Home ΕΊΝΑΙ ΌΝΤΩΣ ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΣ;;;

ΕΊΝΑΙ ΌΝΤΩΣ ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΣ;;;

by John Kountouris
0 comment 279 views

Screen Shot 2016-01-06 at 10.20.41 AM.png

-του Ιωάν. Κουντούρη  |  JohnKountouris.com

 

Για να δείτε την σχετική εκπομπή του Κώδικα Μυστηρίων στη οποία μίλησα εγώ για αυτό το θέμα, πατήστε την εικόνα…

Screen Shot 2016-04-06 at 8.51.57 AM.png

~

Χμ…Η ΦΙΛΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ

Μήπως μας ακούγεται λίγη…ΟΙΚΕΊΑ η ΩΣ  ΆΝΩ ονομασία;;;…ή μάλλον…ΕΠΩΝΥΜΊΑ;;;  Ήταν ΑΥΤΉ που ωδήγησεν εις την ίδρυσιν του νεοσύστατου κράτους της Ελλάδος, έτσι δεν είναι;;;  Μία…ΕΤΑΙΡΕΊΑ τα έκαμε όλ᾽αυτἀ.  Και εάν νομίζουμε πως η εταιρεία αυτή δεν έχει καμία σχέση με τις…ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΕΣ, κάνουμε λάθος, διότι όπως θα δούμε ΚΑΜΊΑ ΔΙΑΦΟΡΆ δεν υπάρχει μεταξύ των δύο.

Πολλοί με ρωτάνε αυτές τις μέρες για το εάν αποτελεί ανώνυμη εταιρεία η Ελληνική κυβέρνησις ή όχι. Απάντησις: Εάν η Αμερικανική κυβέρνησις είναι μυστική εταιρεία, ΠΌΣΩ ΜΆΛΛΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ!!!  Ακούσατε τι είπε πριν απο μερικά χρόνια ο ίδιος ο κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έπροσθεν του Γερμανικού τύπου;;; Είπε…ή μάλλον ΠΑΡΑΔΈΧΤΗΚΕ…ότι αποτελεί ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ η ίδια η Γερμανική κυβέρνηση!!!  Είχει γράψει ένα πρωτοσέλιδο άρθρο για αυτό το θέμα στην Ελεύθερη Ώρα ο καλός μου φίλος και συνάδελφος κ. Ιωάννης Παπαζήσης με πολλές αποδείξεις. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για αυτό το άρθρο.

Στο καινούριο βιβλίο μου, HELLENIC CRISIS (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ), που θα εκδοθεί και στα Ελληνικά και στην Ελλάδα (πατήστε εδώ για την Αγγλική έκδοσιν), αναφέρω τα εξής για την…ΎΠΑΡΚΤΗ ΕΞΟΥΣΊΑ στην Ελλάδα, την ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ και την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΣΟΣ (που μόνο «εθνικές» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΈΟΝ):

Screen Shot 2016-01-06 at 11.02.07 AM

«Η Εθνική Τράπεζα το 2006, παραδέχεται ευθαρσώς ότι είχε ιδρυθεί ως “ιδιωτική εταιρεία”.  Αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από συνθηματικές λέξεις για μια ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά προφανές για όσους έχουν διαβάσει και κατανοούν πώς λειτουργεί το σύγχρονο το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα. Αντί η Ελλάδα, η Αμερική και πολλές άλλες χώρες του κόσμου να έχουν τις δικές τους εθνικές, κυβερνητικές τράπεζες, έχουν…ιδιωτικές τράπεζες του ΡΌΘΤΣΙΛΝΤ που λειτουργούν τις οικονομίες καθώς και ολόκληρες τις ζωές τους! Αυτό είναι γεγονός.»

Αν δεν νομίζομεν πως η κεντρική τράπεζα της Ελλάδας δεν αποτελεί την ύπαρκτη δύναμη εξουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική όσο και σε πάρα πολλές ΆΛΛΕΣ χώρες στη Δύση, ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΛΆΘΟΣ.  Θυμάστε τι είχει πει κάποτε ο Ρόστιλντ για την ύπαρκτη εξουσία στον κόσμο;;;  Είπε τα εξής:

«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»  -Mayer Amshell Rothschild

Σύφωνα με μελέτη του Georgetown Law Journal [1] (δηλ., της νομικής εφημερίδος του πανεπιστημίου Τζορτζτάουν) με τίτλο «A Law of the Jews Becomes the Law of the Land» (δηλ., Εγένετο το δίκαιον της χώρας νόμος των Εβραίων ):

«Το αγγλικό δίκαιο, όπως και στην αγγλική γλώσσα, είναι ένα αμάλγαμα από ποικίλες πολιτισμικές επιρροές. Το νομικό σύστημα μπορεί δίκαια να θεωρηθεί ως ένα σύνθετο διακριτών στοιχείων από διαφορετικές πηγές. Μετά την κατάκτηση του 1066, οι Νορμανδοί που επέβαλαν στους Άγγλους ένα αποτελεσματικά οργανωμένο κοινωνικό σύστημα που παραγκώνιαζε πολλές παραδόσεις αγγλοσαξονικές.

«Οι Εβραίοι, τους οποίους έφεραν στην Αγγλία οι Νορμανδοί, με τη σειρά τους συνέβαλαν στην εξέλιξη της αγγλικής κοινωνίας. Οι Εβραίοι έφεραν μαζί τους ένα εκλεπτυσμένο σύστημα του εμπορικού δικαίου: τη δική τους μορφή εμπορίου και ένα σύστημα κανόνων για να τη διευκολύνουν και να τη διέπουν. Οι κανόνες αυτοί διείσδυσαν στην ανάπτυξη της δομής του αγγλικού δικαίου.»

(Ειρήσθω εν παρόδῳ ότι ήταν οι Νορμανδοί που χάλασαν τις καλές σχέσεις μεταξύ Βυζαντίου-Αγγλίας)

ΑΠΟ ΕΚΕΊ άρχισε ο ολισθηρός δρόμος προς την αποκατάσταση της κάθε μορφής ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΣ της οποιασδήοτε χώρας στην Χριστιανική Δύση με νόμους…ΕΒΡΑΙΚΟΎΣ!  Προσέξτε την φράσιν όπου λέει «οι Εβραίοι έφεραν μαζί τους ένα εκλεπτυσμένο σύστημα του εμπορικού δικαίου» διότι αυτό το δίκαιον ισχύει σήμερα σε όλον τον Δυτικόν κόσμον. Εδώ στις ΗΠΑ το λέμε ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΌΣ ΚΏΔΙΚΑΣ (Universal Commercial Code). Αυτό σημαίνει ότι το σύνολον της νομικής τάξεως βασίζεται εις το…ΧΡΉΜΑ! Αυτό απαίτησε πολλούς αιώνες προτού να γίνει πραγματικότητα στον δυτικόν κόσμον βέβαια, αλλά τελικά…ΈΓΙΝΕ.  Ήσαν οι ΕΒΡΑΊΟΙ που μας έδωσαν την σημερινή μορφή διακυβέρνσης που βλέπουμε σήμερα να είναι εν ισχύι σε κάθε δυτική χώρα!

Αλλά συνεχίζουμε με την ιδία μελέτη του Τζορτζτάουν [2], την οποία τη συνέταξαν οι ίδιοι…ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ:

«Αρκετά στοιχεία της ιστορικής εβραϊκής νομικής πρακτικής έχουν ενσωματωθεί στο Αγγλικό νομικό σύστημα. Ξεχωριστό μεταξύ αυτών είναι η γραπτή σύμβαση πίστωσης, shetar, ή starr, όπως εμφανίζεται στα έγγραφα τα αγγλικά. Η βάση της shetar, ή «εβραϊκό Gage (Γκέιτζ)», ήταν μια σύσταση ενεχύρου επί όλων των περουσιών (κινητών και ακίνητων) των πολιτών, που έχει αποδοθεί ως η πηγή της σύγχρονης υποθήκης. Σύμφωνα με το εβραϊκό δίκαιο, η shetar επιτρέπει στον δανειστή να προχωρήσει κατά όλων των προϊόντων και της γης του υπερήμερου οφειλέτη. … Το Εβραϊκό δίκαιο όπου τα χρέη θα μπορούσαν να ανακτηθούν από ένα δάνειο που εξασφαλίζεται με «όλες τις περιουσίες, κινητες και ακίνητες» ήταν ένα όπλο της κοινωνικο-οικονομικής αλλαγής που έσχισε το ύφασμα της φεουδαρχικής κοινωνίας και καθιέρωσε τη δύναμη του ρευστού πλούτου στη θέση του καθεστώτος γεωκτησίας. … Το εβραϊκό δίκαιο, όπου τα προσωπικά χρέη που αντικαθιστούν τα δικαιώματα επί ακίνητης περιουσίας έγινε ο νόμος της χώρας.» 

Αναρωτηθήκαμε ποτέ ΓΙΑΤΊ τα εν Ελλάδι δικαστήρια ασκούν τόσο μεγάλη εξουσία εναντίον μας Έλληνες;;;….ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ κατ᾽αυτές τις μέρες τις πάρα πολύ κρίσιμες και…ΠΟΝΗΡΈΣ με τα Μνημόνια, κ.τλ.;;; Να η απάντηση!

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΚΑΝΈΝΑΝ ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ…ΚΑΙ ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΡΌΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΊΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΎΜΕ ΠΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΆ ΤΟΥΣ, ΤΑ «ΝΟΜΙΚΆ», ΔΙΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΞΥΝΠΉΣΕΙ ΠΛΈΟΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΟΥΡΓΊΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΕΙΣ ΒΆΡΟΣ ΌΛΩΝ ΜΑΣ!

Και υπο ΠΟΙΆΝ ΜΟΡΦΉΝ δικαίου ευρίσκεται σήμερα το Ελληνικόν κράτος…ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΌΝ ΒΈΒΑΙΑ!!! Ρωτήστε τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο…θα σας τα πει όλα! Και δεν ομιλώ μόνον για αυτήν την ειδηκήν νομικήν διάταξιν υπο την οποίαν λειτουργεί ήμερα το Ελληνικό κράτος λόγῳ του μνημονίου, αλλά για την φύσιν καθ᾽εαυτήν της Ελληνικής κυβερνήσεως, η οποία προήθλε αρχικώς εκ των «ιδεών» του Ευρωπαϊκού «Διαφωτισμού». Το ίδιον ισχύει ως επι το πλείστον για κάθε άλλην χώραν εντός της Δύσεως.

Η ΦΙΛΙΚΉ (και ΜΑΣΟΝΙΚΉ) ΕΤΑΙΡΕΊΑ ωδήγησεν εις την…ΑΝΏΝΥΜΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑΝ την οποίαν αποτελεί σήμερα η ίδια η Ελληνική κυβέρνησις. Ήταν οι ΜΑΣΌΝΟΙ που μας έφεραν σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα! Είναι τόσο απλά τα πράγματα.

(Ειρήσθω εν παρόδῳ ότι έγραψα άρθρο [2] για αυτό το θέμα στην Ελεύθερη Ώρα τον Ιούν. του 2015. Επίσης, συζήτησα το άρθρο αυτό με τον κ. Βασίλη Μπαντίδη στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα [3] ΚΟΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΏΝ στις 12 Δεκ. του 2015.  Επιπλέον, το άρθρο αυτό έχει τεθεί εις γνώσιν του Αρείου Πάγου μέσω της δικαστικής υποθέσεως της κα. Βενετίας Κάτζιας, η οποία μηνύει και την Ελληνική και την Γερμανική κυβέρνηση για την απάτην των Μνημονίων βάσει του γεγονότος ότι λειτουγεί ως…ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΣ! Και τώρα θα πρέπει να ασχολείται με την…ΚΟΡΠΟΡΑΤΙΚΉ ΦΎΣΗ της Ελληνικής κυβερνήσεως ο ίδιος ο Άρειος Πάγος! Τι θα πράξει προς τούτο άραγε;;;)

Βλέπετε καθόλου την Ελλάδα να λειτουργεί υπο κανένα Βυζάντιον δίκαιον;;; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ!  Άρα;;;….υπο ποίαν μορφήν λειτουργεί σήμερον η Ελλάς;;;  Υπο μίαν…«ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΝ», έτσι δεν είναι;;;  Και πείτε μου σας παρακαλώ, αυτή την «δημοκρατία» ΠΟΙΟΙ την λειτουργεί εκ μέρους των Ελλήνων πολιτών;;;  ΟΙ ΜΑΣΌΝΟΙ, ΟΙ ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ!!!

Ξέρετε τι λένε οι ειλικρινείς συνταγματολόγοι εδώ στις ΗΠΑ για την ύπαρκτη έννοια της λέξεως «Σύνταγμα» (στα Αγγλικά Constitution);;;  Λένε πως πρόκειται στην πραγματικότητα για μια συνθήκη…ΧΡΈΟΥΣ που γίνεται μεταξύ ενός κράτους και των Εβραίων τραπεζιτών απο την Αγγλία!  Και οι Constitutors, δηλαδή, οι Συντάχτες του συντάγματος (οι κυβερνώντες), παίζουν τον ρόλο της διευκοληντή αυτής της συνθήκης, ο οποίος βάζει ως εχέγκυο τον…ΛΑΌ προς την αποπληρωμήν του εθνικού χρέους!  ΝΑ ΤΟ «ΣΎΝΤΑΓΜΆ» ΣΟΥ ΈΛΛΗΝΑ!
Σήμερα η Ελλάδα ελέγχεται και απο την Ευρώπη αλλά και απο την … ΑΜΕΡΙΚΉ.  Αυτό είναι δεδομένο.  Το ισολόγιο ristoranteverona.blogspot.gr το έθεσε πολύ αποτελεσματικά λέγοντας:

«Η κυριαρχία της Αγγλίας στην Ελλάδα κράτησε ως το 1947. Ο C. M. Woodhouse περιγράφει την «αλλαγή κηδεμόνα» στο βιβλίο του “Ο αγώνας για την Ελλάδα 1941-1949” (εκδόσεις Τουρίκη 2012, σελίδα 325), ως εξής:

«“Μέσα σε λίγες εβδομάδες η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έλαβε την ιστορική απόφαση να αναλάβει την κηδεμονία που μέχρι τότε είχε η Βρετανία”.»

Τώρα παραθέτω εδώ απόσπασμα [5] από το βιβλίο «Η συνωμοσία της Αγγλίας κατά της Ελλάδος 1935-1944»:

«Καθώς ο πόλεμος στην Ελλάδα είναι προ των πυλών, ο Μεταξάς παραμένει ανήσυχος και φοβισμένος. Τυπικά, η Ελλάδα παρέμενε ουδέτερη στην Ευρωπαϊκή σύγκρουση, ωστόσο την ίδια στιγμή, ο “ουδέτερος” και “πατριώτης” Μεταξάς δήλωνε στον ανταποκριτή της Ντέιλι Τέλεγκραφ Άρθουρ Μάρτον (Μάιος 1940): 

“Είμεθα ουδέτεροι εφ’ όσον  χρόνο η Αγγλία θέλει να είμεθα ουδέτεροι. Τίποτα δεν κάνουμε χωρίς συνεννόηση με την Αγγλία και τις περισσότερες φορές ότι κάνουμε γίνεται κατά σύστασιν ή παράκλησιν της Αγγλίας. Η Ελλάς είναι ζωτικόν τμήμα της αγγλικής αυτοκρατορικής αμύνης.”».

Μέχρι το 1947 η Ελλάδα παρέμεινε κάτω απο την κηδεμονία της Αγγλίας και μετά άλλαξε κηδεμόνες. Αυτό μόνο έγινε. Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί εδώ πως η ίδια η Αμερική παραμένει…ΑΠΟΙΚΊΑ της Αγγλίας και, κατ᾽επέκτασιν, και η Ελλάδα!

Ένα απο τα καλύτερα βιβλία για την αλήθεια περι της κορπορατικής φύσεως της Αμερικάνικης κυβερνήσεως είναι του δικαστή Dale (Ντέιλ) με τίτλο «The Great American Adventure, Secrets of America (Η μεγάλη αμερικανική Περιπέτεια, Μυστικά της Αμερικής)» [4], όπου αναλύει εις βάθος το πως μετετράπη η ανώνυμη εταιρεία η Αμερικάνικη κυβέρνησις και πως το ίδιο συνέβηκε το 1933 στη περίπτωση της κάθε πολιτείας της Αμερικής οπότε ολοκλήρωναν την κορπορατοποίηση όλης της Αμερικής σε κάθε κυβερνητικό επίπεδο (ομοσπονδιακό, κρατικό και τοπικό) οι τραπεζίτες του οίκου του Ρόστιλντ συνεναίσει της τότε Αμερικανικής κυβέρνησης του Ρούσβελτ. Ακολούθησε και η υποδούλωση του κάθε πολίτου σε αυτή τη χώρη όταν απεφασίσθη απο την κυβέρνησιν του Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ να μετατραπεί ο κάθε πολιτής σε μια μορφή…ΕΧΈΓΚΥΟ για την αποπληρωμή του εθνικού χρέους! Τώρα θυμηθείτε τι σας ανέφερα παραπάνω για το «Σύνταγμα» που «κατοχυρώνει» όλα τα «συνταγματικά» μας δικαιώματα.

ΤΩΡΑ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ «ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ» ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΏΓΕΣ ΧΡΈΟΣ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ «ΈΘΝΙΚΌ ΧΡΈΟΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ;;; ΈΤΣΙ ΛΈΝΕ, ΑΛΛΆ ΛΈΕΙ ΑΛΛΙΏΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ!

Ερώτησις: Έλληνες, ποιά απο τα «συνταγματικά» σας «δικαιώματα» έχουν μείνει μετά τη ψήφιση όλων των μνημονίων κάτω απο το…ΑΓΓΛΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ;;; Αυτήν να την απαντήσετε ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ καθώς αναλογίζεσθε όλα όσα σας λέγω εδώ.  

Και ΑΦΟΎ η Αμερικάνικη κυβέρνηση ελέγχεται κρυφώς απο τους Ρόστσιλντ ως…ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ, τότε, ΠΌΣΩ ΜΆΛΛΩΝ Η ΕΛΛΆΔΑ!!!

ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΞΕΓΕΛΆΣΕΙ ΌΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΡΌΠΟΝ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΡΌΣ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΆΞΟΥΜΕ ΆΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΌΣ ΤΟΝ ΖΥΓΌ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΌ ΜΑΣ! ΕΊΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΏΔΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΊΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΆΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΊΑ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ. ΤΌΤΕ ΓΙΑΤΊ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΕΚΕΊΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΆΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΎΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΏΝΟΥΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΈΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΣ ΚΟΣΜΙΚΈΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΈΣ;;; ΞΥΠΝΉΣΤΕ, ΔΙΑΦΩΤΙΣΘΉΣΤΕ ΠΆΝΩ ΣΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΉΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ, ΚΛΗΡΩΝΟΜΙΆ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΣΑΣ!!!

Τώρα αφού έχουν αρχίσει ήδη να δένουν οι κουκίδες στο μυαλό μας, φροντίστε και να ψάξετε για όλες τις πηγές που αναφέρω μέσα στο παρόν άρθρον γιατί εκεί θα μάθετε περισσότερα.

-Κουντούρης Ιωάν., Δημοσιογράφος, Συγγραφεύς


1 – The Georgetown Law Journal: A Law of the Jews Becomes the Law of the Land | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/12/18/the-georgetown-law-journal-a-law-of-the-jews-becomes-the-law-of-the-land/

2 – ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ: «Το Δίκαιο της Ανοικτής Θάλασσας» • του Ιωαν. Κουντούρη | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/08/07/το-βρετανικο-ναυαρχειο-του-ναυτικου-δ/

3 – ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ) 12.12.15 (ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ), απο το κανάλι ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ στο Youtube.com (πατήστε εδώ)

4 – The Great American Adventure by Judge Dale (πατήστε εδώ για το βιβλίο)
http://www.stopthecrime.net/docs/THE-GREAT-AMERICAN-ADVENTURE.pdf

5 – Η συνωμοσία της Αγγλίας κατά της Ελλάδος 1935-1944, του Ι. Χονδροματίδη, Εκδόσεις Θούλη, 2012, σελ. 37, Δείτε και την πηγή 4 εδώ

Screen Shot 2016-04-06 at 8.51.57 AM.png

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr