Home ΈΓΓΡΑΦΟ ΒΌΜΒΑ! Καταδότης των ΝΑΖΙ υπήρξε ο μεγάλος «εθνάρχης» Κως. Καραμανλής

ΈΓΓΡΑΦΟ ΒΌΜΒΑ! Καταδότης των ΝΑΖΙ υπήρξε ο μεγάλος «εθνάρχης» Κως. Καραμανλής

by John Kountouris
0 comment 185 views

ΈΓΓΡΑΦΟ ΒΌΜΒΑ! Καταδότης των ΝΑΖΙ υπήρξε ο μεγάλος «εθνάρχης» Κως. Καραμανλής

***ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΗΡ ΩΡΑ***

Screen Shot 2015-12-21 at 9.19.02 PM.png

Screen Shot 2016-04-03 at 12.24.53 PM.png

* Διαβάστε επίσης: Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα και η Νέα Δημοκρατία

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM

-του Ιωάν. Κουντούρη • 28 Οκτ. 2015 • JohnKountouris.com • Λος Άντζελες | αναφέρθηκε στην Ελληνική Βουλή και απο τον κ. Νίκο Νικολὀπουλο και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ίδιου

Έγγραφο ΒΌΜΒΑ της CIA έχει βρει τελευταίως το φώς της ημέρας που αναφέρει ότι υπήρξε και καταδότης και συνεργάτης των Ναζί κατα το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο ίδιος ο κ. … ΚΩΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ!!! Η αποκάλυψη αυτή έγινε στην δίκη του Αδόλφου Αϊχμαν στο Ισραήλ το 1962 και περιλαμβάνεται στο ίδιο έγγραφο.

Screen Shot 2015-12-21 at 9.20.08 PM
Η έρευνα του βιβλίου που ετοιμάζει ο συγγραφέας Mitch Fatouros με θέμα την πολύκροτη υπόθεση Μέρτεν-Καραμανλή (με τίτλο «Greek American Pimps, Charities Corrupted by Politics, Lobbies & Criminal Enterprises») ανατρέχει σε έγγραφα των αρχείων της CIA, που έχουν αποχαραχτηριστεί και ανακαλύπτουν το εν λόγῳ έγγραφο που αναφέρεται στον «Εθνάρχη» Κως. Καραμανλή εν σχέσει με τα εγκλήματα των Νατζιστών κατα τον Δ.Π.Π.

Τον σχετικό σύνδεσμό [1] της ιστοσελίδας της CIA —όπου μπορείτε να καταβιβάσετε και να διαβάσετε ολόκληρο το εν λόγῳ έγγραφο— θα τον βρείτε παρακάτω. Μπορείτε να δείτε εδώ ένα στιγμυότυπο απο τον επίσημον ιστότοπον της CIA όπου αναφέρεται και αρχειοθετείται το εν λόγῳ έγγραφον. Προσέξτε τη φράση «Collection:
Nazi War Crimes Disclosure Act», δηλαδή, «Πράξις περι Δημοσιοποιήσεως των Πολεμικών Εγκλημάτων των Ναζί».
Ωστόσο, εάν θέλουμε τώρα να ανοίξουμε συζήτηση για τις δήθεν «σφαγές» που έκαναν οι Γερμανοί κατα τον πόλεμον, ιδιαίτερα για τους δήθεν 6,000,000 «νεκρούς Εβραίους» μόνο στην Γερμανία, εγώ θα σας πω «ΠΟΊΟΣ ΕΧΈΦΡΩΝ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΑΚΌΜΗ ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ;;;» Το λέγω αυτό διότι το έγγραφο αυτό αναφέρεται σε όλα αυτά, ειδικά στην «εξόντωσιν των Εβραίων» της Θεσσαλονίκης όπως αναφέρει το ίδιο ντοκουμέντο.
Αλλά δεν σταματάμε εδώ…

Screen Shot 2015-12-21 at 9.21.15 PM.png

Ειρήσθω εν παρόδῳ ότι αυτόν τον αριθμόν των 6 εκκατομυρίων «πεθαμένων Εβραίων» απο τους Γερμανούς Νατζιστές δεν τον πιστεύουν πια ούτε οι ίδιοι οι Εβραίοι. Έχει αναθεωρηθεί διαχρονικά τόσες φορές ο αριθμός αυτός απο ιστορικούς και λογίους ––Εβραίους και μη–– απο όλο τον κόσμο ώστε αυτό απο μόνο του καθιστά αυτό το μεγάλο «ιστορικό γεγονός» ως…ΆΚΥΡΟ και ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΤΌ [2]. Αλλά δεν θα σας αφήσω όμως χωρίς ένα δυνατό παράδειγμα.

Δείτε στα αριστερά τι δημοσίευσε η μεγάλη εφημερίδα απο Νέα Γιόρκη η New York Times για τους δήθεν 6 εκατομμύρια «νεκρούς Εβραίους» απο το….1869 μέρχι το 1945!!! Και αν δεν κάνω λάθος, είχε γεννηθεί ο Χίτλερ το…1889!!! [3] Κάτι ΒΡΩΜΟΚΟΠΆΕΙ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ.

Ένα πράγμα γνωρίζω καλά, όπως όλοι εμείς οι Έλληνες, όσον αφορά όλα όσα έκαναν οι Γερμανοί στην Ελλάδα κατα το Δ.Π.Π.—σκότωσαν ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και προκάλεσαν τότες απίστευτες ζημιές σε όλους τους τομείς σε όλη τη χώρα. Τώρα αν θέλουμε να πιστέψουμε αυτά που ισχυρίζονται οι Εβραίοι για τις σφαγές τις «δικές τους» κατα την ίδιαν περίοδο μεσ´στην Ελλάδα, λίγο δύσκολο θα είναι για μας, ιδιαίτερα εν όψει των μεγάλων ΨΕΜΆΤΩΝ που έχουν πει οι ίδιοι για όλα όσα τους «έκανε» ο Χίτλερ μεσ᾽στην Γερμανία κατα τον ίδιο πόλεμο.

Διαβάστε παρακάτω το έγγραφον αυτό στο σύνολό του όπως προέρχεται απο την κεντρική ιστοσελίδα της CIA.

–––––––––––––––––

1 – Απο τη CIA: http://www.foia.cia.gov/document/519b7f95993294098d512b57
2 – Ο Mike King στο άρθρο του «1936: ZIONISTS WHINE ABOUT ‘HOLOCAUST’ 7 YEARS BEFORE IT ‘HAPPENS’ » | Λίνκ: http://www.tomatobubble.com/hh1936.html
3 – Πηγή: http://balder.org/judea/New-York-Times-Six-Million-Jews-Since-1869.php

#

Screen Shot 2015-12-21 at 9.22.14 PM.png

Screen Shot 2015-12-21 at 9.22.26 PM.png

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr