Home Greek News H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΏΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ και Η κα. ΧΊΛΑΡΙ ΚΛΊΝΤΟΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΏΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ και Η κα. ΧΊΛΑΡΙ ΚΛΊΝΤΟΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!

by John Kountouris
0 comment 535 views

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΏΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ και Η κα. ΧΊΛΑΡΙ ΚΛΊΝΤΟΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!

– του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16 Δεκ. 2015, 13:30 | JohnKountouris.com

Το ακόλουθο άρθρο [1] εγράφη απο τον κ. Wayne Madsen που είναι ένας πολύ γνωστός ερευνητικός δημοσιογράφος που εκθέτει συστηματικά τις συγκαλύψεις από βαθιά μέσα στην κυβέρνηση. Έχει επίσης εργαστεί ως αξιωματικός πληροφοριών για την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ και γνωρίζει βαθιά πράγματα για τις διεθνήσεις σχέσεις και τα διεθνή πολιτικά θέματα. Ο Madsen είναι ένας απίστευτος αντινεοταξίτης δημοσιγράφος καθώς και…φιλέλλην! Έχει κάνει πάρα πολλά ρεπορτάζ για τη μεγάλη μάστιγα των εν Ελλάδι μνημονίων εκθέτοντας την όλη απάτη αυτή με πολύ αγάπη και αφοσίωση προς τους Έλληνες! Πηγαίνετε στο WayneMadsenReport.com για περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιον.

Αυτά που αναφέρει παρακάτω ο κ. Madsen είναι τόσο σημαντικά τα να μάθει και ο Αμερικανικός λάος όσο και…Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ διότι αφορά και τους δύο λαούς καθώς και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ εδώ που τα λέμε!

Λοιπόν, τι εννοώ;;; Εν ολίγοις, σε ένα άρθρο [2] που έγραψα απο τούτο το βήμα εδώ στην Ελεύθερη Ώρα με τίτλο «ΠΏΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.», εξήγησα πως το Ίδρυμα Κλίντον (που συνδέεται με τον ΔΝΤ) ασκεί πίεση στην κυβέρνηση Τσίπρα ώστε να εκτελεί τις διαταγές της Τροικα εις βάρος του Ελληνικού λαού και ούτως καθ᾽εξής. Τώρα, έρχεται να μας το επιβεβαιώσει αυτό ο κ. Madsen με το άρθρο του εδώ στην γνωστή σε όλη την Αμερική ιστοσελίδα ειδήσεων infowars.com (ιδιοκτησία του γνωστού δημοσιογράφου Alex Jones), αποσπάσματα του οποίου μας έχω παράσχει παρακάτω.

~

Τα στοιχεία δείχνουν ότι έτρεχε ένα παράλληλο, ανατεθιμένο υπεργολαβικώς ΥΠΕΞ των ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον!

Έλαβε βοήθεια από τον George Soros (Τζορτζ Σόρος) για να «τρέξει» την σκιώδη κυβέρνηση των ΗΠΑ η Κλίντον!

-του Wayne Madsen | Infowars.com – 8 Οκτωβρίου του 2015

Το πραγματικό σκάνδαλο γύρω απο το σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον, τη Δημοκρατική επίδοξη υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, μπορεί να είναι ότι «έτρεχε», σε συνεννόηση με ιδιωτική εταιρεία συμβούλων που συνδέεται στενά με τον George Soros, ένα ανατεθειμένο υπεργολαβικώς και παράλληλο Στέιτ Ντιπάρτμεντ που λογοδοτούσε μόνο σε αυτήν και όχι στον Πρόεδρο Ομπάμα, ούτε στο Κογκρέσο, μήτε στον αμερικανικό λαό.
 
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική προσπαθεί να διαχωρίσει δύο αμφίβολες δραστηριότητες της κυρίας Κλίντον, ενώ ήταν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Η πρώτη είναι ο ιδιωτικός διακομιστής e-mail που βρίσκεται στην κατοικία της στην Τσαπάκουα της Νέας Υόρκης. Το δεύτερο είναι το γεγονός ότι η πληρωμένη απο το κράτος προσωπική βοηθός της του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ούμα Αμπεντίν (Huma Abedin), σύζυγος του ντροπιασμένου γερουσιαστή του Κογκρέσσου Anthony Weiner, ήταν ταυτόχρονα στην κατάσταση μισθοδοσίας της εταιρείας Teneo, μια εταιρεία πληροφοριών που είχε επίσης προσλάβει και τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ ως σύμβουλους. Η Αμπεντίν συνδέεται με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία είχε συμφιλιωθεί πρόσφατα με τον πολύχρονο αντίπαλο της τη Σαουδική Αραβία καθώς και με τον κοινό αγώνα κατά της κυβέρνησης Άσαντ στη Συρία, των ανταρτών Houthi (Χουθί) στην Υεμένη, και του Ιράν.
 

Screen Shot 2015-12-17 at 11.08.19 AM.pngΕίναι σαφές ότι η κα Κλίντον χρησιμοποίησε το ιδιωτικό σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της για να ζητήσει συμβουλές σχετικά με μείζονα θέματα εξωτερικής πολιτικής, από τον φίλο και σύμβουλό της, Sidney Blumenthal (εβραϊκής καταγωγής), ο οποίος είναι στο μισθολόγιο του Ιδρύματος Κλίντον (που συνδέεται με το ΔΝΤ που, με τη σειρά του, καταπιέζει την Ελλάδα!), και που της παρείχε της Χίλαρι ιδιωτικές πληροφορίες σχετικά με τη μετα-Κανταφική κυβέρνηση της Λιβύης καθώς και τις πιθανές επιχειρηματικές δραστηριότητες για τον φίλο της κα. Κλίντον, Lanny Davis, που ζητάει χάρες από την κα. Κλίντον. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Davis ήταν ένας πληρωμένος λομπίστας για τη στρατιωτική χούντα της Ονδούρας που ανέτρεψε τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο Μανουέλ Σελάγια το 2009. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η κα. Κλίντον είχε εκφράσει την προσωπική της αντιπάθεια για τον μακαριστό ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, όταν, αφού δολοφονήθηκε ο ίδιος από τους οπλισμένους απο τις ΗΠΑ αντάρτες τζιχάντ, καυχήθηκε, «Ήλθομεν, είδομεν, και απέθανεν!»
 
Ήταν πολύ ασυνήθιστο για την Αμπεντίν να λαμβάνει το εκκαθαριστικό σημείωμα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ενώ ελάμβανε επίσης τον μισθό ενος συμβούλου από την Teneo. Η Teneo ιδρύθηκε το 2011 από τον Doug Band, πρώην σύμβουλο του προέδρου Μπιλ Κλίντον. Η Teneo, η οποία είναι τόσο μια ιδιωτική εταιρεία πληροφοριών όσο και μια εταιρεία επενδύσεων καθώς και μια εταιρεία που παρέχει «διακυβερνητικές» συμβουλές, έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη και υποκαταστήματα στην Ουάσιγκτον, στις Βρυξέλλες, Σάο Πάολο, το Λονδίνο, το Δουβλίνο, το Ντουμπάι, το Χονγκ Κονγκ, το Πεκίνο, και τη Μελβούρνη. Με την εξαίρεση του επενδυτικού της βραχίονα, η Teneo μοιάζει πολύ με την πρώην συνδεδεμένη με την CIA επιχείρηση όπου εργαζόταν κι ο Μπαράκ Ομπάμα μετά την αποφοίτησή του από το Columbia, Business International Corporation (BIC, δηλ., η διεθνή εταιρεία Επιχειρήσεων του Κολούμπια). Οι αξιώσεις μάρκετινγκ της Teneo ταιριάζουν με εκείνες που έγιναν από την BIC την εποχή της ακμής της: Η Τeneo συνεργάζεται «αποκλειστικά με τους διευθύνοντες συμβούλους και τους ανώτερους ηγέτες πολλών από τις μεγαλύτερες και πιο σύνθετες εταιρείες και οργανισμούς του κόσμου.»
 
Η Teneo έχει χρηματοδοτήσει μια θέση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης με την πρόσφατη εξαγορά της εταιρείας που εδρεύει στο Λονδίνο Blue Rubicon (Μπλε Ρουβίκωνα), που είχε σχηματιστεί εν μέρει από τον πρώην αρχισυντάκτη ειδήσεων του καναλιού Channel 4 News στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, η Teneo απέκτησε πρόσφατα την Ομάδα Stockwell του Λονδίνου, η οποία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς (!!!). Φαίνεται ότι οι φίλοι κα Κλίντον ΚΟΝΟΜΆΝΕ σχετικά με την παγκόσμια τραπεζική λιτότητα που έχει επιβληθεί εναντίον και της Ελλάδας.

Screen Shot 2015-12-17 at 11.02.41 AM.pngΟ επικεφαλής της Teneo Intelligence είναι ο κ. Jim Shinn, ένας πρώην βοηθός γραμματέας για την Ασία για το Υπουργείο Άμυνας. Το ανησυχητικό είναι ότι έχει προσφέρει δηλώσεις η Teneo στα μέσα ενημέρωσης που αποσκοπούν, απο τη μία, στην αύξηση των εντάσεων μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Τουρκίας και, απο την άλλη, της Ρωσίας σχετικά με τις στρατιωτικές επιθέσεις της Ρωσίας κατα του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Ο πρωϊστάμενος της υπηρεσίας πληροφοριών του Shinn στα γραφεία της Teneo στο Λονδίνο, Wolfgango Piccoli, ο οποίος εγάστηκε κάποτε για την ομάδα συμβούλων Eurasia Group που συνδέεται με τον George Soros (Τζόρτζ Σόρος), δήλωσε στο κανάλι CNN ότι «η ενίσχυση της Ρωσίας του καθεστώτος Άσαντ και η ενοποίηση των επιμέρους τομέων του ελέγχου είναι πιο πιθανό να παρατείνει τη σύγκρουση αναγκάζοντας ένα αδιέξοδο.» Η δήλωση της Teneo ήρθε μέσα απο ένα ρεπορτάζ του CNN που υπονοεί ότι τα μέλη της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και η κυβέρνησή του θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για εγκλήματα πολέμου από διεθνή ή “εθνική” δικαστήρια κατά τρόπο παρόμοιο με εκείνα που έλαβαν χώρα εις βάρος των μελών των κυβερνήσεων της Γιουγκοσλαβίας και της Σερβίας.
 
Το Ιδιωτικοποιημένο δίκτυο της εξωτερικής πολιτικής της Χίλαρι
 
Το σύνολο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) της Χάγης και στην Αφρική έχει περιέλθει υπο τον έλεγχο του George Soros και των πράκτορών του. Ο Σόρος δεν έχει κρύψει την υποστήριξή του για την ανατροπή του Άσαντ και του Πούτιν και έχει καταφύγει ο ίδιος σε ένα «όπλο μαζικής μετανάστευσης» των προσφύγων της Συρίας, του Ιράκ και άλλων χωρών για όλην την Ευρώπην προκειμένου να αποσταθεροποιηθεί ολόκληρη η ήπειρος και να θέσει σε κίνδυνο τον χριστιανικό πολιτισμό και τις κοινωνικές και δημοκρατικές παραδόσεις της. Η κα. Κλίντον και ο Σόρος χρησιμοποίησαν εκτενώς το ιδιωτικό σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της κα. Κλίντον για την ανταλλαγή, μεταξύ άλλων, πληροφοριών σχετικά με την πολιτική κατάσταση στην Αλβανία, μια χώρα όπου οι χειριστές του Σόρος είναι και άφθονοι και ισχυροί. Ο Σόρος είναι ένας σημαντικός χορηγός για το Ίδρυμα Κλίντον και της προεδρικής καμπάνιας της κυρίας Κλίντον.
 
Επίσης, ο Σόρος πίεσε την κα Κλίντον για υποστήριξη απο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το Αμερικανικό Πανεπιστήμιό του της Κεντρικής Ασίας, το οποίο –όπως φαίνεται και με το Κεντρικό Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στη Βουδαπέστη (που και αυτό ανήκει στον ίδιο) και τις μεταπτυχιακές τάξεις των φιλο-Αμερικανικών ηγετών του σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη– έχει σχεδιαστεί για την «κατασκευή» μιας νέας γενιάς φιλο-Αμερικανικών ηγετών στα κράτη της Κεντρικής Ασίας της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
 
Το “σκούπισμα” των δεδομένων των σκληρών δίσκων του συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της κα. Κλίντον φαίνεται να είναι μέρος μίας κλασικής περίπτωσης μιας επιχείρησης συλλογής μυστικών πληροφοριών όπου καταστρέφονται τα δεδομένα μετά την δημόσια έκθεσή τους.
 
Η ανάθεση υπεργολαβικώς της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ απο πλευράς της κα. Κλίντον δεν αφορά μόνο την Teneo, αλλά και το Ίδρυμα Κλίντον, για το οποίο έχει ζητήσει δωρεές η κα Κλίντον από ξένες πηγές, ενώ υπηρετούσε ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Επιπλέον, σε ένα κλασικό παράδειγμα εκβιασμού, ο Μπιλ Κλίντον είχε πληρωθεί από την Teneo ως σύμβουλος, ενώ είχε ταυτόχρονα προσλάβει την Teneo ως σύμβουλον για το Ίδρυμά του. Το Ίδρυμα Κλίντον διοικείται από τον Μπιλ και την Χίλαρι Κλίντον, μαζί με την κόρη τους, Τσέλσι Κλίντον Mezvinsky. Η ιδιωτική χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της κα. Κλίντον έχει επίσης επεκταθεί και στον κορυφαίο οικονομικό υπάλληλο του Ιδρύματος Κλίντον, Andrew Kessel, και στον απο χρόνια φίλο του Μπιλ Κλίντον, Bruce Lindsey.
 
Άλλη ιδιωτική χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Κλίντον συμπεριέλαβε τον μεγιστάνα του Χόλιγουντ Haim Saban, τον κληρονόμο της εταιρείας Loews, Andrew Tisch, και την Lynn de Rothschild (Εβραίοι όλοι), όλοι εκ των οποίων επλάσαραν τα συμφέροντα του Ισραήλ στην Χίλαρι και την Μπιλ Κλίντον σε αντάλλαγμα για αρκετά μεγάλες δωρεές προς το Ίδρυμα Κλίντον και προεκλογική εκστρατεία η κα Κλίντον.

Ο γερουσιαστής Chuck Grassley (ρεπομλικάνος) έχει παρεμποδιστεί στο Κογκέσο των ΗΠΑ στην προσπάθειά του να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σχέση Teneo με την κα Κλίντον, το Ίδρυμα Κλίντον, και τον Μπιλ Κλίντον.

–––––––––––

1 – Η πηγή του παρόντος άρθρου: «EVIDENCE SHOWS CLINTON RAN A PARALLEL, OUTSOURCED STATE DEPT.», του Wayne Madsen, 8 Οκτ. 2015 | λίνκ: http://www.infowars.com/evidence-suggests-clinton-ran-a-parallel-outsourced-state-dept/

2 — «ΠΏΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. και Τι σχέση έχει η Διεθνής Πτωτοβουλία Κλίντον με το Δ.Ν.Τ. και ΠΏΣ επηρεάζεται η Ελλάδα απο αυτό», του Ιων. Κουντούρη απο Λος Άντζελες, δημοσιεύθηκε πρώτα στην Ελεύθερη Ώρα και μετά στο ιστολόγιό μου, www.GreekNewsOnDemand.com, 11 Οκτ. 2015 | https://greeknewsondemand.com/2015/10/11/πώσ-πραγματικά-λειτουργει-το-δ-ν-τ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr