Home Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα και η Νέα Δημοκρατία

Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα και η Νέα Δημοκρατία

by John Kountouris
0 comment 187 views

Η Προδοσία του «Εθνάρχη» Καραμανλή

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM.png

Ο Ιωάννης Ζίγδης (1913 – 1997), ο οποίος ήταν Έλληνας οικονομολόγος και πολιτικός, που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή της Ελλάδας κατά το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, λέει χαρακτηριστικά στο κάτω ντοκυμαντέρ με τίτλο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ»* τα εξής για τον Καραμανλη:

«….την ίδια μέρα που ορκίστηκε Καραμανλής πρωθ., το βράδυ έφτασε το αντιτορπιλικό το Τούρκικο το οποίο ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΆΡΗ ΕΚ ΜΈΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΤΣΟΒΊΤΣ ΔΙΌΤΙ ΈΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ. Μετά 14 μέρες (έγινε η Δευτ. ΑΤΤΊΛΑ)…στις 14 αυτές τις μέρες, παρόλο του ελέγαμεν εμείς οι ελάχιστοι, να στείλουμε βοήθεια εις τους Έλληνες στην Κύπρο αυτός δεν έστειλε ούτε ένα φισσίγιο, λέγοντας ότι ήταν «τεχνικώς αδύνατον.» Αλλά σύμφωνα με πάρα πολλούς ειδικούς στρατιωτικούς, ήτο πάρα πολύ δυνατόν και φαίνεται απο εκεί αποτελεσματικότερο.»

12190850_465403970332330_6784180000296392076_n.jpg


Ο Ιωάννης Ζίγδης στο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ» | Λινκ: https://www.youtube.com/watch?v=r3rxI3rqdI4


Τώρα, εσείς που πάτε να ψηφίσετε για νέο πρόεδρο αυτού του απίστευτα ΣΆΠΙΟΥ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ…ΚΏΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΊ το κάνετε αυτό;;;  Μήμπως μας αρέσει το γεγονός ότι ο «Μέγας Εθνάρχης» σας ήτο και…ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΔΑΡΕΣΤΉΣ (δείτε την παραπάνω εικόνα);;; Αλλά, δεν σταματάμε εδώ διότι άμα ρίξουμε μια ματιά σε όλο το βαρύ και μακροσκελές ποινικό μητρώο του ίδιου του Καραμανλή, θα δούμε πως ΜΕΓΑΣ…ΒΙΑΣΤΉΣ υπήρξεν και…ΕΝΟΣ ΟΛΌΚΛΗΡΟΥ ΈΘΝΟΥΣ!…και πόσῳ μάλλον ολόκληρη η Νέα…ΔΑΙΜΟΝΟ-ΚΡΑΤΊΑ προς τον Ελληνικό λαό! (πατήστε εδώ για όλες τις αποδείξεις)

Απ᾽ό,τι φαίνεται, ζει και βασιλεύει εν προκειμένῳ το…Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα να πούμε το λιγώτερο.  Μην αυταπατώμεθα πλέον…

Διαβάστε επίσης…

ΈΓΓΡΑΦΟ ΒΌΜΒΑ! Καταδότης των ΝΑΖΙ υπήρξε ο μεγάλος «εθνάρχης» Κως. Καραμανλής

Η Νέα Δημοκρατία = Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η Νέα Δημοκρατία = Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η Νέα Δημοκρατία = Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr