Home «ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗ» ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ

«ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗ» ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ

by John Kountouris
0 comment 162 views

«Και φώναζαν “ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΉΣΟΥΝ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΠΟ!”» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΤΑΡ Βαγγέλης Γκούμας αναφερόμενος στα πολλά σωσίβια των «μεταναστών» όπως το έθεσε –ενώ έπρεπε να πει «ΛΑΘΡΟμεταναστών»– τα οποία έβαλαν γύρω-γύρω απο το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στη πλατεία Συντάγματος κάτι παληο-ΚΟΜΜΟΎΝΙΑ απ᾽ότι φαίνεται.  Και το γεγονός πως ΔΕΝ τους συλλαμβάνουν αυτούς τους ανθρώπους που φωνάζουν δημόσια και φωνακτά ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΎ ΛΈΕΙ ΠΟΛΛΆ, ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ!

ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΡΏΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΈΣ ΑΥΤΈΣ ΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΒΛΑΚΏΔΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ!  ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΦΈΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΎ ΜΈΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΟΎΜΕ ΚΙΌΛΑΣ ΕΚΕΊΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΊΣ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Υπάρχει όμως και το ΣΤΑΡ που παίζει το ρόλο του σε αυτήν την προπαγάνδα ΥΠΕΡ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΌΡΩΝ στο να δείχνει όλ᾽αυτές τις ΒΛΑΚΊΕΣ μέσα απο τα ρεπορτάζ του.

Δείτε το συγκεκριμένο κλιπ για να καταλάβετε μόνοι σας τι εννοώ!…

Star – Ειδήσεις 27.12.2015 – βράδυ

Πατήστε εδώ για το κλιπ και ακούστε απο το 14:33 μέχρι το 16:32…

Screen Shot 2015-12-27 at 9.49.07 PM.png

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr