Home Η ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του σάιτ Infowars.com

Η ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του σάιτ Infowars.com

by John Kountouris
0 comment 145 views

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM

-του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com | 23 Δεκ. 2015

To σάιτ του γνωστού δημοσιογράφου απο τη Τέξας Alex Jones (Άλεξ Τζόουνς), το infowars.com, είναι ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΎΝΔΥΝΟ διότι ασχολούνται εκεί πέρα με μια απίστευτη ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ του κοινού εκ μέρους των ΕΒΡΑΙΩΝ. ΝΑΙ, ο Alex Jones ξεπούλησε την ψυχή του πριν απο πολλά χρόνια σε σιωνιστικά συμφέροντα και το παίζει «ΑΡΧΙ-ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ» και «ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΊΤΗΣ».

Screen Shot 2015-12-23 at 9.11.58 AM.png

Σε αυτό το ρεπορτάζ που ακολουθεί (πατήστε εδώ), ένας δημοσιογράφος του Jones, o Paul Joseph Watson, λέει ότι ήδη έχουν επαναστατήσει εναντίον του Ομπάμα ανώτερα στελέχη του Πεντάγωνου απο το 2013 μεχρι σήμερα στο να δίνουν μυστικές πληροφορίες στις κυβερνήσεις Γερμανίας, Ρωσίας, και…ΠΡΟΣΈΞΤΕ…ΤΟΥ ΙΣΡΑΉΛ ώστε να τις δίνουν, με τη σειρά τους, στον Άσαντ στη Συρία για να καταπολεμήσει την ΙΣΙΣ.

Τώρα, εάν το Πετάγωνο ήθελε πράγματι να συμβάλουν στην προσπάθεια της εξουδετέρωσης των δυνάμεων της ΙΣΙΣ, δεν θα ασχολούνται τόσο με τη κυβέρνηση Ομπάμπα όσο και με τους….ΕΒΡΑΙΟΥΣ που την…ΤΡΈΧΟΥΝ!  Παρα πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν πλέον ότι είναι Ο ΙΣΡΑΗΛ που είναι πίσω απο την ΙΣΙΣ και ότι παίρνουν οι Εβραιοι βοήθεια απο την Τουρκία, την ΣΑ και άλλα κράτη για να προχωράει τις δραστηριότητες της προς την ανατροπή της κυβέρνσης Άσαντ.  Άρα, γιατί ΔΕΝ μας τα αναφέρει αυτό ο εν λόγῳ δημοσιογράφος του Τζόουνς;

Το πιο λυπηρό είναι ότι αναφέρεται ο κ. Watson σε μια έκθεση για αυτό το θέμα ενος ερευνητικού δημοσιογράφου που ακούει στο όνομα…Seymour Hersh (ΕΒΡΑΙΟΣ!!!) ο οποίος παραλείπει -εσκεμμένα βέβαια- να αποκαλύτει τον τεράστιο ρόλο που παίζουν στην ΙΣΙΣ οιομοϊδεάτες του.  ΆΡΑ, ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!

Screen Shot 2015-12-23 at 9.37.55 AM.png

Πολλοί πατριώτες έχουν γίνει πλέον αντιληπτοί στην παραπληροφόρηση της εν λόγῳ ιστοσελίδας ειδήσεων και την έχουν ΣΗΜΑΔΈΨΕΙ κιόλας.  Το 2012, μάθαμε εδώ ΌΛΟΙ ότι ο κ. Α. Τζόουνς είχει προσλάβει μια γυναίκα ονόματι Μolly Maroney να δουλέψει στο πρακτορείο του η οποία έτυχε να είναι πρώην αναλύτρια της εταιρείας μυστικών πληροφοριών της…Stratfor (πατήστε εδώ για περισσότερα για την εταιρεία αυτή) που είναι συνεργάτρια της CIA!  Μια φίλη μου εδώ, η κα. Sherrie Lea Laird, ηταν η πρώτη ερευνήτρια η οποία τα έβγαλε όλα στη φόρα που αναγκάστηκε ο Τζόουνς να το παραδεχτεί αυτό! (πατήστε εδώ) (και εδώ) (και εδώ).

Αυτά μας “σερβίρει” ο Άλεξ Τζόουνς απο την πολιτεία του Τέξας και ΠΡΟΣΈΧΕΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΆΣΕΙ ΚΟΡΌΙΔΑ ΚΙ ΕΣΑΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!  ΕΙΝΑΙ ΠΡΆΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

Δείτε λίγο παρακάτω το προφίλ της κας Molly Moroney στο σάιτ LinkedIn.com. Λέει πως έχει ΦΥΓΕΙ απο το infowars.com, και τούτο μάλιστα μετα απο αυτές τις αποκαλύψεις περι αυτής!

Δείτε όλο το προφίλ της πατώντας ΕΔΩ

screen-shot-2016-10-22-at-10-50-41-pm

Δείτε πιο κάτω αυτο το ρεπορτάζ του infowars.com:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ σε Μυστική Εξέγερση Εναντίον του ΟΜΠΑΜΑ!
http://hellasforce.com/2015/12/23/αποκαλυψη-το-πενταγωνο-σε-μυστική-εξέ/

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr