Home Al Pacino reported to play Greek shipping tycoon Aristotle Onassis in “Nemesis” movie • Θα παίξει τον «Ωνάση» ο Πατσίνο!

Al Pacino reported to play Greek shipping tycoon Aristotle Onassis in “Nemesis” movie • Θα παίξει τον «Ωνάση» ο Πατσίνο!

by John Kountouris
0 comment 162 views

12189863_462775160595211_5980900709270611112_n

This is…THE WORKING HOUR!…

by John Kountouris | JohnKountouris.com | 19: 00, Ώρα Λος Άντζελες

Al Pacino reported to play Greek shipping tycoon Aristotle Onassis in “Nemesis” movie

Read the full story here in English!…

http://greekgateway.com/news/al-pacino-reported-to-play-greek-shipping-tycoon-aristotle-onassis-in-nemesis-movie

~

ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΉΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΓΆΛΟΥ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΈΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗ ΩΝΆΣΗ ΜΕ ΒΡΏΜΙΚΗΝ ΑΠΑΤΗΛΉΝ ΤΑΙΝΊΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΉΝ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ!!!

Σαν να μην τους φτάνει για τους Εβραίους η όλη προσπάθειά τους προς την πλήρην εξαφάνισιν του Ελληνισμού απο προσώπου της γής, και τώρα έρχονται με κάτι ακόμη να προσθέσουν εις το βαρύ και μακροσκελέστατον ποινικόν τους μητρώον εις βάρος των Ελλήνων με καινούριαν ταινίαν που -άκουσον, άκουσον!- έχει να κάμνει με την δήθεν χρηματοδότησιν του κ. Ωνάση για την δολοφονία του ΜΠΟΜΠΙ..,ΚΈΝΕΝΤΙ αφού δεν του έδινε πρόσβασιν στην Τζακι!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!  ΥΨΏΣΤΕ ΤΑΣ ΦΩΝΆΣ ΣΑΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΈΣΤΕ ΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΌΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΌΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑΝ ΑΥΤΉΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΊ ΤΗΝ ΕΛΠΊΔΑ ΝΑ «ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΊ»!!!

Αυτά είναι…ΜΠΟΎΡΔΕΣ όπως όλοι εμείς θα το καταλάβουν το κολπάκι αυτό των Σιωνιστών προς την…ΑΠΟΤΡΟΠΗΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΉΣ ΓΝΏΜΗΣ απο τους ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ δολοφοφόνους τόσο του JFK όσο και του αδελφού του Ρόμπερ («Μπόμπι») που είναι…ΟΙ ΊΔΙΟΙ!!!  Όχι δεν υπερβάλλω, απλάδιαβάστε το πρόσφατον άρθρον μου επ᾽αυτού με τίτλον «Σα σημερα δολοφονήθηκε ο Τζον Κένεντι» (πατήστε εδώ) (και εδώ)

Διβάστε τώρα παρακάτω τι αναφέρει το σάιτ GreekGateway.com για την ταινία αυτήν για να καταλάβετε μόνο σας τι εννοώ εδώ:

~

Αλ Πατσίνο, 75, φέρεται ότι θα παίξει το ρόλο του θρυλικού ελληνικής ναυτιλίας μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, στου Fernando Meirelles το επερχόμενο βιογραφικο δράμα με τίτλο “Νέμεσις”.

Ο βραζιλιάνος σκηνοθέτης είναι γνωστός για τη δουλειά του στην ταινία “Η Πόλις του Θεού” και “The Constant Gardener” (Ο Συνεχής Κηπουργός). Έχει πει ο Meirelles ότι η ταινία θα είναι παρόμοια με την ταινία “Ο Νονός”, και τον Ωνάση τον έχουν ως το επικέντρον της ιστορίας. Η “Νέμεσις” θα είναι μια προσαρμογή στην μεγάλη οθόνη του βιβλίου του αμφιλεγόμενου βιβλίου του Peter Evans, η Νέμεσις: Η αληθινή ιστορία για τον Αριστοτέλη Ωνάση, την Jackie O, και το ερωτικό τρίγωνον που επέφερε την κατάρρευση της οικογενείας Kennedy.

Το βιβλίο “Νέμεσις”, εστιάζει στην επίμαχη σχέση του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση με τον Bobby Kennedy ο οποίος είχε διερευνήσει τις επιχειρηματικές πρακτικές του και δεν του επέτρεπε να διαπραγματεύεται εντός των ΗΠΑ. Ο συγγραφέας του βιβλίου, ο Peter Evans, ισχυρίζεται ότι η πάλη τους για την εξουσία, η οποία περιελάμβανε επίσης μάχη για την πρόσβαση στη Jackie O, ζέσταινε τόσο πολύ ώστε χρηματοδότησε τελικά τη δολοφονία του Μπόμπι Κένεντι ο ίδιος ο Ωνάσης!

Έχει αναφερθεί ότι θα παίζει τον «Μπόμπι Κένεντι» ο Michael Fassbender. Η ημερομηνία της έναρξης των πρώτων γυρισμάτων εξακολουθεί να μην αναφέρεται.

Link: http://greekgateway.com/news/al-pacino-reported-to-play-greek-shipping-tycoon-aristotle-onassis-in-nemesis-movie

Screen Shot 2015-12-03 at 5.47.03 PM.png

 

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr