Home Μήπως Ἠταν Μεγάλη Φάρσα η Τρομοκρατική Επίθεσις στην Σαν Μπερναντίνο της Καλιφορνίας;;;

Μήπως Ἠταν Μεγάλη Φάρσα η Τρομοκρατική Επίθεσις στην Σαν Μπερναντίνο της Καλιφορνίας;;;

by John Kountouris
0 comment 268 views

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM.png

Μήπως Ἠταν Μεγάλη Φάρσα η Τρομοκρατική Επίθεσις στην Σαν Μπερναντίνο της Καλιφορνίας;;;

ΕΛΛΗΝΑΣ τη καταγωγή ο «σκωτομένος Εβραίος»  Νικόλαος Μεταλληνός!

—του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 9 Δεκ. 2015 | JohnKountouris.com

 

Screen Shot 2015-12-12 at 10.21.11 PMΣαν να μην έφτασε το προηγούμενο χτύπημά τους που μόλις μας διέπραξαν οι…ΑΛΛΗΘΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΕΣ του στρατόπεδου των ελιτιστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων που τραβάνε τα νήματα της εξουσίας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, έρχονται τώρα να μας πούν πως έγινε «άλλη τρομοκρατική επίθεση» και αυτή την φορά σε μια απο τις μεγαλύτερες πόλεις της Καλιφόρνιας, τη Σαν Μπερναντίνο (San Bernadino)! Και το ποιό αστείο απο όλα αυτά είναι ότι μας έχουν πει πως, τελικά ήταν μέλη της…ISIS —παρακαλώ!— που τα έκανα όλ᾽αυτἀ….χαχαχα! Πολύ «ωραίο»!…έφτασαν ακόμη και εδώ οι τζιχαντιστές, εδώ που μένω εγώ, στην βόρεια Καλιφόρνεια!

Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά. Και ακούστε τώρα την εξής απίστευτη ασυναρτησία όπως βγήκε απο την όλη ιστορία αυτή: «σκοτώθηκε» εκεί ακόμη κι ένας…ΈΛΛΗΝΑΣ που ασπάσθηκε τον ΙουδαΪσμό! Πωπωπω….τώρα έχουν εμπλέξει και το Ελληνικό και τα Εβραϊκό στοιχείο σε αυτό και το…ΓΙΑΤΙ; νομίζω θα αποκαλυφθεί στην πορεία του «επακόλουθου» αυτού του συμβάντος.

Ειρήσθω εν παρόδῳ ότι μένουν εδώ στην Καληφόρνια πολλοί Έλληνες και υπάρχει και μια ελληνική ορθόδοξη ενορία εκεί στη Σαν Μπερναντίνο του Προφήτου Ηλία καθώς και μια μικρή ελληνική κοινότης. ΌΛΟΙ οι Έλληνες ξέρουν μέχρι τώρα πως εκείνος ο «Εβραίος» που «πυροβολήθηκε» ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ.

Τώρα, θα με ρωτήσει κανείς «Καλά ρε Γιάννη, αλλά βάζεις εδώ πολλές παρανθέσεις εδώ σε λέξεις κλειδιά σε σχέση με τα κύρια σημεία της υπόθεσης αυτής….γιατί όμως;;;»

Απάντηση: ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ;;; ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΈ ΠΟΙΟΊ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΎΠΑΡΚΤΟΙ ΙΔΙΟΚΤΉΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΏΝ ΚΑΝΑΛΙΏΝ;;; ΕΛΆΤΕ ΤΏΡΑ.

Screen Shot 2015-12-12 at 10.29.42 PM.png

Εμεις δεν μάθαμε τίποτα απο το «χτύπηπα» που μόλις έγινε στο Παρίσι;;; ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΆΡΣΑ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΊΞΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΕΘΕΡΗ ΩΡΑ ΣΕ ΆΡΘΡΟ [1] ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΈΜΑ. Ακούσαμε πάρα μα πάρα πολλές αντικρουόμενες αναφορές απο τα διεθνή ΜΜΕ για το τι «ακριβώς» έγινε εκεί. Χάριν παραδείγματος, απο τη μία ακούσαμε δημοσιογράφους του μεγάλου αμερικανικού καναλιού FOX News να λένε πως η κόρη του γνωστού ρεπόρτερ εκεί, κ. Χεράλντο Ριβέρα (Geraldo Rivera), έτυχε, όλως ταιχώς, να είναι κι αυτή εκεί εκείνη τη «μοιραία» βραδιά στο Παρίσι και ότι…προσέξτε τώρα…βρισκόταν στο θέατρο Μπατακλάν εκεί.

Screen Shot 2015-12-12 at 10.30.00 PM.png

Τώρα, όταν ερωτήθηκε ο ίδιος ο κ. Ριβέρα την ημέρα του χτηπήματος για το…ΠΟΎ βρισκόταν ακρικώς η θυγατέρα του εκεί στο Παρίσι εκείνη την ημέρα, είπε —με κροκοδείλια δάκρυα να σημειώσουμε— ότι «ΉΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΤΆΔΙΟ». Μάλιστα κ. Γεράλντο. Απο τη μία εσείς λέτε μια εκδοχή της ίδιας ιστορίας αλλά, απο την άλλη, οι συνάδελφοί σας εκεί στο FOX News…ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ. Τώρα λοιπόν κύριε, ΠΟΙΆ τελικά είναι η σωστή εκδοχή αυτής της ιστορίας;;; Για περισσότερα διαβάστε το άρθρο [2] μου πάνω σε αυτό με σχετικό ηχητικό όπου ακούγονται οι εν λόγω αντιφάσεις δια στόματος τόσο του κ. Ριβέρα όσο και των συναδέλφων των…δικών του απο εκείνο το κανάλι μεγαθήριο FOX που σύμφωνα με την αριθμολογία, ισοδυναμεί αριθμιτικά με το….666!

Τώρα ακούω κάποιον φίλον μου να μου λέει «Ουάου!…σώπα ρε Γιάννη!» Όμως είναι ΑΛΗΘΕΙΑ όλ᾽αυτά, τουλάχιστον για το γεγονός ότι φάσκουν και αντιφάσκουν τα ΜΜΕ κάθε φορά που γίνονται τέτοια επεισόδια, αλλά ΠΟΤΈ δεν τα παραδεχθούν αυτά. ΓΙΑΤΙ ΌΜΩΣ;;;

Λοιπόν, μιας και μιλάμε για τις ήξεις-αφήξεις (υπεκφυγές) τόσο των κυβερνήσεων (των χωρών στις οποίες συμβαίνουν όλ᾽αυτἀ) όσο και των ΜΜΕ που φροντίζουν «τόσο πολύ» ώστε να πάρουμε όλοι εμεις μια «σωστότατη» εκδοχή των γεγονότων, πάμε να δούμε τι μας έχουν πει μέχρει τώρα το χτύπημα που μόλις έγινε στη Σαν Μπερνατίνο της Καλιφόρνιας που είναι κοντά στο Λος Άντζελες, εδώ που μένω εγώ δηλαδή.

Πρώτον – Μας είπαν πως είχε δήθεν δολοφονηθεί» ένας «Εβραίος» σε᾽κείνη την «τρομοκρατική επίθεση», αλλά όπως αποδείχτηκε μετα, Εβραίος ΔΕΝ ήταν αλλά…ΈΛ-ΛΗ-ΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΈΤΥΧΕ ΝΑ ΑΣΠΑΣΘΕΊ ΤΗΝ ΕΒΡΆΙΚΉΝ ΘΡΗΣΚΈΙΑΝ ΕΠΗΡΕΑΖΌΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΊΑ—ΚΆΤΙ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΕΣΧΆΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΊΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΆ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΘΈΜΑ.

Τώρα, το γιατί δεν μας λένε την αλήθεια για την ύπαρκτή καταγωγή του νομίζω είναι προφανές—ήθελαν/θέλουν να λένε ότι «ΣΚΟΤΏΘΗΚΕ ΈΝΑΣ ΕΒΡΑΊΟΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΥΣ!» για να προκαλούνται περαιτέρω τριβές μεταξύ Εβραίων και Μουσουλμάνων—πανάρχαια τακτική τους!

Δεύτερον – Σε ρεπορτάζ [3] μου για το θέμα αυτό που είναι και Ελληνιστί και Αγγλιστί για τη δημοσιογραφική ιστοσελίδα, GreekNewsOnDemand.com, και που συνοδεύεται απο ένα σχετικό ηχητικό όπου αναλύω πολλά πράγματα, είπα πως ένας δημοσιογράφος του γνωστού καναλιού MSNBC, ο οποίος σχολίαζε το χρύπημα αυτό κατα τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων την ημέρα εκείνη, είπε ΔΎΟ ΦΟΡΈΣ την εξής φράση: «Πυροβολήθηκαν οι δύο ηθοποιοί.» 2 ΦΟΡΕΣ το είπε αυτό σε σχέση με τους δύο δράστες. ΤΥΧΑΙΟ ΉΤΑΝ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ!

Τρίτον – Άρχισαν τα ΜΜΕ απο την αρχή του όλου περιστατικού αυτού να μας λένε πως υπήρχαν τρεις…ΤΡΕΙΣ δράστες που συμμετείχαν σε αυτό το έγκλημα και τούτο μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ένας απο τους μάρτυρες αυτών είπε πως είδε ιδίοις όμμασι 3 άνδρες…ΛΕΥΚΟΎΣ φορώντας παραστρατιωτική ενδυμασία και που έτρεχαν πέρα-δώθε στο έδαφος όταν πρωτο-σκέσπασε το περιστατικό αυτό. Και αφού μαθεύτηκε η είδηση αυτή, τα ΜΜΕ, όλως περιέργως, ΆΛΛΆΞΑΝ την ιστορία αυτή και είπαν πως υπήρξαν μόνο…ΔΎΟ ΥΠΑΊΤΟΙ, ο νεαρός μουσουλμάνος και η γυναίκα του. Επίσης, μας είχαν πει απο την αρχή ότι οι δύο «τζιχαντιστές αυτοί» ήταν…ΤΟΎΡΚΟΙ—αλλά το άλλαξαν κι αυτό λέγοντας ότι ήταν απο άλλη μουσουλμανική χώρα. Νομίζω ότι το υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε πρόβλημα με αυτό γιατί θα μπορούσε να τους δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσχεις τους με τον στενότατο σύμμαχό τους στην Μέση Ανατολή…ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ.

Τέταρτον – Η υποψήφια για την προερδρία των ΗΠΑ κα. Κάρλι Φιορίνα είπε [4] την ημέρα της επιθέσεως αυτής στο κανάλι MSNBC κάτι το οποίο εκθέτει ENΤΕΛΩΣ τις αντιφάσεις των ΜΜΕ που έλεγαν εκείνη την ημέρα και που συνεχίζουν να λένε πως ο ένας απο τους δύο δράστες, ο άνδρας, κατέφερε ο ίδιος να αγοράσει τα τουφέκια που «χρησιμοποιήθηκαν» στην επίθεση. Αλλά…ΑΚΟΎΣΤΕ τι είπε η κα. αυτή σε ένα πάνελ του καναλιο αυτού: «Αν ακούσετε αυτά που είπε νωρίτερα ένας απο τους ρεπόρτερ σας, είπε πως πιστεύει ότι κάποιος αγόρασε αυτό το όπλο για λογαριασμό του αστυνομικού τμήματος και με κάποιο τρόπο αυτό το όπλο κατέληξε στα χέρια του εν λόγω δράστη και τούτο μάλιστα σύμφωνα με την υπηρεσία ATF, γι ‘αυτό πραγματικά δεν στέκει καθόλου το ότι αυτό το όπλο το αγόρασε ο άνδρας.»

ΒΕΒΑΊΩΣ δεν στέκει ο ισχυρισμός αυτός της κυβέρνσης και των ΜΜΕ, διότι, προπαντών απο όλα, έχουν απαγορευτεί στην Καλιφόρνια για χρόνια τα αυτόματα επιθετικά όπλα!!! Άρα, ΠΏΣ απέκτησε τα όπλα αυτά ο ένας απο τους δύο δράστες;;;!!! ΠΟΙΌΣ μάλλον του τα….ΈΔΩΣΕ απο το ίδιο το αστυνομικό τμήμα της ίδιας πόλεως όπου έλαβε χώρα η εν λόγῳ επίθεση;;; Και μη μου πείτε τώρα ότι είχε πρόσβαση στις υψηλής ασφάλειας εγκαταστάσεις ένας μετανάστες 26 ετών απο την Μέση Ανατολή!

Δείτε παρακάτω την αναφορά [5] ενος άλλου άρθρου που εδημοσίευσα για ακριβώς αυτό το θέμα. Δείτε το στις υποσημειώσεις.

Screen Shot 2015-12-12 at 10.30.13 PM.png

Πέπμτον – Τώρα, σας επιφύλαξα το…ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΟΜΜΆΤΙ για το τέλος. Απλά ρίξετε μια ματιά στο καπέλο που φοράει ένας εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της πόλεως της Σαν Μπερναντίνο για να καταλάβετε με…ΠΟΙΟΎΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ! Μήπως βλέπουμε κάτι… ασυνήθιστο με αυτό;;;

Τέλος, σας θέτω όλους το εξής ερώτημα: μήπως ήταν κι αυτό μια μεγάλη…ΦΆΡΣΑ;;; Κάτι…ΒΡΩΜΟΚΟΠΆΕΙ ΚΙ ΣΕ ΑΥΤΌ ΚΎΡΙΕΣ και ΚΎΡΙΟΙ. Κατα τη γνώμη μου και σύμφωνα με τα πραγματικά στοιχεία της υποθέσεως αυτής….ΝΑΙ ΉΤΑΝ. Γιατί;;; Γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων…ΕΙΝ῾ ΕΔΏ! Γι᾽αυτό καλούν τώρα για τη μαζική κατάσχεση όλων των όπλων μας εδώ στην Αμερική καθώς και σε άλλες δυτικές χώρες. Και…ΠΟΎ —παρακαλώ!— έχουμε ξανακούσει αυτό;;; Αααα…ναι!…με το…ΛΈΝΙΝ και την…ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΉ ΡΩΣΊΑ διότι το πρώτο νομοσχέδιο που πέρασε τότε το κομμουνιστικό κοινοβούλιο της Ρωσίας ήταν για την….ΚΑΤΆΣΧΕΣΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΏΝ ΟΡΘΌΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΏΝ και μετά…ΆΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΦΑΓΈΣ!!!

Αλλά εμείς όμως…ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ…μήπως είμαστε όλοι έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κι εμείς όλ᾽αυτἀ όταν αρχίσουν να μας «χτυπήσουν» τη πόρτα;;; Ρίξτε μια ματιά γύρω σας…ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΣΑΣ ΈΧΕΙ ΉΔΗ ΦΘΆΣΕΙ.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ…ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΊΤΕ…ΟΡΓΑΝΩΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΒΓΉΤΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ, ΕΙΣ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΗΤΉΡΩΣ ΗΜΏΝ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΟΎ, ΑΝΑΚΤΉΣΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΊΔΑ ΣΑΣ ΑΠ’ ΕΚΕΊΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΌΛΟΥΣ!!!

-Κουντούρης Ιωάννης, Δημοσιογράφος/Συγγραφεύς

––––––––––

1 – ΤΑ ΑΝΤΟΊΠΟΙΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΊΑ, του Ιωάν. Κουντούρη, 17 Νοεμ. 2015 | https://greeknewsondemand.com/2015/11/16/τα-αντοίποινα-των-εβραίων-ενάντια-στη/

2 – Paris Attack False Flag: Conspiracy Hoax Exposed, του Ιωάν. Κουντούρη, 18/11/2015 |
| Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/11/18/paris-attack-false-flag-conspiracy-hoax-exposed/

3 – The San Bernadino Hoax • H Μεγάλη Φάρσα του Σαν Μπερναντίνο, του Ιωάν. Κουντούρη, 7/12/2015 | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/12/07/the-san-bernadino-hoax-•-h-μεγάλη-φάρσα-του-σαν-μπερναντί/

4 – BUSTED!: FIORINA: SAN BERNARDINO SHOOTER’S GUN BOUGHT FOR POLICE, 4/12/2015, του Ιωάν. Κουντούρη | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/12/04/busted-fiorina-san-bernardino-shooters-gun-bought-for-police/

5 – Assault rifles «legally purchased» in California 3 years ago? .. https://greeknewsondemand.com/2015/12/07/5062/

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr