St. George (δηλ., Τo Aυτοκρατορικό Κωνσταντίνειο Τάγμα του Αγίου Γεωργίου)» [5] που γράφτηκε απο έναν συγγραφέα ονόματι «Demetrios Rhodocanakis (δηλ., Δημήτριος Ροδοκανάκης)», που είναι μόνο στα Αγγλικά και που δημοσιεύθηκε το 1870, διαβαζουμε ότι το τάγμα αυτό, στο οποίο ανήκει ο τέως Βασιλεύς της Ελλάδος, είναι…ΜΑΣΟΝΙΚΌ!!! Δηλώνει ακριβώς τα εξής «το Μασονικό τάγμα του Κωσταντίνου». Χρειάζεται να σας πω άλλο;;; Αυτά τα τάγματα μοιάζουν να είναι «χριστιανικές» οργανώσεις λόγῳ του ότι φέρουν τα ονόματα μερικών αγίων, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Σύνδεσμος του βιβλίου >> https://books.google.gr/books/about/The_Imperial_Constantinian_Order_of_St_G.html?id=4DHnAAAAMAAJ&redir_esc=y

ΉΤΑΝ/ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ ΔΕΙΛΌΣ ΠΡΟΔΌΤΗΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ και ΑΥΤΌΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΠΆΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!!! ΜΑΚΡΥΆ ΑΠΟ ΑΥΤΌΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΙΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΌΣ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΙΛΟΥΜΙΝΆΤΟΥΣ!!!  ΑΥΤΌΣ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ, Η ΟΠΟΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΒΡΑΊΑ [5] ΚΑΙ Η ΟΙΚOΓΕΝΕΙΑΚΉ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΥΑΡΊΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΣΕΙΡΏΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΎΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑΣ.  ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΊ ΉΣΑΝ ΌΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΊΟΙ!!! ΑΡΧΙΚΆ ΟΜΟΜΆΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΓΚΟΥΈΛΦ». ΣΤΟ ΒΙΒΛΊΟ [6] Mullins’ New History of the Jews (Η ΝΈΑ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΆΛΙΝΣ), ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΕΎΘΗΚΕ ΤΟ 1968, Ο ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΌΝ ΆΡΘΡΟ ΕΥΣΤΆΘΙΟΣ ΜΆΛΙΣ ΓΡΆΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΊΛΛΙΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ:

«Η αριστοκρατία της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας ήταν ιδιαίτερα εβραϊκή στην φυσιογνωμία τους. Κατά τα τελευταία πενήντα χρόνια, έχει εμφανιστεί ένα ισχυρό Εβραϊκό στέλεχος στην αγγλική μοναρχία, έτσι ώστε η Βασίλισσα Ελισάβετ να μοιάζει πολύ με την Γίντις βασίλισσα της μεγάλης οθόνης Ελίζαμπεθ Τέιλορ.»

Οπότε, άς φροντίσουμε να γίνει ο κάθε Έλλην ανήρ ο βασιλεύς (ή οικοδεσπότης) του δικού του οίκου, ελεύθερος να «βασιλεύει» την οικογένειά του εν ειρήνῃ και ευημερίᾳ όπως θέλει χωρίς να τυρανείται —ή κοροϊδεύεται!— απο κανέναν ψεύτο-βασιλέα ή/και…ΔΕΣΠΌΤΗ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων—όπως ο κ. Τσίπρας που αρνείται να μας πει πώς υποστηρικτής της Χούντας υπήρξεν ο…ΜΠΑΜΠΆΣ ΤΟΥ.

Κάτι τελευταίο όμως, κάτι το οποίο ΔΕΝ ΈΜΑΘΕ ΠΟΤΈ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΜΈΝΟ ΠΑΙΔΊ ΠΟΥ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΎΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ, ΈΒΓΑΙΝΕ ΜΕ…ΆΛΛΕΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΌ ΤΈΡΑΣ (Αλίκη Βουγιουκλάκη;;;) ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΎΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΊΤ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΆΞΗΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ και που ΞΌΔΕΥΕ ΠΟΛΛΆ ΛΕΦΤΆ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΌΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΆ (όπως για τον γάμο της αδελφής του με τον Juan Carlos απο την Ισπανία) για ποιός ξερει τι άλλο, είναι το πως να…ΚΑΤΑΔΙΏΚΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΠΊΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΊΔΟΣ.  Ευτυχώς που έχουμε το παράδειγμα ΔΎΟ ΓΕΝΝΑΊΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΏΝ ΠΑΤΡΙΩΤΏΝ ΕΚΕΊΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΉΣ ΠΟΥ ΈΒΑΛΕ ΌΛΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΎΧΙΑ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΆΞΗΣ…μιλάω για τον Στυλιάνο Παττακό και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο!!!
-Κουντούρης, Ιωάν., Δημοσιογράφος/Συγγραφεῦς

________________

Διαβάστε επίσης:

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ »ΚΡΥΒΟΥΝ» ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΥΜΦΕΥΤΗΚΑΝ ΙΟΥΔΑΙΕΣ;;;;
https://greeknewsondemand.com/2016/02/19/γιατι-ο-τεωσ-βασιλευσ-μασ-κωνσταντινο/

 

Πηγές:

–––––––––––––––––

1 – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, του Ιωάν. Κουντούρη, 25/09/2015 | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/09/25/η-ελληνικη-κρισισ-μιασ-μακραιωνησ-συν/

2 – Η ζωή του Ευστάθιου Μάλινς και γιατί οφείλουμε σχεδόν τα πάντα εις αυτόν – ΜΈΡΟΣ 1, του Ιωάν. Κουντούρη | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/09/08/η-ζωή-του-ευστάθιου-μάλινς-και-γιατί-ο-2/

3 – ‘’Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος” – ”Στυλιανός Παττακός’’, απο το κανάλι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΣΙΟΣ στο youtube.com | Λίνκ: https://www.youtube.com/watch?v=TZeoBsGExM4

4 – King Constantine II of Greece | Λίνκ: https://www.facebook.com/King-Constantine-II-of-Greece-154550431266726/?fref=ts

5 – The Imperial Constantine Order of St. George (δηλ., Είναι To Aυτοκρατορικό Κωνσταντίνειο Τάγμα του Αγίου Γεωργίου) του κ. Rhodocanakis (Ροδοκανάκης), σελ. 12, δημοσιεύθηκε στο Λονδίνο στις 12 Σεπ. του 1870, βρίσκεται εύκολα στο διαδύκτυο υπο τον όρον αναζητήσεως «Order of St. George and St. Constantine, Masons» στη Google

6 – Mullins’ New History of the Jews, 1968, σελ. 70

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr