Home Ομολογία ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ μεγαλοτραπεζίτη: «Διαλύουμε τα έθνη για να τα ενώσουμε γύρω μας»

Ομολογία ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ μεγαλοτραπεζίτη: «Διαλύουμε τα έθνη για να τα ενώσουμε γύρω μας»

by John Kountouris
0 comment 247 views

Screen Shot 2015-12-12 at 10.06.32 PM.png

Ομολογία ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ μεγαλοτραπεζίτη: «Διαλύουμε τα έθνη για να τα ενώσουμε γύρω μας»

– του Ιωάν. Παπαζήση  |  Δημοσιεύθηκε σήμερα στην Ελεύθερη Ώρα  |  13 Δεκ. 2015

Screen Shot 2015-12-12 at 10.21.11 PM.png

ΠΡΙΝ 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΟΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 15 ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΚΟ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ…

Screen Shot 2015-12-12 at 10.03.10 PM.png

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ…ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ…ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΕΤΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ…ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΩΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 6 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΤΤΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ…ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ;;; ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΟΠΛΑ…ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΝ ΖΩΗ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΜΕ ΔΟΣΗ ΚΥΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ …

Screen Shot 2015-12-12 at 10.03.33 PM.png

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚUHN LOEB O OTTO KAHN (1867 – 1934) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. Ο Comte de Saint Aulaire, (1866-1954), Γάλλος πρεσβευτής στο Λονδίνο μεταξύ 1920-24, στο βιβλίο του “Geneva Versus Peace” («Γενεύη Εναντίον Ειρήνης») του 1937 μας εκμυστηρευεται την συνομιλια που ειχε με τον εν λογω διευθυντη τραπεζης η οποια εχει τεραστιο ενδιαφερον οπως θα δειτε…

Screen Shot 2015-12-12 at 10.03.52 PM.png

c179c20c

Διαβάζουμε στο “Geneva Versus Peace” σελ. 78-85:

“Έχω διατηρήσει στη μνήμη μου τη συνομιλία με έναν από αυτούς τους οιωνοσκόπους με τους οποίους ήμουν γείτονας στο τραπέζι, σε ένα από αυτά τα διεθνή δείπνα … Είχε γίνει διευθυντής μιας μεγάλης τράπεζας της Νέας Υόρκης, ένας από εκείνους που είχαν χρηματοδοτήσει την μπολσεβίκικη επανάσταση. .. Ένας συνάδελφος επισκέπτης τον ρώτησε πώς ήταν δυνατό να υπάρχει υψηλή χρηματοδότηση για να προστατευθεί ο μπολσεβικισμός, ένα σύστημα εχθρικό … για τον τραπεζικό κλάδο … Ο φίλος μας ο οποίος ήταν τότε επικεφαλής της αποστολής για τη διατροφή [τους πεινασμένους] κατέβασε μια γουλιά κρασί από ένα μεγάλο ποτήρι, σταμάτησε για μια στιγμή, πήρε μια μεγάλη ρουφηξιά από το τεράστιο πούρο του … και στη συνέχεια είπε :

«Εκείνοι που έχουν μείνει έκπληκτοι με τη συμμαχία μας με τους Σοβιετικούς ξεχνούν ότι το έθνος του Ισραήλ είναι το πιο εθνικιστικό από όλους τους λαούς, γιατί είναι το πιο αρχαίο, το πιο ενωμένο και το πιο ‘κλειστό’ …. έχει υπάρξει μέσα στους αιώνες παρ’ όλα τα εμπόδια χωρίς καμία εδαφική περιοχή για να του δώσει δύναμη. Όπως και ο παπισμός, είναι οικουμενικό και πνευματικό … το βασίλειό του είναι αυτού του κόσμου.

Screen Shot 2015-12-12 at 10.03.23 PM.png
1-ce4ff9b2b0

«Γι’ αυτό είναι το αλάτι της γης, αλλά είναι, όπως λένε στις λεωφόρους, ο ‘le plus dessale’ των εθνικισμών, [δηλαδή ήπιος] πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος το αδειάζει και το ξεζουμίζει.

Όταν λέω «ξεζουμίζει», εννοώ ότι το κρασί του εθνικισμού μας είναι το πιο πόσιμο στον κόσμο. Έχει το καλύτερο άρωμα και τα έθνη του κόσμου το απορροφούν με μεγάλη ευκολία, με απόλαυση και χωρίς πονοκέφαλο το πρωί.

«Αλλά, για να επανέλθω στο θέμα του αλατιού, ξέρετε το ρητό για το αλάτι και το μπακαλιάρο; … Πάρα πολύ αλάτι διαβρώνει το κρέας, πολύ λίγο το αφήνει να σαπίσει. Αυτή η αρχή μπορεί με δικαιοσύνη να εφαρμοστεί τόσο στο ανθρώπινο μυαλό όσο και στους λαούς της γης. Εμείς, οι Εβραίοι, την εφαρμόζουμε με σύνεση, όπως θα έπρεπε να εφαρμοστεί, καθώς το αλάτι είναι το έμβλημα της σοφίας. Το σμίγουμε διακριτικά με το ψωμί που καταναλώνουν οι άνθρωποι.
nick

«Το διαχειριζόμαστε σε διαβρωτικές δόσεις μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν είναι απαραίτητο να απαλλαγούμε από τα συντρίμμια ενός ανήθικου παρελθόντος, όπως στην περίπτωση της τσαρικής Ρωσίας. Αυτό σας δίνει μια μερική εξήγηση γιατί ο μπολσεβικισμός βρίσκει εύνοια στα μάτια μας.

Είναι ένα αξιοθαύμαστο αλάτισμα για να διαβρώσει και να καταστρέψει και όχι για να διατηρήσει…

«Είμαστε μια Κοινωνία Εθνών, η οποία περιέχει τα στοιχεία όλων των άλλων.

Είναι το γεγονός που μας κάνει ικανούς να ενώσουμε τους λαούς γύρω μας.

Μας κατηγορούν ότι είμαστε παράγοντας που τους διαλύει. Είναι μόνο στα σημεία που είναι αδιαπέραστα σε αυτή την σύνθεση εθνικών στοιχείων, των οποίων τα δικά μας είναι τόσο το παράδειγμα όσο και τα μέσα, ώστε να λειτουργήσουμε ως διαλυτικό.
……… Δεν είμαστε ο μέγιστος κοινός διαιρέτης των εθνών παρά μόνο για να γίνουμε ο μεγαλύτερος κοινός δημιουργός της ομοσπονδίας τους. Το Ισραήλ είναι ο μικρόκοσμος και το φύτρο της Πόλης του Μέλλοντος“.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

–ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr