Home ΕΚΤΑΚΤΟ! Προστριβές μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας!

ΕΚΤΑΚΤΟ! Προστριβές μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας!

by John Kountouris
0 comment 121 views

Διαβάζουμε ΤΩΡΑ τα εξής απο τα Reuter news!

Screen Shot 2016-01-22 at 1.02.53 PM.png

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν την Παρασκευή ότι έχαν ανακαλέσει τις πιστοποιήσεις των πέντε από τις έξι επίτιμους προξένους ρώσους για να εκδικηθούν για αυτό που είπαν ήταν η παρενόχληση της Ρωσίας απέναντι στους διπλωμάτες των ΗΠΑ, προκαλώντας μια οργισμένη αντίδραση από τη Μόσχα.»

«Η ενέργεια αυτή έχει ληφθεί σε απάντηση στη συνεχιζόμενη ανάμιξη της Ρωσίας με τις διπλωματικές και προξενικές πράξεις μας στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, εκτεταμένης παρενόχλησης του προσωπικού μας, καθώς και του αναγκαστικού κλείσιμου του αμερικανικού Κέντρου στη Μόσχα,” είπε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μαρκ τόνερ σε μια δήλωσή του.

«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε περαιτέρω κατάλληλα μέτρα αν υπάρξουν πρόσθετες προσπάθειες για να εμποδίσουν τις διπλωματικές και προξενικές δραστηριοτήτων μας στη Ρωσία», πρόσθεσε ο Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ ..

Λίνκ: http://www.reuters.com/article/us-russia-usa-consuls-idUSKCN0V01QK

Διαβάστε επίσης…

Screen Shot 2016-01-22 at 1.02.34 PM.png

http://newsnea.gr/νεα/έκτακτη-είδησηδιπλωματική-σύρραξη-ηπα-ρωσσιασοι-αμερικανοί-μόλις-έκλεισαν-6-ρωσικά-προξενεία

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr